2022-11-12 36 瀏覽
秋涼的天氣真適合野餐🍙🍘🧋A7新宿燒汁牛扒飯團$38飯團超香,外層紫菜緊緊包裹住濕潤煙韌嘅紫糯米,飯團內裡非常飽滿,除咗滿滿的沙律菜、肉鬆、油條等,主菜的牛扒肉厚多汁,醃得很入味,吃完整個會非常飽足。D3芝士雞扒飯團$43新鮮現做的飯團,打開包裝紙還是軟軟的,一切開就看到超多的芝士,厚厚的車打芝士包裹住整塊雞扒,雞肉鮮嫩,加上其他配菜,每一口都充滿層次感。黑糖珍珠奶茶$29甜度適中,珍珠份量很多,口感軟糯Q彈。燒仙草茉莉$25茉莉花茶味甘清香,燒仙草份量頗多,跟飯團很夾,仲可以解下膩,感覺不錯。
秋涼的天氣真適合野餐🍙🍘🧋

A7新宿燒汁牛扒飯團$38

D3芝士雞扒飯團$43

黑糖珍珠奶茶$29
甜度適中,珍珠份量很多,口感軟糯Q彈。

燒仙草茉莉$25
2022-11-11 835 瀏覽
忙碌得沒太多時間坐下來吃一頓,又或者想不到吃什麼的時候總愛吃飯團,簡單方便又美味,在香港可以買到的大多來自日式飯團連鎖店的出品;這兩年就有一家主打「現點現做」的台式飯團在港開設了多間分店,身邊已經有不少朋友嚐過而且好評不絕,這次終於到我來買來試試看熊本烤腸飯團 $36鹹蛋雞扒飯團 $42有選擇困難症要慎入!店家的飯團接近30款,款式之多實在連無選擇困難症的朋友也難作出選擇~ 先說這個飯團,全都是現點現製,下單後等上幾5至10分鐘就完成了!熱騰騰的台式飯團跟日式飯團有蠻大分別:在紫菜上鋪上不太厚的紫米飯,加入生菜、油條、菜甫、沙律醬等食材後,最後加入主角配料包裹好即成!紫米飯口感軟糯帶紫米香,而且黏黏的有點像糯米飯的感覺,與各款配料拌著吃總覺得好像在吃栥飯一樣~ 兩個飯團的主角分別是「熊本烤腸」跟「鹹蛋雞扒」,前者其實是烤得香口的原味台灣腸,甜甜鹹鹹又帶油香的台灣腸很好吃絕對無容置疑,跟柴米飯及其他食材吃會令本身的油膩感帶走;而鹹香惹味的鹹蛋黃、調味不慍不火的雞扒肉也是令飯團無論是在口感上、味道上的層次感都大大提高!而且餡料滿滿,吃罷一個絕對很飽肚!紫薯玫瑰露 $22(只限熱飲)鴨屎香檸

熊本烤腸飯團 $36
鹹蛋雞扒飯團 $42

紫薯玫瑰露 $22(只限熱飲)
鴨屎香檸茶 $36(只限凍飲)

除了飯團外,店家還供應多款台式飲品養生飲料,來試試兩款比較少見的紫薯玫瑰露跟鴨屎香檸茶~ 前者用上新鮮紫薯蓉跟以玫瑰浸泡過的水攪拌而力,味道天然無添加太多糖份,紫薯味濃郁還帶點玫瑰的清幽香氣,味道獨特很有趣!
而另一杯就是最近比較廣為人熟悉的鴨屎香檸茶,不要誤會這裡說的「鴨屎香」是排洩物啊!翻查網上資料,這個取名「鴨屎香」的茶葉屬於青茶的其中一種,又名銀花香,入喉清甜甘爽,帶有像銀花的花香!再搭配新鮮的檸檬片,檸香濃郁,茶甘帶少澀口味,由於這杯是沒有加糖所以味道變得更強烈醇厚,很不錯的配搭!而這個茶聽說還有助提神醒腦、清熱降火、溫脾胃等,非常有益啊

店家由元祖的尖沙咀店,眨眼間已分別在港九新界開店,受歡迎的程度可想而知~ 每間店都是簡約平實的裝潢,但相反地包裝卻是花俏又亮眼做成強烈對比的印象
加上這種下單即製新鮮味美飯團的店鋪實在不多,無論是對公務繁重或家事忙碌的香港人來說是既便捷又高CP值,在等候期間已經有不同年齡層的客人來購買了,這就解釋了店家可以在短時間內擴充了更多分店!味道來說是很吸引又夠好吃,還是想想下次買哪款口味會比較好
2022-10-30
2022-11-09 26 瀏覽
阿杏飯團荃灣分店,地點實在太方便,就在地鐵站出口不遠,買外賣返屋企食最適合不過!店員親切友善,外賣飯團包裝好有心思。新宿燒汁牛扒飯團 口感層次滿滿,豐富餡料,尤其喜歡佢用紫米包,超級健康!滿滿的肉鬆、油條、菜脯,牛扒都好正。咸蛋雞扒飯團獨特的味道,比較少機會可以食用咸蛋整既飯團,口感似豐富餡料的粽,超級多層次,而同樣用紫米,健康又美味!黑豆芝麻漿養生之選,暖暖哋好香濃黑豆同芝麻香。四季檸檬季酸酸甜甜口感十分清爽。

店員親切友善,外賣飯團包裝好有心思。

新宿燒汁牛扒飯團
咸蛋雞扒飯團

黑豆芝麻漿
養生之選,暖暖哋好香濃黑豆同芝麻香。

四季檸檬季
酸酸甜甜口感十分清爽。

2022-11-07 30 瀏覽
約左同朋友喺荃灣集合去郊遊最後都係決定買個飯糰野食本來想照舊買返華X結,點知俾我地發現有間新野咁就試下佢啦🤗我地揀左兩個飯糰 兩杯飲品一個係鹹蛋烤腸飯糰$39另一個係新宿燒汁牛扒飯糰(招牌)$38係即叫即做的 拎上手熱辣辣的❤我自己喜歡鴨屎綠檸檬茶 味道帶點澀澀的橙意滿滿就普普通通 有調味嘅茶囉😅至於飯糰好足料,除左有寫嘅材料外,會加入菜絲,肉鬆,菜蒲,油炸鬼等食材,另外係係用上紫米 感覺比白飯更有益,感覺粢飯多啲,喺戒糯米嘅日子過下口癮都唔錯雖然定價差不多40蚊一個 但餸嘅份量真係多過御結好多加上方便 應該不乏有捧場客
約左同朋友喺荃灣集合去郊遊
最後都係決定買個飯糰野食
本來想照舊買返華X結,
點知俾我地發現有間新野

橙意滿滿就普普通通 有調味嘅茶囉😅

雖然定價差不多40蚊一個
但餸嘅份量真係多過御結好多
加上方便 應該不乏有捧場客

10 分鐘 (外賣自取)
  • 鴨屎綠檸檬茶
  • 鹹蛋烤腸飯糰
最近放工有時放得遲,好多舖頭都冇嘢食😢好彩係地鐵站附近有間《阿杏飯團》,仲開到夜晚10點唔怕餓🥳之前都試過幾次,今日終於有機會買份比埋屋企人試試🤩‣ 芝士鰻魚飯團 ($46)飯團好足料,紫米飯粒口感軟糯,裏面除左有鰻魚之外,仲有火腿、肉鬆、芝士、脆脆等等,食落口感非常豐富而且好有飽腹感👍🏻‣ 新宿燒汁牛扒飯團 ($38)我都係第一次食牛扒飯團,感覺幾特別😆牛扒煎得幾香幾入味,肉質嫩滑,而且真係啖啖肉勁正,配埋燒汁都幾惹味;同時都係用左紫米,配搭肉鬆同脆脆等,屋企人都表示幾好味!‣ 黑糖珍珠奶茶($29) /四季檸檬茶($30)珍珠奶茶我叫左少甜少冰,感覺甜度適中,珍珠煙韌;後者係有檸檬所以比較清新,兩杯各有特色❤️💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐廳地理位置方便,距離荃灣地鐵站30秒以內😂而且營業時間都幾長,開到夜晚10點,就算夜放工都仲有機會買到佢地既飯團🤩整體而言佢地係一間款式多而且味道唔錯既懶人外賣店🫶🏻💰Total: $143 ($71.5/pp 無服務費)📍阿杏飯糰|@a_xing_rice_roll 荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖 (到訪分店)上環文咸東街135號

‣ 芝士鰻魚飯團 ($46)

‣ 新宿燒汁牛扒飯團 ($38)

‣ 黑糖珍珠奶茶($29) /四季檸檬茶($30)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

💰Total: $143 ($71.5/pp 無服務費)
📍阿杏飯糰|@a_xing_rice_roll
上環文咸東街135號地下4號舖
灣仔軒尼詩道263號新軒尼詩大廈地舖
尖沙咀加連威老道98號東海商業中心地下18C號舖
旺角彌敦道585號富時中心地下3號舖

🚩更多同類餐廳 #foodstep_日本菜
🚩更多同區餐廳 #foodstep_荃灣

📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻
2022-10-30 24 瀏覽
今日天氣有點冷,懶懶地買了兩個飯糰回家吃~一個飯糰已經等於一頓午餐,超級滿足!新宿燒汁牛扒飯團 $38美式雜扒飯團 $42鴨屎香檸茶 $36四季檸檬茶 $30這杯飲料的名字很特別,叫鴨屎香💩哈哈哈這個名字真的太搞笑!飯糰很特別,是用紫米飯做的~裡面的牛扒和肉份量很多非常夠飽!( ´ ▽ ` )ノ不過沙律醬太多 幸好肉鬆都不少 鹹鹹甜甜的很好吃!😋鮮果茶味道都很清新~喝完整杯之後 檸檬的清香在嘴裡飄散~🍋📍阿杏飯團

新宿燒汁牛扒飯團 $38
美式雜扒飯團 $42
鴨屎香檸茶 $36
四季檸檬茶 $30

這杯飲料的名字很特別,叫鴨屎香💩
哈哈哈這個名字真的太搞笑!

飯糰很特別,是用紫米飯做的~
裡面的牛扒和肉份量很多
非常夠飽!( ´ ▽ ` )ノ

不過沙律醬太多 幸好肉鬆都不少
鹹鹹甜甜的很好吃!😋

鮮果茶味道都很清新~
喝完整杯之後
檸檬的清香在嘴裡飄散~🍋

📍阿杏飯團
2022-10-20 23 瀏覽
下午茶時間經過荃灣地鐵站附近,見到呢間阿杏飯團,睇餐牌都有好多選擇,而且幾吸引,就買咗2個飯團同2杯飲品番去同屋企人share,A6 廣島黑椒豬扒飯團 - $38呢間嘅飯團真係好足料,好實在,而且佢地包得好好,唔會話咬2啖就好容易散,有飯有菜有肉有肉鬆,夠飽肚,其實當正餐食都ok,而且又方便,啲豬扒亦軟稔入味不會韌,C5 鹹蛋雞扒飯團 - $42鹹蛋好香,雞扒滑嫰,同樣也是有飯有菜有肉有肉鬆,真的很足料,其實幾抵食,而且好食,性價比高,2杯飲品分別是G2 四季春(熱)- $21G5 現萃桂花烏龍(熱)- $29天氣開始涼,所以點了2杯熱茶,頗好,有驚喜,茶味香濃,甘醇順口,茶味悠長,清香甘甜,和家人share2個飯團2杯熱茶,又方便又好飲好食。
下午茶時間經過荃灣地鐵站附近,
見到呢間阿杏飯團,睇餐牌都有好多選擇,而且幾吸引,

就買咗2個飯團同2杯飲品番去同屋企人share,

A6 廣島黑椒豬扒飯團 - $38
呢間嘅飯團真係好足料,好實在,
而且佢地包得好好,唔會話咬2啖就好容易散,
有飯有菜有肉有肉鬆,夠飽肚,
其實當正餐食都ok,而且又方便,
啲豬扒亦軟稔入味不會韌,

C5 鹹蛋雞扒飯團 - $42
鹹蛋好香,雞扒滑嫰,
同樣也是有飯有菜有肉有肉鬆,
真的很足料,其實幾抵食,而且好食,
性價比高,

2杯飲品分別是

天氣開始涼,所以點了2杯熱茶,
頗好,有驚喜,茶味香濃,甘醇順口,
茶味悠長,清香甘甜,
和家人share2個飯團2杯熱茶,
又方便又好飲好食。
2022-10-15
2022-10-17 508 瀏覽
荃灣地鐵站附近的外賣台式飯團🍙阿杏✨店舖位置方便,野食好味,口味選擇超級多,店員態度十分友善,會將飯團包裝精美再親切的交給客人手中,令人很暖心,放工返屋企途中外賣返屋企食,系健康開心的好選擇!飯團拎返屋企都仲係熱辣辣👍🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿「是日餐點」👉🏾名古屋鰻魚飯團 💰33HKD系招牌飯團之一,估唔到咁足料,青瓜絲、肉鬆、油炸鬼,鹹蛋肉鬆,啖啖都食到鰻魚,好肥美,最鐘意紫米飯,健康又美味,賣相一流。👉🏾 招牌新宿燒汁牛扒飯團 💰38HKD呢款飯團係招牌之一,配料好豐富,都係用咗紫米黎包,有牛扒、肉鬆、菜脯、油炸鬼及椰菜,牛扒嫩滑有質素,配埋啲配料一齊食口感豐富,尤其喜歡佢配搭的燒汁,味道一流。👉🏾鮮橙養樂多💰33HKD嗌咗少糖少冰甜度啱啱好,果香突出,養樂多酸酸甜甜,口感好特別,值得一試。👉🏾現萃桂花烏龍 💰29HKD烏龍茶純正香濃容易入口,加上啖啖桂花清香,烏龍同桂花好夾,爽口解渴。餐點」
荃灣地鐵站附近的外賣台式飯團🍙阿杏✨

👉🏾現萃桂花烏龍 💰29HKD
  • 新宿燒汁牛扒飯團
  • 名古屋鰻魚飯團
2022-10-13 33 瀏覽
只有30分鐘晚飯時間可以食咩好呢本身想求其買個三文治,一出荃灣地鐵站就見到阿杏飯團即刻就買咗,本身以為係同華御結個d飯團差唔多,點知原來咁大個❤️芝士鰻魚飯團 $46冇諗過咁足料,鰻魚+滿滿芝士太好味~仲有油條酥脆卜卜好香口,火腿、生菜、沙律醬等等,配埋紫糯米飯健康又有咬口!食一個已經可以當一個晚餐,好夠飽~下次再試其他口味😋❤️熱茉莉毛尖 $18天氣轉涼唔想飲凍飲想健康少少就揀了熱茶系列好清香既茶飲~入口微微甘甜又有綠茶香沒有令人失望😋
只有30分鐘晚飯時間可以食咩好呢

❤️芝士鰻魚飯團 $46
食一個已經可以當一個晚餐,好夠飽~
下次再試其他口味😋

❤️熱茉莉毛尖 $18
天氣轉涼唔想飲凍飲想健康少少就揀了熱茶系列
好清香既茶飲~入口微微甘甜又有綠茶香
沒有令人失望😋

2022-10-12 38 瀏覽
今日開工做到無停手, 都冇時間好好食個午餐,經過荃灣地鐵站對面富華中心,被這家專賣臺式飯糰及飲品的外賣店吸引,雖然店面小小,但細看菜單卻發現這店提供的飯糰口味及飲品的種類也非常多,飯糰方面有啖啖肉系列,海鮮系列,鹹蛋黃系列,芝士系列及麻辣系列,飲品方面則有奶茶系列,清茶系列,特色茶飲系列及即磨養生飲品。我們點了新宿燒汁牛扒飯糰及芝士雞扒飯糰,飲品方面我們點了鴨屎香檸茶及爆打青檸茶。飯糰大大件份量頗大,而且餡料的分量也非常豐富,牛扒飯糰有牛扒,肉鬆,菜脯,油炸鬼及椰菜等,,芝士雞肉飯糰內裡則是鮮嫩多汁的雞肉,火腿,芝士等,在外面再包上煙煙韌韌的紫米及紫菜,調味出色,口感豐富有層次,十分惹味。一個人食當成一份正餐也絕對足夠。鴨屎香檸茶,酸酸地唔會太甜,加上類似香草的獨特香味,十分醒胃。爆打青檸茶除了青擰外,還加入了大量的楊桃粒,酸酸甜甜口味清新又有咬口。

2022-10-11
2022-10-11 24 瀏覽
依家疫情,好多時候都會外賣番公司,唔想成日食粉麵,有時買下飯團🍙飲下台式飲品,喺公司上下網都幾好😆😆⭐️芝士鰻魚飯團🍙 $46好多芝士舖喺面,入面仲包住大大條鰻魚😍仲有好多配料喺入面,口感好豐富!我無諗過係咁飽,食咗一半已經唔係好食得落去😂⭐️芝士雞扒飯團🍙 $43呢個堅正,雞扒啖啖肉,仲有火腿沙律醬,味道非常夾👍🏻👍🏻⭐️黑糖珍珠奶茶 🧋$29飲台式飲品點可以唔點珍珠奶茶🧋珍珠硬度適中,糖度揀自己合適口味!😋😋⭐️手作紅豆奶茶 $29好香滑嘅奶茶,好多紅豆,好好味😋😋

⭐️芝士鰻魚飯團🍙 $46
好多芝士舖喺面,入面仲包住大大條鰻魚😍

⭐️芝士雞扒飯團🍙 $43
呢個堅正,雞扒啖啖肉,仲有火腿沙律醬,味道非常夾👍🏻👍🏻

⭐️黑糖珍珠奶茶 🧋$29
飲台式飲品點可以唔點珍珠奶茶🧋
珍珠硬度適中,糖度揀自己合適口味!😋😋

⭐️手作紅豆奶茶 $29
好香滑嘅奶茶,好多紅豆,好好味😋😋

2022-10-11 16 瀏覽
溫暖的台式味道🍙🎈阿杏飯團/小小的手作飯團 令人聯想手心溫暖的溫度/平時都鍾意食日式飯團 除咗方便快捷之外 味道都唔錯而且健康 而中式粢飯都好食 不過偏向油膩啲 呢間台式飯團店結合左中式同日式 有少少取其平衡 令到飯團嘅選擇更加多樣化 同埋營養豐富啲🥰🥚鹹蛋雞扒飯團($42)見到鹹蛋同飯團嘅配搭就想嗌啦入邊嘅配料好豐富 除咗鹹蛋雞扒仲有生菜 脆油條酥 肉鬆 🐽雖然鹹蛋味道唔太突出 但就有鹹蛋獨有嘅沙沙口感 而紫米飯團就有種好健康充實嘅感覺配埋沙律醬之後一啲都唔會乾 好飽足呀🧀芝士鰻魚飯團 ($46)鰻魚味慢慢滲透出嚟中心有融化嘅芝士唔好睇佢加咗芝士同鰻魚好似好邪惡但其實配合紫米飯團平衡左佢嘅油脂💜🌹紫薯玫瑰露 ($22)叫咗無糖 隱約間飲到紫薯嘅味道玫瑰味就飲唔出啦 不過感覺都真係養生🫖現萃桂花烏龍仙草 ($34)同樣叫左無糖呀 好濃烏龍茶味 但桂花味就差啲仙草味甜度低 要仔細品嚐先食到佢嘅甜味
溫暖的台式味道🍙

🎈阿杏飯團

/小小的手作飯團 令人聯想手心溫暖的溫度/

平時都鍾意食日式飯團
除咗方便快捷之外 味道都唔錯而且健康
而中式粢飯都好食 不過偏向油膩啲

🥚鹹蛋雞扒飯團($42)
見到鹹蛋同飯團嘅配搭就想嗌啦
入邊嘅配料好豐富 除咗鹹蛋雞扒
仲有生菜 脆油條酥 肉鬆 🐽
配埋沙律醬之後一啲都唔會乾 好飽足呀

🧀芝士鰻魚飯團 ($46)
鰻魚味慢慢滲透出嚟
中心有融化嘅芝士
唔好睇佢加咗芝士同鰻魚好似好邪惡
但其實配合紫米飯團平衡左佢嘅油脂💜

🌹紫薯玫瑰露 ($22)
叫咗無糖 隱約間飲到紫薯嘅味道
玫瑰味就飲唔出啦 不過感覺都真係養生

🫖現萃桂花烏龍仙草 ($34)
同樣叫左無糖呀 好濃烏龍茶味 但桂花味就差啲
仙草味甜度低 要仔細品嚐先食到佢嘅甜味

2022-10-09 26 瀏覽
阿杏飯團 (富華中心) (荃灣).自從係旺角食過一次後就覺得好好食,快手又飽肚。荃灣呢間仲要好近地鐵站,買一個都夠頂一日🤭.▪️新宿燒汁牛扒飯團▪️.基本上我哋兩個都係成日必叫呢個,入面有沙律醬,脆油炸鬼,蛋絲等,成個配搭好好食,個飯團係用紫米飯比較健康!. ▪️廣島黑椒豬扒飯團▪️.今次係第一次試豬扒,黑椒味濃郁,同樣入邊係有一啲脆卜卜配料,再加上肉鬆等等,好食又飽肚,唔係講笑,我食咗一個可以頂半日!.▪️檸檬養樂多▪️.男朋友最鍾意飲一啲檸檬呀或者水果茶之類比較開胃嘅飲品,呢個啱曬佢口味! 我地叫左半糖個味就有啲偏酸,建議可以飲番正常.▪️鴨屎香奶茶▪️.問左店員鴨屎香即係奶綠,都幾好飲半糖唔太甜,醇香奶綠!.特別一提佢嘅包裝同袋都好靚🥹💜.📌 阿杏飯團 (富華中心) (荃灣)荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
阿杏飯團 (富華中心) (荃灣)

▪️新宿燒汁牛扒飯團▪️
▪️廣島黑椒豬扒飯團▪️
▪️檸檬養樂多▪️
男朋友最鍾意飲一啲檸檬呀或者水果茶之類比較
▪️鴨屎香奶茶▪️
問左店員鴨屎香即係奶綠,都幾好飲半糖唔太甜,醇香奶綠!

特別一提佢嘅包裝同袋都好靚🥹💜
📌 阿杏飯團 (富華中心) (荃灣)
荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
2022-09-28 34 瀏覽
平時食開嘅普遍都係日式飯團🍙或者手卷。今次lunch hour 途經荃灣地鐵站附近,見到新開左呢間外賣台式飯團-阿杏飯團,幾特別下而且款式又多。而且外賣自取夠晒方便!新宿燒汁牛扒飯團 $38 「招牌之選」呢款飯團係阿杏招牌,又估唔到牛扒都可以包落去而且材料仲十分豐富:牛扒、肉鬆、菜脯、油炸鬼及椰菜。飯用上紫米,增加左飯團煙韌感。而且主角牛扒嘅厚薄均勻,配埋燒汁夠惹味!網紅蟹棒飯團 $39 身為一個蟹柳迷,menu 見到已經迫不及待要食~一切開個飯團,超靚好啱打卡!料非常足,有好多油炸鬼碎口。大大啖好滿足也夠曬咬口。🧋燒仙草奶茶大滿貫🍵四季春Overall 大件夾抵食,而且外賣又方便。係附近返工/街坊都值得一試😉。

新宿燒汁牛扒飯團 $38 「招牌之選」

網紅蟹棒飯團 $39

🧋燒仙草奶茶大滿貫
🍵四季春

2022-09-27 370 瀏覽
🍙去日本旅行嘅時候🇯🇵大家係咪同我一樣晚晚都捐入去便利店搵下🈶️啲咩野新品可以做嗰晚嘅宵夜呢🥳yo~便利店真係宵夜覓食嘅好地方呀😛😛🍙其中飯糰應該係我哋大家嘅囊中物❤而且仲有好多口味添✅飯團絕對係日本人常吃嘅「Comfort Food」喔👍今次我試咗一間同樣🈶️好多味道又好味嘅飯團❤而且餡料仲好豐富添🥳🥳🥳🍙芝士雞扒飯團 $43🌈超喜歡呢個芝士雞扒飯團🥳食曬真係好夠飽❤️好幸福呢🥰芝士味同埋沙律醬味道好夾喔✅好開胃😛雞扒好大件喔🐥推介推介🥳🥳🍙名古屋鰻魚飯團 $42🌈呢度真係🈶️好多唔同囗味嘅飯團揀呀🍙而且款款都足料又澎湃🥳呢個名古屋鰻魚飯團🍙啖啖都有鰻魚🐠加埋芝士同埋火腿嘅配料😊wow~超正呀❤🍊橙意滿滿 $36🌈呢杯橙意滿滿口味清甜又好味道🥰同佢哋嘅飯團味道超夾喔🥳🥳🍋四季檸檬茶 $30🌈好喜歡四季檸檬🍋因為佢嘅品種係特別多汁又🈶️籽🥰唔錯唔錯✅✅

🍙芝士雞扒飯團 $43

🍙名古屋鰻魚飯團 $42