2023-12-24 127 瀏覽
雙魚座咖啡館 @piscescoffeehk.味道:😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回訪指數:🤤🤤🤤🤤/5..同朋友經旺角諗食咩好 見到呢間新新地既餐廳問員工幾時開架 原來開左一段時間 冇留意🤣入去坐低 見到幾隻好搞笑既龍🤣一人叫左一款野食齊齊分享~.✨慢煮雞胸田園沙律配黑醋 $88 沙律 好岩健身人士 因為黑醋係沙律之中 幾乎最冇負擔嘅👏🏻 雞胸好嫩滑 滿滿蛋白質 可以建立瘦肌肉🫶🏻.✨韓式五花豚肉石鍋拌飯 $88 冇再添加醬料都已經好夠味 熱辣辣上枱 份量非常多 兩個人飯同沙律分享就啱啱好...💫 #piscescafe #piscescoffeehk #雙魚座咖啡館 #旺角 #通菜街.#米吃 #香港探店 #健身人士飲食 #管理體重 #飽住瘦 #健康餐 #foodiehk #跟米吃出瘦身材 #kukeepfiteatig yt Red 大眾点评 google @kumikofindfun @kukeepfit
雙魚座咖啡館 @piscescoffeehk
味道:😋😋😋
抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回訪指數:🤤🤤🤤🤤/5
同朋友經旺角諗食咩好 見到呢間新新地既餐廳
問員工幾時開架 原來開左一段時間 冇留意🤣
入去坐低 見到幾隻好搞笑既龍🤣
一人叫左一款野食齊齊分享~
✨慢煮雞胸田園沙律配黑醋 $88
份量非常多 兩個人飯同沙律分享就啱啱好
#旺角 #通菜街

#跟米吃出瘦身材 #kukeepfiteat
2023-12-08 121 瀏覽
番到香港就梗係要不停食 買 玩!第一個Weekend就出左旺角Shopping,買到攰見到呢間Cafe幾精緻就入去Hea下😌蟲 草 花 杞 子 黃 金 雞 湯 伴 珍 珠 米 飯 $98係外國最掛住嘅就係廣式湯水,所以呢個蟲草花杞子雞湯就啱哂我🤘🏻雞件啖啖肉起哂黃油,蟲草花份量亦十足,撈埋珍珠米一齊食係家的味道😌麻 辣 蒜 香 大 蝦 扁 意 粉 $163.8扁意粉煮到Al dente,大蝦爽口彈牙,掛埋唔大辣嘅麻辣蒜香汁相當惹味,呢個Fusion配搭真係幾特別🤪鮮 奶 咖 啡 + $25.0Coffee creama係起光嘅深啡色,而且仲有個靚靚拉花,淨係睇表面都知呢杯Latte高質👍🏻飲落係偏向Strong and Dark roasted,奶味香濃仲有有微微嘅甜味,非常不錯👍🏻浪 漫 星 空 $68燈光打上透明嘅藍白涼粉底,上面仲放滿桂花愛玉、三色小麻糬、紅豆、芒果爆珠、椰果同荔枝,做成口感非常豐富嘅浪漫星空🌃
番到香港就梗係要不停食 買 玩!
第一個Weekend就出左旺角Shopping,
買到攰見到呢間Cafe幾精緻就入去Hea下😌

蟲草花杞子黃金雞湯伴珍珠米飯
係外國最掛住嘅就係廣式湯水,
所以呢個蟲草花杞子雞湯就啱哂我🤘🏻
雞件啖啖肉起哂黃油,
蟲草花份量亦十足,
撈埋珍珠米一齊食係家的味道😌

麻 辣 蒜 香 大 蝦 扁 意 粉 $163.8
扁意粉煮到Al dente,
大蝦爽口彈牙,
掛埋唔大辣嘅麻辣蒜香汁相當惹味,
呢個Fusion配搭真係幾特別🤪

鮮奶咖啡
鮮 奶 咖 啡 + $25.0
Coffee creama係起光嘅深啡色,
而且仲有個靚靚拉花,
淨係睇表面都知呢杯Latte高質👍🏻
飲落係偏向Strong and Dark roasted,
奶味香濃仲有有微微嘅甜味,
非常不錯👍🏻
浪漫星空

浪 漫 星 空 $68
燈光打上透明嘅藍白涼粉底,
做成口感非常豐富嘅浪漫星空🌃
蟲草花杞子黃金雞湯伴珍珠米飯
鮮奶咖啡
浪漫星空
  • 麻辣蒜香大蝦扁意粉
2023-12-03 79 瀏覽
今日同雙魚座嘅小鮮肉,一齊去街,為咗配合佢嘅星座,我就揀咗一間雙魚座咖啡館同佢一齊食晚飯啦,順便可以傾吓偈,我好鍾意佢哋嘅裝修,整個感覺都非常之舒服!傾下計就最岩啦!這家咖啡館以獨特的單品咖啡聞名,其中包括原味虹吸咖啡!我們點了蟲草花杞子黃金雞湯,伴珍珠米飯,鮮奶咖啡(熱),美式BBQ手撕豚肉漢堡,薯角,伴田園沙律同浪漫星。黃金雞湯的口感濃郁,蟲草花和杞子的加入讓湯的味道更加豐富。珍珠米飯的口感煥然一新,米飯Q彈有嚼勁,十分美味。鮮奶咖啡的奶香和咖啡的苦澀完美融合,是一款不可錯過的咖啡。美式BBQ手撕豚肉漢堡的肉質鮮嫩多汁,搭配薯角和田園沙律,口感更佳協調。甜品方面我地叫左浪漫星空,主要有桂花愛玉、三色小麻糬、紅豆、芒果爆珠、椰果、荔枝!職員拎過嚟嘅時候,見到好靚嘅LED燈!成個甜品變得好幻彩,食得非常之開心,而且甜度適中,啱晒鍾意食微甜嘅朋友!整體而言,這些食物家非常美味值得一試!

2023-12-02 74 瀏覽
行街好攰,經過見到裝修好溫馨,環境幾舒服,就入左去食。點知有驚喜。除左服務態度好,不時幫我哋加水,食物都好足料,第一次食all day breakfast,係食曬。樣樣都唔錯,食物唔會係暖,炒蛋上枱仲出緊煙,窩夫係酥皮好好食,脆皮的。呢個價錢,份量真係好大份下。。仲叫左個韓式海鮮窩飯,都幾好食。。用餐環境好舒服,好warm,星期六晚唔滿座,有d奇怪,因為真係幾唔錯既一間 咖啡店,有誠意經營,會再光顧!😊
😊
2023-12-02
2023-11-28 118 瀏覽
第一次食到既軟殼蟹意粉真心唔錯, 豬手亦可以一試, 咖啡雖然未算好但都有70分, 之後再拜訪幾次試多幾款唔同嘅食物就迎接嚟一波又一波嘅失望... 帶朋友去食早餐, $138一份高級早餐有$98既份量有$68既味道。 再試英式炸魚嘅粉皮不比某連鎖店60蚊既好, 沒有魚味肉質口感亦差, 粉皮亦淋身不酥脆。再下一次試牛扒, 份量很足, 胃口大既一定夠飽, 可惜的是俾得三百幾求既唔會係飽肚, Medium cooked牛太韌有1/5努力過後只能放棄, 淡淡的牛肉味沒有肉香, 同我一直認知嘅Prime Rib-eye有很大分別, 完全談不上Menu上的高級, 好奇一問才被告知一個很現實的事實 - 控制成本... 嗰一刻我諗緊下一次點菜可能我要問嘅係有邊一道菜在控制成本的情況下依然有水準。雖然環境真係唔錯, 但係我畢竟唔係食枱枱櫈櫈或餐具, 要打卡亦有好多更好選擇, 做餐飲業做好食物品質是基本, $50蚊一個餐我會有$50既期待, $300 and up我會有$300 and up既要求, 太子有質既餐廳何其多, 中伏數次已足矣~~
2023-11-27 80 瀏覽
旺角咖啡館泰式無骨海南雞飯$78先生最愛海南雞飯,雞肉滑啲,又有醬汁,油飯更加係有油香好食啲,套餐仲有是日餐湯起司慢煮雞胸三明治 配 田園沙律$88慢煮雞胸算幾滑,芝士嗰part痴住嗰包,幾好食Cold Brew Coffee$70用咗「莫札特」咖啡豆,個名改得幾好聽,我哋好少飲Cold Brew Coffee,只可以話有甘甘哋嘅味道,要細心品嘗夢幻仙子$68賣相夢幻,底部有燈營造效果,甜品入面有玫瑰愛玉、三色小麻糬、紅豆、芒果爆珠、椰果、荔枝,好多嘢食
旺角咖啡館

泰式無骨海南雞飯$78

起司慢煮雞胸三明治 配 田園沙律$88
慢煮雞胸算幾滑,芝士嗰part痴住嗰包,幾好食

Cold Brew Coffee$70

夢幻仙子$68
蟲草花杞子黃金雞湯伴珍珠米飯🐥呢款湯真係有好多味又養生❤️ 抗氧化、防衰老更提高機體免疫能力等作用~ 唔好以為咁養生嘅嘢一定係唔好味佢係相反 超級好飲🤩雞味濃郁 湯底香甜雖然係用咗雞去熬製而成 但雞肉依然係嫩滑😋微辛韓式牛肋條配手抓餅🐮牛肋條炆得好軟腍而且充滿牛肉味☺️咬落去係啖啖肉汁同埋絲絲細肉慢慢咀嚼後會有種微辛但唔辣既口感🤤 配埋手抓餅🫓真係好夾夾😍萬幻仙子有多種配料嘅甜品☺️有玫瑰愛玉、三色小麻糬、紅豆、芒果爆珠、椰果、荔枝😋入口不會太甜 食完有種清新既感覺雙魚座咖啡館 PISCES COFFEE📍旺角通菜街123號地下A 及 B號舖
蟲草花杞子黃金雞湯伴珍珠米飯🐥
佢係相反 超級好飲🤩雞味濃郁 湯底香甜
雖然係用咗雞去熬製而成 但雞肉依然係嫩滑😋

微辛韓式牛肋條配手抓餅🐮

萬幻仙子

雙魚座咖啡館 PISCES COFFEE
📍旺角通菜街123號地下A 及 B號舖
白色成為主導色調,淺色木質地板和餐椅與純白牆面和餐桌相襯,營造出一種簡約且輕鬆的氛圍。這裡除了特色的虹吸咖啡和輕盈的西式餐點外,竟然有蟲草花杞子黃金雞湯!湯色金黃濃郁,湯面上漂浮著一層細細的油脂,讓人直流口水。濃郁的雞湯中充滿了蟲草花和杞子的香氣,每一口都能感受到豐富的滋補味道。湯底入口滑順,滋味濃郁而不膩,配上口感彈牙的珍珠米飯,更能凸顯湯的鮮香雞味,喜歡🤍1️⃣蟲草花杞子黃金雞湯 伴 珍珠米飯 98HKD2️⃣起司慢煮雞胸三明治 配 田園沙律 88HKD3️⃣Expresso Tonic 45HKD4️⃣自家製 百利甜酒味巴斯克芝士蛋糕 60HKD

1️⃣蟲草花杞子黃金雞湯 伴 珍珠米飯 98HKD
2️⃣起司慢煮雞胸三明治 配 田園沙律 88HKD
3️⃣Expresso Tonic 45HKD
4️⃣自家製 百利甜酒味巴斯克芝士蛋糕 60HKD
2023-11-23 28 瀏覽
另一半生日就到,一年一次,我當然要為我的另一半準備一份精美的禮物啦。於是我就去了旺角睇下有咩買,享受吓SHOPPING。行咗個幾鐘, 突然見到位舊同學, 咁啱撞到,當然要聚一聚, 見咖啡癮起又有少少肚子餓,就決定去找搵一間CAFE食下嘢休息吓。行行下見到有間CAFE係路邊叫Pisces Coffee ,見裝修唔錯又就行入試吓「快富貴」酸菜魚配珍珠米飯 $88舊同學今次叫左酸菜魚配飯,我聞到陣味流哂口水,忍唔住叫同學比D我試下,肉質細嫩,沒骨,大大啖食都唔驚有骨 ,好正。裏面有芽菜同酸菜,食落有少少辣,不過都可以接受。蟲草花杞子黃金雞湯伴珍珠米飯 + 熱鮮奶咖啡 $123我就叫咗蟲草花杞子黃金雞湯配飯加一杯熱鮮奶咖啡 ,先講講杯咖啡,杯咖啡的拉花真係好靚,花紋清晰,顏色對比強烈,睇到賞心悅目,哈哈。而且咖啡的味道也很濃郁,香氣撲鼻。至於蟲草花杞子黃金雞湯的味道亦好吸引,湯汁的顏色金黃,濃郁香醇,散發著蟲草和杞子的甘甜和雞肉的鮮美,聞到流哂口水。而且雞肉經過長時間的燉煮,變得很嫩滑,帶有一絲絲的蟲草花的清香,真係回味無窮。浪漫星空 $68 食完主菜,當然要食埋甜品啦,我哋叫咗個浪漫星空S

「快富貴」酸菜魚配珍珠米飯 $88

蟲草花杞子黃金雞湯伴珍珠米飯 + 熱鮮奶咖啡 $123

浪漫星空 $68
食完主菜,當然要食埋甜品啦,我哋叫咗個浪漫星空SHARE 食,裡面有桂芝愛玉、三色小麻糬、紅豆、芒果爆珠、椰果、荔枝 。第一啖感覺真係特別,有唔同的質感。我最鍾意入面嘅芒果爆珠,第一次食真係好過隱,粒珠爆咗會有陣陣芒果味。另外其他水果都好新鮮,做飯後甜品一流。

題外話,入面嘅環境真係幾chill 有少少音樂, 細細聲唔會太吵,傾計一流,鐘意望街景又可以坐係窗邊。鐘意卡通又可以向上望 哈哈
2023-11-22 32 瀏覽
下午茶時段,來到這間位於旺角通菜街的雙魚座咖啡館,唔單止有甜品及咖啡,原來仲有茶餐廳的美食。~邪惡炸雞髀配薯角~炸雞髀香脆可口,雞肉一啲都唔鞋,薯角亦好大條,套餐更可配冷泡茶凍飲或熱伯爵紅茶,減低炸雞髀的肥膩感。~是日精選蛋糕:奧利奧特製芝士餅~蛋糕口味獨特,奧利奧的曲奇味道很美味!~Caffe Latte~來到咖啡館,當然要品嚐一下這裏的咖啡吧!鮮奶咖啡的拉花盡顯咖啡師拉花的功架!餐廳裝修別緻,有個少少露台位給人打卡,環境不俗!

~邪惡炸雞髀配薯角~

~是日精選蛋糕:奧利奧特製芝士餅~
蛋糕口味獨特,奧利奧的曲奇味道很美味!

~Caffe Latte~
來到咖啡館,當然要品嚐一下這裏的咖啡吧!
鮮奶咖啡的拉花盡顯咖啡師拉花的功架!

餐廳裝修別緻,有個少少露台位給人打卡,環境不俗!

2023-11-21 51 瀏覽
Can't make up your mind on what cuisine to eat for your next meal? @piscescoffeehk has got you covered with its extensive menu that serves dishes from every corner of the world, including Korean bibimbap, Thai-style Hainanese chicken, German salted pork knuckle and even quality coffee? We were skeptics at first, but get ready to be wowed like we did!Stumbled upon this cozy cafe in the heart of Mong Kok after work. With its white decor, wooden furniture and soft lighting,  feels a little out of p

Stumbled upon this cozy cafe in the heart of Mong Kok after work. With its white decor, wooden furniture and soft lighting,  feels a little out of place in the midst of the bustling streets nearby, but it's definitely the perfect retreat with friends.
Korean Bibimbap with Pork Belly

𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗶𝗯𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗕𝗲𝗹𝗹𝘆 𝗛𝗞𝗗𝟴𝟴
Must order. An unbeatable combo of juicy pork belly, kimchi, bean sprouts and their secret sauce (with a hint of spiciness) sizzling in a hot stone pot. And if you're feeling bold, there's a Korean spicy sauce on the side to turn up the heat.
German Salted Pork Knuckle

𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻 𝗦𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗞𝗻𝘂𝗰𝗸𝗹𝗲 𝗛𝗞𝗗𝟭𝟳𝟴

The crispy skin and tender gelatinous interior of the pork knuckle paired with the tangy sauerkraut (pickled cabbage) created a mouthwatering combo. Accompanied with mashed potatoes and a garden salad, the portion size is quite generous that you might need some backup, making this dish perfect for sharing with friends.
Romantic Starry Sky

𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗦𝘁𝗮𝗿𝗿𝘆 𝗦𝗸𝘆 𝗛𝗞𝗗𝟲𝟴

Served on a LED plate, this sweet delight features an osmanthus aiyu jelly base topped with five different toppings. The refreshing lychee added a natural sweetness while the red beans had a chewy texture. I particularly enjoyed the sticky taro balls and coconut nata jelly. The mango popping boba is slightly on the sweeter side, but it balances well with other ingredients.
Hot Latte

𝗛𝗼𝘁 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 +𝗛𝗞𝗗𝟮𝟱
Enjoying a cup of coffee almost seems mandatory in this serene environment. The fresh milk coffee came with beautifully crafted latte art and a exquisite flower-shaped spoon to stir out the rich and smooth flavour.
2023-11-13
2023-11-21 30 瀏覽
裝修簡潔清新入面環境令人好放鬆,仲帶有文青feel▫️「快富貴」酸菜魚配珍珠米飯🐟$88好有趣既菜名🤭,份量非常足夠,魚肉好滑無骨,辣味都好重,岩哂鍾意食辣既人😋係咖啡館食到呢味餸,覺得好特別◾️韓式五花豚肉石鍋拌飯🐷$113將五花豚肉切到薄薄一片,每片都肥瘦均勻,每口都食到香口肉香👍🏻👍🏻個醬汁味道岩岩好▫️鮮奶咖啡-跟餐$25咖啡香濃,飲完唔會有苦澀味道係咖啡meun仲有好多唔同種類既咖啡,例如:虹吸式咖啡☕️非常有特色👏🏻👏🏻◾️夢幻仙子🧚🏽‍♀️$68入面有多種材料配搭而成,包括:玫瑰愛玉、小麻薯、紅豆、芒果爆珠、椰果口感非常豐富,清甜清爽
裝修簡潔清新

入面環境令人好放鬆,仲帶有文青feel

▫️「快富貴」酸菜魚配珍珠米飯🐟$88
係咖啡館食到呢味餸,覺得好特別

◾️韓式五花豚肉石鍋拌飯🐷$113
個醬汁味道岩岩好

▫️鮮奶咖啡-跟餐$25
咖啡香濃,飲完唔會有苦澀味道
係咖啡meun仲有好多唔同種類既咖啡,例如:虹吸式咖啡☕️
非常有特色👏🏻👏🏻

◾️夢幻仙子🧚🏽‍♀️$68
口感非常豐富,清甜清爽
2023-11-21 31 瀏覽
和友人逛完旺角,剛好下午茶時段,經過這間咖啡館,決定入內飲杯嘢,抖一抖。我們點了:🥣日式雞扒炒公仔麵配冷泡茶~既不油膩亦不會太鹹,口味清淡,適合注重健康卻又想滿足口腹的女仕。🍰自家製巴斯克芝士蛋糕~芝士味濃郁卻不膩滯,下午茶佳品。🥃Cold Brew Coffee~餐廳用了「莫扎特」咖啡豆,以低溫及長時間來萃取咖啡的方式冲泡了這杯冷萃咖啡。外型像一枝test tube,口感順滑,喝起來甘甜順口。
🍰自家製巴斯克芝士蛋糕~芝士味濃郁卻不膩滯,下午茶佳品。
2023-11-19 1517 瀏覽
《雙魚座咖啡館》餐廳裝修走浪漫歐陸風,以白色為主調,歐式家具的擺設和佈置,確實一走進餐廳就有一種寫意閒致的浪漫感覺 🔮韓式海鮮石窩拌飯  熱辣辣石窩上,香味十足,海鮮配料相當有睇頭,有大蝦,帶子,魚柳,魷魚等,全部都大件又新鮮,爽口彈牙,海鮮以韓式甜辣煎香,呈微焦金黃,十分惹味;伴菜還有海量的泡菜和豆芽,豆芽爽口又有麻油香,泡菜酸辣開胃,與石鍋飯拌勻,甜甜辣辣,味道很不錯,而且份量也不少,足足有兩大碗滿呀~ 🔮泰式無骨海南雞配雞油飯伴秘製汁  雞肉十分嫩滑又有肉汁,連雞皮也爽口彈牙,沾少少秘製的海南雞醬,酸辣醒胃,而米飯是以雞湯和其他香料一起烹煮的,充滿飯香得來又有濃香的雞湯味,粒粒分明,十分滋味 🔮咸蛋黃單骨雞翼  鹹蛋黃醬雖然好邪惡,不過還是抵擋不了它的誘惑,單骨雞翼先炸再以鹹蛋黃醬炒香,入口鹹香惹味,外脆內嫩又香口,真係好正啊~ 🔮Cold Brew coffee  (莫札特咖啡豆) 之前都聽過有音樂家系列的咖啡豆,不過一直都冇機會試,好彩喺Menu上面俾我見到這個莫札特咖啡豆,即刻要點番一杯;咖啡師很有心思,Cold brew 萃取的咖啡,放在一個大大的test tube 入面

🔮韓式海鮮石窩拌飯

🔮泰式無骨海南雞配雞油飯伴秘製汁

🔮咸蛋黃單骨雞翼

🔮Cold Brew coffee  (莫札特咖啡豆)
之前都聽過有音樂家系列的咖啡豆,不過一直都冇機會試,好彩喺Menu上面俾我見到這個莫札特咖啡豆,即刻要點番一杯;咖啡師很有心思,Cold brew 萃取的咖啡,放在一個大大的test tube 入面,用一杯冰水盛著,保持住咖啡的冰冷溫度,也不至於會被冰塊溝淡,好讓客人可真真正正品嚐到該咖啡豆的味道;由於咖啡豆以葡萄乾物處理法來進行炒烘和發酵,入口會先有一種甜味,繼而會有一種清新的又帶有一點酒香的甘澀味,而咖啡豆的回甘會一直縈繞在口腔內,細嚐當中的餘韻,味道相當有層次

🔮夢幻仙子
這個甜品的presentation真的很有心思,以一個法式的通化玻璃碗做器皿,上菜時更以一盞小燈做襯托,藍藍紫紫十分養眼,上面的配料也非常澎湃,多到差唔多滿瀉呀,有玫瑰愛玉,三色小麻糬,紅豆,芒果爆豬,椰果,荔枝,而底部是清甜的白涼粉,爽口清甜,整體也是微甜而已,食完那麼多味道較重的食物,來一個這麼精緻又健康的甜品,真的是大滿足呀~

餐廳環境舒適,食物質素味道也很高,賣相精緻又好打卡,以地舖Cafe來講價錢也相當合理,食物種類也十分之多,而且餐廳更會定時按季節轉換Menu,以保持新鮮感,絕對值得回頭再呀~
2023-11-19 21 瀏覽
🪟環境令人放鬆嘅餐廳🍴靜靜地享受一餐,同朋友傾下計,好滿足呢!🍲「快富貴」酸菜魚配珍珠米飯 $88🌈好大份酸菜魚呀😍湯頭味道酸辣又香濃🔥魚片夠曬滑溜又有彈性👍鮮甜又美味✅好開胃呀🤤🥗班尼迪蛋煙肉配牛角包窩夫田園沙律 $98🌈賣相靚靚嘅egg benedict超吸引🤩喺,waffle 上面放滿煙肉🥓再加埋班尼迪蛋同埋荷蘭醬汁🤤真係人見人愛❤️🥃House Blend Coffee 招牌咖啡$68🌈剩係佢裝住咖啡個玻璃瓶已經夠曬cool嚕😍厚實嘅咖啡味✅濃郁嘅口感🤤正呀🥳🌟浪漫星空 $68🌈呢個甜品浪漫到不得了呀💕甜品碗下面打曬燈💫𥚃面仲有桂花醬香、三魚小麻糬、紅豆、芒果爆珠同埋椰果荔枝🤤好好味道呀👅

🍲「快富貴」酸菜魚配珍珠米飯 $88

🥗班尼迪蛋煙肉配牛角包窩夫田園沙律 $98