2025-01-16
今日同阿媽嚟食米線 🍜佢周不時都會想食呢間嘅麻辣雞水餃米線由細食到大今日我嘅口味都OK。想食呢一間。 所以就嚟食啦。我今次想食肉,所以嗌雞肉米線 米線嗌完好快上枱,我呢碗細嘅$35 雞肉嘅份量都幾多,而且我幾鍾意食佢啲雞 覺得好似好味過譚仔嗰啲真實啲 不過阿媽話其實呢啲都係雪雞識食嘅男朋友都覺得普通🤣不過我呢啲平民就OK幫我落單嘅係太子女,問可唔可以少米線多芽菜佢話OK。果然真係!好味滿足, 再落啲呢間舖頭嘅黑醋就好味晒只要唔係繁忙時間上菜都係靚啲同埋快手 可以的話真係唔好揀星期六日嚟🤣🤣阿媽嘅水餃麻辣雞都好靚仔,好快就上台!水餃米線會有酸菜肉碎 不過如果再加多個尿都要$42再加$14 $56成為佢啲酸菜都好好味 ,當我諗住問阿媽應該點樣調製,阿媽醒目地話原來係包裝來貨,見到一箱箱唔知係咩牌子㗎呢?阿媽鍾意食喇,所以食辣好過癮 我自己食少少已經覺得超級辣整體而言速度快,今日質素唔錯 因為係家庭開嘅小店,所以都覺得啲碗筷洗得幾乾淨 同埋有禮貌 有人情味
今日我嘅口味都OK。想食呢一間。 所以就嚟食啦。
我今次想食肉,所以嗌雞肉米線 米線嗌完好快上枱,我呢碗細嘅$35 雞肉嘅份量都幾多,而且我幾鍾意食佢啲雞 覺得好似好味過譚仔嗰啲真實啲 不過阿媽話其實呢啲都係雪雞識食嘅男朋友都覺得普通🤣不過我呢啲平民就OK 幫我落單嘅係太子女,問可唔可以少米線多芽菜佢話OK。果然真係!好味滿足, 再落啲呢間舖頭嘅黑醋就好味晒
阿媽鍾意食喇,所以食辣好過癮 我自己食少少已經覺得超級辣