餐廳: 鳥居居酒屋
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
見咁多正評,諗住試下,但很失望,經驗好差。串燒一定要兩串一樣咁叫,唔可以只叫一串,我就未去過其他居酒屋係咁既。一開始上刺身,個幾塊三文魚切都未切開哂,個油金魚刺身仲食到有魚鱗。同個侍應講,佢就話去廚房研究下。牛舌係偏薄,每串得三片,沒有檸檬或其他配料附上,仲要逼你至少要兩串,HKD148 得6片牛舌,真係唔值,而好食又平過佢既餐廳真係大把。燒飯團D飯乾到差唔多咬唔開。其他野食很一般。最後俾錢個時,侍應最初無提過魚鱗件事,照比張單我當無事發生過咁。我追問下,佢先話取消一份刺身,話提左廚房,唔好意思。完全唔明佢堆正評點黎。淨叫佢半價餐牌堆野都無咁惱,而佢食物既質素同服務都只係值佢半價之後個個價錢。一叫正價就好唔值啦。仲有佢碟鮮菜沙律細細碟得幾塊野菜同幾條青瓜蘿蔔,一開始擺檯面,原來都收你HKD36。而我食完終於明點解一定要至少兩串咁叫,因為食完第一串中左伏,就真係唔會再叫第二串。很不愉快的用餐經驗,不會再來。
見咁多正評,諗住試下,但很失望,經驗好差。
刺身

燒飯團D飯乾到差唔多咬唔開。
其他野食很一般。

完全唔明佢堆正評點黎。
一叫正價就好唔值啦。

很不愉快的用餐經驗,不會再來。
2024-07-27
2024-07-09 251 瀏覽
店內播放日本懷舊經典歌,當中包括許多耳熟能詳的音樂,且環境很寧靜,吃起來很舒服。前菜是芝麻醬菠菜,健康惹味,酸香開胃,想要吃更多呢!海鮮茶碗蒸雞蛋滑溜,簡單,卻送飯不錯,滑不溜口,高出預期。吸物是蜆肉海帶豆腐麵豉湯,清甜略帶鮮味,但蜆有點沙🤣特選6本冬菇燒得不乾身,還保留菇汁,而且味變濃縮了。西京鮎魚魚肉入口細滑,嫩無魚骨。厚切牛舌看上去已吸引,口感有嚼勁,用了黑椒調味夠滋味。鹽燒牛肉,富少少咸香,也加上黑椒,好好下飯。雞翼皮脆肉嫩,一串2隻,賣相不錯,甘香可口。蘆筍豬肉卷外面的豚肉無肉膻,包著脆爽的蘆筍,又軟又脆,菜的清新減少了肉膩,兩者交替。三文魚刺身條紋橙白相間,挺新鮮的,顏色有光澤。一本鰻魚飯定食賣相不俗,雞蛋量不多但已完全包到白飯,有些甜味,感覺特別,味道濃郁。蒲燒鰻魚大亦蠻厚身,有魚骨,但可一拼吃下,飯量也不少,珍珠米米飯軟硬適中,吃得滿口滿足。食後感:不止晚餐串燒味美,午餐價格更怡人。

前菜是芝麻醬菠菜,健康惹味,酸香開胃,想要吃更多呢!

海鮮茶碗蒸雞蛋滑溜,簡單,卻送飯不錯,滑不溜口,高出預期。

吸物是蜆肉海帶豆腐麵豉湯,清甜略帶鮮味,
但蜆有點沙🤣

特選6本
冬菇燒得不乾身,還保留菇汁,而且味變濃縮了。
西京鮎魚魚肉入口細滑,嫩無魚骨。
厚切牛舌看上去已吸引,口感有嚼勁,用了黑椒調味夠滋味。
鹽燒牛肉,富少少咸香,也加上黑椒,好好下飯。
雞翼皮脆肉嫩,一串2隻,賣相不錯,甘香可口。

三文魚刺身
條紋橙白相間,挺新鮮的,顏色有光澤。

一本鰻魚飯定食

食後感:不止晚餐串燒味美,午餐價格更怡人。
午餐
2024-07-08 221 瀏覽
二人套餐真係有驚喜,因為燒物好出色,款又多,刺身足夠。新鮮蔬菜、和風蒜蓉蕃茄都係好好嘅前菜👍🏻白松貝刺身鮮甜多汁,清爽可口。雞泡魚乾較為濕潤,但係我好鍾意呢種質感,真係好惹味。冇得輸!蘆筍豬肉卷最鍾意啲多汁香脆嘅蘆筍吸收肉汁之後嘅味道。雞肉卷啖啖肉,惹味又滋味。香脆白鱔燒得好好,外皮脆肉嫩滑香鬆軟。厚燒牛脷燒得真係好正,外脆內軟腍,味道濃郁,難得一試!雞翼呢度嘅燒烤技術好高,燒到外脆,但係裏面嘅肉汁可以流出來,一絕!喜之次冇諗過條魚咁大條,我已經開始飽,幸好我朋友真係覺得條魚好好食,裏面肉嫩好多汁,食光。海膽伴冷烏已經飽到冇辦法食烏冬,但係個海膽真係鮮濃味出色!好回味😋😋朱古力窩夫外面係燒過嘅窩夫,裏面朱古力味非常濃,幾飽都食得晒。食完二人餐,服務員先至話俾我哋聽有好抵食嘅串燒拼盤。下次就要食呢個。

二人套餐真係有驚喜,因為燒物好出色,款又多,刺身足夠。

新鮮蔬菜、和風蒜蓉蕃茄都係好好嘅前菜👍🏻

白松貝刺身
鮮甜多汁,清爽可口。

雞泡魚乾
較為濕潤,但係我好鍾意呢種質感,真係好惹味。冇得輸!

蘆筍豬肉卷
最鍾意啲多汁香脆嘅蘆筍吸收肉汁之後嘅味道。

雞肉卷
啖啖肉,惹味又滋味。

香脆白鱔
燒得好好,外皮脆肉嫩滑香鬆軟。

厚燒牛脷
燒得真係好正,外脆內軟腍,味道濃郁,難得一試!

雞翼

喜之次

海膽伴冷烏
已經飽到冇辦法食烏冬,但係個海膽真係鮮濃味出色!好回味😋😋

朱古力窩夫
外面係燒過嘅窩夫,裏面朱古力味非常濃,幾飽都食得晒。

2024-07-04 203 瀏覽
    近期吹着北上熱潮風!但我工作忙無遐跟上風。今晚與同事早了點收工,心情大輕鬆在銅鑼湾找點好吃的 慰勞一下自己!兩個「麻甩」在澳門逸園中心選了十七樓的「烏居居酒屋」同事最近去過去示好抵食!     果然!看到很多菜式及套餐都做優惠大折扣!真的好抵食。居酒屋內好日本feel  微微燈光 氣氛好輕鬆!餐牌多項海鮮刺身,套餐都減價,還有多款清酒和啤酒等也很抵飲,但因為要駕車今晚祇好不飲了。選了二人套餐1480元  食下蔬菜沙律清清味蕾 準備食好嘢!雞泡魚乾 軟軟地有 味醂的甜味。 和風蒜子蕃茄沙律酸甜 口感清爽白松貝刺身清甜爽囗,唔點醬汁味道更加鮮美! 自家製月見免治雞肉棒肉棒肉質細嫩中帶爽滑再與雞卵混合滑上加滑口感。厚切牛舌牛舌表面有醬汁和調味,燒得微脆香囗。露筍豬肉卷蘆筍翠綠爽脆,燒得豬肉焦香有肉汁滲出又有油香。真係好好味!鰻魚層皮燒到卜卜脆,魚脂滲出好甘香,肉質爽又嫩!所有燒物都係即叫即燒所以特別好味!燒喜知次一夜干套餐內是吃龍蝦的,可以加20O元改吃魚,喜知次係日本三大名魚之一,試過醬汁煮的,今次是一夜干燒的所以要試下!上檯香噴噴熱燙燙的,皮脆脆灑上 檸檬汁更加鮮味!經過醃製肉質
    近期吹着北上熱潮風!但我工作忙無遐跟上風。
     果然!看到很多菜式及套餐都做優惠大折扣!真的好抵食。
居酒屋內好日本feel  微微燈光 氣氛好輕鬆!
選了二人套餐1480元
食下蔬菜沙律清清味蕾 準備食好嘢!
雞泡魚乾
軟軟地有 味醂的甜味。
味醂魚干
 和風蒜子蕃茄沙律
酸甜 口感清爽
白松貝刺身
清甜爽囗,唔點醬汁味道更加鮮美!
愛知縣 白象 拔蚌刺身
 自家製月見免治雞肉棒
肉棒肉質細嫩中帶爽滑再與雞卵混合滑上加滑口感。
月見免治雞肉棒
厚切牛舌
牛舌表面有醬汁和調味,燒得微脆香囗。
厚切 牛舌
露筍豬肉卷
蘆筍翠綠爽脆,燒得豬肉焦香有肉汁滲出又有油香。真係好好味!
鰻魚
層皮燒到卜卜脆,魚脂滲出好甘香,肉質爽又嫩!
所有燒物都係即叫即燒所以特別好味!
燒喜知次一夜干
上檯香噴噴熱燙燙的,皮脆脆灑上 檸檬汁更加鮮味!
經過醃製肉質 扎實中 又帶嫩滑和嚐到魚脂甘香。

一夜乾雞翼

鹹香好味!加入 檸檬汁 包冇油膩感。
燒一夜乾雞翼

海膽伴冷烏冬
海胆份量足特別鮮甜在入口化開,綿滑忌廉狀質感好細緻。

伴上醬汁配料好豐富, 薑蓉,蒜蓉,鵪鶉蛋, 紫菜~
烏冬煙韌爽滑!食完燒物食冷烏冬冰冰涼很舒服!

高麻糬窩夫
雪糕 麻薯 窩夫

面層脆脆 入口煙韌中間夾著雪糕口感 有趣!
整份套餐組合 很好 ,有滿足感 又抵食!
2024-06-27
燒一夜乾雞翼
雪糕 麻薯 窩夫
  • 厚切牛舌
2024-07-03 149 瀏覽
同友人行完街,去附近的澳門逸園中心17樓食午餐,係鳥居居酒屋叫了兩份午市定食,定食有前菜:麻醬豆腐、湯:加入蜆肉,鮮甜好飲、茶碗蒸:蒸蛋內有木耳碎、菇、芫茜,口感又鮮又香,及主食,又或者可以加 $20 改配白湯稻庭烏冬[ 特選6本 $168 ] 串燒包括有 - 厚切牛舌:油脂豐富,燒得好正,肉質口感軟腍、西京鮎魚:肉質鮮味、燒到金黃色的雞翼,食落夠哂惹味、鹽燒牛肉:濃郁牛味,食落多汁、露荀豬肉卷:露荀爽脆,豬肉卷軟腍、冬菇:鮮味多汁,每款都燒得香噴噴[ 特選5本 $138 ] 串燒包括有 - 自家製月見免治雞肉棒:口感咬落多汁,爽口彈牙、西京鮎魚:肉質鮮味、雞軟骨:口感惹味有咬口、芝麻雞肉串:肉質嫩滑、冬菇:鮮味多汁,每款都燒得香噴噴兩份定食,都另外 +$20追加 三文魚 (三切) 鮮甜美味餐廳:鳥居居酒屋地點:銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心17樓

兩份定食,都另外 +$20追加 三文魚 (三切) 鮮甜美味

餐廳:鳥居居酒屋
地點:銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心17樓
2024-06-29
$168.5 (午餐)
呢間好評如潮嘅居酒屋有一日經過銅鑼灣唔想又食西餐,所以就同朋友揀咗呢間😋一坐低已經聞到好香嘅串燒味串燒師傅好忙碌咁樣出緊嘢食😋二人餐餐牌😍但係有啲串燒唔喺二人餐入邊於是我哋就散嗌🤣侍應提我哋每一次嗌都要兩串起跳唔可以落一串嘅單首先嚟咗碟牛舌😋睇餐牌寫住得獎嘅牛舌真係名不虛傳!趁熱食嘅厚厚牛舌生熟度啱啱好,唔會太韌肉汁緊緊咁鎖住咗🤤跟住就係呢碟鹽燒牛肉牛肉薄片唔會太咸👍🏻雞肉好多選擇我哋揀咗雞肉大蔥串💦雞肉平實,夾埋大蔥,味道即時提升😍之後當然仲有雞心😋雞心有好少少嘅血味,但整體都燒得好入味💯另一壓軸就係燒蠔😋呢個等得最耐但係都冇令人失望蠔係鮮甜嘅,不過係有少少細隻姐最最後叫咗個刺身盛四款刺身都好新鮮,尤其係帶子同埋油甘魚💯一樣係咁掂👍🏻去居酒屋食串燒,最怕食到好大浸油煙味,而且成日好擔心會等好耐不過呢兩樣嘢喺呢間舖頭都唔存在好欣賞侍應同埋串燒師傅嘅溝通做得好好!好合拍✨ 再忙啲單都跟得好好值得一讚💯
呢間好評如潮嘅居酒屋
有一日經過銅鑼灣唔想又食西餐,
所以就同朋友揀咗呢間😋

於是我哋就散嗌🤣
侍應提我哋每一次嗌都要兩串起跳
唔可以落一串嘅單

首先嚟咗碟牛舌😋
睇餐牌寫住得獎嘅牛舌真係名不虛傳!
趁熱食嘅厚厚牛舌
生熟度啱啱好,唔會太韌
肉汁緊緊咁鎖住咗🤤

跟住就係呢碟鹽燒牛肉
牛肉薄片唔會太咸👍🏻
鹽燒牛肉

雞肉好多選擇
我哋揀咗雞肉大蔥串💦
雞肉平實,夾埋大蔥,味道即時提升😍
雞肉大蔥串

之後當然仲有雞心😋
雞心有好少少嘅血味,
但整體都燒得好入味💯
雞心

另一壓軸就係燒蠔😋
呢個等得最耐
但係都冇令人失望
蠔係鮮甜嘅,不過係有少少細隻姐
燒蠔

最最後叫咗個刺身
四款刺身都好新鮮,
尤其係帶子同埋油甘魚💯
一樣係咁掂👍🏻
刺身盛

去居酒屋食串燒,
最怕食到好大浸油煙味,
而且成日好擔心會等好耐
不過呢兩樣嘢喺呢間舖頭都唔存在
好欣賞侍應同埋串燒師傅嘅溝通做得好好!
好合拍✨ 再忙啲單都跟得好好
值得一讚💯
鹽燒牛肉
雞肉大蔥串
雞心
燒蠔
刺身盛
2024-06-26 164 瀏覽
聽聞呢間鳥居居酒屋 🏮平日午餐Menu好味又好抵食,而且選擇多 仲要平日下午唔多人,唔使排隊所以就尼左試下~上到去果然環境寬敞舒適 擺設格局,非常之日式 坐起嚟好舒服 人又唔多 一睇個Menu果然係抵食又多選擇~今次同朋友一個嗌咗個串燒一個試吓刺身丼飯 試吓邊種好食啲 最後我哋覺得刺身丼飯係比較好食,因為刺身新鮮 同埋種類多 串燒定食煙熏味重 味道都唔錯,不過略嫌少少乾 每個lunch set都會配 前菜 飯有蜆嘅麵豉湯 同埋茶碗蒸 一啲都冇偷工減料~ 性價比好高如果平日午市時間會經過呢度都會再食!
聽聞呢間鳥居居酒屋 🏮
平日午餐Menu好味又好
上到去果然環境寬敞舒適

如果平日午市時間會經過呢度都會再食!
2024-05-05
2024-06-19 113 瀏覽
呢間居酒屋座位都算多,食物亦多選擇,依家二人餐更加有7️⃣折,好抵食😍前菜🈶沙律菜,菠菜及蟹柳,配上芝麻汁好開胃小食係燒鱈魚乾,咬落帶有淡淡嘅魚香甜味刺身有白松貝,係愛知縣白象拔蚌,口感鮮甜爽脆,帶有海水味燒海鮮揀咗味噌燒日本活帆立貝,都算幾大隻,入口香滑多汁燒物叫咗味噌燒龍蝦🦞係澳洲龍蝦,肉質鮮嫩多汁,龍蝦膏鮮甜美味串燒有自家製月見免治雞肉棒➕露筍豬肉卷➕手造豆腐 ,雞肉棒配上月見蛋黃,口感更豐富。露筍豬肉卷,咬落香甜多汁,感覺好清新。豆腐燒到外香酥,內滑溜,非常惹味。主食有加拿大海膽伴冷稻庭烏冬,海膽份量都算多,亦算大片,入口甘香,烏冬十分香滑彈牙,食落美味可口甜品係朱古力窩夫,口感充滿香濃嘅朱古力味,非常鍾意呢個甜品飲品叫咗白桃味汽水➕乳酸味汽水,兩杯都唔會太過甜,幾好飲

前菜🈶沙律菜,菠菜及蟹柳,配上芝麻汁好開胃

小食係燒鱈魚乾,咬落帶有淡淡嘅魚香甜味

刺身有白松貝,係愛知縣白象拔蚌,口感鮮甜爽脆,帶有海水味

燒海鮮揀咗味噌燒日本活帆立貝,都算幾大隻,入口香滑多汁

露筍豬肉卷,咬落香甜多汁,感覺好清新。
豆腐燒到外香酥,內滑溜,非常惹味。

甜品係朱古力窩夫,口感充滿香濃嘅朱古力味,非常鍾意呢個甜品

飲品叫咗白桃味汽水➕乳酸味汽水,兩杯都唔會太過甜,幾好飲
2024-06-16 140 瀏覽
估唔到在這繁忙的銅鑼灣會有一間那麼抵食既居酒屋🏮,朋友介紹主要是有High Ball$98任飲優惠,最初也預咗有限時,但服務員💁‍♀️很窩心主動講這晚不會太多人所以可以坐耐一些👍還給早到的我先坐下等朋友,不過最後我哋都係比限時坐多咗一個鐘🤭我也試了三杯款式的High ball,差不多已晚上22:00多但還有客人剛到,整體氣氛很好,環境闊落坐得舒服😌沒有壓迫感,店內播的歌也很啱我們聽,食物方面都算高質又抵食,串燒也只是$38-$48有兩串,我們又吃又喝也沒影相留紀錄😅整體味道不錯尤其燒蠔,我和友人共吃了5隻,即叫即燒熱辣辣的上枱,讚👍讚👍,會再嚟過呢度食😋想又飲又食真的不要錯過這間抵食服務不錯在閙市區内的樓上居酒屋🏮😋
High-ball任飲—烏龍味
Ginger  High-ball
2024-06-05
High-ball任飲—烏龍味
Ginger  High-ball
  • 燒味噌半殼蠔
2024-06-15 109 瀏覽
星期六做完facial才和老公去銅鑼灣鳥居居酒屋吃午餐。午市定食均包含前菜、茶碗蒸、麵豉湯。今天的前菜是胡麻豆腐。茶碗蒸像是家裡做的蒸水蛋,不會太水水的,裡面有冬菇、蟹柳和日式魚糕片。麵豉湯裡有蜆和海帶。特選6本有6款串燒: 厚切牛舌、西京鮎魚、雞翼、鹽燒牛肉、露荀豬肉卷、冬菇,調味剛好,不會過鹹,都挺不錯的。另外還有一碗白飯。一本鰻魚飯定食鰻魚很大條,以蒲燒的方式,鰻魚吃不到魚刺,白飯上鋪了甜甜的蛋,像玉子燒。
星期六做完facial才和老公去銅鑼灣鳥居居酒屋吃午餐。
午市定食均包含前菜、茶碗蒸、麵豉湯。
今天的前菜是胡麻豆腐。
麵豉湯裡有蜆和海帶。
2024-06-15
$190.5
2024-06-01 85 瀏覽
最近同朋友去食日本菜,叫咗個二人餐$1,480。呢餐真係超級豐富。由前菜到甜品,每一道菜都充滿驚喜。和風蒜子蕃茄沙律好開胃,蒜子嘅香味同蕃茄嘅清甜,食落去好清新爽口。小食有味醂魚干,帶有淡淡嘅甜味,唔會太重口味,剛剛好可以挑起你嘅胃口。愛知縣白象拔蚌刺身真係不得了,愛知縣嘅白象拔蚌,肉質鮮甜爽脆,非常新鮮。本身套餐有味噌醬燒龍蝦,我哋就加 $200 升級日本一夜干喜之次,喜之次燒得香脆肉嫩滑,點埋酸汁更鮮味。呢個餐仲有串燒五款,每款都有2串,非常豐富:自家制月見免治雞肉棒,雞肉棒嫩滑多汁,配上月見蛋黃,味道更加豐富。燒白鱔肉質細嫩,燒得剛剛好,幾彈牙。厚切牛舌,牛舌厚切但唔韌,口感非常好。一夜干雞翼,雞翼外脆內嫩,一夜干嘅風味令味道更加出眾。露筍豬肉卷,露筍嘅清新同豬肉嘅油香完美結合。主食仲有海膽伴泠稻庭烏冬。呢款烏冬麵真係不得了,配上海膽,冷食非常清爽。最後甜品係朱古力窩夫,窩夫入邊係雪糕,有濃郁嘅朱古力味。

呢個餐仲有串燒五款,每款都有2串,非常豐富:
燒白鱔肉質細嫩,燒得剛剛好,幾彈牙。

厚切牛舌,牛舌厚切但唔韌,口感非常好。

一夜干雞翼,雞翼外脆內嫩,一夜干嘅風味令味道更加出眾。

露筍豬肉卷,露筍嘅清新同豬肉嘅油香完美結合。

最後甜品係朱古力窩夫,窩夫入邊係雪糕,有濃郁嘅朱古力味。

2024-05-26 48 瀏覽
原本俾半價優惠吸引,但全部侍應態度好差,唔怪得你做半價都唔full,唔想做不如唔好做。你的串燒如果唔係驚天地泣鬼神,又唔係普通餐廳價錢,其實食客係會考慮侍應態度先過來
2024-05-18 140 瀏覽
‼️‼️‼️大伏呀 中大伏‼️‼️‼️ 本身見呢間野好似幾多正評咁 就諗住試下 我地5個人食 一坐低就放低3細兜冇調味就咁切左嘅羅白西芹青瓜每樣兩條再加幾塊椰菜 咁就話係前菜😑😑😑 本身冇諗住佢會有幾貴就冇同佢講話唔要 收倒張單先知3細兜原來要108蚊🤬🤬🤬一兜要36蚊… 貴過一碟串燒…🤯🤯🤯 同埋其實佢其他野都唔係特別好食 只係正正常常咁 真係冇理由要再幫襯 好食嘅寸燒店香港都唔少 真係唔洗黎呢間🤗🤗
2024-05-14 120 瀏覽
全部好評都係打手!!好伏🚁🚁🚁🚁一向都無打差評 但今次真係忍唔住要打評價但餐廳經營嘅手法好有問題同搵笨消費者Book咗同朋友慶祝生日,去到坐低成半個鐘想要杯茶都冇,仲吹咗幾次先至拎杯茶嚟,枱面有三碗仔「剩菜」原來係沙律,因只得兩個侍應做到踢晒腳,見到佢哋個樣係好攰同有啲躁底,食物種類唔多,肚餓想食飯或者麵都冇乜選擇,一係就貴到離譜,另外串燒要兩串咁叫,少啲人嚟食嘅話只能揀好少款,到最後埋單總共嚟咗2次張單都有問題,原來放喺枱面嗰度所謂沙律係要收錢,但完全冇講過,佢仲喺我哋面前死拗話有講收費!我覺得似係廚餘!咁樣收我$108蚊?真係亂嚟!三文魚同油甘魚刺身,每款$39 叫咗兩次,張單第二round係收正價$78同埋冇主動俾訂位八折‼️到第三張單先至啱數,如果冇check開單就會俾佢搵笨咗$600🤬🤬總之成個用餐體驗好差嘅感覺,不會再來!
全部好評都係打手!!好伏🚁🚁🚁🚁
一向都無打差評 但今次真係忍唔住要打評價
但餐廳經營嘅手法好有問題同搵笨消費者

20 分鐘 (堂食)
今日同女朋友去銅鑼灣sogo感謝祭行街shopping😬行下買下不知不覺就行咗三個鐘🫢行到攰又肚餓☺️就諗起附近呢間鳥居屋酒屋🏮餐廳就係Sogo隔離🤗店內保持住日本居酒屋嘅風格🥳氣氛一流😎睇吓餐牌好多款式選擇🤗每次食日本野梗係要食刺身😬呢個刺身盛非常新鮮😬我特別深刻嘅係牡丹蝦同帆立貝😬真係好甜🤤前菜蟹肉芝麻凍菠菜🤗加拿大海膽烏冬真心推薦🥰滿瀉嘅海膽配搭冷烏冬😊加入蔥花係冷麵醬汁😊夏天食真係好消暑🥰串燒蘆筍豬肉捲月見免治雞肉串☺️即點即燒要趁熱食😉磯燒海鮮🤩活紐西蘭聖子皇爽脆甜味🤗而一夜干當中喜之次魚油豐富🤩肉質鮮嫩又冇乜骨☺️平時少食完條魚嘅,我都忍唔住食多幾啖😂甜品朱古力麻薯窩夫🧇唔甜好好食🤩

串燒蘆筍豬肉捲
月見免治雞肉串☺️即點即燒要趁熱食😉