呢間係我第二次食嘅拉麵小店🤣之前已經覺得好好食 佢好濃郁嘅雞湯底配上直身拉麵 每一啖都好滿足 小食亦好香口✨▪️特盛雞白湯拉麵(直身麵)($138)配料方面有4塊紫菜、蘆筍、炸蓮藕、一隻糖心蛋、洋蔥絲及味筍 蛋黃都醃到有鹹味😋雞肉方面選擇左雞胸肉 雞胸肉好嫩滑用咗黑胡椒醃制 好濃黑胡椒味 今次揀左硬既麵 會比較爽口彈牙▪️檸檬雞白湯拉麵(直身麵)($95)第一次見到檸檬拉麵超級特別 所以都好快揀左黎試檸檬令拉麵食起好有清香既感覺 唔會覺得酸碗上面有最少6塊檸檬🤣食起嚟好開胃估唔到檸檬同雞湯好夾 我幾鍾意呢隻味!✨配料方面有雞胸肉、蘆筍、炸蓮藕、洋蔥絲配料十分足夠 絕不馬虎▪️炸蓮藕片($35)食落好脆 好似食緊薯片咁大大塊 點沙律醬會更加好食▪️忌廉蟹肉餅($42)絞碎左嘅蟹肉撈埋忌廉餡 每一啖咬落去都好滿足炸粉亦都唔會好厚 淡淡都係忌廉蟹肉餡.✍🏻整體:小店隱藏於內街 裝修方面有日式嘅感覺入面坐位不多 但最重要都係食物質素好高溫馨提示餐廳只收現金🙆🏻‍♀️.📍鳥華亭灣仔交加里22-30號華都樓地下15號舖

▪️特盛雞白湯拉麵(直身麵)($138)
雞肉方面選擇左雞胸肉 雞胸肉好嫩滑
用咗黑胡椒醃制 好濃黑胡椒味
今次揀左硬既麵 會比較爽口彈牙

▪️檸檬雞白湯拉麵(直身麵)($95)
第一次見到檸檬拉麵超級特別 所以都好快揀左黎試
檸檬令拉麵食起好有清香既感覺 唔會覺得酸
碗上面有最少6塊檸檬🤣食起嚟好開胃
估唔到檸檬同雞湯好夾 我幾鍾意呢隻味!✨
配料方面有雞胸肉、蘆筍、炸蓮藕、洋蔥絲
配料十分足夠 絕不馬虎

▪️炸蓮藕片($35)
食落好脆 好似食緊薯片咁
大大塊 點沙律醬會更加好食

▪️忌廉蟹肉餅($42)
絞碎左嘅蟹肉撈埋忌廉餡 每一啖咬落去都好滿足

溫馨提示餐廳只收現金🙆🏻‍♀️
📍鳥華亭
灣仔交加里22-30號華都樓地下15號舖
2023-05-26 37 瀏覽
鳥華亭係我係香港其中一間最鍾意嘅雞白湯拉麵。因為鍾意佢湯底醇厚creamy,鷄味濃郁🐔。天氣開始熱,踏入春季,佢哋嘅檸檬拉麵又返嚟啦。醇厚嘅雞白湯加入檸檬嘅酸味,令味道變得清爽。再加上本身嘅洋蔥同青蔥一齊食,最適合喺炎熱嘅天氣食,多多都食得落。配料有三塊雞叉燒、蘆筍、同埋炸蓮藕片。蓮藕片真係好好食,所以另外叫一份單點,就咁食又得,浸落湯食又得。記得夾埋佢哋免費嘅辣芽菜一齊食,食過一定返轉頭。👍🏻

午餐
  • 特盛雞白湯拉麵
⭐️評分:8/10⭐️第一次吃炸蓮藕片,比薯片更好吃😱--✳️一番らーめん 至極雞白湯拉麵👍😍😍超濃郁的雞湯但又沒有油膩感很 creamy 像奶油般幼滑應該有加入忌廉的感覺🤤🤤情不自禁多喝幾口雞湯放了幾分鐘,表面形成薄薄一層濃湯的衣😳--🤭🤭選了捲曲麵 (聽說是較有嚼勁和掛湯)較硬的麵條的確滿煙軔掛上一點點的湯汁不過雞湯那麼香,基本上我是把麵直接放在滿了雞湯的匙子上一口進食😆😆--流心蛋偏流質,我喜歡味道更重🤤--三塊雞胸肉,滿健康慢煮似的,肉質會相對較嫩--✳炸蓮藕片👍👍👍必點好好吃🤭 喜歡零食,薯片,甜的,脆的,香口的不能錯過!!炸完好輕薄,有點飲蕃薯片因為重間有蓮藕洞,質感實在而不重還帶點甜絲絲的😍😍😍吸入雞湯更可豐富整體口味--伴碟的洋蔥經過出水過程沒有辣口嗆鼻的成份只餘下淡淡清爽香甜🥰🥰--✳️明太子雞翅只有一個人,特意只叫了一隻試試看裡面包裹了明太子和雞肉帶點辣味配搭雞味的肉香很方便的包了底部,可以整支拿起吃--✳️辣芽菜 👍👍很香口,清爽,爽脆但中間的辣味刺激口腔加點連著拉麵一齊食更爽--剛進來有點吃驚拉麵店為什麼跟我說英文😅一問之下,原來店主曾經在日本生活一段時間啦所以也很有日本
⭐️評分:8/10⭐️
第一次吃炸蓮藕片,比薯片更好吃😱
✳️一番らーめん 至極雞白湯拉麵👍
😍😍超濃郁的雞湯但又沒有油膩感
很 creamy 像奶油般幼滑
應該有加入忌廉的感覺🤤🤤
情不自禁多喝幾口雞湯
放了幾分鐘,表面形成薄薄一層濃湯的衣😳

🤭🤭選了捲曲麵 (聽說是較有嚼勁和掛湯)
較硬的麵條的確滿煙軔
掛上一點點的湯汁
流心蛋偏流質,我喜歡味道更重🤤

三塊雞胸肉,滿健康
慢煮似的,肉質會相對較嫩
✳炸蓮藕片👍👍👍必點
好好吃🤭
喜歡零食,薯片,甜的,脆的,香口的不能錯過!!
炸完好輕薄,有點飲蕃薯片
因為重間有蓮藕洞,質感實在而不重
還帶點甜絲絲的😍😍😍
吸入雞湯更可豐富整體口味

伴碟的洋蔥經過出水過程
沒有辣口嗆鼻的成份
只餘下淡淡清爽香甜🥰🥰
✳️明太子雞翅
只有一個人,特意只叫了一隻試試看
裡面包裹了明太子和雞肉
帶點辣味
配搭雞味的肉香
很方便的包了底部,可以整支拿起吃

✳️辣芽菜 👍👍
很香口,清爽,爽脆
但中間的辣味刺激口腔
加點連著拉麵一齊食更爽

剛進來有點吃驚
拉麵店為什麼跟我說英文😅
一問之下,原來店主曾經在日本生活一段時間啦
所以也很有日本料理經驗🤭🤭
創出有別傳統叉燒拉麵,改成雞胸拉麵
配搭超吸引的蓮藕片
值得一試
⭐味道 8.5/10
⭐️性價比 7/10
⭐️環境 7/10
⭐️賣相 7.5/10
  • 炸蓮藕片
拉麵湯底一向都係豬骨湯嘅天下,但近年雞白湯慢慢抬頭,湯底濃而不油,清而香溢,深得食客喜愛。嚟到位於灣仔嘅鳥華亭拉麵,餐廳設計充滿日本風格,一入去就聞到濃香撲鼻嘅雞白湯味,試啖湯不禁覺得此湯只應天上有。餃子餃子係鳥華亭自家新鮮製作,餡料為韭菜豬肉,煎到金黃嘅外皮,一咬落去即刻爆汁,好好味!唐揚雞即叫即炸嘅唐揚雞,一客有六件,夠晒抵食!唐揚雞用上特別醬料配合鳥華亭嘅獨特秘製方法,炸到皮脆肉嫰又多汁。明太子雞翼脹卜卜嘅雞翼,入面釀咗好多明太子,鹹香十足,但仍保留雞翼嘅肉汁。忌廉蟹肉餅即叫即炸嘅忌廉蟹肉餅,咬落去之後,就見到絲絲嘅蟹肉,濃郁嘅忌廉湯汁,口感一流。炸蓮藕片蓮藕片切得非常薄,炸到脆卜卜,非常香口惹味。特盛雞白湯拉麵餐牌有5款拉麵,分別係至極雞白湯拉麵、辛辣雞白湯拉麵、魚介雞白湯拉麵、雞白湯拉麵,至於特盛雞白湯拉麵,其實即係雞白湯拉麵嘅進化版,配料份量更多!雞白湯嘅湯底呈米白色,味道充滿濃郁嘅清雞香味,濃而不油,清而香溢。配料有蓮藕、蘆筍、紫菜、糖心蛋等,至於平時食開嘅日式叉燒,就變成慢煮鷄胸肉,非常軟腍又嫩滑!魚介雞白湯拉麵濃厚嘅雞湯加入魚介風味,鮮味即刻大大提升。呢度嘅拉麵仲可以

餃子

明太子雞翼

炸蓮藕片
蓮藕片切得非常薄,炸到脆卜卜,非常香口惹味。

魚介雞白湯拉麵
濃厚嘅雞湯加入魚介風味,鮮味即刻大大提升。呢度嘅拉麵仲可以選擇直身麵同捲曲麵,直身麵相對爽口,而捲曲麵加人蛋黃,所以麵質有嚼勁及較掛湯,食呢個魚介雞白湯就啱晒!
2023-05-24
2023-05-23 143 瀏覽
濃郁雞白湯拉麵|鳥華亭|呢間小店細細間,位唔多,不過無論舖面定內裝修都好日本style🇯🇵今次嚟係試佢嘅雞白湯~至極雞白湯拉麵是一款以雞骨熬煮多個小時而成的濃郁雞白湯拉麵,湯頭口感濃郁豐富,食落有濃郁雞肉風味,帶有微微甜味。拉麵麵條彈牙,加上鮮嫩雞胸肉片好鮮嫩,一啲都唔鞋口特盛雞白湯拉麵呢款就有哂咁多個配料,除咗雞胸肉片同流心蛋,炸蓮藕,仲有紫菜、蔥花、甘筍,更能夠滿足大食量嘅食客好鍾意炸蓮藕,炸得好香,夾埋啲麵好好食忌廉蟹肉餅一上碟見佢炸得咁金黃就知佢好食~蟹肉和忌廉搭配得恰到好處,口感豐富而且滋味濃郁。外皮煎至金黃酥脆,咬落口感又鬆軟,鍾意佢畀好多沙律醬,點嚟食好好味~
濃郁雞白湯拉麵|鳥華亭|

特盛雞白湯拉麵

好鍾意炸蓮藕,炸得好香,夾埋啲麵好好食

忌廉蟹肉餅
📍《 鳥華亭 Torihana Tei Ramen 》灣仔交加里22-30號華都樓地下15號舖👦🏻👧🏻間唔中就會想去食雞白湯拉麵,今次去一間都相當有名氣嘅鳥華亭試吓!呢間係喺香港第一間開始賣雞白湯拉麵,算係香港嘅雞白湯始祖😈 整體上啲嘢食都好高質,除咁個湯頭夠哂濃之外,呢度嘅小食真係好有驚喜🥹▫️至極雞白湯拉麵 $99 🐔🐣個湯頭真係好濃厚好creamy🥹 又唔會太重味,飲落去好好味同好舒服!啲雞片係經10個鐘慢煮而成,唔怪得食落去咁諗啦~▫️魚介雞白湯拉麵 $91 🐔🐟呢個湯頭係喺雞白湯底再加上魚介,所以除咗有本身雞白湯嘅濃,仲有陣魚介嘅鮮味😋 啲麵亦都相當掛湯,我哋食到停唔到口😂▫️唐揚炸雞 $48 🍗啲雞塊炸到好香脆,食落去仲熱辣辣,啲肉夠哂juicy,好好食👍🏻▫️忌廉蟹肉餅 $42 🦀呢個有驚喜!啲餡夠哂足料,即炸即食,食落去超級creamy得嚟仲啖啖蟹肉,好滿足🤗人均消費 $120-180推介度🌕🌕🌕🌕🌑#sesametea_灣仔#hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #foodporn #foodstagram #hongkongfood #hkigfo
📍《 鳥華亭 Torihana Tei Ramen 》

▫️忌廉蟹肉餅 $42 🦀

人均消費 $120-180
推介度🌕🌕🌕🌕🌑

#sesametea_灣仔

#hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #foodporn #foodstagram #hongkongfood #hkigfood #igfood #hkrestaurant #foodpic #hongkongfoodie #香港美食 #打卡餐廳 #香港必食 #香港好去處 #灣仔美食 #灣仔必食 #灣仔好去處 #香港拉麵 #香港日本菜
  • 唐揚雞
  • 至極雞白湯拉麵
餐廳:鳥華亭地點:灣仔交加里菜式:日式拉麵,主打雞白湯拉麵餐牌:主餐牌有5款拉麵,仲有其他口味拉麵,可以選擇麵條種類同硬度,又可以追加配料,仲有小食同飲品。特盛雞白湯拉麵 $138特盛雞白湯拉麵賣相好有日式感覺,面頭兩片炸蓮藕同兩條蘆筍擺得好靚。飲啖湯先,個湯色水呈深米色,完全唔油,飲落都帶雞味,非常厚身,好飲。拉麵我揀咗捲曲麵同埋硬,個人覺得硬度適中而且捲曲麵果然掛湯,蛋味不俗,係好食既拉麵。炸蓮藕薄脆香口,而蘆筍鮮甜嫩口。其他配料有5塊好瘦兼嫩口鷄胸肉,仲有原隻味玉,味筍,4塊紫菜,洋蔥絲同蔥花,蔬菜量都幾足。總括而言,呢個拉麵清得黎又好食,都幾特別。唐揚雞 $48唐揚雞一客六件,熱辣辣炸起,絕對係辣嘴。炸雞炸得皮脆肉嫰又多汁,配沙律醬食更加入口滑溜,伴有加左少少醋既洋蔥絲同檸檬可解膩。炸蓮藕片 $35呢款小食好有特色,其他地方少見到有得食。炸蓮藕片非常薄,炸得脆到爆,好似食緊薯片,份量成座山,係一份好正既小食,味道又唔會過鹹。同唐揚雞一樣伴有洋蔥絲同沙律醬。烏龍茶 $17烏龍茶係樽裝,仲附有獨立包裝飲管,方便衛生。唔叫野飲枱頭都有冰水,好夠凍。枱頭都有自家製嘅辣芽菜,食落少少脆少
餐廳:鳥華亭
地點:灣仔交加里
菜式:日式拉麵,主打雞白湯拉麵

特盛雞白湯拉麵 $138

特盛雞白湯拉麵

炸蓮藕薄脆香口,而蘆筍鮮甜嫩口。

味玉

總括而言,呢個拉麵清得黎又好食,都幾特別。

唐揚雞 $48

炸蓮藕片 $35

烏龍茶

烏龍茶 $17
辣芽菜

枱頭都有自家製嘅辣芽菜,食落少少脆少少辣,自由任添。
辣芽菜

總括而言,野食特別又有特色。小店隱於內街,入面座位不多,適合鍾意捐窿捐罅搵野食朋友。
2023-05-19
2023-05-16 136 瀏覽
位於灣仔嘅《鳥華亭》係一間主打雞白湯嘅拉麵店,店舖細細,但店員非常熱情❤️好有家嘅感覺╰☆辛辣雞白湯拉麵 $87可選大中小辣,慢煮雞肉入口嫩滑,重雞味拉麵揀咗直身麵,麵質爽口,掛上湯汁辣辣地好惹味╰☆特盛雞白湯拉麵 $138雞湯濃厚🤤特盛份量比其他拉麵多,有4塊紫菜、雞都有成5-6塊、蘆筍、炸蓮藕、一粒味玉同味筍,呢款拉麵揀咗捲曲麵,掛湯力十足又彈牙另外每台都擺咗一罌佢哋自家製嘅芽菜,都好好味😋╰☆唐揚雞 $48炸雞外脆內嫩,好juicy╰☆炸蓮藕片 $33蓮藕片薄薄一片,入口脆卜卜,超好味╰☆密桃紅茶|可樂

╰☆辛辣雞白湯拉麵 $87
可選大中小辣,慢煮雞肉入口嫩滑,重雞味

拉麵揀咗直身麵,麵質爽口,掛上湯汁辣辣地好惹味

╰☆特盛雞白湯拉麵 $138

另外每台都擺咗一罌佢哋自家製嘅芽菜,都好好味😋

╰☆唐揚雞 $48
炸雞外脆內嫩,好juicy

╰☆炸蓮藕片 $33
蓮藕片薄薄一片,入口脆卜卜,超好味

╰☆密桃紅茶|可樂
2023-05-15 82 瀏覽
今日過海做嘢,天氣又涼涼地,好想食碗熱嘢。經過交加里附近,見到間特色日式小店,一於試試佢。🍜特盛雞白湯拉麵湯底清甜,雞味濃郁,紫菜脆口,5塊雞叉燒,份量十足,雞肉鮮嫩彈滑,些微胡椒味襯托,不錯。麵條可選直身麵 / 捲曲麵。捲曲較掛湯,場內見人人飲晒個湯底,就知有幾正啦。🍜雞白湯拉麵呢個只係細版既特盛,同樣美味,份量適合女仔。🐥炸雞塊炸粉不厚,脆卜卜的外皮,雞肉滑嫩,配埋蛋黃醬,美味。🥟餃子煎得金黃,餡料為韮菜豬肉,調味適中。

🍜特盛雞白湯拉麵

🍜雞白湯拉麵
呢個只係細版既特盛,同樣美味,份量適合女仔。

🐥炸雞
炸粉不厚,脆卜卜的外皮,雞肉滑嫩,配埋蛋黃醬,美味。

🥟餃子
煎得金黃,餡料為韮菜豬肉,調味適中。

2023-05-15 89 瀏覽
講起雞白湯拉麵,可能大家都會諗起上環嘅拉麵店,但今次係灣仔搵到間隱世拉麵店🍜比起上環嘅店價位底返少少🤏🏻餐廳係日本人開同做廚師, 聽到佢同職員都係用英文對話😆而且除左雞白湯呢啲主打拉麵外,重有啲期間限定嘅蕃茄芫荽拉麵同檸檬拉麵等🍋好特別!! 雖然我冇試🤣重有提供外賣自取添!而且啲職員姐姐好nice💕不過要同佢哋講英文~.至極雞白湯拉麵 $99湯底好濃厚! 拉麵有2種麵底可以選擇, 可以根據個人口味去揀~ 直身麵爽口, 但捲曲麵就煙靭,有咬口~ 重可以選擇麵嘅軟硬度添! 值得一提係炸蓮藕片好脆好好食!! 下次嚟想試呢個單點小食🤤 平時拉麵都係配豬肉叉燒,呢到最特別係雞叉燒!! 食落又有咬口,而且個調味好好, 又唔會好似平時啲叉燒咁有肥肉~ 魚介雞白湯拉麵 $91呢個湯底偏濃味少少🤏🏻就冇咁試到個雞白湯嘅鮮味~ 所以如果想試原汁原味啲嘅,都係推介至極雞白湯! 餃子 $45自家製餃子🥟 Yummmm💕唐揚鷄$48用上九洲特別醬料醃製! 味道口感同平時嘅日式炸雞有少少唔同~ 幾特別!! .總結: 其實冇諗到呢間拉麵咁有驚喜, 香港太多拉麵店, 而呢間真係俾到我想再去食嘅感覺,唔係周圍都食到嘅味

至極雞白湯拉麵 $99

魚介雞白湯拉麵 $91

餃子 $45
自家製餃子🥟 Yummmm💕

唐揚鷄$48

總結: 其實冇諗到呢間拉麵咁有驚喜, 香港太多拉麵店, 而呢間真係俾到我想再去食嘅感覺,唔係周圍都食到嘅味道🤤同職員 nice+ service 好真係加加分!!
  • 至極雞白湯拉麵
  • 魚介雞白湯拉麵
  • 炸蓮藕片
  • 煎餃子
2023-05-11 123 瀏覽
今日同同事去灣仔鳥華亭食拉麵,每個拉麵都附有3塊雞胸 炸蓮藕雞胸應該係加黑胡椒慢煮所以滑到好似雞脾咁,望落好似好清淡,但其實好入味,因為吸收左雞湯嘅味。炸蓮藕好香 炸到好似薯片咁。但建議食左先,唔好放太耐。原本以為雞白湯係好清淡,但點知係好濃郁,充滿膠質。好似煲好耐既花膠雞湯感覺,超級好飲。如果飲曬完湯,仲會見到碗底隻雞仔。而朋友就係叫辣雞湯,比較特別。呢間餐廳有免費既冰檸檬水, 同埋豆芽都可以任食。侍應姐姐超級friendly。
炸蓮藕好香 炸到好似薯片咁。但建議食左先,唔好放太耐。

2023-05-10 58 瀏覽
Today we have tried out the chicken soup ramen in Wanchai. It located at the back of the Main Street but still easy to find since it’s not far from the metro station. I’ve ordered No.1 premium chicken ramen ($96) and it comes after 10 minutes after my order. Noodles are curly ones and it pairs well with the chicken soup. The most attractive part of the ramen is the soup. The soup fills with chicken flavor and goes really well with the noodles. The soft boiled egg is also tasty and delicious. The

The price of this restaurant is not expensive and it’s highly recommended
2023-04-11 442 瀏覽
中午經過後街,見到有檔拉面店,抱位嘗鮮嘅心態入左去。入到去見到三個店員都係南亞裔嘅姐姐,感覺幾新奇。拉面種類唔多,得四五款。我點左魚介雞白湯拉麵。麵底有兩款可以揀,一款係直身麵 ,另一款係捲曲麵,我要左後者。碗麵上枱嗰刻賣相一般。用筷子撩一撩個底,發覺得三塊雞肉,兩塊藕片,兩條露筍,同埋一啲洋蔥粒。連雞蛋木耳絲都冇,配料有啲少。藕片幾脆,可惜得兩塊,兩啖食完。湯底偏鹹,鹹度同沾麵相近。露筍幼嫰,食落冇渣。雞胸肉好重胡椒味,味道唔錯。麵身有嚼勁,掛湯效果唔錯。埋單89蚊,整體味道唔錯,但依個收費喺灣仔區裡面會有更好嘅選擇。

藕片幾脆,可惜得兩塊,兩啖食完。

湯底偏鹹,鹹度同沾麵相近。

露筍幼嫰,食落冇渣。

雞胸肉好重胡椒味,味道唔錯。

麵身有嚼勁,掛湯效果唔錯。

2023-03-31 360 瀏覽
今日嚟咗灣仔呢一邊搵食,朋友介紹呢一間雞湯拉麵非常出色,地址都唔係距離地鐵站太遠,行大概七至八分鐘就會去到,去到我哋都好好彩坐到最後一台我就叫咗至極白湯拉麵,雞白湯湯底味道非常濃郁,味道亦都非常適中,食得出好好味嘅雞湯味道 配料仲有三件慢煮雞肉,三件炸蓮藕,同埋一隻糖心蛋 我就揀咗捲曲面,佢加入咗蛋黃,棉質嘅口感會比較有咬口同埋比較掛湯,份量亦都唔算太少 糖心蛋做得非常出色,一咬即刻有流心嘅效果,蛋味非常重! 慢煮雞肉就非常嫩滑,三件嘅份量亦都唔算太少,做得非常出色

配料仲有三件慢煮雞肉,三件炸蓮藕,同埋一隻糖心蛋
糖心蛋做得非常出色,一咬即刻有流心嘅效果,蛋味非常重!
慢煮雞肉就非常嫩滑,三件嘅份量亦都唔算太少,做得非常出色
2023-01-15 1258 瀏覽
呢間雞白湯拉麵位置都幾隱蔽,近住灣仔公園嗰頭~我都係睇米紙推介先知道😳佢係好似家庭式嘅小店🌟🐥🍜雞白湯拉麵雞湯味道冇想像中咁濃,可能要叫之極先會夠重口味?!😂雞湯似屋企自己煲嘅味道,拉麵質地軟硬適中,上面仲有蘆筍、炸蓮藕等配料👍🏼🌶🐥🍜辛辣雞白湯拉麵呢個就係辣味版本雞白湯,我自己覺得辣度不算太辣,可接受👌🏼🥟餃子即叫即整🔥,外皮煎到微微脆口,入面肉汁尚算豐富⚡️推介指數:⚡️⚡️⚡️餐廳環境:⚡️⚡️⚡️服務態度:⚡️⚡️ ⚡️ 再訪:maybe 亭

🐥🍜雞白湯拉麵

🌶🐥🍜辛辣雞白湯拉麵
呢個就係辣味版本雞白湯,我自己覺得辣度不算太辣,可接受👌🏼

🥟餃子
即叫即整🔥,外皮煎到微微脆口,入面肉汁尚算豐富⚡️

推介指數:⚡️⚡️⚡️
餐廳環境:⚡️⚡️⚡️