2010-03-07
今日(7-3-2010 Sun)同男友起身,今日真係明顯轉涼,而男友又冇留厚衫o係o度而且又要返工,咁就要食熱o野同要快,佢就話o黎麥當勞.好啦.佢要$22.30o既豬柳蛋芝士扭扭粉餐,要熱奶茶.我要$20.30o既精選早晨套餐,要熱朱古力.男友o個碗扭扭粉等o左一陣,終於有得食.我o既鬆餅依然係韌韌的.炒蛋依然咁乾,自己加鹽食,牛肉漢堡依然咁乾同偏鹹,薯餅呢,今次好似都鹹o左,熱朱古力都幾甜.男友o既扭扭粉湯加入熔o左o既芝士,攪到變o左芝士湯,好怪.最後男友飲熱奶茶時,我加o左約兩湯匙o既熱朱古力落去,變成朱古力奶茶,我問男友覺得點?佢話加o左朱古力令茶味濃o左,我又試吓先,冇朱古力味,茶味係有啲,即係杯奶茶又真係本身冇茶味啦.咁可能朱古力真係太甜,所以唔似上次o係可麗茶房飲o個杯朱古力奶茶咁,兩隻味都飲到.http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?commentid=2064035