2021-07-11
3-course lunch~特別推薦大家1️⃣Appetizer✅Lobster bisque 法式龍蝦濃湯2️⃣Main Course✅Fish Burger 酥炸魚柳漢堡配芝士、薄荷青豆蓉、他他醬、炸薯、沙律及檸檬✅Whole Lobster 原隻龍蝦(水煮、烤焗或龍蝦包)配沙律、薯條及香蒜牛油3️⃣Dessert✅Sticky toffee 拖肥椰棗蛋糕配雲呢拿雪糕《Lobster bisque》超濃嘅龍蝦湯😍😍🥘,完全唔會得個咸字,啖啖都充滿龍蝦香🦞,湯裏面仲有幾舊好鮮甜嘅龍蝦肉,好好食、好爽口🤤《Fish Burger》個包係好軟熟🍞,入邊嘅炸魚柳外脆內軟,魚肉好嫩滑🐟🤤,配合埋芝士同埋佢嘅秘製沙律醬汁,夾埋一齊食好好食呀😆我哋分別試咗1. 烤焗同2. 龍蝦包🦞😛1. 烤焗龍蝦食落彈牙、鮮甜🦞😋,但佢個butter garlic sauce略嫌唔夠味同有d稀😌2. 龍蝦包呢個有d似係英國食burger lobster嘅感覺🦞🍞,而家疫情冇得去旅行可以係呢度食止下痕,不過個人比較鐘意食🇬🇧burger and lobster 個version 多d😂其實依個龍蝦包都唔錯,廚師都好重
特別推薦大家
《Fish Burger》
我哋分別試咗1. 烤焗同2. 龍蝦包🦞😛
1. 烤焗
2. 龍蝦包
其實依個龍蝦包都唔錯,廚師都好重手落咗好多龍蝦肉🦞,個包拱得都好鬆脆好食,不過個醬汁濃d就會再好d😈
+💰$200
唔好比佢個樣呃到⚫️😂,個樣好唔靚有d似狗屎,不過原來好好食,真係嘢食不可貌相
佢係熱辣辣🔥,質感濕潤,仲要一d都唔漏🤩🤩,加埋雪糕食好完美🍨,好飽都覺得好食
*Sat💰$598 3-course lunch
**Sun💰$698 3-course lunch➕Free flow (unlimited serving of Bloody Mary, house red🍷 and white wines🥂, soft drinks🥤 and juices🍹)
***Menu咁啱冇fish burger,都可以轉要架🥰
****要特別講下佢個薯條🍟,係超級超級超級好食😭😭😭超級熱辣辣,又外脆內軟,好重薯仔味🥔