Arcadia指既係世外桃源,一嚟到真係幾chill同relax,裝修華麗優雅,環境寬落,行藍白色地中海既風格,亦用左天使👼🏻、羽毛🪶、乾花💐、熱氣球座位🎈做點綴,仲有靚靚既海景🌊tim😜 天台花園就以粉紅色度假風為主,更加好view😌 野食方面keep到高質,擺盤精緻,有唔同既mix & match又好食😋 一定keep住再黎😎(5 😍 係滿分,🤩係半分)One Thousand & One Year - $158 (好味指數:😍😍😍😍😍)呢一千零一千夜令人好 surprise🤩 一黎店員就將個盤放喺枱面,用火槍🔥燒左個圈出黎,簡直係夜入面突出既光,好有意境🤩 而個壺就好似阿拉丁神燈咁,上面有精緻既花紋,倒落去兩個金色既杯仔到飲幾有儀式感👍🏻 個cocktail係由sake🍶、熱情果、伯爵茶☕️調配而成既,酒味🍶輕好易入口,味道清新芳香既柑橘🍊香味,酸酸甜甜咁好好飲😋Beauty & The Beast - $158 (好味指數:😍😍😍😍😍)另一半就叫左美女👸🏻與野獸🦬,佢地好有心咁用左玫瑰杯🌹😍,好貼合主題~ 今次火槍🔥就係圍住個杯既曲線♾️,由上而下咁燒落去,一樣咁有feel,燃燒🔥

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
One Thousand & One Year

Beauty & The Beast

另一半就叫左美女👸🏻與野獸🦬,佢地好有心咁用左玫瑰杯🌹😍,好貼合主題~ 今次火槍🔥就係圍住個杯既曲線♾️,由上而下咁燒落去,一樣咁有feel,燃燒🔥過既玫瑰🌹感覺更加靚🤩 呢杯就用左士多啤梨gin🍓🍾、荔枝⚪️同紅莓🍓,香味會更加芳香馥郁,味道香甜啲,一樣好飲😋
澳洲M3和牛肉眼扒

澳洲M3和牛肉眼扒 🦘🐮🥩 - $428 (好味指數:😍😍😍😍🤩)
小編係牛魔王🐮😈,所以就叫左牛排🥩試下,呢個係澳洲🦘既M3,M3肉眼喺牛🐮既前半部分,呢個部位活動比較少,肉質細緻嫩滑,加上叫左5成熟,裡面仲係鮮嫩既粉紅色,食落有啲焦香,牛味🐮濃郁,夠晒juicy,肥瘦適中又入口即化😋 上面配左蒜片🧄同rosemary🌿,配埋一齊食會香口啲,旁邊有紅蘿蔔🥕同蘆筍,有啲牛油🧈香味,清新爽口~
香烤加拿大豬鞍配烤蔬菜及覆盆子醬

香烤加拿大豬鞍配烤蔬菜及覆盆子醬 🇨🇦🐷🍓 - $328 (好味指數:😍😍😍😍🤩)
另一個主食就叫加拿大豬鞍🇨🇦🐷,肉質細緻,鬆軟嫩滑,裡面仲係粉紅色,豬味🐷香濃醇厚同juicy,而且肥瘦適中,烤過之後幾香口,油香更加突出,脂肪位依然爽口唔會漏~ 而且配左酸酸甜甜既紅莓醬🍓,可以開胃消膩~ 再可以加埋清新爽脆既豆角🫛、翠玉瓜🥒食都唔錯~
半殼紐西蘭新鮮青口 (配多士)

半殼紐西蘭新鮮青口 (配多士) 🇳🇿🦪🍞 - $168 (好味指數:😍😍😍😍🤩)
我就揀左白酒🍶味,另外仲有冬蔭功🌶️ / 忌廉 / 辣番茄 🌶️🍅 可以揀~ 用左白酒🍶嚟煮可以提鮮同闢腥,而且熱力蒸發左啲酒精之後會更加清香😜 啲青口🦪新鮮肥美,飽滿厚肉,鮮甜多汁,加上有埋蒜🧄、番茄🍅、少少辣椒🌶️去煮就更加惹味同有鹹香~ 而個焗到金黃酥脆既蒜蓉包🧄🍞可以點埋啲汁一齊食,感覺更加正🤤

好味指數:😍😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍😍😍
One Thousand & One Year
Beauty & The Beast
澳洲M3和牛肉眼扒
香烤加拿大豬鞍配烤蔬菜及覆盆子醬
半殼紐西蘭新鮮青口 (配多士)
打卡必到 必點火焰雞尾酒 🍸🔹Amazing place to go in Hong Kong🔹🍸ONE THOUSAND & ONE NIGHTSAKE, PASSION FRUIT, EARL GREY一千零一夜震撼眼球,阿拉丁神燈作靈感,帶你進入神秘的國度。入口芳香,既帶有果香亦有伯爵茶的韻味。🌹BEAUTY & THE BEASTSTRAWBERRY GIN, LYCHEE, CRANBERRY美女與野獸花形酒杯攻陷少女心,加上火焰效果,打卡一絕。酒味不算太濃,雜莓加上荔枝既果香,感覺新鮮📌 NEW ZEALAND MUSSELS ON THE HALFSHELLS (W/ TOAST)半殼紐西蘭新鮮青口(配多士)青口飽滿,鮮甜美味📌 LOBSTER TAIL RISOTTO IN LOBSTER BISQUE法式龍蝦汁意大利飯伴烤龍蝦尾龍蝦肉爽甜加上龍蝦味香濃的意大利飯,惹味非常📌 GRILLED CANADIAN PORTERHOUSEPORK WITH GRILLED SEASONAL VEGETABLES AND RASPBERRY SAUCE香烤加拿大豬鞍配烤蔬菜及覆
打卡必到 必點火焰雞尾酒 🍸

🍸ONE THOUSAND & ONE NIGHT

🌹BEAUTY & THE BEAST
美女與野獸

SHELLS (W/ TOAST)
半殼紐西蘭新鮮青口(配多士)
青口飽滿,鮮甜美味

法式龍蝦汁意大利飯伴烤龍蝦尾
龍蝦肉爽甜加上龍蝦味香濃的意大利飯,惹味非常

香烤加拿大豬鞍配烤蔬菜及覆盆子醬
豬鞍份量十足,肉味香濃,肉質嫩滑,沾上覆盆子醬,絕不油膩

Arcadia
📍銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心二期 - Midtown 30樓
2024-08-27 571 瀏覽
高質素酒吧餐廳!是滿滿精緻和浪漫氣氛,位置很好,聊聊天之好地方真正的放鬆體驗。紅酒,為這個晚上添上快樂的。入口是清新的香氣,細品很純,果實般特有的清香。青口配法式多士份量很大。新鮮,擺盤精美幸福滿滿,鮮甜肥美吃出了鮮甜美味,非常棒。清香白酒溢滿了口腔。奏響了美食協奏曲。小吃脆口金黃,佐酒小吃,很不錯店子獨家之一千零一夜!如童話,精緻美。澳洲和牛肉眼扒和牛肉眼扒肉質嫩,牛味很香濃,火候控制棒,品嚐到肉質鮮嫩,滿滿牛肉香。口感柔嫩,夠肉汁,生熟程度平均呢童話位主題,打卡系列,少女心爆發加拿大豬鞍肉厚身飽滿,肉質特別香,肉汁飽滿,滿足。鮮甜可口,肉質非常彈牙,亞洲式味道。美美環境,令人快樂。

真正的放鬆體驗。

青口配法式多士

小吃脆口金黃,佐酒小吃,很不錯

店子獨家之一千零一夜!如童話,精緻美。

澳洲和牛肉眼扒

童話位主題,打卡系列,少女心爆發

加拿大豬鞍

美美環境,令人快樂。
2024-08-25 611 瀏覽
好鍾意呢間餐廳,唔止裝修打卡一流,仲要有個好靚嘅海景😍而且食物質素實在唔錯,今日嚟食晚飯,見到Menu又有新菜式,仲要出咗新Cocktail 😮香烤西班牙八爪魚腳伴配加泰隆尼亞紅椒堅果醬,八爪魚腳超大條,Sauce嘅nuts味道好香👍🏻脆皮豬手配阿根廷奇米丘里醬,豬手皮好脆,肉好入味,唔會太乾澳洲 M3和牛肉眼扒,五成熟剛剛好,肉味好濃👍🏻嚟呢度最緊要係叫佢嘅Cocktail ,今次我揀咗新嘅BEAUTY & THE BEAST,連隻杯都襯返主題😍有荔枝同Cranberry juice,甜甜地易入口,好啱女仔飲有人唔鍾意太甜嘅,揀左NORDIC BREEZE,都唔錯😋今日星期一,呢度仲有live music添🎤🎵🎶見到個tea set好似好吸引🤩下次要試吓先

脆皮豬手配阿根廷奇米丘里醬,豬手皮好脆,肉好入味,唔會太乾

澳洲 M3和牛肉眼扒,五成熟剛剛好,肉味好濃👍🏻

有人唔鍾意太甜嘅,揀左NORDIC BREEZE,都唔錯😋

今日星期一,呢度仲有live music添🎤🎵🎶

見到個tea set好似好吸引🤩下次要試吓先
2024-08-19
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
  • 香烤西班牙八爪魚腳伴配加泰隆尼亞紅椒堅果醬
2024-08-24 592 瀏覽
Fafafoodblog為食花太郎 Arcadia 呢間喺金朝陽中心二期既arcadia , 酒吧西餐形式 食物好食 環境靚 上面31 樓仲有天台 食野又得 開party又得🍴nordic breeze 108 蚊 vodka cassis nordic gin 🍴angel speaking 108 蚊Vodka base, kyoho 🍴香烤西球牙八爪魚腳伴加泰隆尼紅椒堅果醬 188 蚊🦑個八爪魚啖啖肉 而且口感彈牙 個堅果醬 酸酸地甜甜地 同魷魚好襯🍴澳洲m3 和牛肉眼扒 428 蚊🐂肉眼扒煎得5 成熟 用筍同蘿蔔做伴菜 個燒汁整得好入味惹味 牛扒好軟林 牛味juicy正🍴脆皮豬手配阿根廷奇米丘里醬 298 蚊🐖豬手外表整得好靚 個皮好香脆 夠薄 烤得剛好 而且佢d肉焗都好滑 唔會好似平時d豬手甘硬 正 佢個芥辣醬汁都好正好好味#西餐 #酒吧 #牛扒 #豬手 #肉眼扒 #魷魚 Score 平均分<8.2/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價
Fafafoodblog為食花太郎 Arcadia
🍴angel speaking 108 蚊
Vodka base, kyoho
🍴香烤西球牙八爪魚腳伴加泰隆尼紅椒堅果醬 188 蚊🦑
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#Arcadia
~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog銅鑼灣
====================

2024-08-21
門口有個短髪女店員負責接待,當時佢已經黑口黑面。 臨走我哋好有禮貌咁問她可唔可以幫手影張合照,當時已過繁忙時間,入口冇其他客,又得佢一個店員最近打卡位,她竟然反白眼,個態度差👎🏻到令我同d朋友都O哂嘴。 反而入面其他男店員服務好好,特別有兩個後生仔,幾有heart, 親切有禮咁serve客,值得一贊👍🏻其實個別員工態度咁差真係影響哂成個餐廳評價,即使其他店員服務好好都會令客印象扣左分,再講,如果店員個崗位系行唔開,比少少禮貌咁婉拒客,相信大部分客會明law。

2024-08-22 702 瀏覽
位於銅鑼灣Midtown頂樓嘅Arcadia餐廳,距離地鐵站只需3-5分鐘步程。呢度既有夢幻浪漫天台佈置,又可以望到無敵海景,真係打卡必到!前菜方面,特選芝士及風乾火腿拼盤,款式豐富,芝士香濃,火腿鹹香,係完美嘅開胃選擇。主菜方面,澳洲M3和牛肉眼扒五成熟,肉質嫩滑,油花分佈均勻,入口即化。香烤加拿大豬鞍配茺菜及覆盤子醬,酸甜適中,豬鞍鬆軟,唔會太膩。飲品方面,「One Thousand & One Night」以清酒、熱情果同伯爵茶調配,呢款Cocktail仲會有專人過來點火,視覺效果一流,非常打卡!而「Volcanic Embrace」就用shochu mugi、紅豆同牛奶調配,口感順滑,味道獨特,絕對驚喜連連😍

• 澳洲M3和牛肉眼扒
  • 特選芝士及風乾火腿拼盤
  • 一千零一夜
眾所週知登龍街成條街都係餐廳今次係第一次向上移動去到天台30樓搵食由電梯大堂已經開始感受到個氣派入到去覺得餐廳用咗好多心思去裝修設計其實非常適合搞event或者cocktail party仲有間大房比較有私人空間仲有k唱即刻同朋友講呢度好啱搞bridal shower🥂🍸冬蔭公紐西蘭半殼青口🍸龍蝦汁意大利飯伴龍蝦尾🍸脆皮豬手配阿根廷奇米丘里醬🍸Summer nude🍸One thousand & one night嘢食嘢飲方面都一樣係走打卡路線特別係杯一千零一夜睇得又飲得莫名其妙有種土耳其風嘅感覺又覺得似阿拉丁神燈影咗好耐相好靚味道係伯爵茶熱情果嘅清酒幾易入口兩個人分享一個前菜兩個主菜坐得幾舒服又唔會太嘈傾唔到偈如果秋冬天可以上天台飲多兩杯盡興吓🍹
眾所週知登龍街成條街都係餐廳

兩個人分享一個前菜兩個主菜
坐得幾舒服又唔會太嘈傾唔到偈
如果秋冬天可以上天台飲多兩杯盡興吓🍹
2024-08-21 478 瀏覽
呢間餐廳既裝修好靚好有特色 有好多花花裝飾 仲有熱氣球造型既座位 好有心思😍 呢度燈光昏暗 好適合同伴侶黎飲野談心👩🏻‍❤️‍👨🏻 我地星期一晚去咁岩有live band 一路聽住歌咁食飯好好feel! 另外佢地仲有個天台 可以上去打卡影相睇海景 同一班朋友黎食野chill下都好啱🌃✿ 香煎日本刺身帶子伴三文魚籽($138)日本帶子好大粒 煎得表面微焦 食落十分鮮甜加埋三文魚籽一齊食 鹹香味十足🤤✿ 法式龍蝦汁意大利飯伴烤龍蝦尾 ($248)龍蝦尾好厚肉 口感爽彈🦞意大利飯軟硬度適中 每粒飯都掛滿龍蝦汁 食落好creamy👅✿ 澳洲M3和牛肉眼扒 ($428)我地叫左五成熟 煎得啱啱好🔥牛扒一切開已經見到好多肉汁 肉質鮮嫩食落牛味都好重 油脂分佈平均 十分不錯🐄✿ One Thousand & One Night ($158)呢杯cocktail上枱時好有儀式感🤩 店員會用火槍圍住神燈燒一圈 個火焰效果勁靚!好似入左阿拉丁神話入面咁🪄用上左清酒 百香果同伯爵茶黎mix 入口味道甜甜地 酒味唔會太濃 幾易入口👍🏻呢杯真係黎到必點‼️‼️‼️✿ Angel Speaking ($148)見到men

✿ 香煎日本刺身帶子伴三文魚籽($138)
日本帶子好大粒 煎得表面微焦 食落十分鮮甜
加埋三文魚籽一齊食 鹹香味十足🤤

✿ 法式龍蝦汁意大利飯伴烤龍蝦尾 ($248)
龍蝦尾好厚肉 口感爽彈🦞

✿ 澳洲M3和牛肉眼扒 ($428)
我地叫左五成熟 煎得啱啱好🔥
牛扒一切開已經見到好多肉汁 肉質鮮嫩
食落牛味都好重 油脂分佈平均 十分不錯🐄

呢杯真係黎到必點‼️‼️‼️

✿ Angel Speaking ($148)
見到menu張圖就比佢既靚靚外表吸引左😍
呢杯用左伏特加同巨蜂提子黎mix 飲落好creamy 仲有士多啤梨既果香🍓
2024-08-20 483 瀏覽
🌟 Arcadia餐廳環境優雅舒適,配以溫暖柔和的燈光,營造出一股悠閒雅致的氛圍,讓人忍不住放鬆下來細細品味每一道菜餚。 🕯️環境美得難以置信,海景、熱氣球、花花的打卡位。1001 Night香烤西班牙八爪魚腳件 加泰羅尼亞紅 - 八爪魚鮮嫩多汁,配上濃郁的加泰羅尼亞風味紅酒,層次豐富,令人回味無窮。 🐙🍷法式龍蝦汁意大利飯 伴烤龍蝦尾 - 綿密細緻的意大利飯浸泡在濃郁的龍蝦汁中,配上烤得香嫩多汁的龍蝦尾,展現出法式優雅而不失鮮香。 🦞🍤澳洲/3和牛肉眼扒 - 肉質軟嫩多汁,入口即化,彰顯出和牛的絕佳品質。 🥩Bananananana - 香濃滑順的香蕉,口感層次豐富,誘人非常。 🍌🍫Arcadia銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心二期- Midtown 30樓
🌟 Arcadia

1001 Night

Arcadia
🌟紐西蘭新鮮青口(配多士) $168青口有多口味選擇,今次揀左忌廉口味,青口份量非常大方,鮮味十足,醬汁奶滑香濃,多士薄脆,點醬食一流!🌟澳洲M3和牛肉眼扒 $428叫左五成熟,火喉控制得好好~牛扒肉質嫩滑,味濃,充滿肉汁!🌟法式龍蝦汁意大利飯伴烤龍蝦尾 $248擺盤精緻,龍蝦尾好厚肉,口感爽彈結實,意大利飯食落軟糯,米香十足,每粒飯粒都掛滿creamy嘅龍蝦汁,啖啖濃香滋味無窮!🌟1001 Night $158好有阿拉丁嘅感覺! 成個cocktail 好有儀式感,清酒混合接骨木花/百香果/茉莉花等加埋味道清甜,清爽易入口,綜合多種果香,岩晒女仔飲~🌟Moon & Flower $158加入左清酒、玫瑰、接骨木花製成嘅cocktail,味道淡雅唔太甜,酒杯造型好獨特,係底部加入乾冰,仙氣都飄晒出來~
🌟紐西蘭新鮮青口(配多士) $168
🌟澳洲M3和牛肉眼扒 $428
叫左五成熟,火喉控制得好好~牛扒肉質嫩滑,味濃,充滿肉汁!
🌟法式龍蝦汁意大利飯伴烤龍蝦尾 $248
🌟1001 Night $158
🌟Moon & Flower $158
2024-08-11
  • 澳洲M3和牛肉眼扒
  • 一千零一夜
2024-08-18 478 瀏覽
💭同朋友講咗好耐都搵間打卡餐廳影相😆有人推薦arcadia所以即黎試試,室內用藍白色為主調,加上華麗嘅佈置同燈飾,頂樓係超大天台花園,眺望維港海景同香港繁華景觀❤️ 周圍都係打卡位🫶🏻🔸意式薄切生和牛片牛肉切成薄片,加入橄欖油等香料,配上火箭菜,口感順滑,做前菜非常開胃🔸澳洲MB2嫩牛柳必點👍🏻牛柳叫咗五成熟🥩,非常軟淋,牛味好濃郁,鮮嫩多汁😍伴碟嘅醬汁令到味道層次更豐富!🔸挪威三文魚意大利粉配羅勒青醬汁三文魚外皮煎到好香脆,意粉軟硬度適中,青醬濃稠,羅勒嘅香味好突出,意粉啖啖都好香濃!除咗嘢食之外,佢地嘅cocktails 絕對係打卡之選🙌🏻🔸1001 Night呢杯飲品一定係打卡首選,儀式感十足,上枱嘅時候店員會點火製作效果,好似置身係阿拉丁神燈嘅場景咁,相信夜晚一定會更靚😍調酒師用咗Sake、百香果 、茉莉花同多種水果製成,又好睇又好飲❤️🔸Volcanic Embrace麥燒酎、紅豆同牛奶,飲落感覺好似紅豆冰咁🫣非常易入口

🔸意式薄切生和牛片

🔸澳洲MB2嫩牛柳

🔸挪威三文魚意大利粉配羅勒青醬汁

除咗嘢食之外,佢地嘅cocktails 絕對係打卡之選🙌🏻

🔸1001 Night

🔸Volcanic Embrace
麥燒酎、紅豆同牛奶,飲落感覺好似紅豆冰咁🫣非常易入口

2024-08-16 220 瀏覽
OpenRice 做booking 7:30三位前一日餐廳仲WhatsApp我確認準時去到竟然有2位同我同名嘅客人 咁都唔緊要但搵極都搵唔到我電話出埋open rice booking record + WhatsApp confirm 訊息 都搞左一輪先入座入到去坐底我問可唔可以補番時俾我地個女店員問: 姐係我地啱啱搞左成8分鐘?咁我聽到都廢事同佢嘈 我話 得ok 你可以走啦佢話 我走?我係呢度員工走唔到喎!轉頭大大力俾snacks 我地,就話:你地可以9:40離座 俾多兩分鐘你啊!我同friend 起身果斷走HK人真係大壓力 咁燥底不如去麻辣火鍋店做☺️大家去前3思可能只係我黑仔 亦可能女店員嚟m 心情欠佳😊
OpenRice 做booking 7:30三位
前一日餐廳仲WhatsApp我確認
準時去到竟然有2位同我同名嘅客人 咁都唔緊要
但搵極都搵唔到我電話
入到去坐底我問可唔可以補番時俾我地
個女店員問: 姐係我地啱啱搞左成8分鐘?
咁我聽到都廢事同佢嘈 我話 得ok 你可以走啦
佢話 我走?我係呢度員工走唔到喎!

轉頭大大力俾snacks 我地,就話:
你地可以9:40離座 俾多兩分鐘你啊!

我同friend 起身果斷走
HK人真係大壓力 咁燥底不如去麻辣火鍋店做☺️
大家去前3思
可能只係我黑仔 亦可能女店員嚟m 心情欠佳😊
2024-08-16 447 瀏覽
我地一行8個黎呢到搞生日派對,事先已經book好左,亦都有同負責我地booking既人,講我地想點樣去安排,我地就想夜晚8點係天台食野,之後食完野就落番下面餐館入面既k房唱k 。但係好衰唔衰個日佢就放假,下午3點,我地去到餐廳,個booking係有係到既,但個日就係唔好天既,但未去到惡劣天氣,餐廳方面就同我地講定,落雨天台未必開,如果開既話會通知我地,但係去到7點左右,我見仲未有人通知我地,我就上左天台睇,一去到已經見到,天台已經佈置好曬,我問天台既員工,就同我講,今晚booking full曬,而且無我地份,有冇搞錯呀,我唔同佢嘈,即刻搵番負責我地個個員工,問佢發生咩事,甘當然解釋都係,出現誤會個啲野啦,會安排位置比我。甘最後都有安排位置比我地既,但係個位置已經好一般了,甘都算啦,因為都係朋友生日,無謂搞到唔開心。我地算,但某啲餐廳員工唔肯算,全程對我地都黑口黑面、比面色我地睇,例如本身8個人,得7張櫈,問佢可唔可以搬張櫈比我地,佢就做樣比我地睇,唉聲嘆氣,好唔心甘情願搬張凳比我地,但對其他客就好好態度,搞到我地好似西客甘。仲有係完全接近零服務,坐左一陣,有啲新員工可能岩岩上班,先肯
我地算,但某啲餐廳員工唔肯算,全程對我地都黑口黑面、比面色我地睇,例如本身8個人,得7張櫈,問佢可唔可以搬張櫈比我地,佢就做樣比我地睇,唉聲嘆氣,好唔心甘情願搬張凳比我地,但對其他客就好好態度,搞到我地好似西客甘。仲有係完全接近零服務,坐左一陣,有啲新員工可能岩岩上班,先肯服務我地。
甘既服務態度,唔怪之得香港人北上消費,當日唱k食飯都埋單接近$10000,雖然錢唔算太多,但北上肯定唔洗呢個價囉。
2024-08-15 1241 瀏覽
The place was filled with special decorations and the view was nice up at the top of the building. We didn’t expect the live music but it was a very good experience for us and the music was great. The appetisers, mussels and beef were delicious and both signature cocktails were well presented too. The lamb chops and the dessert were okay. It would be great we could just order online or have staff around more often.
2024-08-08