2024-09-19
呢間餐廳bookmark左好耐啦🌸 社交平台上見到好多人推介,環境靚,適合打卡,啲飲品亦都非常吸引眼球👀 我覺得都好岩黎慶祝生日🎂 有卡位,好適合成班朋友打卡😊 有海景、啲設計又靚、食物質素都唔錯,而且員工服務態度都很好~👍·🌟半殼紐西蘭新鮮青口(配多士) $168超大份忌廉青口😯 原本以為係個啲細細隻會縮水只係食個醬😂 點知隻隻青口都勁大隻😍 無雪藏味!果然,忌廉青口配上多士真係一流,食完又唔會好heavy😋·🌟澳洲M3和牛肉眼扒🥩 $428肉味濃郁而且一啲都唔乾!😋 溫度岩岩好,我地揀左medium well,未到入口即溶,仍然有牛肉既口感👍 食完都唔覺得成口油!·🌟香煎歐洲鱸魚配白松露焗薯🐟 $278有驚喜!✨ 鱸魚魚肉結實,味道鮮甜!😋 無雪藏味,處理得宜👍 食落好新鮮!魚皮煎到好香脆,配上白松露焗薯,口感綿密而且奶香十足,我自己好鍾意呢款!🏆·🤍Volcanic Embrace $158店員推介既紅豆冰cocktail🍷 但👦覺得syrup太甜, 飲落去怪怪的!不過呢款確實係幾受歡迎!見到隔離女仔們都揀呢款!😄 佢哋仲有幾款cocktail都好出名打卡!·🤍Sun of T
🌟半殼紐西蘭新鮮青口(配多士) $168
超大份忌廉青口😯 原本以為係個啲細細隻會縮水只係食個醬😂 點知隻隻青口都勁大隻😍 無雪藏味!果然,忌廉青口配上多士真係一流,食完又唔會好heavy😋 ·
🌟澳洲M3和牛肉眼扒🥩 $428
肉味濃郁而且一啲都唔乾!😋 溫度岩岩好,我地揀左medium well,未到入口即溶,仍然有牛肉既口感👍 食完都唔覺得成口油! ·
🌟香煎歐洲鱸魚配白松露焗薯🐟 $278
有驚喜!✨ 鱸魚魚肉結實,味道鮮甜!😋 無雪藏味,處理得宜👍 食落好新鮮!魚皮煎到好香脆,配上白松露焗薯,口感綿密而且奶香十足,我自己好鍾意呢款!🏆 ·
🤍Volcanic Embrace $158
🤍Sun of The Peach🍑 $68
同平時飲蜜桃紅茶差唔多,無咩特別!都幾清新,唔會太甜! ·
人均:$600+
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑🍑
📍Arcadia
銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心二期 - Midtown 30樓