2024-02-29
試過唔少美食,不過呢間餐廳真係可以比到啲驚喜俾我朋友帶我嚟 係有一個隱蔽嘅電梯上去 充滿神秘感,電梯途中可以望到成個維港嘅景色 其中最特別嘅係Cocktail ,可以比客人先try tester 再選擇 自己心儀嘅飲品~ 好好玩食物都有水準~ 試左lobster & crab roll,ribs and buffalo chicken wings waffle 🧇 我尤其鍾意lobster roll Buffalo chicken wings 加入peanut butter 又可融入其中dessert 叫咗 dark chocolate 70% + berries + 茅台酒既甜品,都係唔錯嘅打卡甜品,食落去更加係可以將茅台融入去甜品之中相當特別加上Waiter Troy嘅熱情招待~ 絕對會再嚟❤️
我尤其鍾意lobster roll
加上Waiter Troy嘅熱情招待~
絕對會再嚟❤️