2017-02-22
幾個月前曾經係度食過生日飯,感覺上不過不失,今日友人相約觀塘區開飯第一時間諗到黎呢度食,最吸引我地既原因就係無論你帶幾多枝酒黎呢度都係免開瓶費的 cheers 🍾🍷早到左又係咖啡愛好者既我,點左杯澳洲特色的flatwhite邊飲邊等,呢度既咖啡味道濃郁之餘拉花都好靚,比一般既連鎖店略勝一籌朋友帶左枝白酒黎,店員細心地為我地準備左個冰筒同2隻杯,亦為我地介紹食物,咁岩今日有個chef special係香草脆焗比目魚,同白酒簡直係perfect match😋咁我地無理由唔叫返份試下既,另外仲叫左個凱撒沙津同炸魚薯條同餐湯今日既廚師精選餐湯係蕃茄湯,酸酸甜甜好開胃,沙津同炸魚薯條味道亦唔錯香草脆焗比目魚果然無令我地失望,店員介紹魚上既脆脆係用香草,芝士粉同麵包糠混合而成的,食落既口感好特別,有驚喜同友人傾談間講起食物既質素不但無下降,反而比上次做得更好,咁岩比店員聽到,佢話俾我地聽原來廚房既師傅轉左,menu上既食物亦會有改變,希望可以為客人帶黎更多驚喜,真心期待下一次係BONDI既晚餐👍🏻