2024-11-30
呢間日式西餐好吸引😍 氣氛好好而且野食都好有特色🫶🏻 記定要預約定,同埋星期五、六有minimum charge $650/person~ 🍣 Hamachi $188油甘魚刺身加左特別嘅醬汁,帶啲酸酸哋好開胃好適合做前菜🐠🥟 Prawn Gyoza $148蝦餃子皮好有嚼口而且唔會好厚,入面嘅餡料好有鮮味,蝦嘅部分都好彈牙好新鮮,配埋底下嘅龍蝦🦞汁更加點綴✨🦀 Soft shell crab $128軟殼蟹好酥脆入面有好多蟹膏,不過就偏細隻,加埋蛋汁幾creamy,不過唔算必食~🌟🐓 Chicken Paella $508呢個係MVP ✨ 有少少海南雞飯嘅感覺,但係就用左三黃雞,應該用左慢煮方法,雞髀部分好嫩滑juicy,而最最最驚喜嘅係雞胸部分係未食過咁滑,筷子夾起黎係可以fing 下fing 下咁嘅🤩 飯好入味索哂啲雞汁同雞油,底有啲焦香,兩個人食份量偏大少少,但呢個一定要試吓🥰🦪 Oyster $98 生蠔勁大隻,有成部iphone pro by咁長🫶🏻 而且超鮮甜新鮮同creamy 👍🏻🍰 MF dango $108甜品方面有雪糕或者呢個 拿破崙,有啲開心果cream同麻糬粒
🍣 Hamachi $188
油甘魚刺身加左特別嘅醬汁,帶啲酸酸哋好開胃好適合做前菜🐠
🥟 Prawn Gyoza $148
🦀 Soft shell crab $128
🌟🐓 Chicken Paella $508
🦪 Oyster $98
🍰 MF dango $108
甜品方面有雪糕或者呢個 拿破崙,有啲開心果cream同麻糬粒,加埋雜莓醬幾match 💚
🍸 Sakurao $108
呢杯係gin tonic,酒味都幾出,帶啲fruity 味😙
🍸 Apple sour $98
呢杯好飲比起一般apple cider 冇咁酸,更加順滑🫶🏻
📍CENSU
中環歌賦街28-30號地舖