2022-02-13
好耐未試過喺一間咁高質素嘅小店食嘢,所以決定寫一篇食評支持下佢哋,希望喺疫情之下,佢哋可以堅持落去💪🏻💪🏻💪🏻我今日係星期日中午幫襯嘅環境方面:裝修係用牛仔嚟到做主題,裝修別緻,環境好好,令人有好舒服嘅感覺食物款式和價錢:午餐嘅選擇好多, 價錢非常合理,週末都有set lunch食物: 今日我哋叫咗一個牛魔王漢堡+一個重量級全日早餐。 個餐送咗餐湯係好特別嘅紫薯紅菜頭湯, 味道好好又健康,賣相又靚 (係紫紅色)。漢堡裏面個牛非常juicy, 薯條非常之脆。全日早餐嘅食材都好好,睇得出唔係用cheap嘢。飲品: 我哋要咗兩杯hot latte, 咖啡好香,同奶mix得好好。做到香滑濃。服務: 非常非常殷勤周到。整體嚟講:好開心荃灣有一間咁高質素嘅小店,性價比非常之高,一定會嚟再幫襯。
我今日係星期日中午幫襯嘅
服務: 非常非常殷勤周到。