2023-07-11
Dodam Chicken🐔呢間韓式鋪頭嘅嘢食選擇非常之多種類,包括有韓式炸雞🐔、唔同種類嘅鍋物🥘(例如人蔘雞)、Pizza🍕、唔同類型嘅小食🍟!總有幾款啱大家✅✅餐廳仲有免費嘅小食同埋飲品bar,提供唔同嘅飲品泡菜、小食俾大家,仲要係冇額外收費㗎!超抵食!🈹🈹我自己就特別鍾意佢哋嘅泡菜,調味啱啱好,唔會太酸太辣!💯💯💯烤焗芝士脆薯條 $98呢一個芝士炸薯條,包括左薯仔條同埋番薯條,感覺上更加健康同埋多一款口味!💖💖薯條同埋芝士嘅份量都幾多㗎!四個人share都絕對冇問題👌🏻芝士仲可以做到拉絲效果,正呀!蜂蜜牛油香蒜焗烤雞 🧄🐔$208佢哋嘅蜜糖牛油香蒜烤雞,雞肉肉質嫩滑,非常之多醬汁,而且好入味!份量都非常多㗎,我數過足足有12件!從朋友一齊share簡直就係大滿足!🤩🤩
烤焗芝士脆薯條 $98
蜂蜜牛油香蒜焗烤雞 🧄🐔$208