2020-12-05
1963 瀏覽
上個月同friend一齊去呢間食晚飯。因為有個friend話呢間野啲質素好好,但係我哋得出嘅結論係無論食物或者服務態度都完全唔值呢個價錢囉🤷🏽♀️首先係我見到Menu有Burrata,落單嘅時候,個waiter又話冇,咁basic嘅appetizer都無,真係令人好失望。跟住我哋嗌左一個大嘅mussels。點知嚟咗個regular,仲要漏咗塊包🤦🏽♀️啲mussels仲要有四隻係唔熟嘅🙄另外我哋都有嗌左一份三文魚,點知竟然係白菜做伴碟,好驚嚇😰個味道當然唔好食啦,好奇怪...我哋一邊食,個waiter就一邊係咁chur我哋order多啲酒...本身我哋嗰啲都未飲完,個waiter就係咁倒酒樽入邊啲紅酒落我哋個酒杯度😡真係好冇禮貌囉😡😡叫咗佢唔好再倒,都唔理我哋,好離譜!!最後埋單,送張coupon俾我哋去餐廳嗰間grocery買嘢;點知係即日到期🙄🙄夜晚食完都走啦,有個friend住附近都用唔着,真係唔知咩logic🤷🏽♀️成個dining experience都好差啊,有種貼錢買難受嘅感覺😩😩😩