2023-01-16
相約閨蜜喺意大利餐廳酒吧開餐 我哋兩個唔係好肚餓 於是order海鮮做頭盤 甜品做主食😚-🦞海鮮拼盤 $288/細二人份量 海鮮種類多 有紅蝦/青口/帶子/生蠔/翡翠螺/蚌肉 連龍蝦仔都有🤩 生蠔🦪肥美飽滿 珍寶翡翠螺🐚有嚼勁 法國青口味道鮮甜-🐟香煎比目魚柳 $218魚肉細嫩 配淡忌廉汁同牛油薯蓉 味道搭配 灑啲黑椒碎喺面 提味又提鮮-⭐️⭐️甜品拼盤 $228⭐️⭐️碟中甜品 跟足單點嘅portion 但用拼盤價就平咗三成😍😍🥧馬卡龍小巧別緻 外皮酥薄 嗰種黏牙糖心口感 真係冇得輸🥰 士多啤梨🍓味酸酸地勁好食🍫黑松露心太軟最特別 流心朱古力漿滲透松露幽香 同雲呢拿雪糕🍨嚟一個冷熱交融 確係味蕾嘅極緻享受🥹🍰Tiramisu滑溜綿密 味道甜絲絲 🍮意式奶凍 口感輕盈-🍹Ice Volcano $128🍹Gusto Fizz $128雞尾酒嘅價錢就略貴😅 火焰火山🌋帶朱古力香 citrus fruit味濃 Gusto Fizz 似甜度高啲嘅有汽酒-📍Gusto尖沙咀麼地道61號冠華中心地下
🦞海鮮拼盤 $288/細
🐟香煎比目魚柳 $218