2023-04-09
🍽️ Honbo 📍沙田正街18號新城市廣場3期3樓A326號舖-💫Cheese burger ($98)牛肉足足有四安士!肉汁多、牛味濃!食咗個包幾乎已經飽晒!另外要特別一讚佢嘅酸瓜🥹🥹一入口係新鮮嘅酸瓜味道,而唔係其他餐廳嗰啲醃咗好耐好耐嘅瓜👍🏻👍🏻👍🏻💫Honbo( $98 )雖然牛肉份量一樣,但係佢就分開咗做兩塊薄片🤣本來以為食落冇分別,點知道佢嘅肉汁係爆多!另外因為佢冇生菜嘅關係,令整個包嘅感覺更加多汁Juicy!兩個比較我鍾意食呢個多啲😍😍😍💫 Cheese tots($58)其實佢係細細粒嘅薯波,口感味道都似麥當勞嘅薯餅,不過就變咗擦膠仔大小🤣🤣唔止表面有芝士,連底都有好多芝士😍😍😍食完一粒就會停唔到,真係好好食!不過由於太過酥脆,佢好容易一叉就爛🥲🥲食到最後都有少少膩💫Ginger lemonade ($40)薑同埋檸檬水嘅味道出奇地夾!佢有好多新鮮嘅薑粒,但係檸檬水嘅酸味中和後,又唔會好似平時食薑咁嗆,成件事好似飲緊Ginger ale 咁樣!😍😍😍好鍾意!--🌟每樣嘢都超級好食!🌟店員好好笑容好Nice☺️☺️🌟 晚市時段都比較靜少少🌟個人小感想:雖然每樣食物都比較貴,但
📍沙田正街18號新城市廣場3期3樓A326號舖
💫Cheese burger ($98)
💫Honbo( $98 )
💫 Cheese tots($58)
💫Ginger lemonade ($40)
🌟每樣嘢都超級好食!
🌟店員好好笑容好Nice☺️☺️
🌟 晚市時段都比較靜少少
🌟個人小感想:雖然每樣食物都比較貴,但係每一樣嘢都真係對得住個價錢
推薦指數:4/5
抵食指數:4/5
#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #ShaTin #沙田 #honbo