餐廳: KITCHEN
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-11-17 1517 瀏覽
因為見到間餐廳近期有discount,有成七折就過嚟試吓。食落有驚喜,冷盤有好大隻嘅長腳蟹要加分,生蠔唔算好大隻但係好新鮮。刺身選擇多,熱食最正嗰款係芝士焗龍蝦,同場仲有芝士焗蠔。牛扒好大塊,而且多汁。羊肉唔夠蘇但係都好香。有湯麵供應但係冇食到,因為要留肚食其他嘢甜品區好大,種類好多,基本上實食唔晒。雪糕係movenpick啲大路嘅口味。講下餐廳環境,全間餐廳都係落地大玻璃望海景,前面唔會有建築物遮住,有啲位仲有梳化坐,Book枱時可以留意
因為見到間餐廳近期有discount,有成七折就過嚟試吓。
刺身選擇多,熱食最正嗰款係芝士焗龍蝦,同場仲有芝士焗蠔。
甜品區好大,種類好多,基本上實食唔晒。
雪糕係movenpick啲大路嘅口味。

2018-11-16
2018-11-13 1456 瀏覽
早兩日同女朋友去左W酒店kitchen餐廳食buffet,整體食物種類都質素唔錯。海鮮種類都算多,比較吸引嘅就係麵包蟹,大隻又新鮮。刺身不過不失!沙律方面非常新鮮同種類好多,至於熱食方面種類唔算多但味道都尚算唔錯!特別係芝士局蠔,超正!仲有黑椒炒龍蝦鉗同豉汁蒸扇貝都好好味!燉蟲草花湯好夠味!值得一讚!最後到甜品,款式好多,有我最愛嘅movenpick雪糕!服務員好有效率同體貼,而且價錢唔係貴,值得一試!
嘢食選擇比起唔少酒店都多,海鮮為主,芝士焗龍蝦做得好好食,焗蠔同生蠔都有供應仲有其他凍海鮮揀,刺身方面就平時日本餐廳有供應嘅佢都有carving table有好大舊嘅牛扒供應,佢係一大條骨咁切俾你,好多汁好好肉吓啲點心選擇有六七款,燒賣幾好食麵檔印象中有五六款湯底,配料就十種到,豬骨湯底幾香甜品方面有好多唔同種類嘅cake揀,雪糕口味選擇都多,有成七,八款揀,雪糕係movenpick ,個人覺得朱古力口味同士多啤梨口味最好。
仲有其他凍海鮮揀,刺身方面就平時日本餐廳有供應嘅佢都有

啲點心選擇有六七款,燒賣幾好食
麵檔印象中有五六款湯底,配料就十種到,豬骨湯底幾香

2018-11-07
2018-11-09 1539 瀏覽
全落地大玻璃向海嘅餐廳,六點到入座可以睇到好靚嘅日落嘢食方面,海鮮選擇好多,凍嘅有龍蝦,生蠔,麵包蟹,田螺,青口之類熱嘅都有芝士焗龍蝦同芝士焗蠔,好好食甜品方面選擇都好多,雪糕係movenpick值得嚟一試
全落地大玻璃向海嘅餐廳,六點到入座可以睇到好靚嘅日落

熱嘅都有芝士焗龍蝦同芝士焗蠔,好好食

甜品方面選擇都好多,雪糕係movenpick

值得嚟一試
2018-11-05
  • 海鮮
  • 甜品
  • 生蠔
  • Dessert Bar
2018-11-08 1315 瀏覽
之前行過圓方都經過呢間酒店覺得好grand, 今次終於有機會試呢度嘅buffet,意想不到又幾唔錯,款式正常,但海鮮嘅質素好新鮮,熱盤一盤過得去無乜特別,不過食咗自助餐,當然主攻佢嘅海鮮啦!環境都唔錯,幾舒服,最重要係佢啲服務員勁有禮貌,勁親切,我同男朋友都好滿意今次嘅dinner!😊
2018-11-08
  • 生蠔
  • 海鮮
  • Seafood
2018-11-04 17484 瀏覽
當媽媽就是凡事盡量公平:週二帶了妹妹到圓方玩樂,週五則帶上哥哥再來玩;累了就由 Civil Garden 走到餐廳酒吧那邊,並由專用升降機搭上來 W 6樓的 Kitchen 用餐。  數一數手指,原來已有年多沒到訪自助晚餐,內容更加豐富吸引,定價週一至四成人$628 / 小孩$314;週五至日及假期成人$698 / 小孩$349,六點就可以進場開始吃!這裡的環境及景觀十分醉人,不過入秋後天色黑得特別快,所以有時更加喜歡午餐到訪,好好欣賞這優美的海景。然而食物款式當然就是以海鮮為主打的晚市,更加豐富吸引! 又來巡視一周:一入去就見到小孩最愛的朱古力噴泉,配上斜視的 Mona Lisa,饒有趣味!這裡的甜品選擇也非常繽紛誘人,不過留在後面再作介紹。先看看芝士、沙律、冷盤區,一開首的醃西瓜、蜜糖果仁醬、梅子醬、無花果醬可以不理,但芝士迷要關注一下芝士火鍋、麵包粒、Emmental cheese、Gruyere cheese、Fourme d'ambert,還可自行加上 Napoli Salami、Salami、Parma Ham 配蜜瓜、煙三文魚來吃哦! 場中央的三文魚配茴香及芥末醬、雞蛋

場中央的三文魚配茴香及芥末醬、雞蛋配鱈魚子紅洋蔥、香脆火腿片配無花果及羊奶芝士沙律也值得抽胃納一試,特別是中間有 Devil's Egg 之稱的雞蛋,十分可口。

跳過更多的橄欖、青瓜等部料,來到豐富吸引的海鮮沙律,再加上意式薯仔沙律、蘋果為主的華都夫沙律,以及清新好吃的羽衣甘藍合桃沙律,就隨選一些當作清新開胃菜吧!尾段還有多姿多采的蔬菜併盤、加上更多新的鮮沙律菜,拌以不同款式的凱撒沙律醬、胡麻沙律醬汁等,讓食客自組健康心水沙律。

然後來看看凍海鮮區,選擇包括有青口、鮮甜彈牙的熟蝦、個子不小的法國生蠔,都不設張額任取任吃哦!

另一邊還有帶淡淡酒香、鮮甜美味的花雕紅蟹,加上小龍蝦、新鮮開邊龍蝦、蟹腳等等,並拌以鎮江醋、辣番茄汁、青辣椒汁、紅酒醋汁、檸檬角,海鮮迷應該會滿足!

對而的刺身選擇也不少:新鮮肥美三文魚、油甘魚、吞拿魚、八爪魚、希靈魚、鯛魚刺身,你愛那一款?另一邊還有甜蛋、箱壓壽司及更多款式的壽司及卷物,我就知道,Matthew來到會樂翻了!

轉角位還有木魚絲、飯之素、七味粉、薑片以及小孩很愛的原片紫菜,這晚囝囝也吃了4大包之多!

然後轉角是足料香甜的南瓜蟹肉湯,飽滿香口的煙肉菠菜焗蠔(蠔迷又多個選擇!),以及鮮味滿分、回本必食的芝士焗龍蝦 Lobster thermidor,這晚我也取了兩大件來吃呢~

其他西式熱盤還有芝心通心粉(想起妹妹了....)、烤馬鈴薯配洋蔥蛋黃醬、滿好吃的日式煎西冷扒、微辣的巴斯克風格燴雞、肉嫩好吃的味噌鱈魚配香菇白菜等等,選擇相當的吸引~

繼續還有好好吃的烤胡桃南瓜配蜂蜜味噌、特色燴羊肉配雜菜、中東米、炸番薯條、黑松露薯蓉(Matthew至愛!),加上任取任食的香煎鵝肝,每一款都令人食指大動!

而在場中央,還有為食肉獸而設的烤肉眼扒以及烤羊腿,加上不同款式的法國芥末醬、法國芥末子醬、牛肉糖汁、蘑菇汁、青胡椒汁、薄荷醬、燒烤醬,任君選擇配搭。

開始中式熱盤,一起首除了適合秋冬的酸辣湯,最吸引莫過於鮮甜彈牙的蒜蓉豉汁蒸象拔蚌,令人忍不住勁吃啊!另一邊原條蒸石斑水準也不錯,嚐鮮客必試。

同場也有蒜蓉炒西蘭花,以及濃惹入味的黑椒炒龍蝦鉗,時值秋冬來吃,感覺真心棒!也有滿足澱粉質胃的鮮蝦炒麵、揚州炒飯,再加上燒味部的豉油雞、香燒乳豬、叉燒,喜歡還可配上薑蓉、海鮮醬,及或白飯,絕對夠人滿足而歸!

而轉角前還有不容小覷的蔥油海蜇、雞肉薯粉沙律、泰式豬頸肉沙律,三款原來都很好吃,是沙律區以外的美味開胃之選。

再接下來是車仔麵區,選擇很豐富包括豆卜、芽菜、椰菜、娃娃菜、小白菜、魚丸、紅腸、龍蝦丸、腸仔、牛丸、貢丸、魚片、燒鴨、腩肉、米粉、米線以及麵條,湯底則可選日本豬骨湯、喇沙湯、雲吞湯、雞湯,囝囝這晚也來了一碗雞湯麵,吃到津津有味!

最後穿過素菜餃、糯米雞、奶皇水晶包、蝦肉豬肉燒賣、豬肉雜菌餃等等點心區,又進入一開首的甜品區。場內供應四款 Movenpick 新鮮即筆雪糕:雲尼拿夢幻、士多啤梨、瑞士朱古力、焦糖,全是我最愛的經典口味,吃時還可添加不同配料或糖果。

雪糕旁邊除了清潤的腐竹白果糖水,也有原個青紅蘋果以及梨子。對面則有切件的西瓜、蜜瓜、菠蘿、火龍果,可以用來打底或飽餐後消滯。

據知這裡不同款式的麵包也十分好吃,無奈實在不夠胃納,因為甜品還豐富得緊呢!以這款雜莓忌廉吉士杯為例,又美又好吃,怎能不寵幸她呢?但其他的佳麗也花姿招展、萬般嬌美,以下容我只以名字簡介好了:椰子檸檬撻、橘子焦糖布甸、焦糖牛奶朱古力蛋糕、檸檬棒棒糖、香草紅桑子甜壽司、紅桑子開心果朱古力、柚子芝士蛋糕、焦糖朱古力撻、芒果西米露、榛子泡芙、焦糖棒棒糖,多不勝數!

最後還有印上大大個 W 字的朱古力心太軟,最好就是配上雲尼拿雪糕同吃,滋味香濃美妙~

兩個女人加上一個小男生,食力也一點不弱,首輪除了芝士火鍋、中式海鮮及車仔麵,其他刺身壽司、凍海鮮、沙律、西式熱盤、中式燒味,甚至是點心都取了回來;豐富美食當前,來張大合照後,我們不客氣開餐了!多款美食中,對芝士焗龍蝦情有獨鍾,之後要再 encore;順便一試燒肉眼的火候也相當不錯呢!澱粉質男孩則努力的重溫壽司,還獨力 KO 了一碗粉麵,直到媽媽出言制止;因為,這裡的甜品也非常豐富,一定要留前鬥後啊!眾多甜點水果中,無可救藥還是最愛 Movenpick 雪糕,越經典的口味越是深愛,但同時朱古力心太軟、焦糖朱古力撻、紅桑子開心果朱古力及柚子芝士蛋糕都十分美味,值得留肚品嚐。不過這晚重溫 Mocha,就不及 WooBar 的水準了,為什麼呢?

最後,餐廳逢週六及公眾假期的午市自助餐都有【KIDS EAT FOR FREE 孩童免費優惠】,找天一家人一起再吃再玩吧~
2018-11-02
2018-10-10 4427 瀏覽
見openrice d comment 都幾參差,本來不打算例入to eat list, 但同事興致勃勃話好想試(加上有corp discount),平本時少少就一齊試下啦。可能因為不抱期望,出黎既效果反而令人驚喜!首先間餐廳格局比較@特別」,早到既我諗住食住等,點知搵唔到有野食,仲以為去錯地方,原來成排bar台收埋係另一邊!雖然唔係open area無咁光猛,但佢既食物位用暖色系燈光照住,令到本來唔係非常多既選擇都變得好吸引,果然精心設計! 用左好多玻璃裝飾,但其實前菜/appetizer款式都唔少,成排過有好多唔同既沙律/芝士/火腿; 要講既話係主菜的確少d而且都係唔太想食既,唔係話唔靚但無乜衝動去夾⋯反而當中有個黑松露薯蓉(potato purée?) 係十級推薦!!!超滑超軟身超香,第一啖已經俘虜左味蕾,隨之而來既係滿滿的罪惡感⋯(一定用左超多牛油先咁滑) 忍不住食左兩大’pat ‘日式刺身擺法都同平時唔同,佢將一大堆刺身放埋一齊 好似放題既大大頭盤咁(當然靚好多),整體都幾新鮮,無俾人夾到亂晒既刺身bar見到都開心d!午市既海鮮有青口/麵包蟹/蟹鉗/螺等等,我淨係試左蟹蓋同蟹

午市既海鮮有青口/麵包蟹/蟹鉗/螺等等,我淨係試左蟹蓋同蟹鉗,估唔到超多蟹膏!可以真係秋風起,連蟹都「多卵」左?

甜品都幾靚靚,試左呢5款都好好味,奶凍滑又唔甜,芝士餅唔會漿到成口都係 比較light既質地;créeme brûlée 焦糖面好脆,敲爛果下超爽!不抱期望既mochi竟然好chewy,唔太甜又夠糯! 好「腳踏實地」既甜品bar, 俾個like佢

折左後~$320一人,唔平但以環境地點黎講真係唔錯,但餐茶真係唔好飲,凍咖啡無啡味,熱啡都無香味⋯需要改善下先可以有個完美句號.
2018-09-10 4491 瀏覽
I believe that this restaurant named Kitchen should be named staff canteen kitchen or cafeteria kitchen , because is hard to find good flavors as that they serve for the amount of 698 HKD “only” per person , (probably the price is done by the view which are some port pontoons ) , back to the flavors , oysters seems shucks hours ago, limited hot food selections , deserts numbers are the bigger selections overall , it would be better less but good tastes , few Chinese dishes , some sushi and lot f
limited hot food selections , deserts numbers are the bigger selections overall , it would be better less but good tastes , few Chinese dishes , some sushi and lot flat , flat tastes , this buffet dinner should be priced 250HKD
Lonely  lobster
2018-09-09
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
  • Bread
2018-09-05 7277 瀏覽
是日母親生日, 約左一大班親朋戚友黎食自助餐, 幾年前公司聚會食過W 酒店既自助餐, 印象好好, 所以決定係呢度食. 事實上, 呢度都係個唔錯既選擇!餐廳位於6樓, 樓底高, 裝修好摩登,而且可以同時望倒西隧車景同無敵海景, 而且座位鬆動, 枱凳都夠大夠闊, 適合我地12-95歲既親朋戚友, 可惜去拎野食要行幾級樓梯, 對老人家黎講唔太方便, 好采侍應同食客都好友善, 會幫我地將食物送上枱.老實講海鮮選擇真係唔多, 同我幾年前食既差天共地, 我印象中有龍蝦, 青口, 生蠔, 蟹腳, 麵包蟹食, 但係當日冇蟹腳, 而且麵包蟹不知為何切到碎濕濕, 睇落好小氣, 色水又唔新鮮, 唔開胃, 令人相當失望!頭盤有驚喜, 所有沙律菜佢都有, 可以自己整, 另外提供已經整好既沙律, 有羽衣甘藍, 紅菜頭呢類比較少見既菜... 食落幾新鮮, 紅菜頭唔知係咪醃得好, 冇乜草青味, 幾好食. 頭盤仲有一個蛋既菜式Deviled eggs, 係半隻烚蛋, 蛋黃部份係釀左其他醬+蛋黃+煙肉, 幾好味...我食左幾隻. 另外值得一讚既係呢度既芝士, 因為佢唔係平時見倒既車打,高打芝士, 而係Brie, Cend
頭盤有驚喜, 所有沙律菜佢都有, 可以自己整, 另外提供已經整好既沙律, 有羽衣甘藍, 紅菜頭呢類比較少見既菜... 食落幾新鮮, 紅菜頭唔知係咪醃得好, 冇乜草青味, 幾好食. 頭盤仲有一個蛋既菜式Deviled eggs, 係半隻烚蛋, 蛋黃部份係釀左其他醬+蛋黃+煙肉, 幾好味...我食左幾隻. 另外值得一讚既係呢度既芝士, 因為佢唔係平時見倒既車打,高打芝士, 而係Brie, Cendre, Buffalo, Morbier 同埋 Fourme d'Ambert…部份係D比較少見既法國, 連配佢既餅都唔係淨得Cracker餅, 仲有個長方形薄脆既麥餅, 有誠意!
魚生幾好, 新鮮, 同出邊食既差不多. 熱食方面, 有牛肋骨, 牛脾, 幾有牛味! 燒味幾好食, 燒肉真係脆卜卜!
可是點心方面令人失望, 點心非常難食, 未試過食餃皮咁厚又冇味既蝦餃, 燒賣, 鮮竹卷雖然用左蒸籠裝住, 但食物樣子, 食材略見普通, 唔太吸引… 其他仲有炒時蔬, 焗雞扒, 鱸魚之類, 正正常常.
甜品方面, 款式都算幾多, 所有野味道都幾好. 朱古力BROWNIE, 海鹽焦糖朱古力蛋糕, 忌廉泡夫, 檸檬撻, 紅莓奶凍, 法式焦糖燉蛋, 麵包布丁, MOVENPICK雪糕, 朱古力噴泉, 牛油香橙蛋糕…之類之類, 每款甜品味道賣相都好到位, 應甜則甜, 蛋糕同佢既配料味道幾夾, 食得出有精心考慮過. 個人覺得最好食海鹽焦糖朱古力蛋糕, 真係有甜有鹹又有焦糖既香烤味, 而且味道好均衡, 唔會冇左朱古力味, 夠濃, 正! 另外一讚係檸檬撻, 好多時檸檬撻都好易太甜或酸, 但呢個岩岩好, 酸得黎帶點甜, 而且個撻皮好薄脆, 整個甜點大小剛剛, 好適合一啖咁食, 於是唔覺唔覺食左幾個! 雪糕只有4隻味, vanilla, chocolate, strawberry同 salted caramel, 全部movenpick, 超好味! 另外酒店會送一個朱古力甜品比生日之星, 佢係一個空心朱古力球, 旁邊有熱熱既黑朱古力醬, 讓你一倒落去將整個朱古力球溶掉, 就見倒裡面有個特濃朱古力蛋糕, ,好有心思. 而且朱古力醇度適中, 非常適合喜歡食黑朱古力既朋友, 推介! 相比之下個人覺得朱古力BROWNIE, 法式焦糖燉蛋 同 忌廉泡夫 略為遜色, 係出面蛋糕店都食過更加好食既, 細食既朋友仔可以考慮唔洗試.
總結黎講, 呢個自助餐係一個唔錯既用餐經驗, 環境靚, 服務一流, 食物味道幾好, 用料新鮮, 特別係頭盤, 食材配搭經過考慮, 但以食物種類黎講勝價比不太高, 如果佢做特別優惠既話我會再食多次.
生日蛋糕
DEVILED EGG
沙律吧
魚生
2018-08-05 4633 瀏覽
Generally not bad. However food choices are not enough, expected more like desserts and hot dishes.
2018-07-28
用餐優惠
信用卡優惠
2018-07-13 4988 瀏覽
公司食飯 一行廿幾人 冇一個滿意個個都彈餐廳環境唔錯有view 望住個日落都幾好氣氛 地方整潔 好寬敞添種類唔多食物質素差最基本既果汁都唔包生蠔有潺龍蝦冇味最攞命既係個朱古力火鍋淨係得綿花糖 仲要擺係廁所門口位食左成晚最好食既係同牛排黑松露薯蓉 仲要食配餅乾食先好味晚飯自助餐要俾成七百幾蚊 未計加一 呢個價錢 五星級酒店自助餐唔應該係呢個質素我一定唔會再黎 請都唔會完
公司食飯 一行廿幾人 冇一個滿意

呢個價錢 五星級酒店自助餐唔應該係呢個質素

我一定唔會再黎 請都唔會
2018-07-12
2018-07-11 4526 瀏覽
公司請食午餐 抱着期望以來 超失望的離開 本以為高級酒店一定好食 一入到去見到一大堆海鮮 以為好好 誰知一走近 一大堆腥味 連我嚴重鼻敏感都聞到 不過夾了兩舊 唯有拿埋位食飯 一咬落去 就覺得是發霉的 結果成班同事話都係食熟食安全 放芝士那個地方 芝士放錯位置 後來才放回正確位置 到食甜品的時段 外面的甜品大部份都被清光 也沒有放新的去多點餐飲 其中有個同事要早走提早點餐飲 結果杯咖啡點了15分鐘才到 而且三份二杯也沒有 另一個同事叫了一杯熱水 熱水杯底有茶漬 又有一位同事叫了檸檬茶 檸檬茶的檸檬不是一片片的而是一舊舊的 檸檬茶的茶沒有茶味 連餐飲都做唔好 真的不配做一間五星級酒店的自助餐千祈唔好去千祈唔好去千祈唔好去 好重要所以講三次

千祈唔好去千祈唔好去千祈唔好去 好重要所以講三次
2018-06-28 4957 瀏覽
今次有個特別嘅機會黎到W hotel食lunch buffet,好耐之前都有黎過一次食,個次都唔太差,希望今次都keep到。我地12點就到,已經有幾枱人。環境座位都幾舒服,拎嘢食嘅地方得一個區,都算方便。海鮮有蟹、蝦、青口,都多肉清甜。沙律種類都多,可以自己調較下。刺身選擇都有4至5樣,好肥美同新鮮,呢個值得食多啲。我自己都幾鍾意唔同芝士配餅乾食,唔同芝士食出唔同味。佢呢度嘅熱盤都唔錯,牛我地幾個都話ok,羊我個人覺得ok,唔算太羶。甜品我自己喜歡法式焦糖燉蛋,佢整得啱啱好,唔會太多,而且蛋夠滑,好好食!除此之外,仲有movenpick雪榚,可惜好快無乜味,乳酪味我個人覺得好易好伏,如果你都ok乳酪先好叫。其他甜品真係麻麻,一係過甜,一係無咩口感,一係無味。生果完全唔新鮮。

2018-06-19 3514 瀏覽
超級難食囉,一心期待既自助餐幻滅了,令我對自助餐失去興趣。款式唔多,最失敗係生蠔完全唔新鮮,我從來未見過生蠔係扁的,正常係有少少賬起的。酒店就高級,但食物就一啲都唔高級,有叉燒,豉油雞,燒賣,雲吞麵。。。。。。比個咁既價錢,我不如去酒樓訂圍枱食套餐好過
2018-06-13 3568 瀏覽
今次中伏,本應5星酒店位於九龍站,食物方便有返咁上下水準,經過今晚之後,我明白了呢個道理- 「好睇唔好食」。餐廳安排一張8人張枱俾我地,內裡環境幾咁雍容華麗,5星級水平,頭輪我去觀摩一下,海鮮有幾款,青口,麵包蟹,蝦,螺;無長腳蟹😭即然海鮮無咩選擇,唯有食麵包蟹,味道ok, 挑選幾隻生蠔,令我好失望😭完全無味,無鮮味,唔新鮮,最後唔敢食,放棄。第二輪,我拎幾塊巴拿馬火腿配蜜瓜,味道ok,再比多次機會比心生蠔bb 😔, 第一隻好明顯係第二款品種,有海水味,係不錯👍🏻再食第二隻...不用再試了👎🏻。行咗去壽司吧,轉食刺身壽司🍣,雖然刺身得三文魚和幾款不同的魚,壽司種類都算多,蝦壽司,雞蛋壽司,生魚片壽司,好多卷物,味道尚算👌🏻。第三輪,今次食熱食,羊和牛,味道一般,魚仲有配菜,無特別之言。食自助餐我什少食湯米,今次例外,嗌了雙旦湯米粉,麵與不夠軟,味道好一般,茶記分分鐘好味過佢第四輪-甜品,多過6款以上,雖然咸食不夠滿足,希望甜食能加分。最成功就是焦糖燉蛋,雪糕有士多啤梨味,朱古力味,其他.... 以為會有添食,職員說不會再添食😿 唉,為何愈食愈傷心💔,食物味道不到水平,價錢算是昂貴,物超

海鮮
生蠔
頭盤海鮮

生蠔,巴拿馬火腿

壽司吧

熱食

甜品

唉,為何愈食愈傷心💔,食物味道不到水平,價錢算是昂貴,物超非值,五星級酒店,一星級食物水平,謝謝你。
2018-06-12
  • 沒有