2022-07-10
因為要慶生同friends聚下,就係open rice到睇到呢間可以book嘅餐廳,覺得環境不錯🤩係用餐前兩日老闆娘好nice咁幫我地confirm booking,仲好nice咁幫我地安排座位慶生🥰到左之後嗰環境真係好chill,好溫馨。因為好似自家bar咁,所以客唔算多所以更加顯得舒服舒適☺️幾適合情侶來,一班friends或者family gathering。餐牌嘅選擇唔算話好多,但係每一樣都睇落去好吸引🤣老闆娘好nice咁幫我地推薦必食嘅餐點,我地order左一份BBQ,兩個意粉同半隻炸雞,同埋嘢飲。全部都唔錯,特別係BBQ同嗰半隻炸雞真係好好食😂印象最深係BBQ裏邊有一份煙肉包荔枝或者係龍眼真係出乎意料嘅好食,炸雞嘅皮都好脆,同埋小小辣但整體都好好食😋最後我地幫friends慶生,老闆娘好nice又幫我地影相🥹🥹總體而言係一個唔錯嘅體驗😆價錢上來講就唔算話好平,但同friends出來聚下,食物又OK環境又chill就真係唔錯,同埋嗰bar有時都會有D cultural exchange嘅活動,其實幾啱鍾意同唔同cultural嘅人social,我地去嘅時候好似真係覺得去做外國咁
總體而言係一個唔錯嘅體驗😆價錢上來講就唔算話好平,但同friends出來聚下,食物又OK環境又chill就真係唔錯,同埋嗰bar有時都會有D cultural exchange嘅活動,其實幾啱鍾意同唔同cultural嘅人social,我地去嘅時候好似真係覺得去做外國咁😂幾新奇幾enjoy🥳