2022-09-04
係尖東地鐵站唔洗三分鐘已經到餐廳,勁方便!呢間餐廳除左做a la carte,都會做好多private event,不論小朋友party或年輕人chill都好適合。有室內加室外位置,setting 可以再同餐廳溝通。叫咗兩杯cocktail: mojito & white sangria,$98 each。酒味唔會過濃,對我黎講易入口同好味。mojito d mint聽講係自家種,所以特別香!另外叫咗個有機田園沙律,海鮮意大利飯同意式烤乳豬。田園沙律有Kale同mango,係我最鍾意嘅combo 🤩 海鮮意大利飯勁多料,我自己都食咗幾粒大帶子,醬汁又唔會過鹹👌最犀利就一定係個烤乳豬!一黎到我忍唔住嘩咗聲,份量好多!食落去個皮脆卜卜,入面又啖啖肉,配埋個balsamic dressing我地食得好過癮💯