2021-05-10
#哈比四圍食純粹行街經過見到有個黃色招牌好搶眼,再望入去,就比櫥窗入面整緊Pizza嘅師傅吸引住🤤而且櫥窗入面仲放滿晒大大個Pizza喺度,真係見到都流晒口水🤤 Pizza有10款口味,而且仲有12吋/10吋比你揀,如果純粹係經過口痕想食吓,都有單件裝比你揀😁最得意嘅係,有一款真係好啱選擇困難症嘅朋友,每一款味道都揀一塊,拼返埋就係一個完整嘅Pizza😆話晒第一次幫襯,當然就試吓佢個招牌Pizza😎入面有沙樂美腸、辣肉腸、牛肉、番茄醬、同埋適量嘅芝士,pizza唔太厚,食落係鬆軟嘅,而且啖啖都食到芝士同餡,批邊亦焗到脆卜卜唔會好硬😋之後仲叫咗個意粉,係我最鍾意食嘅卡邦尼意粉,意粉食落彈牙,個汁好香蛋味,如果多番少少芝士味就更好☺️.➡️ Mama Mia! Pizzeria (九龍城)九龍城獅子石道44A號地舖
#哈比四圍食
➡️ Mama Mia! Pizzeria (九龍城)
九龍城獅子石道44A號地舖