2016-08-04 922 瀏覽
今日去完尖沙咀做完facial...覺得好餓 所以一個人行到厚福街看看有什麼小食岩我外賣帶走成間店都是以橙色為主 睇下來充滿朝氣有個小櫃放滿了豆花 我都想試的 但由於肚子餓 都是想吃一些飽肚的小食看到這個餐牌簡直口水流最近我決定點兩客小食 一杯野飲 邊吃邊行去巴士站等車這是餐廳店員特別推介的這個名字我完全不知道是什麼 但店員說這是健康飲料 而且是天然食材 所以我就試試了飲下去真是透心涼同解渴,飲品既底部是芒果汁再加了一點常常出現在甜品當中的~青蛙卵 因為我不知道它的真正名稱飲下去少少甜 有點梳打味 又有少少咬口 其實都幾得意顏色又夢幻又靚我的外賣炸物盒入面有10粒炸雞34蚊5粒花枝丸22蚊炸物不會太厚粉 沒有過多既粉漿花枝丸彈牙 充滿肉感而且炸物上沾了黃色醬汁甜甜地帶少少酸 好開胃 同埋令件炸物既味道更香口每粒雞件都被黃醬包圍雞肉又juicy唔會乾唔會重味精一口一啖雞肉呢晚既外賣晚餐感覺良好 重拾小時候掃街邊小吃的感覺
成間店都是以橙色為主 睇下來充滿朝氣

呢晚既外賣晚餐感覺良好 重拾小時候掃街邊小吃的感覺
2016-08-04
炸雞10粒 炸花枝丸5粒
2016-07-30 177 瀏覽
見完客放工有點肚餓,在尖沙咀經過看見一間小食店咁多人等,便去看看,發現有款小吃又食得又飲得,仲要是用飯做,都幾特別,便買了一份來試試。Mango Xpress HKD72,分成2層,上面是自選食物,選了能說的炸飯和趣醬花枝丸,下面是飲品,放了個會發光的燈泡。飲品共有3種顏色,藍色的是藍青檸味,中間紅色的是士多啤梨味,底層橙黃色是芒果味,整體味道是酸酸地又不會很甜。上層的炸物了不能說的炸飯和趣醬花枝丸,加入了芝士醬,每個炸物都不算細粒,又不會很油的感覺。不能說的炸飯就是意大利飯一樣,很香濃的忌廉汁,外層有個脆醬炸得很香口,內裏又滿滿忌廉飯的味道,做的很好吃。花枝丸也很香濃的花枝味道,又幾彈牙,再配上芝士醬更加惹味,確實做的不錯,難怪那麼多人在排隊。這個又能飲又能飲的小吃,都幾有想頭,不過覺得價錢有點貴。小店地方不算大,要排隊落單比錢後,也要站在街上等候。除了這個小吃之外,還有些蛋糕和很款的飲品選擇,行街肚餓路過來一個小吃也是一個不錯的選擇。

• Mango Xpress
2016-07-28 218 瀏覽
位於尖沙咀附近的mango xpress,是一間芒果為主的甜品外賣店尖沙咀加拿芬道45-47號地下D1號舖特調藍調芒果露$26天氣熱辣辣,因此我點了一杯健康飮品以藍碟花鮮花液,檸檬汁,芒果, 奇亞籽等調製岀來的飲品 微酸帶點甜,開胃醒神趣醬炸雞配花枝丸點了兩份炸物,以小紙盒包裝,貌相整潔不錯哦炸雞滿佈濃郁咸香重的芝士醬,更為惹味花枝丸彈牙,兩者也不錯。
尖沙咀加拿芬道45-47號地下D1號舖
特調藍調芒果露$26

天氣熱辣辣,因此我點了一杯健康飮品

以藍碟花鮮花液,檸檬汁,芒果, 奇亞籽等調製岀來的飲品

微酸帶點甜,開胃醒神
趣醬炸雞配花枝丸

點了兩份炸物,以小紙盒包裝,貌相整潔不錯哦

炸雞滿佈濃郁咸香重的芝士醬,更為惹味

花枝丸彈牙,兩者也不錯。
2016-07-27
2016-07-22 127 瀏覽
今日路經尖沙咀厚褔街,見到有2隻芒果大公仔掛係間店鋪,行埋去睇原來係一間專賣特色飲品店。叫Mango X'press。見到餐牌有炸雞。買咗一份醫吓個肚。一碗有5粒5蚊雞大嘅炸雞,炸雞面鋪咗一層芒果醬汁。脆脆外皮加上芒果汁嘅甜酸味。令到炸雞味道特別,唔會有漏嘅感覺。肉質亦唔會炸到鞋晒。好軟好唸。食完炸雞,當然要買2杯飲品啦!芒果雪糕棉棉冰。好大杯呀!芒果雪糕嘅芒果味濃郁,係用台灣嘅愛文芒果做的。(睇店鋪介紹)棉棉冰加上西米,芒果肉,芒果雪糕、爆珠、另外仲有一種配料, 煙煙unun, 口感豊富, 簡直正爆。藍碟芒果露, 係新產品, 紫紫黃黃的. 有藍碟花,奇亞籽,梳打水,檸檬汁,芒果汁由於藍碟花第一次聽. 睇介紹好似幾有益. 所以試吓. 飲落好似有d薄荷味. 但芒果味比較濃, 又唔係太甜. 因為有奇亞籽. 所以有d咬口感. 都幾透心涼. 直得一試的.
見到餐牌有炸雞。買咗一份醫吓個肚。一碗有5粒5蚊雞大嘅炸雞炸雞面鋪咗一層芒果醬汁。脆脆外皮加上芒果汁嘅甜酸味。令到炸雞味道特別,唔會有漏嘅感覺。肉質亦唔會炸到鞋晒。好軟好唸。
食完炸雞,當然要買2杯飲品啦!
2016-07-19 1182 瀏覽
下午行行下街有D肚餓, 想買D小食食下。離遠就比Mango X’press既橙色招牌吸引左。叫得MANGO X’PRESS, 當然系主打賣芒果既PRODUCT啦XD 對於作為芒果狂熱份子既小妹黎講, 見到呢間店系會完全冇晒抵抗力嫁!呢幅”吶喊”好正, 竟然KEY左個芒果冰上去XDDD雖然天氣熱, 但都系抗拒唔到炸物。小妹叫左 十件炸雞 ($34) 同朋友開心SHARE~ 炸雞即叫即炸, 拎到手時熱辣辣。佢炸得香脆, 唔厚粉, 雞肉亦十分嫩滑, 充滿肉汁, 比個LIKE最特別既系佢個醬, 開頭以為系普通沙律醬, 但原來系呢間店既秘製芒果醬黎嫁!夏天行街點少得冰涼既飲品呢.! 見到呢杯特調藍蝶芒果露 ($26) 張相既顏色好靚, 諗都冇諗就即刻嗌左佢!杯野分左兩層, 一層藍色一層黃色。黃色就當然系芒果味啦; 至於藍色, 佢唔系色素黎嫁.! 佢系藍蝶花既鮮花液黎嫁, 之前系第二度飲過藍蝶花飲品, 佢本身系藍色, 同檸檬相遇之後就會變紫色~呢杯飲品十分之健康, 有梳打水幫助滑腸, 而奇亞籽又十分高纖, 有助腸道健康哈哈。飲落口酸酸甜甜咁, 解渴一流呀!最後仲叫多左個 芒果綿綿冰 ($52) 拎

呢幅”吶喊”好正, 竟然KEY左個芒果冰上去XDDD
雖然天氣熱, 但都系抗拒唔到炸物。
小妹叫左 十件炸雞 ($34) 同朋友開心SHARE~

最後仲叫多左個 芒果綿綿冰 ($52) 拎住走, 加$8可以有埋愛文芒果雪糕。
個綿綿冰好大杯呀! 綿綿冰尚算細滑, 啖啖芒果味簡直人生一大享受。芒果雪糕入面仲有芒果肉。入面既配料都好多嫁, 除左香甜既芒果, 仲有蜜糖味爆珠、水晶珠同芋圓。杯底放有椰子味既蒟蒻, 呢個設計都幾有心思, 平時我地食冰最後會熔到得番汁, 通常呢個情況都唔會再飲埋D水。但加入左蒟蒻, 我地就可以充分利用埋剩底既汁, 用黎撈蒟蒻食。而且芒果配椰汁呢個組合又系冇得輸呀!

下次黎, 一定要試埋佢D豆腐花同其他炸物先
2016-07-14
  • 芒果綿綿冰
2016-07-14 717 瀏覽
最近尖沙咀THE ONE商場有一個小丸子展覽我跟朋友到了假日無所事事便來湊湊熱鬧拍完一輪照片體力消耗得差不多 便去尋找下午茶厚福街一向以美食聚集而聞名所以我們就來這邊搜索天氣悶熱 口乾舌躁只想吃一些消暑的食物整條街除了眾所周知的那間大型連鎖店外只有這間也是以芒果為題的小店這地段的租金可想而知所以店面不大而且只接受外帶服務麻雀雖小 但選擇頗多 連盒飯都有我跟朋友在店門口猶豫好久都未能決定這時店員非常識事務的過來介紹我們想要點一杯清新的不太甜的飲料店員說芒果恰恰跟這杯都是比較接近我們所要求的最後我們就點了它它是芒果混合熱情果的飲料裡面還有奇異籽 果肉 還有一球芒果口味的冰淇淋熱情果味道真的好熱情 而且這款飲料有點像水果氣泡酒在這種大熱天氣灌入喉嚨讓人直呼過癮而且!這個杯子是隨飲料附送的它下面還會發亮!有開關可以把它關掉就算洗杯子的時候有水流過也不怕 因為底部有一個塑膠保護住 十分超值!!!另外點了兩款美食三樣東西當中我最喜歡這個份量好大啊~雖然花枝丸好像很難處理得難吃但這間店絕對比其他店炸得不油膩有些丸子咬一口嘴唇邊就沾滿了油這個炸得夠乾身 而且能吃到藏在裡面的花枝 口感跟橡皮一樣彈牙如果
最近尖沙咀THE ONE商場有一個小丸子展覽

在這種大熱天氣灌入喉嚨讓人直呼過癮
而且!這個杯子是隨飲料附送的
它下面還會發亮!有開關可以把它關掉
就算洗杯子的時候有水流過也不怕
因為底部有一個塑膠保護住 十分超值!!!

另外點了兩款美食
非常方便

以上。
2016-07-10
椒鹽花枝丸
成班柴娃娃等朋友收工食晚餐, 點知有人OT遲大到…..我們的肚都餓偏了, 真的又熱又餓囉…在厚福街掃下街先見到Mango X'press 門口的人攞住D 好colorful 既飲品, 真的忍唔住幫襯特製藍碟芒果露Cashier 放了一個介紹新飲的牌, 見到這杯藍碟芒果露好似好靚!材料跟飲品的名字都特別呢, 所以買左杯試下, 真的好飲!未搞混可以先試上一口, 底層是愛文芒果梳打跟高纖維的奇亞籽, 很有夏日氣息! 上層加上了檸檬汁跟藍碟花鮮花液, 令畫面很鮮艷吸引!! 這杯飲品第一件事是用來selfie 俾那個遲大到的某人睇! Haha!這杯飲品比我想像中好飲, 不會很甜, 而且材料都感覺算是養生的食材唔講唔知藍蝶花是護眼的呢, 加上有vitamin C的檸檬汁, 自我感覺良好之選芒果星星奶茶這杯有驚喜哦, 奶茶應該是調較成香港人喜歡的味道, 也不是真的很甜重點是底部, 有很多星星形的芒果哦!!!超可愛的!炸雞 ,$34有10件是太肚餓嗎?! 這炸雞上面好邪惡的加了很多cheese令炸雞更加香脆可口, 而且因為裡面是真材實料, 不是麵粉亂混咬下去時可以咬出雞絲的紋, 有雞肉的美味啦!
成班柴娃娃等朋友收工食晚餐, 點知有人OT遲大到…..
我們的肚都餓偏了, 真的又熱又餓囉…在厚福街掃下街先
特製藍碟芒果露

材料跟飲品的名字都特別呢, 所以買左杯試下, 真的好飲!
芒果星星奶茶

重點是底部, 有很多星星形的芒果哦!!!超可愛的!
炸雞 ,$34有10件

是太肚餓嗎?! 這炸雞上面好邪惡的加了很多cheese
炸雞更加香脆可口, 而且因為裡面是真材實料, 不是麵粉亂混
咬下去時可以咬出雞絲的紋, 有雞肉的美味啦!

2016-07-05
外賣自取
$40 (其他)
2016-07-10 208 瀏覽
同老公行到尖沙咀見到今日太熱想搵d野飲下,見到厚福街有一間新甜品店叫Mango X'press。芒果恰恰($38):一個好特別的杯子裝著芒果飲料,中間果層藍色味道特別,有一點薄河味,口感清涼,令人下即時解熱,加上大量鮮芒果製作,啖啖芒果。芒果汁($30):用上新鮮呂宋芒果加入冰塊放入機打製而成,係炎熱下入一杯由冰打造的芒果汁,令人十分滿意。加上芒味十足,入口亦啖啖芒果肉,清甜可口,加上冰打得好碎,入口唔會被冰塊破壞口感。

芒果汁
mango  finding
2016-07-10
芒果汁
mango  finding
2016-07-09 154 瀏覽
天氣熱到傻, 行經mango x’pres, 諗住飲返杯野消暑, 點知見到新出品既豆腐花, 被佢吸引左。大熱天食冰凍豆腐花簡直系享受!! 有抹茶紅豆、珍珠同芒果味, 抹茶賣哂所以同媽咪揀左芒果同珍珠。豆腐花好大碗, 上面鋪滿愛文芒果, 芒果又香又甜, 配埋豆腐花食甜度啱啱好!! 豆腐花滑嫩, 入口涼浸浸, 正!! 而珍珠非常煙韌有咬口, 配埋黑糖同黑豆花, 好好食!! 2大碗豆腐花都系$18同$15蚊, 今時今日普通1碗都十幾蚊, 呢度真系幾抵食!! 心心窩夫 $68呢個心心窩夫好大份, 幾重手, 吸精度高, 拎住行聽到有人話好型😂😂😂吸精度爆燈但系味道就一般啦😳 窩夫唔夠脆, 有啲似蛋糕, 質感亦唔夠綿滑, cream實左啲, 好膩, 中間包住愛文芒果雪糕, 雪糕芒果味濃, 果然芒果系主打💁梳打有唔同色系因為有盞閃閃下既燈系裏面, 甜甜酸酸咁有得食有得飲, 系有諗頭既👍不過如果店舖有少量位置可以堂食就更好。

心心窩夫 $68
有得食有得飲, 系有諗頭既👍

不過如果店舖有少量位置可以堂食就更好。
2016-07-09 126 瀏覽
食咗個唔太滿意的晚餐之後,行街行咗去厚福街,見到呢間甜品舖,D相好吸引。 諗都唔使諗就即刻買個鎮店之選-芒果綿綿冰試下。當服務員叫我攞綿綿冰嘅時候,簡直俾佢嚇咗一跳。因為真係好大杯,冇諗過有咁大杯take away 嘅綿綿冰。 頂層有又香又滑嘅芒果雪糕,下面係好香的芒果綿綿冰,再加上濃郁的芒果汁,同埋好甜的芒果肉,椰果和水晶珠都好爽口。食完呢個綿綿冰,頓時覺得滿足晒。 其實佢仲有其他飲品同甜品,下次一定要留肚試多啲款式。
諗都唔使諗就即刻買個鎮店之選-芒果綿綿冰試下。

食完呢個綿綿冰,頓時覺得滿足晒。

其實佢仲有其他飲品同甜品,下次一定要留肚試多啲款式。
題外話/補充資料: 咁大杯綿綿冰, 如果有位坐, 比我慢慢嘆就更好
2016-07-07
10 分鐘 (外賣自取)
$52 (宵夜)
  • 芒果綿綿冰
2016-07-03 211 瀏覽
天氣咁熱行尖沙咀,緊係想食下凍野消暑啦,原來哩到有豆腐花食,拿拿臨order左碗先!竟然有抹茶豆腐花咁盞鬼,不過朋友鐘意食mango就叫左芒果豆腐花,芒果幾甜完全唔酸!豆腐花幾滑!香芋珍珠~味道比想像中淡味,不過反而幾好,因為無咁甜,味道唔假!完全估唔到哩到仲有飯食啊!價錢算平,HK$32, 不過份量就小左D,女仔食就岩岩好,男仔食就差D啦,椒鹽花枝丸好香口,不過個肉燥唔似肉燥,似碎肉加汁多D套餐包埋飲品,哩杯係芒果乳酸!酸酸甜甜特別解渴!
天氣咁熱行尖沙咀,
緊係想食下凍野消暑啦,
原來哩到有豆腐花食,
拿拿臨order左碗先!
竟然有抹茶豆腐花咁盞鬼,
不過朋友鐘意食mango就叫左芒果豆腐花,
芒果幾甜完全唔酸!豆腐花幾滑!
香芋珍珠~
味道比想像中淡味,
不過反而幾好,因為無咁甜,
味道唔假!
完全估唔到哩到仲有飯食啊!
價錢算平,HK$32, 不過份量就小左D,
女仔食就岩岩好,男仔食就差D啦,
椒鹽花枝丸好香口,
不過個肉燥唔似肉燥,似碎肉加汁多D
套餐包埋飲品,哩杯係芒果乳酸!
酸酸甜甜特別解渴!
2016-07-02 628 瀏覽
係附近做完facial,肚仔餓餓地,落雨濕濕又唔想行咁遠。咁岩俾我見到對面開左呢間內Mango X'press,醫左肚先算,哈哈  XD特調藍蝶芒果露  $26先黎一杯特調藍蝶芒果露,好特別既顏色,又藍又黃。開頭以為藍色係用色素整成,好奇之下問左店員,原來藍色係藍蝶既花液,絕對天然。因為加左梳打水既關係,杯野酸酸甜甜,加埋細細粒既奇丫籽,飲落去好涼,好爽。炸雞併花枝丸(雙併)  $34由於係新鮮即炸既關係,所以店員落單果陣已經提左我,需要D時間等等。開頭黎到見到上面滿滿既黃色醬,心諗死喇,我唔食芥末架喎。但係既然黎到,無理由而家先叫人走醬,硬住頭皮食左粒。咦!個味咁得意既!少少芥末味,但係又唔會話好重,連我呢D唔食芥末既人都接受到WOR。原來係芥末溝左芒果汁,又幾好食喎。炸雞夠嫩,雞肉仲好有肉汁。而個花枝丸口感好彈牙,仲有粒粒花枝提升咬口 芒果綿綿冰 $52臨起行之前,叫多左個芒果綿綿冰,皆因見到 "配愛文冰淇淋"。之前係其他舖頭食過愛文芒,已經知道係無得輸。好大杯芒果綿綿冰,愛文雪糕、爆珠、海藻珠,仲有加厚版河粉。陣陣芒果香味,細滑綿綿冰,每啖都有香甜芒果味,爆珠同海藻珠都增加左
特調藍蝶芒果露  $26
炸雞併花枝丸(雙併)  $34
芒果綿綿冰 $52

好大杯芒果綿綿冰,愛文雪糕、爆珠、海藻珠,仲有加厚版河粉。陣陣芒果香味,細滑綿綿冰,每啖都有香甜芒果味,爆珠同海藻珠都增加左口感。令外不得不讚個底,椰汁加上加厚版河粉,淡淡地,但係同上面既芒果完全無半點遺和感。成杯綿綿冰每一樣都好夾,好豐富
2016-06-11
午餐
2016-06-29 154 瀏覽
今天加班有點夜才收工,又沒有胃口吃飯,路過了小店發現別人拿著一杯會閃閃發光的飲品,還有一些炸過的丸丸在頂,便引起我的興趣去搵食。終於在街頭內給我找到這個有趣的小吃,趣醬雜錦炸物 HKD72/12件。原來枝飲品內放了些會發光的東西,所以才會閃下閃下幾吸引。味道帶點芒果和青檸的酸甜味,都幾好飲。 來到店員話趣醬炸雞已賣完,只有趣醬花枝丸和不能說的炸飯,所以各樣都有6粒。沒想到炸飯外脆內軟,內裏的全是用上香濃忌廉汁煮成的飯,再加入了趣醫變得更加惹味。趣醬花枝丸的花枝味也很香濃,無論是飯或是花枝丸,各有各特色,真的香口好吃。 Mango X'press只是一間外賣小店,食物選擇也不多,但飲品色彩都幾吸引,怪不得都幾多人經過都會買一份小吃或飲品來食。

2016-06-29 200 瀏覽
星期日晚在佐敦訂了枱食飯,我跟男朋友在尖沙咀睇完戲後便在坐地鐵/走路到佐敦議題上拉鋸,想了想覺得如此腳程都要坐地鐵的話實在太傻了,所以便到厚福街買杯冰涼飲品邊走邊飲到佐敦吧。 大概18:30來到 Mango X'press,門外已有幾個人在排隊買外賣,我跟男友大約等了5分鐘便可以下單,店員的工作速度不錯。 抹茶Latte $30這個飲品最得我歡心之處是它只屬微甜,女仔始終怕太甜怕肥,將面層忌廉與底層的抹茶輕輕混合後,每一口都感受到忌廉的軟綿綿,抹茶味道不算濃郁但沒有苦澀味,柔滑細緻。芒果綿綿冰 $60貪心的男朋友看到份量大又多配料的芒果綿綿冰已經心心眼,而此甜品用上了台灣名物紅皮黃肉的愛文芒果,比一般泰國芒果更肉厚多汁。 頂層芒果雪糕內有不少芒果肉,食入口感覺甜而不膩。至於爆珠的爆漿程度就更令我意想不到了,還有底層的椰汁啫喱除了口感軟滑外,亦另整個以芒果作主導的甜品加上一種椰汁味道,味道豐富又和諧。在等候食品的時候見到有人會事先打電話來下單,而且再來提取外賣,下次可以嚐嚐炸物作宵夜吧。
抹茶Latte
抹茶Latte $30
芒果綿綿冰
芒果綿綿冰 $60
貪心的男朋友看到份量大又多配料的芒果綿綿冰已經心心眼

5 分鐘 (外賣自取)
抹茶Latte
芒果綿綿冰
買左7:50PM的戲飛,看戲前想買些小食醫下肚先,加上炎炎夏日,行走尖沙咀無番杯涷飲旁身真係唔得,所以就來到出名多好野食的厚褔街啦。 一行入條街就見到右邊有間賣多種小食同特飲的小店,KEEP住有人買,牛奶豬未試過呢間小店,係門口企左陣看下其他人買咩先,看一陣已留意到有杯分上下兩層,一層紫色一層黃色的飲品,顏色好美 ,單單係見到杯飲品未飲都覺開心,於是就選定呢間來醫肚了 原來個杯好靚的飲品叫特調藍碟芒果露,藍碟花有花青素,有明目的功效,梳打水可以滑腸,奇亞籽有高纖維, 好少聽藍碟花的飲品,唔講以為所有美麗的食物都是邪惡的,原來都可以是健康的~~登登登登~~~~出場了 上層紫色下層黃色芒果,中間細細粒黑色個D係奇亞籽,賣相滿分,飲落口係清淡甜味帶點檸檬酸,好清涼解渴,欣賞完其實搞衡左好飲D ~~~哈哈到最普通的珍珠奶茶啦~~~越普通的野就越考功夫,D珍珠好Q彈 ,粒粒分明,甜味適中,飲得出有茶味,同奶味配合得到六點後有豆腐花,珍珠奶茶和豆腐花都食過好多,但珍珠豆腐花就第一次試了~~同珍珠奶茶一樣,D珍珠好好味,足料,豆腐花有淡淡的奶茶味,但牛奶豬本身喜歡較甜的,所以加左店內提
,單單係見到杯飲品未飲都覺開心,於是就選定呢間來醫肚了
登登登登~~~~出場了
~~~哈哈
特調藍碟芒果露
,粒粒分明,甜味適中,飲得出有茶味,同奶味配合得到
珍珠奶茶
六點後有豆腐花,珍珠奶茶和豆腐花都食過好多,但珍珠豆腐花就第一次試了~~同珍珠奶茶一樣,D珍珠好好味,足料,豆腐花有淡淡的奶茶味,但牛奶豬本身喜歡較甜的,所以加左店內提供的黑糖醬,就合胃口好多了
珍珠奶茶豆腐花
黑糖
到邪惡的美味魔鬼食物啦,熱氣但又好味的炸雞~~~本來以為上面黃色醬係沙律醬,一問原來係呢間店秘製的芒果醬,食落酸酸甜甜很開胃,不過覺得如果醬可以分開放更好,因為個雞其實炸得好香,層外皮又薄,點醬就開胃,但唔點就更能品賞炸雞個種香口同肉汁的鮮味
食完炸雞見到有個細細的牌寫住炸壽司
貪新鮮聽落好得意就試下,原味賣哂,叫左韓式芝士味,D韓式辣醬嗅都嗅到係好韓式個種唔太辣偏酸的,壽司內有火腿,芝士,青瓜,雞蛋,炸完後D青瓜都重係爽脆,特別得來好飽肚,合哂看戲前食~~~
炸壽司
2杯特飲加炸雞,炸壽司甜品豆腐花,盛惠$107元,己經好飽~~~個人最喜歡藍碟花和炸壽司
2016-06-25
珍珠奶茶