2023-10-04 59 瀏覽
連假接近完結,一於同女友食餐意大利菜,迎接新工作嘅開始同挑戰,我地就揀左呢間意大利餐廳 #Marco's Oyster Bar & Grill 食下野。Set dinner本身配有餐湯同餐包,而且加多30蚊就多一款甜品。田園沙律有少量巴馬臣芝士,有幾粒香口香脆嘅麵包粒。野菌忌廉湯朋友嘅鮮濃廉湯,好多菇菌粒粒,都算唔錯。Main course德國咸豬手跟薯菜份量大滿足,咸豬手肉嫩夠乾身,皮燒成有咬口的,沒有油膩感。配菜有外脆香口薯條配番茄汁,完全物有所值。黑松露野菌帶子天使麵有兩大粒肥美帶子,配菜有菇類,口感豐富有層次!朱古力心太軟配芝麻雪糕呢個甜品心太軟,外面軟軟淋淋,內裡熱朱古力醬,別有一番風味,很鬆軟。現時更有堂食晚市推介優惠。部份以半價供應!!🍴Marco’s Oyster Bar and Grill📍大角咀福利街8號港灣豪庭廣場地下G74號舖

田園沙律
有少量巴馬臣芝士,有幾粒香口香脆嘅麵包粒。

野菌忌廉湯
朋友嘅鮮濃廉湯,好多菇菌粒粒,都算唔錯。

Main course
德國咸豬手跟薯菜

黑松露野菌帶子天使麵
有兩大粒肥美帶子,配菜有菇類,口感豐富有層次!

朱古力心太軟配芝麻雪糕

現時更有堂食晚市推介優惠。部份以半價供應!!

🍴Marco’s Oyster Bar and Grill
📍大角咀福利街8號港灣豪庭廣場地下G74號舖
2023-10-03 49 瀏覽
女朋友提議吃西餐,便去了這家餐廳吃晚餐。餐廳內部燈光柔和,氣氛輕鬆。晚市套餐共有六款,價格是由168元至368元不等。凱撒沙律,芝士惹味,蔬菜新鮮,煙肉和麵包粒均香脆。牛肝菌蘑菇湯,牛肝菌份量多,蘑菇湯帶咸味。麵包熱辣辣,軟軟的。黑松露野菌帶子天使麵168元。黑松露香氣四溢,帶子味道鮮甜,野菌爽脆,天使麵吸收了醬汁,滋味可口。燒原隻德國咸豬手268元,豬手皮香脆,肉多汁,帶咸味,薯條熱辣辣外脆內軟,沙律菜鮮甜,十分超值。熱咖啡香濃,熱檸茶正常。套餐加20元有一件自家製提拉米蘇,口感軟嫩細滑濕潤,可可粉和咖啡粉均帶點苦澀味,奶油帶甜味,值得推介。

晚市套餐共有六款,價格是由168元至368元不等。

凱撒沙律,芝士惹味,蔬菜新鮮,煙肉和麵包粒均香脆。

牛肝菌蘑菇湯,牛肝菌份量多,蘑菇湯帶咸味。

麵包熱辣辣,軟軟的。

熱咖啡香濃,熱檸茶正常。

2023-09-28
2023-09-27 53 瀏覽
今日嚟到大角咀探朋友,朋友推介食呢間餐廳,話生蠔鮮甜味美,價錢又 okay,咁我梗係信朋友嘅介紹啦!我哋夜晚去嘅,叫咗兩個 set dinner,每個 $168。 Set dinner 包餐包、湯、主菜同飲品。另外但凡叫 set dinner 就可以加 $60 有六隻生蠔,我地都有叫。餐包:睇落冇乜特別,不過食起上嚟香軟,又有好重嘅麥香味,配上 Lurpak 牛油,味道喜出望外!生蠔:set dinner 優惠,加 $60 有六隻嘅生蠔,店員介紹返品種係美國嘅 Pacific Rock,呢款生蠔充滿蠔的鮮甜味兼且易入口,相信來貨新鮮,我地食得好滿足,覺得意猶未盡。餐廳仲有提供好多唔同種類/產地的生蠔,可供散叫,下次要試下。餐湯:黑松露蘑菇忌廉湯主菜:蒜片活蜆炒意粉 無唸過百零蚊的套餐會用到 6 隻大蜆去炒,我以為係一般細細粒蜆仔。大蜆食落的鮮味同口感都比一般蜆仔突出同豐富,看得出店家的誠意。意粉調味適中,同蜆好夾。主菜:黑松露野菌帶子天使麵有兩粒大帶子,煎得金黃好看,個黑松露汁鹹甜適中、濃郁芬芳,配合野菌同洋蔥非常夾,如果無落咁多芝士鋪面,賣相應該會更加靚!餐飲:要左凍奶茶和熱朱古力甜

餐湯:黑松露蘑菇忌廉湯

主菜:蒜片活蜆炒意粉

主菜:黑松露野菌帶子天使麵

餐飲:
要左凍奶茶和熱朱古力

甜品
set dinner 可以加錢配甜品,我地加左 $30 要左一個心太軟配雪糕。今晚雪糕是芝麻味,幾特別。心太軟朱古力味濃厚,好滿足。

食倒新鮮生蠔,又食倒美味的 pasta 同甜品,是滿足的一餐,下次再來探朋友的時候,會考慮再來呢度 encore 呢!

• 生蠔
趁暑假結束前,約了從事教育事業的好友來個晚宴;因應其住所之在,選擇了位於大角咀的意式餐廳--Marco's Oyster Bar & Grill;由於好友算是半個熟客,所以訂位之事就由其經手;夜晚7時多來到大角咀的港灣豪庭商場,見到好友就由其帶路來到餐廳;餐廳擁高樓底,配上磚牆壁與木質枱椅,加上柔和燈光襯托,有種歐式小館的況味與氣氛!而枱面的擺設,又有種熟悉的港式風情,華洋風格相混,令人倍感親切!整體格調來說,餐廳很適合朋友或情侶又或家庭間的聚會;餐牌上提供的食物種類及款式很多元,從主打的生蠔,到美式小食,到意式主菜及扒類食物,更有自家製甜品等等;由於我帶來清酒,好友發辦點上配搭美酒的佳餚,分別有生蠔,小食及主菜;餐廳的生蠔來自世界不同地方,好友因應現時月份,點了三款法國生蠔--分別是St Vaast,Fine de Claire與Gillardeau;配上自帶的黑牛緋扇清酒,都能完美的將酒中旨味與生蠔的鮮味結合;侍應生介紹先由St. Vaast生蠔開始;擠上數滴鮮檸檬汁來品嚐,此蠔充滿海水鹹鮮味,蠔肉爽滑,尾韻帶有類似青瓜的甜味,用偏辛口的清酒來配搭就非常合適,更突顯其鮮味!再到Fi
由於好友算是半個熟客,所以訂位之事就由其經手;

法國生蠔
St. Vaast生蠔
Fine de Claire生蠔
再到Fine de Claire;蠔身的裙邊淺色一點,肉質較爽脆,略帶堅果味,尾韻更鮮甜,來一口清酒配搭更過癮!
Gillardeau生蠔
最後是Gillardeau;蠔肉的味道更濃厚,海水戰
鹹鮮與甘甜味交替,加上略帶堅果與煙燻味,再與清酒中的旨味融合後,口感更是加倍的美妙!
小食拼盤
小食拼盤--由五款食物配搭而成;
薯條
脆口的薯條灑上肉桂粉,再有點點香草,蘸著茄汁來吃味道特別豐富;
洋蔥圈薄脆的外皮,包裏著軟滑的洋蔥,並滲出甜美的汁液;
唐揚雞球
唐揚雞球點了沙律醬來嚐味,外脆內滑,沙律醬的酸與雞肉味碰撞出十足的日式滋味!
豬扒
薄脆的豬扒用來配搭清酒相當好,清酒味帶起肉味,肉味又平衝了酒味!
雞翼
在拼盤中,雞翼炸得最有質素,香脆的外皮,肉質嫩滑多汁,再有香草提升,相當有層次感!與好友邊吃邊喝邊閒聊,特別快樂!
意大利雲吞配黑松露忌廉汁
而最亮眼的火花,當屬意大利雲吞配黑松露忌廉汁;需時即時烹調,侍應生遞上熱辣辣的雲吞時,黑松露醬帶來的香氣撲鼻,馬上與好友都趁熱來品嚐;
意大利雲吞配黑松露忌廉汁
帶點煙韌的外皮包裹著飽滿的肉餡,沾上黑松露醬混合著鬆軟的忌廉汁,加上絲絲爽滑的雜菌,美妙的質地與多層次口感,品嚐起來有非常高的完成度,配上清酒更有意想不到的完美!
雖然點選的食物不算多,但每樣出品都十分好,吃了以後口腹皆滿足,而且價錢也相對地合理,與好友皆滿意而歸!
2023-08-29
法國生蠔
St. Vaast生蠔
小食拼盤
薯條
雞翼
意大利雲吞配黑松露忌廉汁
講得叫 生蠔專門店🦪我梗係朝住食生蠔而來啦不過由於細妹唔食生蠔無蠔腳 我一個人又好難食到一打🤣所以我係咁以 叫咗四隻試吓🦪🦪🦪🦪餐廳都有做$10蠔🦪雖然細隻啲 但係都幾新鮮 有味道👍🏻除咗生蠔之外 喺呢度都係食西餐為主我哋叫咗一碗法國龍婽濃湯🫕同埋一個法國鵝肝拼牛柳餐跟餐 有個頭盤係三文魚撻撻主菜 鵝肝拼牛柳 一想碟好靚,好吸引識落鵝肝厚身Juicy 牛柳都好林 呢個組合都幾好味套餐價經濟合理 推介一試細妹叫做杯 STELLA ARTOIS🍺我就健康啲像橙汁😄🤭最後緊去食返個甜品做總結啦嚟個 朱古力心太軟配雪糕🍦都係跟餐加$30 好抵啊😍🔥
講得叫 生蠔專門店🦪

除咗生蠔之外 喺呢度都係食西餐為主
我哋叫咗一碗法國龍婽濃湯🫕

同埋一個法國鵝肝拼牛柳餐
跟餐 有個頭盤係三文魚撻撻

主菜 鵝肝拼牛柳 一想碟好靚,好吸引
識落鵝肝厚身Juicy

嚟個 朱古力心太軟配雪糕🍦
都係跟餐加$30 好抵啊😍🔥
2023-08-24
2023-09-04 59 瀏覽
Marco's Oyster Bar & Grill (港灣豪庭廣場) (大角咀)大角咀福利街8號港灣豪庭廣場地下G74號舖呢度係一個讓人感受到優雅氛圍嘅地方,食物更係高質嘅享受!首先,佢哋嘅生蠔真係一級棒!有Scottish蘇格蘭同Fine De Claire法國蠔,每一隻都新鮮彈牙,帶有海洋嘅鮮味,Scottish甜味更濃,Fine De Claire海水味較重,真係令人回味無窮!繼而又有鵝肝牛柳餐,真係一道法國風味嘅經典!鵝肝同牛柳結合,口感豐富,令人陶醉!每一口都好滑嫩,令人嘅味蕾都嘆為觀止!唔止係傳統嘅法國菜,三文魚撻撻都好出色!煙燻三文魚嘅鮮味同撻撻嘅柔軟質感結合,令人驚喜連連!法國龍蝦湯,湯底濃郁鮮甜,龍蝦肉嘅鮮味透過湯汁完美傳遞,每一口都帶嚟滿滿嘅幸福感!最後,凍咖啡同紐約芝士餅作為結尾,真係為味蕾畫下完美句號!凍咖啡清涼解渴,芝士餅滑順香濃,令人感受到美好生活嘅滋味!
大角咀福利街8號港灣豪庭廣場地下G74號舖

呢度係一個讓人感受到優雅氛圍嘅地方,食物更係高質嘅享受!

透過OpenRice訂了一個芝士蛋糕,到大角咀分店拎完就馬上回家放入雪櫃存放,食完飯拎出來食,一咬落口好似食緊一整塊牛油,完全沒有任何芝士味和甜味,餅底是滲水的。成家人你眼望我眼,對於食到呢個質素既蛋糕感到非常詫異,感覺似係落漏左一啲關鍵材料先會咁難食,從來無係香港食過一個咁難食既蛋糕。本來見到$68一個,已沒有太大期望,但有時真係唔係錢既問題,因為客人都要付出自己既時間去拎貨,山長水遠去拎返來,仲要咁難食,強烈建議店家出貨俾客人前,可以試下當日的蛋糕先。

今晚朋友邀請我去大角咀Marco's Oyster Bar & Grill食飯🤭餐廳位於大角咀多款生蠔選擇🦪餐廳柔和舒適環境😊適合同朋友共享美食和輕鬆的用餐時光。Special Oyster Set $588即開新鮮生蠔 18隻指定係美國🇺🇸Pacific Rock 蠔🦪蠔身細細隻且肉質鮮嫩帶有海水咸味👍另外加錢升級左半打做法國 🇫🇷Fine de Claire 生蠔🦪鍾意佢肉質豐滿🥰口味濃郁😎
夏威夷薄餅配料搭火腿、菠蘿🍍和芝士🤗結合鹹甜口味😊薄批烤到好香脆👍
黑松露野菌意大利飯上枱聞到濃郁黑松露芝士味🥰每粒米飯都有拉絲芝士加埋豐富的野菌和黑松露香氣🤗好食😋餐可自選紅白酒🍷食生蠔🦪就梗係要白酒啦😬白酒味道較酸且乾身😊用來配搭海水味重既生蠔都幾夾❗️另加$48 加點法式焗田螺伴薯蓉🥳田螺入面有香草🌿牛油😬底層伴薯蓉吸收哂醬汁口感非常creamy嫩滑🤪

Special Oyster Set $588

另加$48 加點法式焗田螺伴薯蓉🥳

2023-08-13 51 瀏覽
之前同屋企人食過間Marco's Oyster幾好味, 所以諗住約住係港灣豪庭既朋友食, 佢話食過幾次印象都幾好, 所以我地就一齊去食!入面既環境都幾好幾大, 坐得幾舒服, 傾計最岩意大利肉丸-$48總共有五粒, 每一粒都鮮嫩多汁,肉質富彈性,入口即化。配上香濃蕃茄醬,滋味更添豐富層次。肉丸入味,香氣四溢蒜香蜆肉炒意大利粉SET-$168餐湯係濃濃既磨菇湯, 食得出細細粒既磨菇, 口感同味道都好好, 而且帶有麥質感較重既餐包, 令我地可以打定底食好野!呢碟蒜香蜆肉炒意大利粉,粉身軟綿滑爽,炒得入味,每一條意粉都帶住蒜香味,配合鮮嫩多汁的蜆肉,而且蜆肉係大大隻果D, 有著好濃郁既海水味, 食得出啖啖既誠意茄香海鮮意大利飯-$188飯粒鬆軟有嚼勁,有就返香港人口味, 飯唔會太硬, 配上豐富海鮮,包括魚塊、魷魚、青口、帶子等,入口彈牙多汁。番茄醬汁酸甜可口,仲加上芝士, 與海鮮完美融合, 加上海鮮都真係好新鮮, 食得出有海水味, 真心好好味跟餐用優惠價$40要了個松露朱古力雪糕,雪糕香滑總結今次食完既感覺係比上次仲好, 食物, 環境, 服務都好好, 可惜在朋友唔食蠔, 唯有下次再黎食過啦

入面既環境都幾好幾大, 坐得幾舒服, 傾計最岩

意大利肉丸-$48

蒜香蜆肉炒意大利粉SET-$168

茄香海鮮意大利飯-$188

跟餐用優惠價$40要了個松露朱古力雪糕,雪糕香滑

2023-08-07
2023-07-25 75 瀏覽
之前試過食午餐,覺得都可以,點知晚餐伏咗。食物:雞翼,唔記得水牛城 定 煙燻xx,普通嘢黑松露意大利飯,死罪太淋意式雲吞,口感好d,但個人都唔太喜歡慢煮豬鞍扒,芥茉汁OK,扒真係不得了,無豬味不特止,入口肉質鬆散仲要嚡啵,薯條好味好多甜品:心太軟,呢個好食,朱古力做到流心唔會太甜,但舊雪糕唔得,奶味太重,需要分開嚟食紐約芝士餅,真心唔掂,入口有粉粒感覺,一d都細滑雖然唔好味,但原來芝士餅配士多啤梨醬係好夾㗎總結:食物質素參差,可一不可再
之前試過食午餐,覺得都可以,點知晚餐伏咗。

食物:雞翼,唔記得水牛城 定 煙燻xx,普通嘢

黑松露意大利飯,死罪太淋

意式雲吞,口感好d,但個人都唔太喜歡

紐約芝士餅,真心唔掂,入口有粉粒感覺,一d都細滑

雖然唔好味,但原來芝士餅配士多啤梨醬係好夾㗎

總結:食物質素參差,可一不可再
2023-07-24
2023-07-10 91 瀏覽
於晚上經過該店見店中只有一枱客光顧外賣自取煙三文魚天使麵及照燒牛扒飯食物打開有蟲食物打開有蟲食物打開有蟲食物打開有蟲有拍下圖片小心觀看小心觀看請光顧該店注意環境及衛生
於晚上經過該店
請光顧該店注意環境及衛生
煙三文魚天使麵
外賣自取
2023-07-08 89 瀏覽
今晚去大角咀,見呢間餐廳有得食蠔就揀咗呢度晚餐。佢哋有好多唔同種類嘅生蠔,我哋就試咗Pacific Rock生蠔,味道好新鮮,帶有鹹鹹嘅海水味,好好食。食完生蠔,我哋就揀咗黑松露野菌帶子天使麵同燒原隻德國咸豬手兩個set。Set dinner有餐包、前菜同一杯餐飲。前菜可以揀凱撒沙律或牛肝菌蘑菇湯。我哋一人叫咗一樣share。原隻德國咸豬手嘅份量真係好大,兩個人都差啲食唔曬,而且皮脆肉嫩。黑松露野菌帶子天使麵都好出色,不能天使麵同野菌嘅份量都好多,帶子煎到帶有焦香,黑松露香味令人食慾大增。雖然食到好飽,但係甜品係第二個胃,我哋就叫咗意大利檸檬雪糕,真係好有驚喜!兩層雪糕同忌廉嘅口感,加上酸酸地嘅檸檬味,感覺既新鮮又清新,亦唔會太膩,非常好味。
Pacific Rock生蠔

餐包

Set dinner有餐包、前菜同一杯餐飲。
凱撒沙律

前菜可以揀凱撒沙律或牛肝菌蘑菇湯。
牛肝菌蘑菇湯

我哋一人叫咗一樣share。
燒原隻德國咸豬手

牛肝菌蘑菇湯
燒原隻德國咸豬手
意大利檸檬雪糕
  • 生蠔
約了地產在港灣豪庭看樓盤,看擺順道在商場逛逛及開餐。Marco’s Oyster 正好有位,那就不客內進用餐了。環境乾淨企理,座位舒適!點了兩份套餐,餐湯牛肝菌蘑菇湯,菇味香濃,夠熱,有碎蘑菇粒粒口感,味道甚好!跟餐麵包也熱哄哄的,很有好感!凱撒沙律,是迷你的跟餐沙律,有生菜、碎芝士、麵包糠等,清新開胃!套餐還有飲品兩杯,點了慣常的凍檸茶少冰,味道恰如其份!即開生蠔 6隻 $68,價格甚為吸引,還是忍不住額外點了一份!😄😄生蠔新鮮肥美,有海水味,夠鮮甜,不用配醬料都非常好食!自肥一打無難度 😂😂😂燒原隻德國鹹豬手 $268豬手皮脆口,豬肉鹹香,珍寶級份量,唔韌,味道不錯!薯條香脆,伴碟常客!黑松露野菌帶子天使麵 $168,帶子煮得剛剛好,熟透嫩滑唔韌,除面層兩隻外,麵裏還有很多切碎的,超值!天使麵幼滑,一向是大愛!吸滿了忌廉汁的天使麵,叫人食到不停口!只顧吃著吃著的聊八掛,完全忘了時間,家中還有寶寶🐶🐶等著開飯嘛!

環境乾淨企理,座位舒適!

跟餐麵包也熱哄哄的,很有好感!

套餐還有飲品兩杯,點了慣常的凍檸茶少冰,味道恰如其份!

燒原隻德國鹹豬手 $268

2023-06-20 494 瀏覽
🍴Marco’s Oyster Bar and Grill📍大角咀福利街8號港灣豪庭廣場地下G74號舖朋友介紹呢度嘅西餐好抵食又有得食蠔同牛扒😋✨生蠔✨St Vaasl (France) $28✨Fine De Claire (France) $28來自法國St Vaasl和Fine De Claire品質上乘的新鮮生蠔🥰淋上少量的醋汁和檸檬汁酸甜的風味搭配著蠔肉的鮮甜🙈✨法國鵝肝牛柳餐 $338呢個價錢可以食到甘多貴價嘅食材梗係要試一試啦呢個餐有齊Starter, Soup 同Main Dish誠意十足😍✨三文魚撻撻口感酥脆的多士配上配料一塊有三文魚有煙燻的味道一塊有碎蛋沙律😝✨法國龍蝦湯入口後有龍蝦的鮮甜及海鮮的香氣😍口感鮮美仲要配上焗熱左嘅餐包層次更昇華😋✨鵝肝拼牛柳牛柳要了5成熟內餡多汁,且不乾身肉質肥而不膩😚配上新鮮鵝肝和薯條非常滿足🥳✨凍檸茶+$3口感清爽清甜可以自己調教甜度個杯好高好特別🫶🏻
🍴Marco’s Oyster Bar and Grill

酸甜的風味搭配著蠔肉的鮮甜🙈

✨法國鵝肝牛柳餐 $338
呢個價錢可以食到甘多貴價嘅食材
梗係要試一試啦
呢個餐有齊Starter, Soup 同Main Dish
誠意十足😍

生蠔
三文魚撻撻
鵝肝拼牛柳
2023-06-11 636 瀏覽
晚上到大角咀搵朋友食飯,朋友推介一間蠔吧餐廳, 因為可以食到唔同地方生蠔,宜家仲要做緊半價優惠,最平都喺$18起叫夠一打生蠔仲送一枝餐酒可惜當日下午肚痛,避免食咁多生冷野,今餐就同生蠔無緣啦唯有下次再來啦。同朋友點了一個法國鵝肝牛柳套餐及巴馬火腿薄餅,慢慢傾計慢慢食。法國鵝肝牛柳套餐$338前菜三文魚他他法國龍蝦湯主菜當然係法國鵝肝,可以三選一,除左牛柳之外更可以選豬鞍扒或三文魚扒。首先,餐廳會為客人提供甜餐包,一上台就已經聞到熱辣辣香噴噴撕開個包時就已經感覺到餐包外層好脆,食落去口感綿密濕潤,絕對並非空氣包,味道有點似提子包,連埋牛油一齊食好香好好味。 三文魚他他以脆薄嘅法包盛載著,另外仲有蛋沙律法包及沙律伴碟。一口小吃好開胃。 法國龍蝦湯超級濃郁嘅一個龍蝦湯而且仲會飲到好濃郁嘅蝦膏味,仿佛成隻龍蝦連蝦膏打碎放入去煲湯一樣,而且濃郁到喺個口腔入面持久都揮之不去。食完餐包同三文魚他他,先令你口水分泌,再飲哩個濃郁嘅龍蝦湯,簡直係味覺嘅昇華 法國鵝肝拼牛柳牛柳點了五成熟,一刀切開後會見到中間還是粉紅色的,肉質很軟,會吃到一絲絲的肉質,而且沒有筋,絕對係一塊又厚又好味的靚牛柳法國鵝肝上面淋
叫夠一打生蠔仲送一枝餐酒
可惜當日下午肚痛,避免食咁多生冷野,今餐就同生蠔無緣啦

法國鵝肝牛柳套餐$338
前菜三文魚他他
法國龍蝦湯
主菜當然係法國鵝肝,可以三選一,除左牛柳之外
更可以選豬鞍扒或三文魚扒。

首先,餐廳會為客人提供甜餐包,一上台就已經聞到熱辣辣香噴噴

三文魚他他

超級濃郁嘅一個龍蝦湯

法國鵝肝拼牛柳
法國鵝肝上面淋了黑醋,中和了鵝肝的肥膩感,鵝肝口感不會太油膩,而且有點爽彈,很容易入口,我把鵝肝放在pizza上一起吃,果然鵝肝最佳的拍擋還是烘培類。

巴馬火腿薄餅
到底薄餅多啲定巴馬火腿多啲?
薄餅一分為六,每一塊薄餅上都有同直徑一樣長的巴馬火腿,真係心心眼
。餅底喺薄身,芝士焗得焦脆可口,連埋巴馬火腿一齊食鹹鹹香香的,零負擔吃薄餅。

Tiramisu

套餐仲可以額外加配甜品,加$20有一個homemade tiramisu, 以甜品收尾,好圓滿!
2023-06-08
三文魚他他