2021-01-24
中環區不嬲都多外國野食,今次支持小店,良心價幾吸引,一於大大啖食飽佢~全部漢堡都係雞做主題㗎,靜靜雞話你知,係冇牛㗎~喺中環區來講Combo Set呢個價錢極吸引,飲品仲要係比較健康,低卡路里👍全部都唔過70卡路里,冷泡烏龍茶👍👍可以抵擋熱呢個truffle黑松露雞扒係必食,意想不到地清新,有埋菜絲,有少少巫師漢堡嘅感覺🤣好彩唔會好鹹同好乾,雞扒唔錯😋都似台灣雞扒咁樣有返些少肉汁👍closer look at芥末漢堡,原來口感比較溫和,一開頭都好驚會做咗伺服器🤣就算我唔係好食wasabi,都可以同人分一半嚟食👍不過雞扒咁正,我都唔係好想share🤖食完咁大個漢堡同埋小食薯格,飲烏龍茶就啱啱好,叫左洛神花酸甜同火龍果味。Addressss:Muniches中環結志街39-49號新中環大廈地下G號舖
Addressss:
Muniches