2023-03-27
NUTTEA (旺角中心) (旺角)旺角彌敦道688號旺角中心1樓F52號舖今日同朋友喺旺角食野shopping! 其中一個節目就係去旺中gel甲,gel 完之後順便喺商場行吓,行到咁上下好想飲嘢,雖然旺中有唔少手搖舖頭但係最吸引我哋嘅都係依間NUTTEA, 因為主打堅果奶主打健康呀嘛!之前經過唔多留意舖頭原來一向係得奬小店,今日去到見到一個兩個三個奬盃😙😙影下先! 原來舖頭拎過OpenRice 最優秀小食店奬、亦分別喺2020同2019年拎過台灣奶茶節的特色飲品的金賞😍😍 真係唔簡單嫁😋😋我叫咗一杯紅豆堅果奶😉,係我第一次飲,冰度和糖度係固定既🤭 我一向飲開低糖飲品但都唔覺太甜,飲品的甜度主要來自紅豆,一路飲一路咬到紅豆粒😀好滿足😌
NUTTEA (旺角中心) (旺角)
旺角彌敦道688號旺角中心1樓F52號舖