餐廳: Odelice! (海之戀商場)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-02-24 1263 瀏覽
海之戀雖然近排開咗好多餐廳,但想食法國菜,揀了性價比超高嘅Odelice 。餐廳裝修充滿法國街頭色彩,環境十分舒適。法國生牛肉他他 據我所知係用上手切金髮阿基塔牛脊肉,用料上乘,牛肉味濃郁,生食都唔怕。把牛肉搽上香脆嘅蒜蓉包上一齊食,真係食唔停口。香煎三文魚三文魚煎得熟成度適中,肉質鮮嫩,外皮夠脆,跟日曬蕃茄醬汁十分匹配。附碟還有牛油味濃郁嘅薯蓉,值得一讚。脆皮燒豬腩豬腩肉肥瘦度適中, 肉和脂肪分層平均,雖然厚切,但肉質夠腍。除此之外,豬皮燒得超鬆脆,食落口卜卜聲。點上西梅醬汁,味道豐富。配菜還有羽衣甘藍、玉米糊,相信能中和豬腩肉嘅邪惡。 火焰橙酒可麗餅服務員先將橙酒倒落可麗餅上面,然後點火,可以話色香味俱全。加埋個雲呢拿雪糕一齊食,呢個甜品真係必食。呢間餐廳嘅飲品都相當突出,值得一試:Tropical Passion 成份有熱情果,芒果和羅勒Rosemary Grapefruit G&I 成份有氈酒,西柚香甜酒,迷迭香糖浆,青檸。

法國生牛肉他他

香煎三文魚

火焰橙酒可麗餅

呢間餐廳嘅飲品都相當突出,值得一試:

Tropical Passion
成份有熱情果,芒果和羅勒

Rosemary Grapefruit G&I
成份有氈酒,西柚香甜酒,迷迭香糖浆,青檸。
2023-02-18 107 瀏覽
呢一餐真係要好好記錄,就係離港前帶阿囝同婆婆去撐枱腳。婆婆口味好西化,指明要食西餐,仲要至愛食生蠔。我哋舊地重遊,去咗荃灣海之戀嘅 Odelice一嚟就叫咗半打法國生蠔俾婆婆嘆下先,雖然唔係好大隻,但勝在夠新鮮,婆婆好滿意。婆婆呢期瞓得麻麻地,叫咗一壺舒緩花茶比佢,希望佢有覺好瞓。我自己就要咗Pomegranate Mojito ,酒味勁濃烈。爽呀!前菜:法國香草蝸牛波B哥最初話disgusting, 但又不斷密密食。🤣之後又話原來蝸牛咁好味。比佢激死!😓主餐:馬賽龍蝦海鮮鍋、法國油封鴨腿。婆婆好鍾意個海鮮鍋,好多海鮮好豐富,好味到冇得頂。甜品時間,阿囝好鍾意呢件法式蛋白霜檸檬撻,唔會太甜,酸甜配合恰到好處。輕輕鬆鬆嘆咗一餐,珍惜與婆婆相聚美好時光,大家要保重身體呀!

婆婆呢期瞓得麻麻地,叫咗一壺舒緩花茶比佢,希望佢有覺好瞓。

前菜:法國香草蝸牛

主餐:馬賽龍蝦海鮮鍋、法國油封鴨腿。
婆婆好鍾意個海鮮鍋,好多海鮮好豐富,好味到冇得頂。

• 馬賽龍蝦海鮮鍋
  • 法國油封鴨腿
2023-02-16 101 瀏覽
同朋友去海之戀行Donki緊係去搵埋野食海之戀餐廳真係多選擇今次揀咗法國🇫🇷餐廳座位同環境都好舒適氣氛好好Very 👍 入返正題講食物先我地叫左法國生牛肉他他用左手切牛脊肉整成好食😋配上麵包好似烘左嘅連舊麵包都好味我想講份量一d都唔孤寒朋友第一次食生牛肉他他都話好食好彩比個好印象佢香煎三文魚皮煎到剛好脆卜卜三文魚油份好夠唔乾但最有驚喜係下面嘅薯蓉超滑超好食配埋個醬汁好夾脆皮燒豬腩豬腩肥瘦適中塊皮好香好好食佢個西梅醬汁可以中和肥膩感羽衣甘藍都好夾又係必點👍甜品我地揀左火焰橙酒可麗餅侍應會即場點火拍video打卡橙酒香滲落餅度連埋雪糕一齊食打卡要叫喔飲品我試左passion colada甜甜酸酸好開胃啱女仔飲朋友就飲熱情果果茶佢話飲得出新鮮水果整有果肉茶亦有茶香味出面其實仲有露台室外位不過當日都大風如果唔係坐出面都幾chill下次一定要試下
同朋友去海之戀行Donki

不過當日都大風
如果唔係坐出面都幾chill
下次一定要試下
2023-02-15 102 瀏覽
看到餐廳好的食評很多,既然平民法國餐廳便來光顧一下。餐廳裝潢以白色為主,木桌木椅座位亦夠闊落。入座時只有3枱客人,感覺也優閒。午餐選擇很多,最後還是點了最愛的牛扒肉眼牛扒配薯條介紹說是220g新西蘭牛扒,指定醬汁沒有選擇,可選擇加錢升級,但這次先試試原餐吧這是上枱時的賣相,是法國餐標準嗎? 還是午餐較為隨意呢? 哈味道還好,牛味也有,但個人本身喜愛多醬汁,可以自選味道更好。薯條不過不失吧。午餐包括餐湯或飲品點了餐湯,濃稠忌廉湯,味道普通一點,也喝了2口才記錄所以最後額外點了飲品還沒感受到法國氣氛,下次再來臨試試別的菜吧
看到餐廳好的食評很多,既然平民法國餐廳便來光顧一下。

餐廳裝潢以白色為主,木桌木椅座位亦夠闊落

入座時只有3枱客人,感覺也優閒。

午餐選擇很多,最後還是點了最愛的牛扒

肉眼牛扒配薯條

午餐包括餐湯或飲品

點了餐湯,濃稠忌廉湯,味道普通一點,也喝了2口才記錄

所以最後額外點了飲品

還沒感受到法國氣氛,下次再來臨試試別的菜吧

2023-02-02
午餐
2023-02-13 81 瀏覽
一入海之戀商場就會見到odelice!呢間餐廳,外面放左各式各樣嘅酒同食材,裡面就係簡約嘅裝修,簡單得黎但好有情調。餐廳係一間酒吧,提供唔同嘅送酒小食。但你都可以食set dinner或者其他西餐主菜。我地叫左一個主廚拼盤前菜,主菜就揀左香煎三文魚,慢燉羊膝, 再加甜品。🧑‍🍳主廚拼盤令人好有驚喜,盤上放滿左各種不同的小食,例如:煙三文魚、意大利火腿、炸黑松露蘑菇球,鱈魚醬,雞蛋沙律,燒茄子同面包。估唔到主廚拼盤咁豪華,松露蘑菇球外脆內軟,黑松露味道好香,非常好味。鱈魚醬同雞蛋沙律都好好味,而且份量都好多。煙三文魚同火腿送酒一流。🐑慢燉羊膝,煮得非常的細嫩,肉質鮮美。配上特製的傳統羊肉汁,味道更加香濃,一D羊騷味都無。薯糰丸子口感好Q彈,好特別。🐟香煎三文魚好大塊,好厚切。肉質鮮嫩,外面香脆,內裡柔嫩,火候控制得好好。配上日曬蕃茄醬汁,酸酸甜甜,連薯蓉一齊食,非常好味。燒茴香好甜,口感好特別。🍮甜品係火焰橙酒可麗餅配雲呢嗱雪糕。侍應上枱之後,就淋上著左火既橙酒,頓時個甜品變晒左一座火山,橙酒味道不斷揮發出黎。經過火焰燒過之後,可麗餅味道特別濃郁,連雪糕都帶有淡淡橙香,令人難忘。🍹冰茶T

🍹冰茶Tropical Passion - 熱帶風
充滿熱情果、芒果的香甜,羅勒的味道又非常突出,感覺十分清新!

🍷COCKTAIL:Passion Colada - 椰香熱情特飲
白朗姆酒,檸檬香甜酒,椰奶,熱情果,橙汁,檸檬汁
2023-02-13 66 瀏覽
荃灣交通位置都好方便,引入好多不同類型嘅餐食集中一起!就在西鐵站已經有間法國餐廳🍴環境舒適!試試餐廳的特色菜式,茶飲品都係對健康為主,今次試對排毒有作用的薄荷茶加上迷失香、百里香、金錢草、蒲公英好特別嘅香味茶!前菜食個法國生牛肉他他,用上法國包同生牛肉一起食,獨特嘅味道!馬賽龍蝦🦞海鮮窩,好豐富呀,有不同的海鮮再加上個汁令到海鮮味更好味😋脆皮燒豬肉,皮脆肉多,點上西梅醬汁不錯!飯後甜品火焰橙酒可麗餅,外面已經好吸引,味道更加不用多講,好味!法國餐廳當然要飲杯cocktail 椰香熱情果酒,滿足的一餐!
2023-02-09 86 瀏覽
今日約了朋友於荃灣西行街,海之戀有很多餐廳,之後去了一間有好幾間分店的法國餐廳食晚飯。餐廳很有氣氛,又有很多不同的選擇。香草蝸牛:蝸牛來自法國,口感很爽,已脫外殼,方便進食。薯團丸子煙煙韌韌,加上香草醬汁,味道很匹配。三文魚:三文魚香煎後,魚皮很香脆,魚肉保持嫩滑,加上日曬蕃茄醬汁,十分惹味。配有綿滑的薯蓉和西芹。烤豬腩:豬腩肉烤完外皮脆卜卜,而肉質軟稔香口,配西梅醬汁,味道很夾。另外有羽衣甘藍和粟米糊,可以中和一下。飲品:紅粉緋緋和椰香熱情特飲各有特色,比較喜歡有椰奶的雞尾酒,層次豐富,容易入口。甜品:蛋白霜檸檬撻的賣相吸引,上面軟乎乎,下面有檸檬香,甜蜜地結束這一餐。

2023-02-09 393 瀏覽
✅餐廳氣氛好 暗暗地又有蠟燭✅食物全部都好唔錯✅呢個價錢食到法國菜 都算係咁✴️建議book檯(唔book坐唔到卡位)✴️我有試過weekend晚上去係好full 得返啲好奇怪好窄嘅位⭕️煎封吞拿魚薄片⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個好有驚喜地好食,好惹味,而且半生熟咁口感都好唔錯⭕️白蘭地煮蜆⭐️⭐️⭐️醬汁味道唔錯,可惜有一兩隻有沙🥲⭕️法國油封鴨腿 +$20 ⭐️⭐️⭐️⭐️(鴨腿算煮得幾腍幾嫩,底下有啲醬菜酸酸地,剛好可以中和鴨腿嘅油膩)⭕️番茄焗海鮮批⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(唔係平日食開嘅「批」是沒有餅皮的,其實係薯蓉+海鮮,調味好好,成道菜都好香好邪惡)Dessert:⭕️花生朱古力可麗餅⭐️⭐️⭐️(可麗餅嘅餅皮好香好軟熟,整體都唔差,但我覺得啲醬太多)二人餐$588,法國菜嚟講就唔係貴嘅
✅餐廳氣氛好 暗暗地又有蠟燭

✅食物全部都好唔錯

✅呢個價錢食到法國菜 都算係咁

✴️建議book檯(唔book坐唔到卡位)

煎封吞拿魚薄片

⭕️煎封吞拿魚薄片⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個好有驚喜地好食,好惹味,而且半生熟咁口感都好唔錯

白蘭地煮蜆

⭕️白蘭地煮蜆⭐️⭐️⭐️
醬汁味道唔錯,可惜有一兩隻有沙🥲

⭕️法國油封鴨腿 +$20 ⭐️⭐️⭐️⭐️

番茄焗海鮮批

⭕️番茄焗海鮮批⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

花生朱古力可麗餅

Dessert:
⭕️花生朱古力可麗餅⭐️⭐️⭐️
(可麗餅嘅餅皮好香好軟熟,整體都唔差,但我覺得啲醬太多)

二人餐$588,法國菜嚟講就唔係貴嘅
煎封吞拿魚薄片
番茄焗海鮮批
  • 白蘭地煮蜆
  • 花生朱古力可麗餅
2023-02-06 122 瀏覽
終於得閒坐低食個飯,吹吹海風,遠眺海景,周圍仲要係綠油油嘅公園。呢度就係荃灣海之戀商場既Odelice!交通就腳,就在西鐵站上蓋。餐廳有個小露台位可以影相打卡,放飛心情又可以打卡。Odelice!主打法式風,嘆個Brunch就最好不過啦!班尼迪克碗擺盤精美,見到已經好有食欲。配料有牛油果,車厘茄,燒茄子,溫泉蛋一切開蛋漿即刻流出,麵包非常鬆軟,沾咗蛋漿味道很好。火腿份量足夠,我尤其喜歡牛油果蓉,口感非常綿密細膩,質素一流。雜錦海鮮蕎麥薄餅蕎麥薄餅好特別,亦為我哋帶來驚喜。薄餅口感鬆軟,上面鋪有海鮮,有好多海鮮,有虎蝦,珍珠帶子,鱈魚,魷魚,賣相吸引。海鮮份量很滿足,淋上檸蜜汁,口感倍感清新。甜品是朱古力"Moelleux"蛋糕濃厚朱古力十分細膩,口感偏軟,比較甜,份量都很滿足。熱帶風凍飲茶勁鐘意羅勒味,芒果菠蘿味清新又爽口,果味恰到好處,香甜到位。
呢度就係荃灣海之戀商場既Odelice!

交通就腳,就在西鐵站上蓋。
餐廳有個小露台位可以影相打卡,放飛心情又可以打卡。

Odelice!主打法式風,嘆個Brunch就最好不過啦!

班尼迪克碗
擺盤精美,見到已經好有食欲。

雜錦海鮮蕎麥薄餅
蕎麥薄餅好特別,亦為我哋帶來驚喜。
海鮮份量很滿足,淋上檸蜜汁,口感倍感清新。

甜品是朱古力"Moelleux"蛋糕
濃厚朱古力十分細膩,口感偏軟,比較甜,份量都很滿足。

熱帶風凍飲茶

2023-01-27 119 瀏覽
朋友是荃灣地膽,帶我遊走天橋穿梭不同商場,感受不同的新年氣氛。看到人流擁擠,不同的狀況。行得累了,路過一間簡約的餐廳,我們就坐下。環境寬敞,日光照耀,令人感到舒服。服務員有禮細心,預備溫水,不住加水給我們,真好。在點選食物時,發現很食物也已沒有,因為太旺了,市道好,對大家也好。我選了週末悠悠早午餐:包主菜及飲品,有需要仲可以優惠價點小食。我選了蕃薯條配半隻燒雞(因為薯條售罄)蕃薯條超甜,我們一口接一口,完成停唔到。牛腹肉蝴蝶粉9 .:牛漢堡售罄,朋友想食牛,只好選了蝴蝶粉,真的不得了,十分好味。牛腹肉大件入味又易咬,蝴蝶粉與醬汁超夾,令人食唔停。飲品新意不多,coffee & lemon juice,就要經典之作仲有小餅乾配之。

行得累了,路過一間簡約

大年初一瞓到兩點幾先出去食brunch,好多餐廳都好多人排隊,難得呢間平時多人排隊嘅無人就即刻入去坐低🤩入到去樓底好高,俾人一種好舒適嘅空間感去過一個懶懶閒嘅假日。嚟到法國餐廳當然試試法國特色食物啦~1. 法國油封鴨腿🦆 $168 (🤤🤤🤤🤤/5)鴨腿比想像中細件~但外脆內軟嘅口感另人難以抗拒。外皮薄身,香脆得嚟唔會食到成咀油,亦都冇肥膏黐住。鴨肉淋身,只有少少位要咬耐啲🤏🏻薯團丸子,第一次食感覺好新穎🙊口感似麻糬十分軟糯,相信煙韌控會喜歡。因為有砵酒醬汁,所以薯團丸同皺葉椰菜嘅味道都酸酸甜甜,可以refresh一下解膩。絕對可以試試!2. 花生朱古力法式可麗餅 (🤤🤤🤤🤤/5)雖然材料普通,但味道亦都唔錯。有原粒花生鋪面,淋上花生醬及朱古力醬,最後配上綿密香濃朱古力雪糕。一啖入面口感豐富,作為甜品係不錯嘅選擇。3. 黑松露牛肉雜菌法式可麗餅 (🤤🤤🤤🤤🤤/5)作為黑松露嘅我非常喜歡呢度菜式!🫶🏻一入口就被忌廉黑松露汁吸引咗味蕾,配上牛肉漢堡及埃文達芝士非常惹味❤️‍🔥 食到一半可夾雜沙律解膩,感覺冇咁熱氣,中和菜式嘅鹹味。4. 是日餐湯 - 椰菜花忌廉湯🥣 (🤤🤤🤤🤤/5)香蔥鋪面幾特

1. 法國油封鴨腿🦆 $168 (🤤🤤🤤🤤/5)

2. 花生朱古力法式可麗餅 (🤤🤤🤤🤤/5)

3. 黑松露牛肉雜菌法式可麗餅 (🤤🤤🤤🤤🤤/5)

4. 是日餐湯 - 椰菜花忌廉湯🥣 (🤤🤤🤤🤤/5)

香蔥鋪面幾特別,入口感覺棉密,食到啲蓉,估計椰菜花已磨成蓉放喺湯度。重蒜味,無椰菜花草青味,整體幾好👍🏻

😕😕小事一則
入到餐廳坐低冇耐就有一兩隻烏蠅,不斷飛來飛去,最後唯有自己殺生解決煩擾。

花生朱古力法式可麗餅
黑松露牛肉雜菌法式可麗餅
是日餐湯(椰菜花忌廉湯)
2023-01-22
下午茶
花生朱古力法式可麗餅
黑松露牛肉雜菌法式可麗餅
是日餐湯(椰菜花忌廉湯)
2023-01-20 125 瀏覽
今晚同朋友慶祝生日,揀咗荃灣西附近嘅西餐廳,由於已經預先訂位可直接入座。餐廳裝修雅致,桌上有小蠟燭增加氣氛,十分適合作慶祝嘅飯局。晚餐有套餐選擇,啱曬我有選擇困難症的人!頭盤揀左法國香草蝸牛,二人份量嚟講都幾多下,大量香草醬配上蝸牛味道幾夾,薯糰丸子質地煙靭我挺喜歡!主菜其中一款揀左三文魚,魚皮煎得香脆中間又唔會overcook,加上燒茴香和薯蓉蕃茄汁,穩陣之選!香橙烤豬腩,配菜有羽衣甘藍、玉米糊、豬腩皮烤宿好脆口,配上西梅醬汁幾惹味!法式蛋白檸檬撻,當然唔少得甜品,揀左檸檬撻,可以減少油膩感,法式甜品是比較甜但我幾喜歡!

餐廳裝修雅致,桌上有小蠟燭增加氣氛,十分適合作慶祝嘅飯局。

晚餐有套餐選擇,啱曬我有選擇困難症的人!

2023-01-20 125 瀏覽
三个人点了两个lunch sets。肉眼牛排没有比预想的优秀,煎得有点焦,吃起来有些苦。薯条也不是特别脆,有些就软啪啪的……普罗旺斯意粉很不错!有点小清新,很喜欢搭配的南瓜粒。生牛肉他他也不错,牛肉很Q弹,肉质很新鲜。酸酸的带点微微辣,有点开胃!海鲜锅有点小失望,看到很多人推荐,于是还加了80升级整只龙虾。龙虾应该是冰冻的,虾肉腥味很大,虾肉很难嚼。其他小海鲜还凑合,调味也不错,就是龙虾的腥味都串到整个海鲜锅里了…
海鲜锅
生日
普罗旺斯意粉
生牛肉他他
2023-01-12 2339 瀏覽
荃灣西的海之戀商場一向是該區的美食集中地之一,分店甚多的ᴏᴅᴇʟɪᴄᴇ! 是商場其中一家屬元老級的餐廳。主打平民法式西餐,提供很多ᴄᴘ值甚高的午晚市套餐選擇,裝修雅致,所以吸引了不少區內食客。.➰ 法式小館雙人套餐➰ 💲788晚市主打四道菜二人套餐,頭盤、主菜及甜品也有數款可供選擇。另外還可以以特惠價錢加點法國生蠔作頭盤。.✿ 法國產地直送生蠔 4 隻 +💲134法國的新鮮生蠔是清爽型,蠔味和海水味較濃,加上自家製的紅酒醋汁,不錯。.➿湯✿ 是日餐湯 - 西蘭花忌廉湯.➿頭盤✿ 三文魚他他頭盤選了三文魚他他。三文魚刺身粒粒伴上沙津醬,加上牛油果、香橙、青瓜、酸豆、乾蔥粒等。以乾蔥油醋汁調味的三文魚他他和香口惹味的多士一起吃,是開胃頭盤。.➿主菜✿ 脆皮燒豬腩主菜可以選擇煎三文魚、羊架或是燒豬腩,由於第二款主食已選擇了豐富的海鮮拼盤,因此挑選了邪惡惹味的脆皮燒豬腩。豬腩的皮燒得相當脆身,就像是剛燒起的燒肉一樣。豬腩肉一如預期肥美邪惡,加上甜甜的醬汁調味,份量雖不算多但已經很足夠。.✿ 馬賽龍蝦海鮮鍋 (整隻龍蝦 +$80)第二道主菜挑選了餐廳主打的馬賽龍蝦海鮮鍋,醬汁豐富的海鮮拼盤鍋有原
➰ 法式小館雙人套餐➰ 💲788

三文魚他他

➿主菜
✿ 脆皮燒豬腩
脆皮燒豬腩

✿ 馬賽龍蝦海鮮鍋 (整隻龍蝦 +$80)
第二道主菜挑選了餐廳主打的馬賽龍蝦海鮮鍋,醬汁豐富的海鮮拼盤鍋有原隻份量的龍蝦、黑青口、大蜆、香煎盲槽魚和魷魚,另外還有兩片法包掛海鮮汁。龍蝦特多蝦膏,龍蝦肉爽實鮮甜。青口和大蜆也是掛汁之作。這個海鮮鍋份量相當大,需要二人分享。

甜品
✿ 火焰橙酒可麗餅配雲呢拿雪糕
餐廳另一招牌是法式的可麗餅,散點有不少包括鹹甜款式。套餐可以選擇招牌作之一的火焰橙酒可麗餅。甜品上檯後服務員會把橙酒燒紅來個席前火焰表演。可麗餅的酒味相當突出,加上雲呢拿雪糕,是一個不錯的飯後甜點。
火焰橙酒可麗餅配雲呢拿雪糕

❀ ꜱᴘᴀʀᴋʟɪɴɢ ᴡɪɴᴇ 💲70
❀ ᴘɪɴᴋ ᴍᴀʀᴛɪɴɪ 💲60
餐廳提供很多款不同的餐酒和ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ。惠顧套餐可以特惠價加點葡萄酒,點了一杯ꜱᴘᴀʀᴋʟɪɴɢ ᴡɪɴᴇ和ʜᴀᴘᴘʏ ʜᴏᴜʀ ᴘɪɴᴋ ᴍᴀʀᴛɪɴɪ ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ。
ᴘɪɴᴋ ᴍᴀʀᴛɪɴɪ

西蘭花忌廉湯
三文魚他他
火焰橙酒可麗餅配雲呢拿雪糕
ᴘɪɴᴋ ᴍᴀʀᴛɪɴɪ
2023-01-12 105 瀏覽
放工同朋友在海之戀行街,順便食埋嗰法國晚餐。見到odelice環境唔錯又坐得舒服,可以同朋友邊吃邊傾計,職員亦親切友善,感覺愉快✨️法國生牛肉他他第一次食牛肉他他,生牛肉肉味香濃,肉質鮮嫩,食落彈牙有口感,配以香脆鬆化麵包一齊食,很美味✨️法國油封鴨腿封油鴨腿係法國名菜,鴨腿煎得外脆內軟,带點咸香,伴碟有焗薯和椰菜花完全吸收油封鴨的肉汁減低油膩感✨️馬賽龍蝦海鮮鍋海鮮鍋嘅材料十分豐富,有半隻龍蝦、盲曹魚、青口、大蜆、魷魚,每款都好新鮮肉質彈牙,湯汁以蕃茄同海鮮煮成,甜甜酸酸好好飲✨️朱古力Moelleux 蛋糕最後甜品以熔岩朱古力蛋糕作結,朱古力味濃,配上杏仁和忌廉味道十分有層次,甜度也剛好✨️Soothing-舒緩花草茶呢杯花茶飲落好relax,上枱仲送上焦糖餅乾和蜜糖,味道好夾✨️Pomegranate Mojito-石榴莫希托這雞尾洒以清香薄荷香和石榴榨汁,感覺清爽

✨️法國生牛肉他他

✨️法國油封鴨腿

✨️馬賽龍蝦海鮮鍋

✨️朱古力Moelleux 蛋糕

✨️Soothing-舒緩花草茶

✨️Pomegranate Mojito-石榴莫希托
這雞尾洒以清香薄荷香和石榴榨汁,感覺清爽