2023-05-30
Odelice 😋🥰 此餐廳位於海之戀商場嘅6樓,係一間法國🇫🇷。🥐☕店內裝修典雅時尚,令人一進門已經感覺到輕鬆愜意嘅氛圍。更有戶外露台⛱️可以一邊享用美食🍽️一邊欣賞無敵🌊海景,好寫意㗎!😎🤩🇫🇷雜錦海鮮薔麥薄餅超級豐富,有大量新鮮虎蝦、珍珠帶子同魚類,真係好飽足!😋Benedict Bowl班尼迪克碗也同樣富有,有燒茄子、煙燻茄子蓉、牛油果、洋蔥粒、溫泉蛋及荷蘭醬等等,視覺效果驚喜,味道也忍不住讓人垂涎三尺!🤤花生朱古力🍫雪糕可麗餅可麗餅煎得金黃酥脆,上面灑滿了朱古力碎片和花生碎,讓人看了就想咬一口。當你咬下去時,就會感受到這個甜點的多層次口感,可麗餅的鬆軟和花生醬的滑順完美結合Mad Mango神奇芒果沙冰,外表漂亮色香味俱佳,芒果同熱情果的果香四溢,清新解渴的椰奶也加添了層次,真心好值得一試!😛Ginger 特飲🫚 飲完呢杯覺得自己即刻成個醒晒,新鮮薑粒配上ginger beer 🍺 ,仲加埋dill 🌱成個人refresh 哂😝總括而言,Odelice餐廳不但環境優美,食物也豐富新鮮,加上親切的服務, 如果想體驗高質素的brunch或法國下午茶,Odelice定能令你留下深刻嘅美
花生朱古力🍫雪糕可麗餅
Ginger 特飲🫚
總括而言,Odelice餐廳不但環境優美,食物也豐富新鮮,加上親切的服務, 如果想體驗高質素的brunch或法國下午茶,Odelice定能令你留下深刻嘅美好回憶!😉🤗