2022-08-21
又一間高質小店,推薦!!🙆🏻♀️ 夏天食Poke Bowl一流,低油、低鹽、低熱量,不愛吃魚生都可以吃光一整碗🤤 餐廳偏向簡約休閒風格,環境氣氛舒適,適合二人約會🥂 價錢中等,份量偏多,性價比高,食物好新鮮 質素高有驚喜,店員服務態度一流☺️ 擺盤非常精緻有心思,色彩繽紛💗 好適合打卡📸 又健康又好味,絕對值得一試👍🏻(絕對會再光顧💕二人消費:$287 (午餐 / 晚餐)溫馨提示:可以自選Poke Bowl,無論配料/飯底/醬汁都可以根據自己愛好調製,非常貼心🙆🏻♀️💖═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═💖💖💖食評💖💖💖 𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 🐠我全都要 Everything ($123 +$3 配藍花梅子飯)✨三文魚 • 吞拿魚 • 蟹子 • 牛油果 • 香菇 • 紫洋蔥 • 山葵蛋黃醬 配料非常豐富,必食!🤤🤤 梅子飯味道微酸,配上山葵蛋黃醬,酸酸甜甜的 非常開胃!😆 大大粒三文魚及吞拿魚 肉質新鮮嫩滑,大大片牛油果,配料份量多 口感豐富,非常豐富飽肚🥰🥰🐠海底奇兵 Tuna Sea ($88 配壽司飯)✨吞拿魚 • 蟹子 • 粟米 • 香菇 • 蜜糖芥末醋 低卡路里之選😋 大大粒吞拿魚
二人消費:$287 (午餐 / 晚餐)
═ ═ ═ ═ ═ ═ ═ ═
💖💖💖食評💖💖💖
𝑴𝒂𝒊𝒏 𝑪𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆
🐠海底奇兵 Tuna Sea ($88 配壽司飯)✨
吞拿魚 • 蟹子 • 粟米 • 香菇 • 蜜糖芥末醋
低卡路里之選😋 大大粒吞拿魚 肉質新鮮嫩滑,配料份量多 口感豐富,非常豐富飽肚🥰🥰 注意 醬汁用了蜜糖芥末醋,整體味道會偏酸喔🙆🏻♀️
𝑺𝒏𝒂𝒄𝒌𝒔
🐙火爆墨魚仔 Sweet and Spicy Cuttlefish ($58)✨
店員推薦新產品,果然十分出色,必食!🤤🔥 熱辣辣 香氣撲鼻,聞到都流口水🤤 墨魚仔好大粒,醬汁香辣 十分惹味,配搭紫菜、芝麻、紫洋蔥,好味到食唔停口😋
𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌𝒔
🍵洛神花冷泡茶 (+$15)✨
味道不錯,清新開胃,不會太酸☺️👍🏻
🫧餐廳不設加一費用🫧