2021-06-03 124 瀏覽
P.B.S. Premium burger & Sandwich呢期好Hit食漢堡,朋友仔成日話要搵隱世漢堡,捐窿捐罅都要去食,今日捉埋我一齊食,店舖設計頗有特色,由幾個年輕人打理,食物用心製作,漢堡包款式新穎。原隻龍蝦三文治$158原隻龍蝦做主要材料,仲見到個龍蝦尾㗎,味道新鮮,龍蝦肉好實,配上千島沙律醬,青瓜粒及生菜絲,滋味開胃。鴨肝和牛漢堡$148用竹炭造成嘅麵包,鵝肝煎得好香,和牛漢堡好厚身,呢個款式好創新喎,第一次見。炸洋蔥圈$58圓圓的洋蔥圈,炸得金黃鬆脆,可以點沙律醬或者茄汁。番薯條$58甜甜的番薯條,上面再配香草,唔使點醬都好味。間鋪喺細巷裏面,好有地道特色,感覺親民,服務員招呼殷勤,很好的一次體驗。

原隻龍蝦三文治$158

鴨肝和牛漢堡$148

炸洋蔥圈$58
圓圓的洋蔥圈,炸得金黃鬆脆,可以點沙律醬或者茄汁。

番薯條$58
甜甜的番薯條,上面再配香草,唔使點醬都好味。

幾個朋友嚟食晏,個個都叫唔同嘢食,估唔到樣樣都咁好食喎我自己要咗一份迷你漢堡串燒,有齊和牛漢堡同炸雞漢堡,一次過滿足晒兩個願望和牛漢堡同regular size嗰種一樣咁好食,而炸雞漢堡就好驚喜,加咗blue cheese係勁夾勁好食,真心推介龍蝦包啖啖肉,好新鮮,好惹味,好滿意啊松露薯條好香好好食,小食併盤都好正,好耐無食過咁好食嘅炸洋蔥圈啦,啲朋友就話炸魷魚、炸雞粒同芝士條都好好食All Day Breakfast個大啡菇好好食 同埋靚仔廚師勁好人幫我哋轉咗炒蛋 好貼心呀下次夜晚再嚟食嘢飲啤酒🍻🍻🍻
幾個朋友嚟食晏,個個都叫唔同嘢食,估唔到樣樣都咁好食喎

龍蝦包啖啖肉,好新鮮,好惹味,好滿意啊

下次夜晚再嚟食嘢飲啤酒🍻🍻🍻
  • 全日早餐
  • 龍蝦包
  • 小食併盤
2021-05-29 93 瀏覽
< P.B.S. Premium Burger & Sandwich >📍銅鑼灣今晚同fd去咗銅鑼灣食飯 見到有間新開嘅burger 幾吸引就試下😆🦞 Lobster Roll $158龍蝦包好大個 用咗原隻龍蝦😆😆 店員好細心問我地洗唔洗切開兩份👍🏻 上面鋪滿龍蝦肉同青瓜粒 仲有好多蟹籽😛 龍蝦肉幾爽口鮮甜😆 佢嘅沙律醬唔算太多 唔會蓋咗龍蝦原本嘅味道🥰 佢嘅包同一般龍蝦包唔同 幾有特色😎🍔 鴨肝和牛漢堡 $148呢個好推介 鴨肝油脂豐富 和牛好厚 上面有啲焦糖洋蔥好好食😋 一個人食可能會有啲滯 兩個人share就啱啱好👍🏻

🦞 Lobster Roll $158

🍔 鴨肝和牛漢堡 $148
2021-05-28 48 瀏覽
#P.B.S Premium burger sandwich(銅鑼灣)#龍蝦三文治 $158#鴨肝三文治$148#小食併盤$118#汽水 $20去銅鑼灣剪完頭髮,行下行下,經過呢間特色漢堡店,係門口聞到好香,就左入去試吓,竟然有龍蝦三文治😆就點了試試[龍蝦三文治]2隻鉗好大隻啊,夠足料,龍蝦肉配埋青瓜好青新的感覺。要小心食,因太多料,好易食到啲料跌出來😂[和牛鴨肝漢堡]非常juicy,鴨肝既油入晒洋蔥同個包度,牛又淋又好正!店員話係自家手打牛肉👍[小食併盤]有芝士條、炸雞粒、炸魷魚、炸洋蔥圈,配有3款醬,非常脆口有機會再經過會再來
#龍蝦三文治 $158

[小食併盤]
有芝士條、炸雞粒、炸魷魚、炸洋蔥圈,配有3款醬,非常脆口

有機會再經過會再來
2021-05-25 47 瀏覽
見到有新開嘅漢堡包店, 入去試下新開張仲有九折。 試咗個激辣火山和牛漢堡, 夠惹味好食 另外仲食咗個炸魚漢堡, 魚柳 juicy 有魚味 套餐仲可以跟番薯條 !good!!!炎炎夏日梗係要嘆番支啤酒
另外仲食咗個炸魚漢堡, 魚柳 juicy 有魚味
2021-05-10
2021-05-24 78 瀏覽
一定要推介下💛💛💛💛!我同friend晚餐食咗個至尊和牛burger同龍蝦三文治 share 食,兩樣都超好食。burger 好juicy同好大份, 超抵食。 佢哋知我唔想食竹炭麵包所以幫我轉咗一個普通嘅包,好貼心。三文治係用咗原隻龍蝦都非常足料,同啱哂啲食唔到咁多嘅女仔。 另外叫咗個芝士薯條,佢上面放咗一層好濃芝士味嘅芝士粉配上芝士醬,真係好正。 佢哋嘅松露薯條用咗松露粉所以佢哋嘅薯條可以保持到好脆身。員工都好有禮貌。 唯一缺點係冷氣唔夠凍…… 不過佢哋話會改善下。
premium wagyu beef burger
2021-05-21
premium wagyu beef burger
2021-05-21 86 瀏覽
呢一間新開張嘅漢堡店,諗住試一試嘅心態點知好友驚喜分量十足!味道恰到好處!值得推薦下次一定要再嚟試,而且仲有手工啤酒,特別推介鴨肝漢堡好香口,而且一啲都唔咸架!希望佢能夠保持水準

2021-05-21 85 瀏覽
同老公經過,見到啱啱開張,地方細細,但感覺開陽。試咗手工和牛漢堡,咬落去肉汁好多,但份量較大,女仔未必食得晒,同老公share,老公就叫咗炸雞漢堡,裏面有牛油果和菠蘿,感覺清新,夏天食啱晒,夠晒fresh 。當日靚仔廚師仲好細心幫我哋切開個包,不過我哋都係相機食先😏。舖頭的侍應很親切,細心介紹💪🏻💪🏻💪🏻。下次一定再幫襯靚仔廚師
和牛漢堡真係好好食 好新鮮好Juicy好足料抵食過大型連鎖店嗰啲😂 火山辣漢堡同藍芝士漢堡都幾特別 下次再嚟試下其他味👍🏻 一班朋友嚟飲吓啤酒chill吓幾好 同埋老闆好好人呀 專登幫我哋整全熟牛 唔該哂🥰 裝修都幾靚 Super Gooooooooooooooooooooooooooooood
和牛漢堡真係好好食 好新鮮好Juicy好足料
2021-05-19