呢幾年大家都攰啦🥺個日約左個朋友收工去銅鑼灣食飯吐苦水,行過希雲街,見到有間新開主打食美國漢堡/意式三文治,炸物小食既餐廳幾吸晴,仲有啤酒乾一乾🍻.咁岩新開張漢堡包做緊75折限定優惠,就一於入去試下!.餐廳由門面到裏面都用咗好多霓虹燈元素,仲有大大小小嘅漢堡包🍔,好有signature。.📸️ 招牌至尊和牛漢堡 💰折後$118 👍🏻👍🏻力推漢堡超大個,高到成座山咁,二人share最合適不過,餡料超豐富,蛋、牛油果、大啡菇、炒熟既焦糖洋蔥、芝士、煙肉、手工和牛扒、青瓜、蕃茄,層層分明,啖啖滋味。.和牛扒厚身,質地軟熟多汁,牛味出位,juicy,超滿足😋.📸️黑松露薯條 $30 👍🏻👍🏻力推粗身薯條灑上黑松露粉,再醮黑松露沙律醬,色香俱全!.📸️小食拼盤 $118 👍🏻👍🏻力推洋蔥圈、魷魚、芝士、雞粒,每一樣都炸得啱啱好,唔會太厚粉,唔會太硬,最值得讚係洋蔥圈好甜。.店主傾計講再每一樣都係新鮮食材,切割後醮粉漿去炸,並非冰鮮食品。.📸️ Americano & Cappuccino $25 & $28估你唔到,漢堡包店有咖啡飲,仲要係好飲,兩款咖啡濃度恰到好處,Americano唔會過分苦澀,飲
咁岩新開張漢堡包做緊75折限定優惠,就一於入去試下!
📸️ 招牌至尊和牛漢堡 💰折後$118 👍🏻👍🏻力推

和牛扒厚身,質地軟熟多汁,牛味出位,juicy,超滿足😋

📸️黑松露薯條 $30 👍🏻👍🏻力推

粗身薯條灑上黑松露粉,再醮黑松露沙律醬,色香俱全!
📸️小食拼盤 $118 👍🏻👍🏻力推

估你唔到,漢堡包店有咖啡飲,仲要係好飲,兩款咖啡濃度恰到好處,Americano唔會過分苦澀,飲入口有乾淨嘅感覺,又好解渴,Cappuccino 又唔會太奶,配搭炸物,原來都幾好🤣
📸️ Lemonade Soda $30

餐廳動提供四款啤酒、三款意大利製造嘅無酒精梳打,等大家一邊談天說地,一邊乾杯🍻,梳打氣泡好夠,充滿檸檬酸味,飲完好爽。
❤️‍🔥咁岩個日係張家朗奧運奪冠之日,老闆專登放部小電視📺比大家一齊觀賞,食到好西,又睇左場刺激比賽,香港仲要贏埋,簡直係錦上添花

• 招牌和牛漢堡
  • 黑松露薯條
  • Iced  Americano
  • 小食拼盤
  • Lemonade  Soda
2021-08-07 12 瀏覽
喺Openeice見到呢間零負評新Burger小店,近近地同朋友去試下都要既😚雖然店舖面積唔大,但裝修各方面都有落足心機,俾人一種好chill既感覺,而且坐得幾舒服。黎到又點可以唔食漢堡包呀我哋叫咗一個和牛鵝肝漢堡,簡直係漢堡之中嘅貴族🤣 用嘅都係啲高級嘅食材,其中洋蔥煎得十分之入味,和牛肉味香濃多汁,配埋鵝肝既油脂香,簡直係勁邪惡🥵 以我哋加嘅黑松露薯條表現亦不錯,薯條香脆可口,仲要係我鍾意食嘅粗薯條💯第二個漢堡我哋叫咗藍芝士流心和牛漢堡!藍芝士嘅味道10分濃郁,啱晒我呢啲芝士狂迷!蘑菇炒得好juicy最後我叫咗一杯特別嘅梳打飲品,雖然係梳打飲品但係店員都特別為我準備咗隻杯同冰,係呢啲細節上面加左好多分😬

黎到又點可以唔食漢堡包呀

第二個漢堡我哋叫咗藍芝士流心和牛漢堡!

2021-08-06 12 瀏覽
P. B. S. 係 Premium Burger & Sandwich 嘅縮寫,係主打優質漢堡同三文治嘅良心小店,份量夠大,仲有好多特別款式可選!招牌至尊和牛漢堡 $158超巨型嘅招牌漢堡,用上竹炭麵包,配料超豐盛!除咗有厚身又夠肥美多汁嘅和牛漢堡扒外,仲有煙肉、大啡菇、荷包蛋、車打芝士、生菜和炒洋蔥等,賣相吸引,口感仲要相當豐富!藍芝士流心和牛漢堡 $118美味嘅和牛漢堡,中間夾著流心嘅藍芝士,開加一塊咸香十足嘅巴馬臣芝士,雙倍滋味!生菜夠多而且爽脆,平衡咗和牛漢堡同埋芝士嘅膩感,正!炸魷魚 $68炸至脆口,魷魚鮮味唔靭,配兩款醬汁,送酒一流!Coke Zero $10Corona $38

招牌至尊和牛漢堡 $158

藍芝士流心和牛漢堡 $118

炸魷魚 $68

炸至脆口,魷魚鮮味唔靭,配兩款醬汁,送酒一流!

Coke Zero $10

Corona $38
2021-08-05 17 瀏覽
約咗好友嚟銅鑼灣 Shopping,之後一齊食晚飯。友人話希雲街最近新開咗間漢堡包及三文治店,好想同我一齊去試下。原來間餐廳只係開咗兩個多月,店內地方不大,鋪面窄窄長長,只有四張雙人檯同兩張四人餐桌,不過氣氛唔錯,微黃的燈光,挺有情調。先研究一下餐牌,餐廳主打手工和牛漢堡,另外亦有多款即製三文治、全日早餐、小食、特色汽水及啤酒等供應。我哋揀咗個招牌至尊和牛漢堡 ($158),+$10 可以配埋薯條,另外再加咗一客 P.B.S. 全日早餐 ($118)、炸洋蔥圈 ($58) 同 飲品。洋蔥圈新鮮炸起, 熱辣辣,非常香脆,洋蔥清甜又唔厚粉,作為餐前小食就最適合不過。薯條及至尊和牛漢堡接著送上,薯條即叫即炸,外形雖然唔算好粗身,但入口外脆內軟,薯味十足。餐廳主打嘅和牛漢堡,亦好有驚喜,啲料真係多到爆,睇頭十足。漢堡扒用上澳洲嘅和牛及美國頂級嘅安格斯牛炮製,食落油香同肉味都好平均。至於其他配料就仲有嬌豔欲滴嘅煎蛋、軟滑 Creamy 嘅牛油果、芝香濃厚嘅半溶芝士、脆口嘅煙肉、多汁的大啡菇、新鮮嘅蕃茄、炒洋蔥、生菜同酸瓜等,口感豐富得嚟又唔會太漏,食完真係超滿足!另外呢份全日早餐亦係個人嘅心水推

另外呢份全日早餐亦係個人嘅心水推介,睇下陣容幾鼎盛,而且用料一點也不馬虎,有煎雙蛋、煙肉、茄汁豆、芝士烤大啡菇、蘆筍、薯餅、迷你和牛漢堡、沙律菜和車厘茄等,份量非常充足,真係要兩個人 Share 先食得晒!
大啡菇肥大肉厚,菇味突出,入口帶陣陣芝香;迷你漢堡小巧的骰,小朋友掌心般大,漢堡扒肉嫩 Juicy,配上車厘茄、沙律菜等,滋味又醒神。
飲品點咗罐可樂 ($10) 同 一支 Lemonade ($30),支汽水口感幾特別,具明顯檸檬香味,微甜清爽,另外仲有 Lime 同 Red Orange 兩款口味可供選擇。
📍 P.B.S. Premium Burger & Sandwich🎗📍 銅鑼灣 • 希雲街12號地舖-銅鑼灣希雲街餐廳林立以前是意粉小店的鋪位 最近新開張了另一家同路人店是一間主打漢堡、三明治的小店💛-《P.B.S. Premium Burger & Sandwich》空間小小,設二/四人桌和靠牆吧檯小小的空間內都看得到裝飾花了心思😊-這次嚐了兩款漢堡,質素很高,性價比也高店員也很貼心的服務客人💛已經非常期待下一次來嚐嚐他們的三明治!-【星期日至四晚市 75折】‼️-鴨肝和牛漢堡 ($148)Foie gras wagyu beef burger肉扒以{澳洲和牛}跟{美國頂級安格斯牛⁣}製成,牛味香濃、油脂滿滿的,肉汁更是多的爆出來💦鴨肝很香,也不會很膩最後配上炒洋蔥、芝士、生菜等等,非常享受🥰•水牛城炸雞漢堡 ($98)Buffalo chicken burger炸雞超大的一件,新鮮熱辣很香脆🔥配上鮮甜菠蘿🍍還有熟透軟糯的牛油果🥑,令整體口感味道層次更上一層樓👍漢堡包身很厚很鬆軟,是一個出色的漢堡必具的重要元素啊🍔•黑松露薯條 Truffle fries (Side dish) ($
📍 銅鑼灣 • 希雲街12號地舖
銅鑼灣希雲街餐廳林立
以前是意粉小店的鋪位 最近新開張了另一家同路人店
是一間主打漢堡、三明治的小店💛
小小的空間內都看得到裝飾花了心思😊
這次嚐了兩款漢堡,質素很高,性價比也高
店員也很貼心的服務客人💛
已經非常期待下一次來嚐嚐他們的三明治!
【星期日至四晚市 75折‼️
鴨肝和牛漢堡 ($148)
Foie gras wagyu beef burger
鴨肝和牛漢堡
鴨肝很香,也不會很膩
最後配上炒洋蔥、芝士、生菜等等,非常享受🥰

水牛城炸雞漢堡 ($98)
Buffalo chicken burger
水牛城炸雞漢堡
炸雞超大的一件,新鮮熱辣很香脆🔥
漢堡包身很厚很鬆軟,是一個出色的漢堡必具的重要元素啊🍔

黑松露薯條 Truffle fries (Side dish) ($30)
黑松露薯條
薯條滿佈黑松露粉,帶香濃黑松露味
還配有黑松露沙拉醬,雙重滋味!😛

Beer ($38)
Beer
啤酒選擇很多,這次選了Stella

Lemonade ($30)

Menu:

水牛城炸雞漢堡
黑松露薯條
🍔招牌至尊和牛漢堡好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ‼️小編推介,必試款式。一咬落去,啲肉汁已經流晒出嚟。雞蛋同埋洋蔥嘅香氣完全融入左個漢堡包,牛肉肉質非常鮮嫩,不愧係和牛。仲配有牛油果,提供creamy 口感得泥又係健康嘅蛋白質。🍟黑松露薯條好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 熱辣辣,非常香脆。店家選用黑松露粉而唔係醬汁,令到黑松露味係口腔慢慢輝發出泥,味道非常平衡。🍔經典手工和牛漢堡好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 煙肉、芝士同埋牛肉嘅香味非常融洽。另外再配上蕃茄同生菜,令整體冇咁油膩。漢堡包嘅外皮都相當鬆軟。入面仲有吵完左嘅洋蔥,為漢堡包帶出甜味。沙律好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 配上黑醋,蔬菜新鮮,另有蕃茄同埋青瓜做配料。🦑炸魷魚好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 肉質彈牙,外皮薄脆,就好似墨西哥脆片嘅味道同口感。另有泰式甜辣將同埋他他醬,適合唔同口味嘅朋友一齊開心share。🍊橙汁好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 係100%純果汁,有好多果肉,非常健康。🪑環境店家用左好多可愛嘅漢堡包公仔做裝飾,好帶出到店舖主題菜。適合1-4人入座。以下係餐牌俾大家參考一下:
招牌至尊和牛漢堡(配黑松露薯條)

🍔招牌至尊和牛漢堡

🍟黑松露薯條
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
經典手工和牛漢堡(配沙律)

🍔經典手工和牛漢堡

沙律
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
配上黑醋,蔬菜新鮮,另有蕃茄同埋青瓜做配料。
炸魷魚

🦑炸魷魚
七起及橙汁

🍊橙汁
好味指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
係100%純果汁,有好多果肉,非常健康。

🪑環境

以下係餐牌俾大家參考一下:
2021-08-03
$194.5 (晚餐)
招牌至尊和牛漢堡(配黑松露薯條)
經典手工和牛漢堡(配沙律)
炸魷魚
七起及橙汁
2021-08-04 202 瀏覽
我哋真係好鍾意食burger❤️今日俾我哋喺銅鑼灣希雲街搵到一間極度推薦小店😍😍成間舖頭都好fancy 仲有好多霓虹燈喺牆到打卡好正💕💕而且佢哋枱同枱中間仲隔咗好多小burger😂好得意影左好多相講返正題先見到佢哋小食嘅價錢並唔貴🙈❤️過海來講仲要係幾平添😂我哋首先要咗個炸雞粒 份量好多🤭我覺得幾位朋友share 都ok而家佢地脆漿唔厚 雞肉juicy 食多左都唔太oily 最貼心嘅係佢哋有兩個唔同嘅調味醬❤️👍點落都好野味🥰至於重頭戲burger !!第一個我哋要咗招牌至尊和牛漢堡 premium wagyu beef burger 🤪 $158巨型超大超足料burger 🤣要分三四啖先咬得晒成個burger 既料 有好多層!!蛋 大啡菇 煙肉 芝士 和牛漢堡 瓜 菜❤️❤️❤️omg 好juicy 又厚切 👍和牛牛肉油脂香好rich 所以個burger 味道提升左好多 而且好香牛味 必嗌必嗌!!至於第二個我哋要咗藍芝士流心和牛漢堡😛本身我自己唔係blue cheese fans 但我覺得個combination好特別所以挑戰下🤤🤤點知呢個好有驚喜blue cheese 加左落burger 同
我哋真係好鍾意食burger❤️

而家佢地脆漿唔厚
雞肉juicy 食多左都唔太oily
最貼心嘅係佢哋有兩個唔同嘅調味醬❤️👍
點落都好野味🥰

至於重頭戲burger !!

巨型超大超足料burger 🤣
要分三四啖先咬得晒成個burger 既料 有好多層!!
蛋 大啡菇 煙肉 芝士 和牛漢堡 瓜 菜❤️❤️❤️

點知呢個好有驚喜
blue cheese 加左落burger 同牛肉出奇地夾

而且流心既芝士加埋牛肉煎得脆脆地邊好好食🤭🤪

係套餐我哋仲加咗個芝士薯條🙈❤️
但本身已經食到好飽.
但係見到薯條新鮮炸起 忍唔住再食 好正又多😭
好有shake shake 芝士味薯條感覺

burger最重要就係配凍可樂❤️
好難形容既滿足感

回頭率10000%
藍芝士流心和牛漢堡
2021-08-03 7 瀏覽
見到間新開既burger店一於去支持下💛應該係我食過最好食既burger!!💥連鎖店完全無得比藍芝士流心和牛漢堡🍔 +原味薯條🍟($118+$10)超級juicy既和牛🤤🤤加埋blue cheese 🧀 好特別✨不嬲覺得blue cheese係好臭😂但呢個我十分接受到唔算好大陣味 淡淡地溶埋落濃味juicy既和牛好夾😍😍又有磨菇口感豐富💥💥推介💯💯💯至於🍟都係必叫item🌟🌟入面充滿薯仔蓉唔係空心薯條✨炸得岩岩好唔會太乾‼️外脆內軟‼️加上調味都好開胃一條一條咁食好上癮🤤特色炸魚漢堡🍔($98)即叫即炸幾時都係最好食😍💥炸魚超級厚同一啲雪味都無✨✨好小可急凍魚扒係無雪味‼️唔多炸粉皮好薄🌟唯一係個皮硬佐少少🤏個包有烘過都十分不錯‼️🌟Btw大家係支持良心小店時都可以留意下無咁岀名既小店💛💛互相支持為食指數: 4.5/5性價比指數: 4.5/5推介指數:4.5/5

藍芝士流心和牛漢堡🍔 +原味薯條🍟($118+$10)

特色炸魚漢堡🍔($98)

為食指數: 4.5/5
性價比指數: 4.5/5
推介指數:4.5/5

2021-07-17
2021-08-02 10 瀏覽
希雲街多了很多小店,每間各有特色,星期日6點左右,人流不多,幾經思量,終於選擇了此店,原因是門口放著All day breakfast的照片,從來對All day breakfast都是情有獨鍾店內位置不多,裝修不錯,先看一看餐牌,立即被炸物小食吸引了,但此店主打Burger,又冇理由唔食最後決定叫All day breakfast、小食拼盤、大啡菇burger(因為冇咁heavy),另外還order了lemonade。先來lemonade,個樽好靚,味道也好再來便是burger,超高大要分開上下兩part食,個burger仲夾咗蘆筍,很少見,先吃一口,包身乾爽,菇很香,好吃接着來了小食拼盤,炸魷魚很軟熟,一啲都唔韌,另外還有炸雞件、炸芝士及炸洋蔥圈,個人認為太厚粉,味道一般,所以下次來可以只叫炸魷魚另外,All day breakfast也不錯,mini burger好吃,值得一提是那個煎雙蛋也好吃總括,很有水準的一間小店,一定會再來的

),另外還order了lemonade。

先來lemonade,個樽好靚,味道也好
再來便是burger,超高大

總括,很有水準的一間小店,一定會再來的
Lemonade
大啡菇burger(另加菠蘿)
All  day  breakfast
小食拼盤
2021-07-11
Lemonade
大啡菇burger(另加菠蘿)
All  day  breakfast
小食拼盤
2021-08-02 11 瀏覽
銅鑼灣希雲街個頭其實好多食店都唔錯今天是為了漢堡而去🍔店內都有好多漢堡包既擺設好可愛點左個水牛城炸雞漢堡初頭想問店員可唔可以加藍芝士原來個漢堡入邊已經有藍芝士醬我就再另外加咗炒蘑菇個漢堡包真係超級巨型😬😬😬個炸雞炸得好脆…少少辣辣地..惹味配菜就揀咗黑松露薯條🍟每條薯條都比黑松露粉包圍好香口🥰另外在點多咗隻原隻龍蝦三文治淡淡龍蝦肉🦞上面有d青瓜生菜好fresh♥️點左個特飲…Red Orange口味🍹正
銅鑼灣希雲街個頭

點左個特飲…Red Orange口味🍹正
2021-08-02
午餐
2021-07-31 23 瀏覽
呢日同朋友去左銅鑼灣呢間漢堡飽店食dinner,店既環境唔算好大,但環境舒適。打開餐牌,見到有好多款唔同既和牛漢堡,望落好吸引。我地點左鴨肝和牛漢堡,竹炭麵包入面夾住大大塊既和牛漢堡扒,半溶既芝士同埋厚厚既鴨肝,鴨肝好肥美濃郁,一啖咬哂咁多野落口,好多層次,正!另外仲點左藍芝士流心和牛漢堡,呢個漢堡飽落左藍芝士,藍芝士比普通芝士濃得多,配搭埋惹味既和牛漢堡,夠哂邪惡。仲加點左黑松露薯條,新鮮熱辣既惹味。配埋可樂同啤酒就perfect!
打開餐牌,見到有好多款唔同既和牛漢堡,望落好吸引。

仲加點左黑松露薯條,新鮮熱辣既惹味。
配埋可樂同啤酒就perfect!
近期在銅鑼灣希雲街開了一間新的漢堡包🍔x三文治🥪店,喜歡吃burger的我當然要把握機會試試。😋店外的裝修很有特色,充滿着霓虹燈的圖案與英文字母,店內的磚牆掛上了大大的啤酒🍺蓋,感覺到這個地方很chill。查看菜單,發現有很多不同的漢堡包🍔、三文治🥪、炸物🍟,最後選了以下食物:🦞🥪原隻龍蝦三文治 $158用法包盛載着青瓜蟹肉沙律🥗、龍蝦肉🦞,感覺很Fresh!龍蝦的份量比想像中多,咬下去肉質結實,而且也是啖啖肉,配上法包🥖一齊吃份外滋味。🧀🍟芝士薯條(套餐 +$20)芝士薯條很香脆,面頭灑上了濃濃芝士粉,份外滋味,而薯條點上茄汁是絕配。🐮🍔經典手工和牛漢堡 $108+🍳煎蛋 $10手工和牛漢堡🍔相當足料,牛🐮很大塊juicy,咬下去啖啖肉,內層還有酸青瓜🥒、生菜🥬、蕃茄🍅,裡面超足料,也中和了漢堡的油膩感。我們另加了煎蛋🍳,加上蛋汁就更美味。🧅炸洋蔥圈 $58洋蔥圈超大個圈,相當驚喜。脆脆的外層,加上內裡甜甜的洋蔥,再沾上沙律醬,份外開胃。它絕對是口痕之選。😆🍸梳打水 $10 x 2飲品方面點了兩瓶梳打水,有氣飲品配上炸物,感覺特別爽。整體來說,食物的味道不會過鹹,而且選擇亦有不少,希

🦞🥪原隻龍蝦三文治 $158

🧀🍟芝士薯條(套餐 +$20)

🐮🍔經典手工和牛漢堡 $108+🍳煎蛋 $10

🧅炸洋蔥圈 $58

🍸梳打水 $10 x 2
飲品方面點了兩瓶梳打水,有氣飲品配上炸物,感覺特別爽。

整體來說,食物的味道不會過鹹,而且選擇亦有不少,希望下次再試其他漢堡。😆

2021-07-31 9 瀏覽
P.B.S. Premium Burger & Sandwich+西式/漢堡包/酒吧🏠overall/ 服務:+ 餐廳裝修以深色灰調嘅工業風為主,牆壁上掛滿各種霓虹螢光圖案,非常適合打卡🥰😄+而係高腳椅嘅座位上排滿了一堆整整齊齊嘅迷你漢堡包🍔,非常貼切餐廳嘅主題😍‼️輕量級大啡菇漢堡🍄🍔 HKD 78好食指數:⭐⭐⭐⭐打卡指數:⭐⭐⭐大份指數:⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐✅ 漢堡包食落去口感非常鬆軟,而且香脆嘅大飛菇鋪滿着滿滿嘅芝士,輕輕一咬就已經充滿啡菇汁滿瀉👅而且呢個套餐非常抵食💗,仲會配上沙律或薯條🍟😄💛‼️P.B.S 全日早餐 🥓🍳 HKD 118好食指數:⭐⭐⭐⭐打卡指數:⭐⭐⭐⭐大份指數:⭐⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐⭐✅佢除咗擺盤好靚之餘,每樣食物嘅質素都唔差㗎😆💜煙肉食落去好煙韌🥓,唔會太咸🤣,但我最鍾意迷你漢堡包🍔,因為夠晒可愛,而且口感嚼勁👍🏻‼️炸洋蔥圈🧅🍟 HKD 58好食指數:⭐⭐⭐⭐打卡指數:⭐⭐⭐大份指數:⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐✅ 雖然炸洋蔥圈食落去正正常常🥺,但勝在香脆美味,唔會炸得太厚🤣💕‼️礦泉水💧 HKD 10好食指數:⭐⭐⭐打卡指數:⭐⭐⭐大份指數:⭐⭐⭐️抵食指

+西式/漢堡包/酒吧

‼️礦泉水💧 HKD 10
好食指數:⭐⭐⭐
大份指數:⭐⭐⭐️
抵食指數:⭐⭐⭐
✅梳打水擁有碳酸的獨特口感,冰冰涼涼,飲落去非常清爽😆
✅ 配合較為熱氣的burger

📍 P.B.S. Premium Burger & Sandwich (銅鑼灣)銅鑼灣希雲街12號地舖

⏰Mon-Sat 12:00-22:00
Sun: 12:00-22:00

☎️ 電話號碼 59956883

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2021-07-31 17 瀏覽
今日放工嚟咗銅鑼灣搵朋友食飯,見到希雲街呢間P.B.S. Premium Burger & Sandwich,個menu望落好吸引,所以就決定入去食dinner☺️藍芝士流心漢堡 ($148)- 牛肉同芝士味道濃郁,肉質鮮嫩多汁,外皮微微香焦,Blue Cheese嘅味道濃烈,配搭埋脆身嘅漢堡包🍔,啖啖都好滋味😍- 黑松露薯條勁好味,薯條粗身大條,香味十足,外脆內軟,同埋黑松露炒佈滿成個薯條,係有水準嘅薯條😎P.B.S.全日早餐 ($118)- All Day Breakfast超級豐盛,有個迷你嘅Burger、煎香咗嘅蘆荀、蕃茄仔、兩個吸睛嘅荷包蛋、焦香嘅bacon、沙律🥗多元嘅食材食得好滿足,食材整得好好,將其美味呈現出嚟🤤水牛雞翼 ($58)- 雞翼炸得好香脆,隻隻都係金黃色,超級誘人,食到舔舔脷- 醬汁辣辣哋,同香脆嘅雞翼一齊食,非常惹味,啖啖都風味滿滿😚飲品方面叫咗Lime Soda ($30)同埋Red Orange ($30),酸酸甜甜,醒胃十足,食慾都倍增😍餐廳內部設計都好有氣氛,坐得舒服,啱晒朋友聚一聚食餐好🍔

藍芝士流心漢堡 ($148)
藍芝士流心漢堡

黑松露薯條

P.B.S.全日早餐 ($118)
P.B.S.全日早餐

水牛雞翼 ($58)
- 雞翼炸得好香脆,隻隻都係金黃色,超級誘人,食到舔舔脷

Lime  Soda
Red  Orange

餐廳內部設計都好有氣氛,坐得舒服,啱晒朋友聚一聚食餐好🍔
2021-07-19
藍芝士流心漢堡
Lime  Soda
Red  Orange
早排去西餐廳食完BURGER念念不忘,所以今次要去BURGER專門店食返個更加正嘅先得😁今次叫左 大蝦沙律配紅石榴沙沙LUNCH SET配吐司($68)、水牛城炸雞漢堡LUNCH SET配薯條($78),追加新鮮菠蘿($10),芝士($10)、招牌至尊和牛漢堡($158)加配黑松露薯條($30)、熱情果汁($15)、RED ORANGE SPECIAL DRINK($30)大蝦沙律配紅石榴沙沙配吐司:呢個沙律加入左紅石榴同大蝦,大蝦數量唔少,食落彈牙,好有新鮮清新嘅感覺,配合埋個沙沙醬汁,令味道更加惹味開胃😄LUNCH SET仲有2塊吐司食下,夠脆身👍🏻水牛城炸雞漢堡配薯條:因為想食得豐富D,所以喺呢個BURGER再追加新鮮菠蘿、芝士配料,上菜見到BURGER份量好大,個口無論幾大都唔可以一啖咬得晒😜本身水牛城炸雞已經好大塊,追加嘅芝士半溶喺炸雞上面,咬落去啖啖肉又辣辣地幾滋味,牛油果同生菜帶點清新風味,再加埋菠蘿令到成個BURGER食落去更加JUICY😍LUNCH SET跟配嘅薯條夠脆身同少少辣辣地,好香口😋招牌至尊和牛漢堡:頭先個BURGER已經好大,點知呢個仲誇張,超巨型😍不愧為

大蝦沙律配紅石榴沙沙LUNCH SET配吐司

水牛城炸雞漢堡追加新鮮菠蘿,芝士, LUNCH SET配薯條
水牛城炸雞漢堡配薯條:因為想食得豐富D,所以喺呢個BURGER再追加新鮮菠蘿芝士配料,上菜見到BURGER份量好大,個口無論幾大都唔可以一啖咬得晒😜本身水牛城炸雞已經好大塊,追加嘅芝士半溶喺炸雞上面,咬落去啖啖肉又辣辣地幾滋味,牛油果同生菜帶點清新風味,再加埋菠蘿令到成個BURGER食落去更加JUICY😍LUNCH SET跟配嘅薯條夠脆身同少少辣辣地,好香口😋

招牌至尊和牛漢堡
招牌至尊和牛漢堡:頭先個BURGER已經好大,點知呢個仲誇張,超巨型😍不愧為招牌BURGER,真係極力推介,必食之選,正到不得了🤩🤩材料有和牛漢堡扒,牛油果、煎蛋、大啡菇、煙肉、洋蔥、芝士、生菜等,唔知仲有冇數漏😂巨型到拎上手黎食已經有D困難,不過一食真係不得了,整個BURGER極為足料,麵包香軟,層次好豐富,成個和牛漢堡扒牛味極濃而且好JUICY,咬落去醬汁已經爆發出黎,如果1個人要挑戰,真係要非常肚餓先得😜

黑松露薯條
黑松露薯條:喺薯條上面加上大量嘅黑松露粉,仲跟埋黑松露醬可以點黎食,真係味道極為香濃,黑松露FANS千祈唔可以錯過,又係必點之選😎

RED ORANGE SPECIAL DRINK
RED ORANGE SPECIAL DRINK:血橙果汁,幾香橙甜味,用杯上仲加片血橙點綴一下,真係好睇又好味,夠解渴😋

熱情果汁
熱情果汁:呢隻果汁又唔算太過甜,熱情果味唔錯,最緊要夠凍消暑啱晒😉

呢到免收加一,埋單$399,呢間D BURGER真係極為出色,因為即叫即製所以都要等D時間,不過有個熱辣辣又足料用心嘅BURGER食,食完真係非常之滿足,有良心又好食小店絕對要支持🥰

補MENU
2021-07-14
$199.5 (午餐)
大蝦沙律配紅石榴沙沙LUNCH SET配吐司
熱情果汁