2021-08-30 17 瀏覽
前日趁着放假,約咗friend嚟到銅鑼灣食個lunch,跟住去行街~咁啱見到呢間burger餐廳好似好吸引,而且係一間黃店,梗係要來支持下啦💪🏻餐廳主打唔同款式嘅burger🍔而且由手工整成,睇落都覺得好好味😋餐廳仲有好多文宣,幾值得同路人去支持~招牌至尊和漢堡$158加法國鴨肝$45超級大個和牛漢堡,係呢度嘅招牌burger~我哋加咗鴨肝喺中間,食到好大件和牛肉,好Juicy,仲有好多肉汁流出黎添~中間嘅鴨肝好香,而且好入味,食得好滋味~除咗肉,仲有好多生菜🥬而且佢係竹炭顏色嘅burger,感覺幾特別,仲有大啡菇係中間添,幾正!藍芝士流心和牛漢堡$118有超級多芝士係burger中間,啖啖都係cheese,好適合芝士控~中間嘅和牛漢堡都係大大塊,幾好味😋仲有牛油果🥑係中間同埋生菜🥬感覺幾健康~黑松露薯條$30好香嘅黑松露味薯條🍟炸得脆卜卜,外脆內軟,仲有黑松露醬,幾creamy,點埋醬汁食幾好味😋Lemonade $30一支玻璃樽裝嘅檸檬特飲,再用一個玻璃杯裝咗冰,飲落有幾香嘅檸檬味🍋仲有梳打汽水🥤甜甜地,好好飲!Orange juice $25一支幾香甜嘅橙汁,唔錯~

招牌至尊和漢堡$158加法國鴨肝$45

藍芝士流心和牛漢堡$118

黑松露薯條$30

Lemonade $30

Orange juice $25
一支幾香甜嘅橙汁,唔錯~
2021-08-05
位於銅鑼灣希雲街嘅P.B.S. Premium Burger & Sandwich主打特色手工和牛漢堡,仲有各款特色三文治,全部即叫即製,今日專程同朋友來一試。🐂招牌至尊和牛漢堡🍔( $158 )店內嘅signature招牌漢堡非「招牌至尊和牛漢堡」莫屬,用上竹炭麵包,除咗有和牛漢堡扒之外,其他配料仲包括:煙肉、大啡菇、太陽蛋、牛油果、蕃茄、車打芝士、生菜、炒洋蔥等等,非常豐富!包身鬆軟又有咬口,厚厚嘅肉扒爆汁,荷包蛋仲要流心,簡直係高級味蕾享受!🍟小食拼盤🍗($118)點一客拼盤就可試齊多款小食,包括炸雞粒、炸魷魚、炸芝士條及炸洋蔥圈,份量足夠二至三人share。小食全部炸得金黃香脆,仲有三款醬汁選擇,整體來講性價比好高。🍋Italian Soda - Lemonade🍹($30)其實店內仲供應唔同種類嘅三文治,下次再光臨,一定會試吓「原隻龍蝦三文治」。

🐂招牌至尊和牛漢堡🍔( $158 )

🍟小食拼盤🍗($118)

2021-08-28
下午茶
2021-08-23 15 瀏覽
銅鑼灣希雲街一向有好多美食,最近一間由年輕人主理既漢堡店加入戰場,提供各款特色漢堡同三文治,裝潢型格得黎又夠Chill🥰!🌟 經典手工和牛漢堡 $108餐廳既招牌漢堡超足料!中間夾有利用澳洲和牛同美國頂級安格斯牛製成既手工漢堡扒,肉味濃得黎又夠Juicy!再配上芝士片、煙肉、炒洋蔥、蕃茄、生菜、酸瓜同沙律醬,一啖都咬唔唒~層次豐富又惹味😝!🌟 水牛城炸雞漢堡 $98一黎到真係睇到哇哇聲吖🤤!塊炸雞扒大到一個點,齋睇都賞心悅目啦~😍!即炸脆卜卜既炸雞扒,配搭新鮮菠蘿、牛油果、千島辣醬同沙律醬。新鮮菠蘿既酸甜味可以中和炸雞扒既膩感,所以整體感覺好清爽唔會話好油膩~同埋食落有少少微辣,幾過癮喎~🌟 小食拼盤 $118心大心細唔知揀咩小食既話,揀個炸物拼盤就岩哂🤭!拼盤有齊炸洋蔥圈、炸魷魚、炸芝士條同炸雞,並配有三款醬料:他他醬、千島醬同藍芝士醬。炸洋蔥圈外層香脆可口,裏面新鮮多汁;炸雞啖啖肉;炸魷魚口感鬆脆;炸芝士條勁粗大,拉絲效果滿分🤪!🌟 特色汽水$30佢地既特色汽水勁靚吖~連Presentation都一樣靚!當日有橙同檸檬口味,酸酸甜甜好refreshing

🌟 經典手工和牛漢堡 $108

🌟 水牛城炸雞漢堡 $98

🌟 小食拼盤 $118

🌟 特色汽水$30

2021-08-16 16 瀏覽
第一次食超巨型………漢堡包🍔成大半隻手臂嘅漢堡包🍔⋯⋯😂😂—————————物超所值又好食大半手臂超巨型一層一層又一層高度像個層層疊入面足料又夠厚食完一層又一層未食睇見已開心下午茶都咁足料晚餐慳反又一餐🤣🤣——————————-🟤招牌至尊和牛漢堡:層層疊疊嘅漢堡🍔荷包蛋又疊面層🥚吃時遇上牛油果🥑芝士鋪滿又一層🧀和牛又嫩又軟熟🐂蕃茄芝士夾多層🍅和牛又再次遇上🐂番茄蔬菜又多層🥬酸青瓜夾在中層🥒吃落醒胃又醒神😋生菜爽口層層曡🥬牛油果滋味無窮🥑芝士誘人的味道🧀健康番茄又一層🍅煙肉香氣又香脆🥓和牛漢堡好醒神🐂大半隻手臂size💪超巨型超重份量👍物超所值唔使諗✌️至尊和牛嘅漢堡🐂一於品嚐味道真😛————————🟠大啡菇素漢堡🍄:食素之人又食得✌️大啡菇真係好得🍄蘆筍又爽又足料🌾芝士誘惑好迷人🧀大啡菇又有兩層🍄牛油果健康過人🥑番茄生菜層層曡🍅洋蔥香甜又爽口🧅味道鮮甜好醒神😙全素食又好健康🥳味道滋昧唔使講😋巨型漢堡餸足料✌️呢間漢堡堅有料👍————————————🔴小食拼盤:(炸芝士條、炸雞粒、炸洋蔥圈🧅、炸魷魚🦑)小食拼盤又好多炸芝士條厚又香外皮脆口熱辣辣入面芝士滿誘惑炸雞粒又香又脆入口又係脆卜卜洋蔥圈外
第一次食超巨型………漢堡包🍔

巨型漢堡餸足料✌️
呢間漢堡堅有料👍

————————————
🔴小食拼盤:
(炸芝士條、炸雞粒、炸洋蔥圈🧅、炸魷魚🦑)
小食拼盤又好多

食..拍…寫已經成為我生活中的一部份
鍾意食…鍾意影…鍾意寫..留下美食回憶
————————————
2021-08-16 14 瀏覽
嗰日本身嚟呢條街睇下有冇甜品食 點知自從被報道完之後果然排到出年都食唔到...但同時又俾我發現到呢間好高質又有誠意嘅Burger店🤩呢間小店開左冇幾耐 舖頭嘅擺設相當得意之餘仲有好多良心語錄💛梗係要支持下!餐廳係小店形式經營 但出餐都幾快!我地就叫左個Burger加薯條 同埋個一個小食🙈•經典手工和牛漢堡🍔+芝士薯條🧀🍟•-Burger嘅份量都幾大!所以我同女朋友share都夠飽😂Burger嘅餡料就有勁厚嘅和牛漢堡扒 煙肉 蕃茄 芝士同洋蔥 一咬落去豐富嘅餡料就滿瀉曬出嚟 師傅好大方🤣而和牛都好Juice!!!肉汁流曬番入個包到好惹味🤤另外個包都好抵讚!師傅用左牛油先焗個個包 令到上碟時香得嚟仲有啲脆口👍🏻👍🏻.而芝士薯條就啱啱新鮮即炸 再撈埋啲芝士粉 咁惹味香脆嘅配撘令到人食唔停口🙈🙈•炸魷魚🦑•-炸魷魚嘅粉漿唔會做到太厚令到食落成個都係粉漿反而咬完落去薄薄嘅一層脆片後 就已經係好爽口嘅魷魚片 比例配合得好好😏再配埋個洋蔥沙律醬就提升到佢嘅味道👍🏻.呢到嘅Burger真心正 係店長親手自家製 而且又坐得舒服 一定要支持下啦🙆🏻‍♀️

餐廳係小店形式經營 但出餐都幾快!
我地就叫左個Burger加薯條 同埋個一個小食🙈

•經典手工和牛漢堡🍔+芝士薯條🧀🍟•
Burger嘅份量都幾大!所以我同女朋友share都夠飽😂
而和牛都好Juice!!!肉汁流曬番入個包到好惹味🤤
另外個包都好抵讚!
師傅用左牛油先焗個個包 令到上碟時香得嚟仲有啲脆口👍🏻👍🏻

•炸魷魚🦑•
炸魷魚嘅粉漿唔會做到太厚令到食落成個都係粉漿
再配埋個洋蔥沙律醬就提升到佢嘅味道👍🏻
呢間漢堡包店取名P.B.S.,其實就即係全名Premium Burger & Sandwich,最近新開座落於銅鑼灣食肆林立嘅希雲街,今日就約埋朋友嚟試吓。霓虹光影下顯得店外店內都份外璀璨。呢度主打都係食burgers,另外都有一系列嘅小食可供選擇。我都係看圖識字嘅人,睇相見到大大隻龍蝦就一於叫返一個試吓。呢個原隻龍蝦三文治賣相真係攞滿分💯,三文治上佈滿切咗嘅龍蝦肉,仲有放咗龍蝦鉗,相當之有氣勢,醬汁配搭亦得宜,所以嚟到一定要叫返一客試試。另外再叫埋招牌至尊和牛漢堡。叫得至尊當然非同凡響,剩返睇佢嘅橫切面已經知道夠晒份量十足,和牛漢堡扒夠晒Juicy就已經係基本嘢,佢仲有煎蛋、牛油果、啡菇、煙肉、蕃茄、生菜、雙重芝士,仲有黑松露醬,我個口咁大都真係咬唔晒!芝士薯條每條薯條已經沾滿咗芝士粉,再喺上面「加料」,然後配合芝士醬一齊食,呢個價錢真係好抵食。黑松露薯條同樣係每條薯條都已經沾滿咗黑松露粉,再配埋黑松露醬,真係食到舔舔脷。果汁屬來自葡萄牙嘅樽裝飲品, $15一啲都唔貴。
霓虹光影下顯得店外店內都份外璀璨。
我都係看圖識字嘅人,睇相見到大大隻龍蝦就一於叫返一個試吓。
原隻龍蝦三文治
另外再叫埋招牌至尊和牛漢堡
黑松露薯條
果汁屬來自葡萄牙嘅樽裝飲品, $15一啲都唔貴。
原隻龍蝦三文治
2021-08-14 20 瀏覽
第二次去啦!好食,非常足料。用呢個價錢比起其他大型連鎖burger 底食好多...食得出好有心做。淨係個芝士薯條勁多芝士粉,食完成枱粉🤣😂主角Burger🍔🍔 唔好睇小個藍芝士漢堡包,好鬼好食必試。如果要share 可以同佢哋講定,佢哋會幫你cut 定💪🏻💪🏻
第二次去啦!好食,非常足料。
淨係個芝士薯條勁多芝士粉,食完成枱粉🤣😂
2021-08-14
  • 經典手工和牛漢堡
  • 藍芝士流心和牛
  • 芝士夢條
2021-08-13 21 瀏覽
藍芝士流心和牛漢堡 $118賣相已經好吸引,好足料,色香味俱全~藍芝士香味濃郁🤩 和牛好厚身,一啖咬落去,好juicy,肉汁流晒出嚟🤤🤤🤤 和牛煎得好香,肉質軟熟,一啲都唔韌👍🏻經典手工和牛漢堡 $108和牛都係好厚身,煎到好香,一啖咬落去,肉汁流到成手都係😂😂😂🤤 餡料豐富😆煙肉都好大塊,咸香得宜~小食拼盤 $158拼盤有芝士條,炸雞粒,炸魷魚同埋炸洋蔥圈,炸得好香脆乾身,唔會油淋淋👍🏻 芝士條好香濃,芝士勁飽滿,被一層薄薄嘅炸粉包住🤤雞粒好香口,肉質嫩滑~魷肉都幾厚身,咬落軟身唔韌~洋蔥圈入面好足料,洋蔥好多,甜甜地,唔會話中空無乜料咁~拼盤仲配有三款醬汁~橙味特飲 $30檸檬特飲 $30包裝好靚😍 店員仲會比杯冰我地自己倒汽水落去飲🤩漢堡包仲可以加配自己鐘意嘅配料🤩 另外依家星期日至四晚仲有優惠,漢堡包同三文治有75折😍😍😍 好抵食🤤

藍芝士流心和牛漢堡 $118

賣相已經好吸引,好足料,色香味俱全~

經典手工和牛漢堡 $108

小食拼盤 $158

芝士條好香濃,芝士勁飽滿,被一層薄薄嘅炸粉包住🤤
雞粒好香口,肉質嫩滑~
魷肉都幾厚身,咬落軟身唔韌~
洋蔥圈入面好足料,洋蔥好多,甜甜地,唔會話中空無乜料咁~
拼盤仲配有三款醬汁~

橙味特飲 $30
檸檬特飲 $30

包裝好靚😍 店員仲會比杯冰我地自己倒汽水落去飲🤩

2021-08-12 22 瀏覽
銅鑼灣希雲街好多好野食~💛💛💛今次黎到P.B.S. Premium Burger & Sandwich食buger!我地兩個都叫左個經典手工和牛漢堡($108 x 2)加$20芝士薯條 本身重想加$20要蕃薯條 可惜無哂食burger點少得啤酒 兩枝1664 ($38 x 2)除左burger佢地有sandwich 見到有卡邦尼三文治好特別但唔敢試XD成個包勁高 勁足料! 心入面第1個反應係究竟點食呀…XD塊漢堡相當有厚度 唔會煮到熟哂所以一d都唔un 重要勁juicy! 可惜比片煙肉搶左個味 不過都好好味! 芝士薯條都幾大份有芝士粉同芝士醬點 本身唔點醬都已經好味!係粗薯黎 正! 炸得幾好一d都唔油!整體burger+芝士薯條都勁正 服務又好好坐得舒服 絕對值得回頭!
銅鑼灣希雲街好多好野食~💛💛💛

我地兩個都叫左個經典手工和牛漢堡($108 x 2)
加$20芝士薯條 本身重想加$20要蕃薯條 可惜無哂
食burger點少得啤酒 兩枝1664 ($38 x 2)

成個包勁高 勁足料! 心入面第1個反應係究竟點食呀…XD
可惜比片煙肉搶左個味 不過都好好味!

芝士薯條都幾大份
有芝士粉同芝士醬點 本身唔點醬都已經好味!
係粗薯黎 正! 炸得幾好一d都唔油!

整體burger+芝士薯條都勁正 服務又好好
坐得舒服 絕對值得回頭!
1K
星期六到銅鑼灣shopping,來到小店雲集的希雲街,就選了這間新開業不久的P.B.S. Premium Burger & Sandwich吃午餐。小店面積不大,座位不多,色彩繽紛的霓虹燈飾尤其搶眼,注入型格時尚氣息。餐牌正如店名,主打漢堡、三文治和炸物小食,價錢不貴,不收加一服務費。經典手工和牛漢堡 $108點了最傳統的基本款漢堡,夾著爽脆生菜、新鮮番茄片、炒洋蔥、芝士、煙肉、酸瓜及和牛漢堡扒,餡料分佈平均,每口都吃到麵包、醬汁、配料和漢堡扒。麵包佈滿芝麻粒,包身烘焙出外層輕脆的口感,內裡鬆軟有彈性。重量級餡料層層疊起後確實是一口無法掌握,和牛漢堡扒口感扎實爽彈,牛味濃郁。水牛城炸雞漢堡 $98所有burger都是即點即製,上桌時熱得盪口,無骨炸雞外脆內嫩,每口都是啖啖肉。秘製醬汁微辣惹味,配合脆卜卜的炸雞、生菜的鮮脆、燒新鮮菠蘿及軟滑的牛油果,層次感尤其豐富。小食拼盤 $118點一客拼盤就可試齊多款小食,包括炸雞粒、炸魷魚、炸芝士條及炸洋蔥圈,份量足夠二至三人share。炸雞粒外皮炸得香脆,鎖緊內裡的肉汁,炸魷魚肉質彈牙爽口不會太韌。一拉開就見到內裡注滿半溶拉絲芝士,滿口都是奶滑芝

薯條

經典手工和牛漢堡 $108
經典手工和牛漢堡

麵包佈滿芝麻粒,包身烘焙出外層輕脆的口感,內裡鬆軟有彈性。

水牛城炸雞漢堡 $98

小食拼盤 $118

汽水

一拉開就見到內裡注滿半溶拉絲芝士,滿口都是奶滑芝士香,芝味無窮。
水牛城炸雞漢堡

凡選購漢堡或三文治,更可以優惠價加配薯條。

芝士薯條 $20
薯條連著薯皮炸得金黃酥脆,保持乾爽不油膩,肉心軟綿細密,灑上略帶甜味的芝士粉。

黑松露薯條 $30
將薯條灑滿烏卒卒的黑松露粉提味,又變成另一種截然不同的風味,入口菌香滿溢,香氣馥郁。
小食拼盤

加$10 就可有一罐汽水。
2021-07-31
2021-08-12 16 瀏覽
銅鑼灣希雲街從來是隱世小店嘅集中地,今次再拜訪發現多了一間新開無耐嘅Burger店!店內走美式快餐風格,座位就唔算好多!餐廳主打漢堡及潛艇堡(三文治)Coke +$10 Passion fruit juice +$15水牛城炸雞翼 $58 價錢唔算貴共4隻,炸得脆口。但俾一般水牛城雞翼調味偏酸!招牌至尊和牛漢堡 $158果然叫至尊和牛漢堡,就有至高嘅高度!基本上所有要加嘅配料應該通通都有配料除左主角和牛漢堡、仲有大啡菇、牛油果、芝士、流心荷包蛋、兩大塊煙肉、蕃茄、洋蔥、酸瓜、生菜。口感勁豐富,而且大啡菇同和牛漢堡食落好juicy,而且竹炭包外皮相對鬆軟! 藍芝士流心和牛漢堡 $118藍芝士味非常濃郁強烈,和牛漢堡好juicy爆餡,burger厚度仲可以用口拎住整個咬,配料仲有蘑菇同洋蔥,兩者之中我較喜愛呢個。芝士薯條 加配+$20 係松露薯條同芝士薯條作出一個選擇,見到人地叫左都非常吸引,滿滿嘅芝士粉,完美包裹整條薯條,芝味濃郁必點!

店內走美式快餐風格,座位就唔算好多!

餐廳主打漢堡及潛艇堡(三文治)

Coke +$10
Passion fruit juice +$15

水牛城炸雞翼 $58
價錢唔算貴共4隻,炸得脆口。但俾一般水牛城雞翼調味偏酸!

招牌至尊和牛漢堡 $158

果然叫至尊和牛漢堡,就有至高嘅高度!
基本上所有要加嘅配料應該通通都有

藍芝士流心和牛漢堡 $118

配料仲有蘑菇同洋蔥,兩者之中我較喜愛呢個。

加配+$20
2021-07-30
  • 藍芝士流心和牛漢堡
2021-08-11 19 瀏覽
-☆ 𝙋.𝘽.𝙎. 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 & 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙬𝙞𝙘𝙝銅鑼灣希雲街12號地舖正呀!我又食burger啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و✦ 招牌至尊和牛漢堡大大個burger咩都有d咁,蛋、牛油果、大啡菇、煙肉、洋蔥、漢堡等等⋯隻蛋正常係太陽蛋我轉左熟蛋,不好似煎到有d黑黑地,其他野都無乜問題,個漢堡好juicy,不過又係上枱先同我講無晒黑色包,其實咁樣感覺唔係咁好,如果早d講會好d。✦ 藍芝士流心和牛漢堡 (加大啡菇)我覺得呢個好食過至尊(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)藍芝士好正,不過唔係個個頂到隻味,漢堡一樣juicy加埋大啡菇增加口感,同埋中和油膩感,而且呢個size食起黎都無咁論盡(´▽`)✦ 黑松露薯條好食!好多黑松露粉,個醬都仲有黑松露,係食到底d薯條都有好多粉,唔係淨係灑喺面咁簡單。✦ 炸魷魚炸粉同魷魚好易分開,基本上一叉落去就已經會散開左咁,不過味道無乜問題。餐廳d枱有好多漢堡包仔好得意,員工服務都好好,好有禮貌,呢樣加好多分。
銅鑼灣希雲街12號地舖

正呀!我又食burger啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

✦ 招牌至尊和牛漢堡

✦ 藍芝士流心和牛漢堡 (加大啡菇)

✦ 黑松露薯條

✦ 炸魷魚

2021-08-11 49 瀏覽
銅鑼灣希雲街一帶的餐廳吃過好幾次,質素都很好,今日再下一城,和朋友一起吃漢堡。餐廳面積貫徹這一代的特色,面積都比較小,只有數張桌椅。裝潢以工業風為主,石泥牆和地板,簡簡單單。餐牌有不少漢堡、三文治和小食選擇,沒有加一服務費,服務卻非常好,這方面忍不住讚一讚。⭐️招牌自尊和牛漢堡$158漢堡非常厚實,有各種配料,例如牛油果、大啡菇、芝士、生菜、青瓜、番茄、洋蔥 、煎蛋、漢堡、培根等。新鮮即做的漢堡真的很美味,和牛漢堡又厚又多汁,配搭豐富的配料,整體令人難忘。⭐️水牛城炸雞漢堡$98配料有生菜、菠蘿和炸雞,炸雞大大塊,比一般吃的更大更厚身,味道醃得很入味,味道較重鹹一些。加上生菜和菠蘿,整體也是不錯。⭐️小食拼盤$118小食拼盤有數種小吃,例如炸芝士條、炸洋蔥圈、炸魷魚、炸雞粒。炸芝士條裡面是軟芝士,外脆內軟。即叫即炸,很香脆!適合喜歡炸物的朋友。⭐️orange$15吃漢堡怎少得飲品,橙汁健康好味道。⭐️coke zero$10

餐廳面積貫徹這一代的特色,面積都比較小,只有數張桌椅。

裝潢以工業風為主,石泥牆和地板,簡簡單單。

⭐️招牌自尊和牛漢堡$158

⭐️水牛城炸雞漢堡$98
水牛城炸雞漢堡

配料有生菜、菠蘿和炸雞炸雞大大塊,比一般吃的更大更厚身,味道醃得很入味,味道較重鹹一些。

加上生菜和菠蘿,整體也是不錯。

⭐️小食拼盤$118

⭐️orange$15

吃漢堡怎少得飲品,橙汁健康好味道。

⭐️coke zero$10
招牌自尊和牛漢堡
除咗漢堡包仲有幾款三文治揀,仲好抵食‼️藍芝士和牛漢堡 ($118)鍾意藍芝士嘅一定要揀依款口味啊!藍芝士混入和牛漢堡扒,咬開有芝士流心既效果,超級滿足🤤 (同超級肥🤫) 入面仲有蕃茄生菜同磨菇~成個漢堡包好豐富,男仔都夠食!如果想貪心啲,可以再加料,例如煎蛋,大啡菇等等~原隻龍蝦三文治 ($158)相當足料嘅三文治🥪龍蝦肉爽口彈牙,配埋青瓜沙律,配搭相對清新!美中不足係個包烘得吾夠熱,缺少左一份牛油香!芝士薯條 ($20)配菜有芝士薯條,黑松露薯條同蕃薯條🍟等等~芝士薯條同平時餐廳做法好唔同,採用左芝士粉而非芝士醬,份量剛好又吾會太咸,而且薯條好脆啖啖薯蓉😆飲品除左有各款啤酒,仲有梳打水,汽水~價格都算合理喔!

除咗漢堡包仲有幾款三文治揀,仲好抵食‼️

藍芝士和牛漢堡 ($118)

原隻龍蝦三文治 ($158)
相當足料嘅三文治🥪龍蝦肉爽口彈牙,配埋青

芝士薯條 ($20)

飲品除左有各款啤酒,仲有梳打水,汽水~
價格都算合理喔!
2021-08-11 8 瀏覽
P.B.S. Premium Burger & Sandwich 地址: 銅鑼灣希雲街12號地舖電話: 59956883不止漢堡,仲有三文治,看到餡料仲幾特別架叫份all day breakfast $118 總是抗拒不了,為人心大心細乜都有做配合到我。呢份雙太陽蛋,黑松露芝士焗菇bacon,hash brown , ketchup bean ,mini burger 確真抵食fried chicken芝士炸雞粒 $68 用雞柳位置,炸後稍油膩,芝士粉帶甜味道不俗。Burger 才是要推薦的項目,招牌至尊和牛漢堡 $158,大大份漢堡牛肉肉汁爆棚,加上煎蛋bacon ,美味醬汁同溶化芝士,acvocado 疊到勁厚真係要分開幾層段食。佢個飽係黑色好特別,個漢堡食完真係飽到上心口。

地址: 銅鑼灣希雲街12號地舖
電話: 59956883

不止漢堡,仲有三文治,看到餡料仲幾特別架

佢個飽係黑色好特別,個漢堡食完真係飽到上心口。