2022-04-30
🍴芝士黑松露薯條 HKD62超大的一盤🤩上邊淋滿車打芝士加埋黑松露 都唔好話唔吸引🙈薯條本體上仲灑上左熱浪味粉 成件事好重口味🥰芝士就算放耐左都冇變硬 但係黑松露味就俾芝士搶左 唔太明顯😣同埋食到最後碟底都幾多油 略油膩 同朋友share就剛剛好🙈🍴煙雞肉墨西哥餅 HKD62睇上去細細件 但係餡料好足 每一啖都會食到😋雞肉同紅洋蔥加上本身微辣嘅調味 十分惹味🥴食到邊邊位仲有jalapeño 墨西哥風味更濃😬🍴竹炭鮮奶咖啡 HKD38口感都幾獨特 飲落去沙沙的 應該係竹炭粉🧐味道上就同普通Latte冇太大分別🙈🍴薄荷朱古力咖啡 HKD38咖啡味偏淡 奶味重🙈第一啖入口唔太有薄荷味 過左一陣薄荷味先出🧐飲耐左多左一份清新嘅感覺 但係如果各方面嘅味道都再濃啲就更好(個人重口味🤣
🍴煙雞肉墨西哥餅 HKD62
🍴竹炭鮮奶咖啡 HKD38