Plato Cafe & Bistro (Mikiki)

2024-09-19 170 瀏覽
啟德站MIKIKI入口轉右即到好易搵新式西餐廳裝飾 樓底高燈光明亮坐得舒服店員落單有禮、上菜速度又快!食物水準幾好計落仲好抵食特別係精選二人套裝HK$458 菜式豐富份量又夠仲有2份甜品!前菜-日式天婦羅魷魚用上特別調味後的薄薄一層炸粉份量偏多仲件件都大條肉量十足食後又不會成口粉沾上芥末沙律醬更有清新既口感波士頓龍蝦配龍蝦汁意大利飯新鮮既波士頓龍蝦完全冇雪味配上香草汁焗完香氣十足 肉質夠爽好彈牙龍蝦鉗提前敲碎 食時不會麻煩意大利飯成品十分出色每一啖都係龍蝦湯既精華配上露旬及小羅白 清甜味美!主菜-炭燒澳洲肉眼牛扒厚切既炭燒肉眼火喉掌控得好七成熟外焦內軟充滿肉汁肉眼既脂肪比例比西冷更高食落更軟滑彈牙甜品-焦糖芝士蛋糕 X 2份餐湯-南瓜濃湯飲品-$32自選飲品 X 2杯香甜既切餅芝士味偏濃配上一杯即磨咖啡或LATTLE 作結尾係幾好既配搭
啟德站MIKIKI入口轉右即到好易搵
新式西餐廳裝飾 樓底高燈光明亮坐得舒服
店員落單有禮、上菜速度又快!
食物水準幾好計落仲好抵食
特別係精選二人套裝HK$458
菜式豐富份量又夠仲有2份甜品!

前菜-日式天婦羅魷魚

配上香草汁焗完香氣十足 肉質夠爽好彈牙
龍蝦鉗提前敲碎 食時不會麻煩
意大利飯成品十分出色
每一啖都係龍蝦湯既精華
配上露旬及小羅白 清甜味美!

主菜-炭燒澳洲肉眼牛扒

日式天婦羅魷魚
炭燒澳洲肉眼牛扒
焦糖芝士蛋糕
2024-09-19 129 瀏覽
位於Mikki既「Plato Cafe & Bistro✨」環境舒適寬敞,裝修精緻優雅,而晚餐好味又抵食,包括餐湯、主菜、飲品,食品以西式為主,意粉、漢堡、扒類等等,應有盡有。「松子仁欖油蒜片意大利粉」🍝🌰用咗新鮮嘅松子仁同香脆嘅蒜片,搭配上香濃嘅欖油,味道清新又唔膩,食落去真係好味。而「西班牙海鮮炒飯」🍚🦐用咗多種新鮮嘅海鮮,炒到香噴噴,味道豐富,搭配上西班牙特有嘅香料,真係好好味,食過翻尋味。另外必食推介既「BBQ汁豬肋骨」🍖🔥,呢個豬肋骨燒得外脆內嫩,沾上特製嘅BBQ醬,味道香濃,每一啖都都令人陶醉。總之,「Plato Cafe & Bistro✨」真係一間高質素又好味嘅餐廳,無論係環境、食物質素定服務都非常出色。

2024-09-19 131 瀏覽
精選二人套餐 $458人均唔洗300已經有靚景,有龍蝦,牛扒,湯,沙律,飲品🤭得咼!是日餐湯今日係南瓜湯😚好濃!煙三文魚凱撒沙律有得係3樣野入面揀,為咗健康著想,嗌沙律😜好好食,已預拌沙律醬係入面,仲有麵包碎煙肉碎係面!重點煙三文魚,唔會太咸!正呀👍🏼 波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯好吸引呀!有半隻龍蝦🤭好彈牙!!我哋拆肉,將啲蝦膏蝦油都一齊撈落個意大利飯入面😍超好食❗️❗️意大利飯都配好多蔬菜,顏色同營養都好豐富👍🏼炭燒澳洲肉眼牛扒(5成)話5成就真係5成!!入面勁嫩,粉紅色㗎🤭食落入面好軟淋淋,正!最正係個西蘭花,燒過再配啲牛油,勁好食😨是日精選甜品個餐仲有甜品!今晚係檸檬芝士蛋糕😝好靚嘅擺碟,蛋糕唔會太酸或太甜,好平衡!至於飲品,竟然有蜂蜜柚子茶 & 冰果茶都係唔洗加錢🤭

精選二人套餐 $458

是日餐湯
今日係南瓜湯😚好濃!

波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯

炭燒澳洲肉眼牛扒(5成)

是日精選甜品

至於飲品,竟然有蜂蜜柚子茶 & 冰果茶都係唔洗加錢🤭
2024-09-19 72 瀏覽
呢間餐廳新開嘅!見到夜晚都幾多選擇所以就入去西班牙風乾火腿伴哈蜜瓜沙律完全係奢華嘅感覺,而且啲風乾火腿都唔會死下鹹同埋太乾!### 是日餐湯無論是濃郁的蕃茄湯,餐湯都散發著家常的溫暖!### 炭燒BBQ豬仔骨配薯條及沙律這道炭燒BBQ豬仔骨外焦內嫩,煙燻的香氣與甜美的醬汁完美結合。搭配金黃酥脆的薯條,夠晒熱有誠意!清新的沙律則為整體增添了健康感覺!### 鮮菠蘿牛肉漢堡配薯條及沙律這個鮮菠蘿牛肉漢堡獨特而美味,嫩滑的牛肉餡配上多汁的菠蘿,豐富的甜酸口感令人驚艷。漢堡的外皮香脆,內餡卻柔軟多汁,搭配同樣酥脆的薯條和清爽的沙律,好晒瞓夠晒食。### 芒果沙冰這杯芒果沙冰口感冰涼,甜而不膩,帶來一抹熱帶的清新### 檸檬茶凍的檸檬茶,少冰卻充滿清新酸甜的滋味,讓人瞬間神清氣爽
呢間餐廳新開嘅!見到夜晚都幾多選擇所以就入去

西班牙風乾火腿伴哈蜜瓜沙律

完全係奢華嘅感覺,而且啲風乾火腿都唔會死下鹹同埋太乾!

### 是日餐湯

無論是濃郁的蕃茄湯,餐湯都散發著家常的溫暖!

### 炭燒BBQ豬仔骨配薯條及沙律

### 鮮菠蘿牛肉漢堡配薯條及沙律

這個鮮菠蘿牛肉漢堡獨特而美味,嫩滑的牛肉餡配上多汁的菠蘿,

### 芒果沙冰
這杯芒果沙冰口感冰涼,甜而不膩,帶來一抹熱帶的清新

### 檸檬茶
凍的檸檬茶,少冰卻充滿清新酸甜的滋味,讓人瞬間神清氣爽
2024-09-19 113 瀏覽
悠閒歐陸式餐廳🍴用上鮮明黃色格調為主,開揚舒適😊菜式以歐陸西餐作招徠🍝由小食、主菜、甜品及飲品均一應俱全😃一般煮意大利飯的醬汁,是用淡忌廉🥛這次用到南瓜醬汁,顏色橙紅,味道甜美😋雞胸經煙薰煮制,帶有淡淡的燒香味🔥入口軟腍嫩口,肉味十足🤤用原隻軟殻蟹做Burger,真係物超所值🤩軟殼蟹即叫即炸,肉質香脆新鮮🦀牛肉厚身Juicy,味道好濃郁🍔加上鬆軟麵包及惹味醬料,絕對是必點之選😙炸魷魚鬚也是很受歡迎的小吃🦑熱辣辣炸至金黃色🔥酥香脆口加上惹味的淮鹽🧂吃落非常滋味🥹海鹽焦糖是近年很受歡迎的甜點口味😍利用鹹鹹的海鹽,提升焦糖的味道🔝這件海鹽焦糖芝士蛋糕🍰充滿香濃的焦糖味,帶點鹹香,口感幼滑🤗
悠閒歐陸式餐廳🍴
用上鮮明黃色格調為主,開揚舒適😊
菜式以歐陸西餐作招徠🍝
由小食、主菜、甜品及飲品均一應俱全😃

一般煮意大利飯的醬汁,是用淡忌廉🥛
這次用到南瓜醬汁,顏色橙紅,味道甜美😋
雞胸經煙薰煮制,帶有淡淡的燒香味🔥
入口軟腍嫩口,肉味十足🤤

用原隻軟殻蟹做Burger,真係物超所值🤩
軟殼蟹即叫即炸,肉質香脆新鮮🦀
牛肉厚身Juicy,味道好濃郁🍔
加上鬆軟麵包及惹味醬料,絕對是必點之選😙

炸魷魚鬚也是很受歡迎的小吃🦑
熱辣辣炸至金黃色🔥
酥香脆口加上惹味的淮鹽🧂
吃落非常滋味🥹

海鹽焦糖是近年很受歡迎的甜點口味😍
利用鹹鹹的海鹽,提升焦糖的味道🔝
這件海鹽焦糖芝士蛋糕🍰
充滿香濃的焦糖味,帶點鹹香,口感幼滑🤗
  • 南瓜汁雞胸意大利飯
  • 軟殼蟹芝士牛肉漢堡
  • 日式天婦羅魷魚鬚
  • 海鹽焦糖芝士蛋糕
2024-09-16 276 瀏覽
🍴新蒲崗滿場抵食西餐🍴-最近去咗呢間位於新蒲崗嘅抵食西餐cafe😛 一個靚靚地嘅二人套餐 包餐湯 前菜 主食 意粉或飯 仲有甜品同飲品都係$458😎 唔怪得平日夜晚都坐滿全場 好熱鬧🤣 香港地座位少不免同隔離枱近少少 不過內裝都幾elegant😙 -🥂精選二人套餐 $458-🥫餐湯蕃茄湯蕃茄湯唔會好鹹 湯底texture比平時飲到嘅厚身一啲😙-🥗煙三文魚凱撒沙律煙三文魚都算幾多 整成一朵玫瑰花😂 另外生菜唔會濕淰淰 抵讚😌 另外仲有芝士碎🥰-🍝北海道帶子松露野菌意粉一上菜就聞到好香 帶子都飽滿 有預先煎過😗 意粉松露醬汁都唔孤寒 每條粉都沾到醬 好夠味🤪-🐄澳洲肉眼牛扒主食我地㨂咗肉眼牛扒 份量都幾大份 肉味都濃 有咬口 啖啖肉🤓 另外仲配咗焗薯 沾一下肉汁好夾呀😎-🍰芝士蛋糕🍨竹碳麻糬千層酥盒子配雪糕 加配$48甜品我地㨂咗跟餐嘅芝士蛋糕😎 芝士蛋糕雖然係跟餐但份量都好大件 食落幾滑順厚實 仲有雜莓同果醬 唔錯😜 另外一份我地升級做竹碳麻糬千層酥盒子 千層酥都幾酥脆 而且中間放咗麻糬內餡 口感好QQ🤓 加上雪糕 層次感十足呀🍦-🍌香蕉朱古力奶昔 加配$26🥭芒果沙冰 加配$26飲品方
🍴新蒲崗滿場抵食西餐🍴

🍰芝士蛋糕
🍨竹碳麻糬千層酥盒子配雪糕 加配$48

🍌香蕉朱古力奶昔 加配$26
🥭芒果沙冰 加配$26
飲品方面 我地升級咗兩杯特飲 一杯香蕉朱古力奶昔 都幾濃郁 香蕉味十足 飲落去好滿足😋 而芒果沙冰 就有啲似芒果雪糕打成嘅smoothie🥭

📍Plato Cafe & Bistro (Mikiki) (新蒲崗)
新蒲崗太子道東638號Mikiki 1樓116號舖
2024-09-16 228 瀏覽
餐廳位於Mikiki商場地鐵啟德站B出口 往沐元街方向步行約5分鐘路程到達Mikiki商場另外 亦可於Airside商場出口 經天橋前往Mikiki商場後者全程都有蓋 落雨冇遮都唔洗怕散叫左2款意粉卡邦尼煙肉意大利粉 $98煙肉片量多加左唔少菇菌類煙三文魚牛油果忌廉意大利粉 $148用3大片煙三文魚捲成玫瑰花形狀牛油果忌廉醬汁呈淺綠色忌廉比重較多 唔太食到牛油果味2款意粉口感偏林配料豐富Dinner set 包餐湯同普通餐飲比較過餐牌之後 發現豬仔骨叫set抵d炭燒BBQ豬仔骨配薯條及沙律 $188柚子口味沙律菜脆卜卜既幼薯條 配蕃茄醬沙律可以中和豬仔骨同薯條既油膩感主角豬仔骨有8大條骨醬汁調味剛好 肉質嫰滑是日餐湯 南瓜湯 <朋友全清凍橙汁 +$10可以係點餐時候揀即上/後上/少冰
餐廳位於Mikiki商場

醬汁調味剛好 肉質嫰滑
是日餐湯 南瓜湯 <朋友全清
凍橙汁 +$10
可以係點餐時候揀即上/後上/少冰

Plato Cafe & Bistro 係新蒲崗Mikiki 都有分店!裝潢帶著歐式風情💕彷彿置身於異國小咖啡館服務員親切有禮,讓人倍感溫馨。係間性價比高!環境舒服嘅西餐廳我點了一杯朱古力咖啡!味道濃郁咖啡同朱古力層次分明有豐富口感,每一口都讓人回味無窮。朋友叫左杯焦糖鮮奶咖啡焦糖香甜與鮮奶的柔滑在口中交融,口感順滑。這杯咖啡特別適合喜歡甜味又不想太膩的人,讓人忍不住一口接一口。主食點左一個芝士蕃茄薄餅薄餅🍕餅底烤得恰到好處脆而不硬,更有拉絲效果🧀滿滿的芝士香配上蕃茄的酸甜適中,搭配起來不油膩,清新的感覺。仲品嘗左西班牙黑毛豬鞍配薯條賣相吸引!黑毛豬鞍的肉質嫩滑,每一口都充滿了肉汁的香氣。搭配即炸薯條夠晒香脆Mikiki Plato Cafe & Bistro 是一個值得再三光顧餐廳。每一道菜都能讓人感受到廚師的用心!餐飲同環境都令人滿意!
裝潢帶著歐式風情💕彷彿置身於異國小咖啡館
服務員親切有禮,讓人倍感溫馨。
係間性價比高!環境舒服嘅西餐廳

我點了一杯朱古力咖啡!味道濃郁
咖啡同朱古力層次分明有豐富口感,
每一口都讓人回味無窮。

朋友叫左杯焦糖鮮奶咖啡
讓人忍不住一口接一口。

主食點左一個芝士蕃茄薄餅
薄餅🍕餅底烤得恰到好處脆而不硬,

仲品嘗左西班牙黑毛豬鞍配薯條

餐飲同環境都令人滿意!
2024-09-09 339 瀏覽
今天黃昏,我和太太到新蒲崗Mikiki 1樓,光顧了一間名叫Plato Cafe & Bistro的西餐廳,期待著一頓豐盛的晚餐。我們選擇了精選二人套餐,這套餐內容十分吸引。首先上桌的是當日餐湯,濃郁的口感讓我們倍感溫暖。接下來是煙三文魚凱撒沙律,鮮嫩的煙三文魚搭配清脆的生菜,讓人食指大動。主菜是波士頓龍蝦意大利飯和燒黃油春雞。龍蝦意大利飯的米飯吸收了海鮮的鮮味,每一口都令人陶醉;而燒黃油春雞外脆內嫩,十分美味,讓我們不禁多吃了幾口。最後,我們選擇了甜品芝士蛋糕,口感滑順,甜而不膩,搭配蜂蜜柚子茶,清新的茶香讓整個用餐體驗更加完美。

2024-09-09 348 瀏覽
新蒲崗的尋幽探秘,導致我一直拒絕Mikiki呢個大型商場。生怕去了也只是找到連鎖的餐廳。但今次找到了久違的新鮮感。講緊一間叫Plato Cafe & Bistro的西餐廳,裝修簡約不花巧,每處也是燈火通明。選擇幾多,而且價錢合理。一大兩小選了個Dinner for two,有意大利飯又有牛扒加上餐湯同甜品餐飲絕對能夠滿載而歸。天婦羅魷魚鬚比較香脆,而且份量好多,絕對唔似前菜份量,直程同主菜份量差不多。北海道帶子松露野菌意大利飯上竟然有半隻龍蝦,而且海鮮數量絕對多過啲飯,食海鮮都食到飽。海鮮味道唔錯,而且多種配搭配上意大利飯簡直一流。炭燒澳洲肉眼牛扒,絕對另眼相看,原本以為食落去又靭又柴,點知呢度嘅medium rare真係做得啱啱好,切落去已經感受得到柔軟,小朋友換牙都食得到好開心。佢兩個食得多過我,真係激氣。另一地方吸晴地方,係芒果沙冰同埋Oreo奶昔,味道啱啱好,不會過甜,而且打得好幼滑。一邊飲一邊解膩非常之好。之後小朋友就話要食心太軟,所以我都將甜品升級咗比佢哋好好享受美妙的甜品。有時候一家三口一齊嘆美食,就係開心快樂的一晚,幸福的一餐。
但今次找到了久違的新鮮感。
選擇幾多,而且價錢合理。

海鮮味道唔錯,而且多種配搭配上意大利飯簡直一流。

有時候一家三口一齊嘆美食,就係開心快樂的一晚,幸福的一餐。

2024-09-04
紀念日
2024-09-09 300 瀏覽
朋友仔話陪佢行超市係(Mikiki)入面正在減價咁更係順便係商場入面搵食朋友仔想食西餐食牛扒係商場一樓見到Plato Cafe & Bistro見佢門口有幾個人等位好彩唔係等太耐因為我地成八點先食😬😅餐廳有二人套餐提供有前菜+餐湯+主菜+飲品+甜品餐飲配$32 可補差價配其他飲品最吸精係甜品😋👉🏻餐湯✴️是日餐湯係蘑菇湯口感好濃郁又唔稀 有粒粒蘑菇👉🏻飲品✴️水果茶咁熱天氣有一杯清新爽口的冰水果茶👉🏻前菜✴️日式天婦羅魷魚炸至金黃酥脆😋👍外層酥脆魷魚肥美鮮嫩彈牙加上自製的特製醬汁超惹味前菜👉🏻主菜✴️龍蝦汁龍蝦意大利飯😋👍飯粒煮至剛剛煙靭吸收龍蝦湯汁的鮮甜有半隻龍蝦肉鮮嫩👉🏻主菜✴️炭燒澳洲肉眼牛扒😋👍呢個價錢食到咁嘅質素算物超所值有燒烤香味 嫩滑肉質加上少少油脂嘅香味order咗七成好juicy👉🏻甜品✴️檸檬芝士蛋糕😋飯後食過酸酸地蛋糕好配合👉🏻甜品✴️朱古力心太軟配雪糕😋😋女人總有第三個胃🤣本身想叫千層酥 可惜售罄心太軟外脆內軟下單時又可以選擇多些忌廉𠻹👍
朋友仔話陪佢行超市

• 天婦羅魷魚鬚
  • 龍蝦龍蝦汁意大利飯
  • 水果茶
2024-09-08 276 瀏覽
黎到mikiki一定會嚟食這間餐廳,二人餐性價比高, 經過開都會嚟食二人餐458, 兩個湯,一個前菜, 一個意大利飯一個主菜,兩杯嘢飲,兩個甜品今次嚟食冇加價覺得真係食都幾抵食二人餐有湯有沙律煙三文魚凱撒沙律蔬菜份量都算多,食落爽口新鮮主菜可以揀,炭燒澳洲肉眼牛扒次次都會揀呢個牛扒, 肉質好靚, 唔係嗰種用鬆肉粉嗰種, 一食就知大大塊, 都止到鋸扒癮嘅,質素都拍得住 Outback叫五成熟,其實都對得住五成嘅今次呢塊牛扒質素高,食落冇筋波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯唔係淨係得蝦汁嗰種,係有半隻龍蝦喺上面,真材實料上嚟見到都已經覺得打卡一流龍蝦肉都算多, 肉質爽口, 頭部位置仲有一啲 蝦膏甜品有檸檬芝士蛋糕, 簡單但係好好食是日餐廳都幾多人,將近坐滿整體覺得非常滿意, 下次再嚟mikiki會再選擇這間餐廳
今次嚟食冇加價
覺得真係食都幾抵食

二人餐有湯有沙律

煙三文魚凱撒沙律
蔬菜份量都算多,食落爽口新鮮

主菜可以揀,炭燒澳洲肉眼牛扒

大大塊, 都止到鋸扒癮嘅,質素都拍得住 Outback

叫五成熟,其實都對得住五成嘅
今次呢塊牛扒質素高,食落冇筋

波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯
唔係淨係得蝦汁嗰種,係有半隻龍蝦喺上面,真材實料
上嚟見到都已經覺得打卡一流

龍蝦肉都算多, 肉質爽口, 頭部位置仲有一啲 蝦膏

甜品有檸檬芝士蛋糕, 簡單但係好好食

是日餐廳都幾多人,將近坐滿

整體覺得非常滿意, 下次再嚟mikiki會再選擇這間餐廳
2024-08-29
  • 精選二人套餐
  • 澳洲肉眼牛扒
  • 波士頓龍蝦汁意大利飯
2024-09-08 246 瀏覽
今日經過mikiki,發覺有一間靚Plato Cafe & Bistro餐廳,我就同老公叫左精選二人套餐煙三文魚凱撒沙律,沙律菜都好新鮮爽口,配埋芝士碎同埋脆麵包粒,好開胃北海道帶子松露野菌意粉,帶子彈牙爽口,味道鮮甜!意粉都有好濃郁嘅松露味道,配埋野菌一齊食,幾好味澳洲肉眼牛扒,粉嫩色剛剛好!肉質鮮嫩多汁,味道濃郁,配埋焗薯一齊食,夠哂飽肚!檸檬芝士蛋糕,濃郁芝士香味配埋清香酸酸嘅檸檬,唔會太膩,越食越開胃餐廳舒適寬敞,裝修幾靚!上菜速度快,餐廳店員服務態度友善

餐廳舒適寬敞,裝修幾靚!上菜速度快,餐廳店員服務態度友善
2024-09-08 236 瀏覽
之前在觀塘吃過這間性價比高的西餐廳,今次我們在Mikiki購物之後都嚟試吓揀咗二人晚餐,唔使諗有齊餐湯主菜飲品店內的大玻璃窗望出去感覺幾開揚小食好推薦「日式天婦羅魷魚」口感好香脆 仲有少許海苔粉點綴份量比一般小食大,足夠二人分享蔬菜湯簡簡單單,飲落好開胃北海道帶子松露扁意粉帶子煎香size滿意!好Creamy的意粉汁,也夠香濃人均二百多的套餐還可以選美國安格斯肉眼扒也是性價比高很大塊份量有點誇張我覺得五成熟啱啱好,切開見到有肉汁還有焗薯、焗翠玉瓜蔬菜等-飲品方面包兩杯$32以下的正價飲品選了凍檸茶 不太甜 口味OK餐廳整體食材都係唔錯環境光猛舒服服務員都幾有禮貌當日大概7:30左右都差唔多滿晒下次過嚟Mikiki都會再試吓其他食物

揀咗二人晚餐,唔使諗有齊餐湯主菜飲品

店內的大玻璃窗望出去感覺幾開揚
小食好推薦「日式天婦羅魷魚」

口感好香脆 仲有少許海苔粉點綴
份量比一般小食大,足夠二人分享

蔬菜湯簡簡單單,飲落好開胃

北海道帶子松露扁意粉

帶子煎香size滿意!好Creamy的意粉汁,也夠香濃

人均二百多的套餐還可以選美國安格斯肉眼扒也是性價比高

很大塊份量有點誇張
我覺得五成熟啱啱好,切開見到有肉汁
還有焗薯、焗翠玉瓜蔬菜等
飲品方面

滿晒
下次過嚟Mikiki都會再試吓其他食物
  • 天婦羅魷魚鬚
  • 北海道帶子松露惹菌扁意粉
前幾日同朋友去咗新蒲崗😗新蒲崗地段附近好多工廈,但係如果想坐得好啲 食得舒服Mikiki商場呢一間西餐餐廳真係唔錯😎🙌🏻試咗佢哋嘅精選二人套餐,真係好抵食,淨係$458!❤️‍🔥煙三文魚凱撒沙律 呢個沙律好清新,煙三文魚味道濃郁,配上新鮮嘅生菜同凱撒醬,食落去好開胃🤍💚北海道帶子松露野菌意粉💓 帶子新鮮滑溜,松露香味撲鼻,野菌亦加添咗層次感,真係好滿足!🩵🙌🏻澳洲肉眼牛扒 肉眼牛扒🥩煎得好好~肉質好好食😛另外隔離嘅薯仔都整得唔錯😆紐約芝士蛋糕 餐後甜品選咗紐約芝士蛋糕,口感滑溜,芝士味濃厚😆仲有少少果醬酸酸甜甜😎🤣唔會過甜,完美!整體而言,呢個套餐性價比好高,食物質素都唔錯😍❤️如果你喺新蒲崗附近,記得去試下!
Mikiki商場呢一間西餐餐廳真係唔錯😎🙌🏻
試咗佢哋嘅精選二人套餐,真係好抵食,淨係$458!❤️‍🔥