2019-09-30
想食豬手,又見到呢間野係訂座app有半價優惠,就book 左試試。一上去就覺得間餐廳好細。我地嗌左三樣野食:豬手,炸蘑菇同埋無得半價既蘋果批。點完菜想要水時佢先話呢度無免費既水,建議我地嗌野飲。就算外國既餐廳都有免費既tap water 啦,呢一下已經令印象差左。*他他汁炸蘑菇*($105)黎到有d 失敗,蘑菇好細爐,炸粉好厚,差過前以係apple green 食既炸蘑菇*德國白脆咸豬手配香椰菜及烚薯*($243)豬手唔係原隻而係切完上,味道都ok,配菜nth special*德國式蘋果批*($95)因為之前係鹿特丹食過一個超好味既apple pie, 見openrice 都多人讚呢間既apple pie 所以正價都要一試。老實講無乜特別,仲要唔平,唔算值得食總括而言呢間野唔算特別好食,main menu 半價但甜品同野飲正價,埋單都around$500, 野食一般,性價比不高, 唔會再試
*他他汁炸蘑菇*($105)
*德國白脆咸豬手配香椰菜及烚薯*($243)
*德國式蘋果批*($95)