2023-02-12
餐廳除左有2層之外仲有indoor同outdoor既位置 復古裝潢風格😻除左適合約會慶生之外 個日都見到好多人happy hours🥂🦭SALUMI & GNOCCO FRITTO $248碟上有5款唔同既cold cuts同幾件fried dough🦭RAVIOLI DI ZUCCA $168Ravioli係以南瓜蓉作為餡料 食落係好香滑完全唔會有顆粒感😻而且粒粒都脹卜卜 滿滿既餡料🤩因為係用butter煮所以冇乜醬汁 但係食落又唔會乾🦭CAVATELLI ALLA PESCATORA $248呢一碟亦係我最愛🥳個人認為係必嗌Homemade Cavatelli搭配海鮮 好鮮甜令人食完又食而呢一款麵呈短圓筒形 外形口感都同Orecchiette相似 所以佢地係朋友黎架😉🦭CALAMARO RIPIENO $228魷魚入面釀左一啲餡料 外面係黑色既墨汁 上左枱之後staff會係你面前再落埋另一個醬汁📍 Ramato上環荷李活道208號地舖
🦭SALUMI & GNOCCO FRITTO $248
🦭RAVIOLI DI ZUCCA $168