2016-04-10
<<龍蝦漢堡>>平時閒閒地都索價百幾二百蚊,呢到$88就食到?!見佢平成咁,即管試試佢!由於係Lunch時段黎食,加$18就可以跟一樣小食同飲品,我就揀左兩件炸蠔! 點完餐等左大約15分鐘就有得食,賣相係不錯的。個包皮係有焊過下,食落係熱的,如果可以烤到佢少少脆會更加好味呢。 呢個包個涵唔單止有龍蝦肉,仲有一舊原隻帶子o係入面。聽落好豐富好正!但係,舊帶子同龍蝦肉都係接近完全無味。。。好似用水恰完就咁放上個包咁,感覺零調味。。。(可能佢有少少,但真係好唔夠味)。而龍蝦肉份量正常,$88都唔會期望比到好多料架啦。龍蝦肉質口感正常,無麥特別,用料同價錢成正比,成件事好合理。個包個醬都係普通千島醬,食落成個包都好普通。。。真係有點兒失望。反而反而,呢個餐最令人驚喜嘅係自取用黎點炸蠔的Cocktail醬。酸酸甜甜咁幾特別!😍😍😍個炸蠔雖然唔算大粒,但都幾juicy,點落個cocktail醬到,非常好味。雖然今次好失望,但我係會再黎試其他漢堡架!我相信佢嘅牛漢堡應該會好食好多😁😁😁 。