2020-11-22 18 瀏覽
精選生蠔 $9你冇聽錯,精選生蠔只需要$9,雖然最少要叫半打,但係都只係$54 ,真係冇理由唔試。侍應話今日嘅精選生蠔係日本蠔,比較細隻,但質素估唔到都唔錯。海水味、金屬味層次都有。美國中碼生蠔 $18、南非生蠔 $29、法國生蠔 $39精選生蠔以外嘅生蠔價錢都唔貴。每個產地都叫左2隻嚟試!美國生蠔味道淡身,易入口。南非生蠔海水味最重。至於法國生蠔只需$39,只能夠說性價比極高。見到枱枱都叫完一round又一round, 送酒一流。炸雞軟骨串 $68送酒必備!新鮮炸起,熱辣辣、脆卜卜好惹味。$68來講,份量超級多,好抵食。意式巴馬火腿沙津 $58沙律菜新鮮,車厘茄好甜,巴馬火腿鹹鹹香香,油脂充足,非常開胃。牛油蒜蓉焗虎蝦 $78啲蝦大大隻,蒜蓉牛油汁較得非常香,但又唔會搶走蝦嘅鮮味,好好食。

精選生蠔 $9

美國中碼生蠔 $18、南非生蠔 $29、法國生蠔 $39

炸雞軟骨串 $68

意式巴馬火腿沙津 $58

牛油蒜蓉焗虎蝦 $78
2020-11-21 105 瀏覽
環海大廈依個隱秘既位其實有好多好野食, 今次就同朋友揀左SEASON PLUS。聽講SEASON PLUS既蠔好抵食, 望下MENU見佢叫支酒就可以優惠價加蠔或小食, 50蚊有半打蠔, 又真係幾抵! 不過朋友唔飲酒, 今晚我地都係淺嚐一下, 叫左兩隻中碼蠔試試。 蠔身飽滿, 賣相不錯, 入口爽口, 甜味突出。威爾斯羊仔架4支骨既羊仔架大件厚肉, 烤得剛好5成熟, 中心位置再生少少, 但口感非常之PERFECT,  而且充滿豐富羊肉香味但不帶羶味, 平時怕羊酥味既人相信都接受到! 而骨邊位帶少少既脂肪, 帶出更豐富羊油香味, 成個味道再昇華。美國特級安格斯西冷好有份量既西冷扒, 肉質彈牙而且充滿肉汁, 煎得好好! 最中意佢脂肪少但肉味卻又好香濃, 出色! 同羊架一樣, 配菜有香脆既薯角同拌左醋既沙律菜, 好完整又滿足既一份扒餐!見幾乎枱枱都叫酒加生蠔, 睇泥相當受歡迎, 下次會約埋飲酒既朋友泥食下生蠔飲番兩杯happy hour!

威爾斯羊仔架

2020-11-21 91 瀏覽
見到咁多人介紹呢間食生蠔,所以就黎試試,但原來真係咁偏僻㗎雖然位置唔就腳,但7:30去到全場位置都坐滿7-8成生蠔🦪都算新鮮好味,真係好抵食囉呢個海鮮拼盤,分量多,唔錯唔錯!但呢個大蝦大啡菇意粉又幾好味喎意粉味道唔錯,蝦都彈牙爽口如果喜歡食蠔同大啡菇既朋友仔黎呢間餐廳都係一個唔錯既選擇
見到咁多人介紹呢間食生蠔,所以就黎試試,但原來真係咁偏僻㗎
雖然位置唔就腳,但7:30去到全場位置都坐滿7-8成

生蠔🦪都算新鮮好味,真係好抵食囉

呢個海鮮拼盤,分量多,唔錯唔錯!

但呢個大蝦大啡菇意粉又幾好味喎
意粉味道唔錯,蝦都彈牙爽口

如果喜歡食蠔同大啡菇既朋友仔黎呢間餐廳都係一個唔錯既選擇
今次黎到尖沙咀,估唔到係一個好偏僻既位置,竟然有呢間咁抵食既餐廳,而且仲有cocktail freeflow,想今酒食野既朋友一定要黎試一試,真係可以食飲吹一晚。環境方面,店舖夠曬大,又有齊室外位,可以比大家一路叉電,一路飲酒,一路食野,真係幾perfect。但位置就有少少難揾,要上樓梯再轉角。飲酒方面,最主打就梗係個cocktail freeflow la,唔洗$100蚊既價錢,就可以飲到成10幾款cocktail,仲有freeflow紅白酒,仲要無限時飲成晚,真係無地方揾到,屋企飲都無咁平。另外,唔飲得既朋友,就可以一支支紅酒咁叫,慢慢飲都得。食物方面,全部都係主打送酒野食,好多酒店buffet先有既野食,本人就最鐘意生蠔,夠曬大隻,好有海水味,最平去到$50半打,真係無得彈。

2020-11-20 68 瀏覽
呢日又黎到尖沙咀搵食~ 搵到呢間season plus~ 佢個鋪位都有少少隱敝,但跟住地圖就好易搵到~ 入到黎鋪頭估佢唔到都真係好多人!!!食緊個陣都終於明點解咁多,因為真係好食同埋抵食!!!! 一入黎就俾free flow 既餐牌吸引住! $98一位FREE FLOW 紅白酒同cocktail…. 真係超抵…. 平日夜晚呢D 時間係尖沙咀有呢D offer! 真係超誇張! 一杯cocktail 平時都$78up, 而家你加多21蚊就可以free flow 埋…. 好抵~ 生蠔又係超抵食, $50 有中size既半打, 不過呢個優惠係叫左一枝酒先有~ 但冇叫都係$108有6隻, 其實唔貴, 重點係佢味道唔錯! 絕對係物超所值! 另外再繼續睇佢餐牌又俾佢呢個$298 既烤焗海鮮拼盤吸引左! 拼盤入面仲有一隻龍蝦…咁先係賣緊$298… 平時出去食龍蝦意粉都要收百幾蚊仲要得半隻龍蝦,而家全隻$298 再有勁多唔同海鮮真係超抵必點! 我地一行4人仲有叫左hams 拼盤, 百零蚊勁多hams! 有3款, 送酒一流, 薯條又係必叫! 真係好正! 夠熱夠脆份量又夠多, 雞翼估佢唔到有少少辣! 好

我地一行4人仲有叫左hams 拼盤, 百零蚊勁多hams! 有3款, 送酒一流, 薯條又係必叫! 真係好正! 夠熱夠脆份量又夠多, 雞翼估佢唔到有少少辣! 好驚喜!

食肉獸既我地仲叫左一份豬肋骨, total 又係有十幾條, 真係食到我地勁滿足!!! 呢餐飲飽食醉真係超滿足!

2020-11-20 28 瀏覽
有日出開尖沙咀,男朋友突然話好耐冇食過生蠔🦪想過下口癮。我就即刻搵吓附近有邊間好野啦。見到Season Plus都幾多人介紹,就決定黎食翻餐好既!Season Plus位置都幾偏,可能係我地唔識行啦🤣都搵咗一陣先搵到。嗰日非常爆場,我哋係walk-in既,好彩仲有一兩張枱淨先有得食咋!想去食既記得要預約啦。🤪店內燈光偏暗,我哋叫左支酒浪漫一下🥰小妹中意甜甜的,就叫左支Moscato。依家只要選購紅/白酒,就可以優惠價換購不同菜式。我哋換咗半打生蠔🦪$50有六隻,夠晒比男朋友過口癮😂生蠔非常新鮮即叫即開,海水味重仲好夠飽滿。食開海鮮就唔好俾佢停!即刻嚟個烤焗海鮮拼盤☺️入面啲龍蝦、扇貝、翡翠螺、虎蝦、大啡菇全部材料都經過烘焗,食落非常香口,賣相一流。比較欣賞佢嘅虎蝦同龍蝦,肉質爽口食得出咁新鮮!煙三文魚明太子意粉明太子醬沾滿每一條意粉🍝確實令人驚喜,唔會食食吓黐埋一舊。醬汁香濃,令人食過返尋味🤣日本一口和牛粒和牛粒非常嫩😋每一粒都煎得好香。旁邊仲要海鹽同黑胡椒,鍾意重口味嘅朋友可以點埋先食。 炸雞軟骨串炸得香脆嘅雞軟骨真係食到停唔到口,配上泰式辣醬同沙律醬,一口一粒,小妹差啲要叫多碟🤩🤩🤩
有日出開尖沙咀,
男朋友突然話好耐冇食過生蠔🦪
想過下口癮。
我就即刻搵吓附近有邊間好野啦。
見到Season Plus都幾多人介紹,
就決定黎食翻餐好既!
Season Plus位置都幾偏,
可能係我地唔識行啦🤣
都搵咗一陣先搵到。
嗰日非常爆場,我哋係walk-in既,
好彩仲有一兩張枱淨先有得食咋!
想去食既記得要預約啦。🤪

店內燈光偏暗,我哋叫左支酒浪漫一下🥰
小妹中意甜甜的,就叫左支Moscato。
依家只要選購紅/白酒,
就可以優惠價換購不同菜式。
我哋換咗半打生蠔🦪$50有六隻,
夠晒比男朋友過口癮😂
生蠔非常新鮮即叫即開,
海水味重仲好夠飽滿。

食開海鮮就唔好俾佢停!
即刻嚟個烤焗海鮮拼盤☺️
入面啲龍蝦、扇貝、翡翠螺、虎蝦、大啡菇
全部材料都經過烘焗,
食落非常香口,賣相一流。

比較欣賞佢嘅虎蝦同龍蝦,
肉質爽口食得出咁新鮮!

煙三文魚明太子意粉
明太子醬沾滿每一條意粉🍝
確實令人驚喜,
唔會食食吓黐埋一舊。
醬汁香濃,令人食過返尋味🤣

和牛粒非常嫩😋
每一粒都煎得好香。
旁邊仲要海鹽同黑胡椒,
鍾意重口味嘅朋友可以點埋先食。

炸雞軟骨串
炸得香脆嘅雞軟骨真係食到停唔到口,
配上泰式辣醬同沙律醬,一口一粒,
小妹差啲要叫多碟🤩🤩🤩

係我哋用餐期間,
聽到隔離枱三位男士叫咗三打生蠔😂😂
可想而知呢度嘅生蠔幾咁抵食🤣
一直都知道山林道好多野食,但平時都係去飲野多,都好少去食飯,諗住去度見到邊間想食就入去試下,見到哩間都幾隱世既餐廳幾令又有海鮮食😊所以就試下啦!!食物方面:⚪️白酒煮硯酒味幾香,硯好鮮甜有海水味無沙!⚪️黑松露薯角熱辣辣好大份,飲酒配薯角食真係好正!⚪️烤焗海鮮拼盤(海蝦.龍蝦.元貝.東風螺.大啡菇)海鮮都唔錯,有少少乾,但都有鮮味,龍蝦都好彈牙大啡菇幾多汁,好味!!🤤⚪️牛油焗比目魚🐟比目魚好滑份量都好多,正!⚪️芝士牛油焗日本元貝(2隻)好多芝士元貝唔算好大隻,但都OK👍🏻⚪️美國安格斯西冷叫左5成熟,但應該係熟左少少7成,肉質都OK,有少少根,但都唔會好乾!⚪️日本一口和牛粒和牛粒好好味,好多汁而且無根,啖啖肉😍⚪️雜果賓治⚪️菠蘿梳打飲品都唔錯,食海鮮/牛排都好夾🍹整體方面:餐廳位置都有少少難搵,但地方好大,唔迫,因為今次試左海鮮同牛排,整體食物都好味,價格都好實惠👍🏻
一直都知道山林道好多野食,
但平時都係去飲野多,都好少去食飯,
諗住去度見到邊間想食就入去試下,
見到哩間都幾隱世既餐廳幾令又有海鮮食😊
所以就試下啦!!

食物方面:
白酒煮硯

⚪️白酒煮硯
酒味幾香,硯好鮮甜有海水味無沙!

⚪️黑松露薯角
熱辣辣好大份,飲酒配薯角食真係好正!
海鮮拼盤

⚪️烤焗海鮮拼盤
(海蝦.龍蝦.元貝.東風螺.大啡菇)
海鮮都唔錯,有少少乾,但都有鮮味,龍蝦都好彈牙
大啡菇幾多汁,好味!!🤤
牛油果焗比目魚扒

⚪️牛油焗比目魚
🐟比目魚好滑份量都好多,正!
⚪️芝士牛油焗日本元貝(2隻)
好多芝士元貝唔算好大隻,但都OK👍🏻
美國安格斯西冷

⚪️美國安格斯西冷
叫左5成熟,但應該係熟左少少7成,
肉質都OK,有少少根,但都唔會好乾!
⚪️日本一口和牛粒
和牛粒好好味,好多汁而且無根,啖啖肉😍
⚪️雜果賓治
⚪️菠蘿梳打
飲品都唔錯,食海鮮/牛排都好夾🍹
整體方面:
餐廳位置都有少少難搵,但地方好大,唔迫,
因為今次試左海鮮同牛排,
整體食物都好味,價格都好實惠👍🏻
白酒煮硯
海鮮拼盤
牛油果焗比目魚扒
  • 烤焗海鮮拼盤
  • 日本一口和牛粒
2020-11-18 27 瀏覽
星期五收工同同事去左尖沙咀食飯,同事提議黎呢間餐廳食,餐廳位置都幾隱蔽下,但勝在地點大同氣氛好烤焗海鮮拼盤 $298呢個差唔多見到枱枱都有嗌,超抵食!拼盤包括芝士焗原隻龍蝦、巴馬臣芝士焗扇貝、蒜蓉翡翠螺、芝士黑松露焗大蘑菇、牛油蒜蓉焗虎蝦龍蝦好大隻,超新鮮而且好厚肉,鮮甜彈牙大啡蘑都焗得好香好好味其他海鮮都好新鮮呢款超抵食!真係必嗌!日本一口和牛粒 $88份量勁多上枱時香噴噴,煎得岩岩好!呢碟好抵食唐揚手羽雞翼 $48雞翼炸得好香脆,雞肉好滑好juicy,配泰式辣醬炸美國薯條 $68薯條超大兜,上枱時同朋友嚇左嚇炸得外脆內軟叫左支意大利香檳,易入口,唔錯👍🏻呢度仲生蠔都好抵食,下次會再黎試下

烤焗海鮮拼盤 $298

龍蝦好大隻,超新鮮而且好厚肉,鮮甜彈牙

大啡蘑都焗得好香好好味
其他海鮮都好新鮮
呢款超抵食!真係必嗌!

日本一口和牛粒 $88
份量勁多
上枱時香噴噴,煎得岩岩好!呢碟好抵食

唐揚手羽雞翼 $48
雞翼炸得好香脆,雞肉好滑好juicy,配泰式辣醬

炸美國薯條 $68
薯條超大兜,上枱時同朋友嚇左嚇
炸得外脆內軟

叫左支意大利香檳,易入口,唔錯👍🏻
呢度仲生蠔都好抵食,下次會再黎試下
2020-11-17 88 瀏覽
為左食蠔,去左Season Plus食個晚飯。餐廳有好幾款蠔卑你簡,價位算平,$9/隻 起,另有買餐酒可以優惠價換購半打蠔,但友人唔好酒,所以我地就咁order 中碼生豪$18/隻,size幾大,蠔🦪gei海水味重👍🏻另外叫左個-USA Angus Prime Grade Shirlon $198,手掌咁大嘅西冷扒,5成熟,肉質粉嫩。另有大大塊薯角做配菜,仲有沙律🥗balance油脂。再黎個白酒煮蜆 $88,蜆分量都好多,用白酒煮,避走腥味,味道鮮甜。
為左食蠔,去左Season Plus食個晚飯。

• 生蠔
今日同一班朋友去咗尖沙咀度玩 大家都一袋二袋滿載而歸 玩到攰就梗係去一間有情調嘅餐廳慢慢坐下啦 見到呢間season plus價錢好似幾大眾化 但係裝修又靚 最啱慢慢坐 咁就一於入去食飯啦意式巴馬火腿沙律 巴馬火腿唔太鹹 有肉味同埋有少少果實嘅味道 口感煙韌 配上淋咗黑醋汁嘅新鮮沙律菜 又開胃 簡直係絕配香煎鱸魚 鱸魚煎得個皮好脆 魚肉好嫩 而且有少少魚油 食落令人精神一振 食指大動海鮮西班牙燴飯 呢個飯唔好睇佢只係百幾蚊 但分量非常之多 海鮮有蜆 蝦仁等等 用料豐富 而且每一粒飯都沾滿咗汁 米粒原本已經有啲煙韌嘅感覺 簡直就係人生食過最好食嘅飯燒海鮮拼盤 有海蝦 扇貝 翡翠螺 龍蝦 食落非常之豪華 因為龍蝦都係開邊嘅 而且龍蝦頭亦都有好多膏 只係龍蝦肉燒得略嫌少少乾咗啲 而燒扇貝亦都有焦香嘅感覺 翡翠螺同出面差唔多 而燒海蝦都幾好食

2020-11-17 77 瀏覽
最近朋友介紹了一間有人氣又隱蔽的餐廳給我說味道好環境也不錯,剛好去尖沙咀找他,他就帶我來吃了。我們去到的時候差不多快7點,因為訂了檯所以很快就可以進去,當時還聽到店只說室外的位置已經全部都被訂光了,其他的位置也很多都被預定了,這可見人氣是真的高!日本一口和牛粒(換購價50元)這個剛好見到有特價,就叫來吃一下,順便懷念一下日本吧。雖然只是50元,但份量真的不少。和牛粒用了黑胡椒來調味,炒得香口,而且非常入味,又不會過熟,所以肉質柔軟,有油香,拿來配酒的話真的不錯!炸美國薯條跟黑松露芝士醬(68元)現場看到很多人都有叫這個薯條,所以忍不住也叫了!薯條的份量真的很多,每條都炸得剛剛好,外脆內軟,而且還是粗薯條,所以吃得特別過癮!跟的黑松露芝士醬,有淡淡的黑松露香味,讓人更加容易接愛,而芝士醬也有很濃的芝士味,配合薯條真的不錯!難怪很多人都叫!美國特級安格斯西冷(198元)這個牛排煎得好漂亮,令人很有食慾。牛排約7成熟,吃起來有肉汁,因為是西冷的關係,所以牛味會更加突出,吃起來也不會太油膩,而跟配的沙律挺好,用了黑醋來調味,蔬菜新鮮爽脆。最後是薯角炸得外脆內軟,有點點香辣味,所以比薯條好吃!意

日本一口和牛粒(換購價50元)
日本一口和牛粒

炸美國薯條跟黑松露芝士醬(68元)
炸美國薯條跟黑松露芝士醬

美國特級安格斯西冷(198元)
美國特級安格斯西冷

意式大茹虎蝦意粉(128元)
這個是看到有大茹所以點的!這個意粉能吃出這個用了大量蕃茄煮出的醬汁,每口都能吃到濃濃的蕃茄味,每一條意粉都裹上了大量醬汁,所以很好吃。而主角大茹,真的很大個,用刀很輕鬆便可以切開,一吃進口,就能感愛到爆汁的感覺,口裡充滿大茹的濃香,再配有蕃茄的酸甜味,味道真的不錯!而虎蝦這裡很好的是幫你去了蝦腸跟蝦殼,蝦肉彈牙,吃不出冷藏味,一口一個,真過癮!
意式大茹虎蝦意粉

飲品
我們叫了凍檸茶和可樂。可樂跟冰底真的好評,喝起來特別爽!凍檸茶正常水平,能喝出茶味!
可樂

凍檸茶
2020-11-12
炸美國薯條跟黑松露芝士醬
意式大茹虎蝦意粉
可樂
凍檸茶
2020-11-17 52 瀏覽
這間Season Plus位於山林道的隱蔽處,要經過一條黑漆漆的樓梯先會見到它。雖然位置比較偏僻,但亦吸引到不少食客,餐廳環境都頗大,設有室內室外座位,這裡主打海鮮,肉類,生蠔及酒類,好適合一大班朋友來。餐牌選擇多,但今晚只得兩個女士,未能叫得太多。最後點了一個海鮮併盤及沙律併盤,份量都已經很足夠。沙律併盤,$128已經大大碟,有挪威三文魚,巴馬火腿,有機沙律菜及法式凍蝦配上意大利黑醋,整體清新健康,十分開胃。烤焗海鮮併盤,只需$298 已經有一份,份量好適合兩個分享。當中有原隻芝士焗龍蝦,巴馬臣芝士焗扇貝2隻,蒜蓉翡翠螺3隻,芝士黑松露焗大蘑菇1隻,牛油蒸蓉焗虎蝦2隻,十分抵食。整個併盤賣相精美,每款海鮮都很新鮮,只是扇貝焗完有點縮水,肉質比較細粒。另外這裡有很多不同款式的酒類提供,很適合嗜酒的朋友,但我今晚只來一杯菠蘿梳打。

沙律併盤

烤焗海鮮併盤

2020-11-11
沙律併盤
烤焗海鮮併盤
2020-11-16 78 瀏覽
行到山林道,突然見到一間隱世西餐廳,入面坐滿人,見到差不多每枱都叫生蠔🦪、白酒,menu都幾多選擇就入左去試下。🔯鵝肝醬脆片鵝肝醬係粉紅色~入口細嫩幼滑~🤪少少腥味,加左塊脆餅乾,就吾覺腥了🍪作餐前小食係最棒🥳🔯唐揚手羽雞翼逼出雞油,表皮夠酥脆和金黃色💛仲鎖到肉汁!💓💓💓不知不覺,10分鐘清曬🤤🤤🤤🔯日本一口和牛粒最喜歡mini size,不用自己切得咁辛苦😹都有牛味,比較多脂肪,咬落去,爆啲肉汁🤪估唔到都幾扺食,有好多粒🤗🔯炸美國薯條新鮮即炸,熱辣辣,好大兜,必點之選。啲薯粉好香脆,佢提供茄汁,仲有沙律醬。最憎啲薯條會得啲頭尾,然後又燶又硬,💞呢間一條燶都冇,口感都好好!💞🔯烤焗海鮮拼盤好豐盛!呢個價錢平時只係吃到龍蝦,呢到仲包左大蝦、螺肉,大啡菇、扇貝!鋪左層厚厚芝士。特別係龍蝦、大蝦,我好鐘意,啲肉好夠彈牙,好易起到肉,吾會痴殼!🔯Feminine Brut Rosa Doc放工休息下,開左枝Champaign, 同人摸住杯底傾心事~酒色透亮優美,聞到果香和花香味,飲落都係微甜,而且好soft,配鵝肝醬呢啲小食,十分match💕💕💕如果waiter多加介紹啲酒,就會更好,因為太多

🔯鵝肝醬脆片
鵝肝醬係粉紅色~入口細嫩幼滑~
🤪少少腥味,加左塊脆餅乾,就吾覺腥了🍪作餐前小食係最棒🥳

🔯唐揚手羽雞翼

🔯日本一口和牛粒

🔯炸美國薯條

🔯烤焗海鮮拼盤

🔯Feminine Brut Rosa Doc
如果waiter多加介紹啲酒,就會更好,因為太多酒,都吾識揀😅
2020-11-16 57 瀏覽
Happy friday同同事搞埋啲手尾就落咗去尖沙咀度食嘢 經過呢間近諾士佛臺嘅小店season plus 見佢幾有情調就入咗去餐廳 入面燈光昏暗好有氣氛 而且枱與枱嘅距離都足夠 幾有私隱烤焗海鮮拼盤 超級豐富有大大隻嘅原隻芝士焗波士頓龍蝦 肉質爽口彈牙鮮味十足 入面仲有勁多龍蝦籽同龍蝦膏推薦 仲有芝士焗扇貝翡翠螺 大蝦同埋黑松露芝士大啡菇 全部都幾新鮮美國安格斯西冷 西冷扒都幾厚切 五成熟掌握得啱啱好 味道濃沃一啲都唔乾 下面仲有一大堆沙律同埋薯菜非常足料奧爾斯羊仔架 四件大大嚿 入面個心仲係粉紅色 火喉唔錯 羊肉味重得黎唔太騷而且肉質軟滑 同樣有薯菜同沙律

2020-11-15 62 瀏覽
Season Plus 主打生蠔🦪、海鮮、肉類及酒類!生蠔最平$9隻(半打起),好抵食!美國中碼生蠔 $18/隻蠔肉夠鮮甜,海水味適中,唔錯!白酒煮蜆 $88蜆肉鮮嫩肥美,每啖都充滿白酒香味,正呀!煙三文魚明太子意粉 $128嘩!整碟意粉都係粉橙色,勁吸引!每條意粉都沾滿大量明太子醬,味道豐富之餘,口感柔滑豐盈! 再配上三文魚碎及軟硬適中嘅意粉, 好美味!美國安格斯西冷 $198牛扒肉香撲鼻,完美脂肪比例,牛肉味香濃,讚!青島啤酒 $48

美國中碼生蠔 $18/隻

蠔肉夠鮮甜,海水味適中,唔錯!

白酒煮蜆 $88

蜆肉鮮嫩肥美,每啖都充滿白酒香味,正呀!

煙三文魚明太子意粉 $128

嘩!整碟意粉都係粉橙色,勁吸引!

美國安格斯西冷 $198

牛扒肉香撲鼻,完美脂肪比例,牛肉味香濃,讚!

青島啤酒 $48