2025-02-02
呢間店係我個fd屋企樓下,咁岩我地經過見到有兩個位可以坐到8:15就入左去,真係好好彩😍Gnocchi Gorgozola, walnut, rocket and a scentof truffle 軟糯薯仔粉配團意式藍芝士忌廉 $148 🥔 薯仔粉比我想像中軟,幾乎入口即化,係接近薯蓉既口感,藍芝士好香好濃,加埋香脆嘅核桃粒,令口感更加豐富,但係呢個食多幾啖就會膩,記得同fd share😆Rigatoni Genovese alla Napoletana 洋蔥/牛肉慢煮十二小時配短意粉 $138 🐮 牛肉同洋蔥煮到好腍,粗管面軟硬岩岩好,索曬d肉汁真係好正,相比起gnocchi呢個清爽好多一啖接一啖停唔到整體黎講手工意粉好正宗,可以選擇既款式都好多,雖然座位比較逼但係以小店黎講都可以接受同埋雖然我地冇book位所以淨係可以坐一陣就要交檯,但係因為野食上得好快所以都唔會好趕大家去之前記得book位😌Overall: 8/10
大家去之前記得book位😌
Overall: 8/10