2018-06-20 73 瀏覽
一向食韓國嘢時都係食炸雞,嗰陣時我已經諗,如果有烤雞就好喇,因為炸雞對我嚟講實在太過分了,每次食完都會好驚爛面;突然間俾我發現真係有烤雞,即刻9秒9book位去食啦。除咗烤雞,都有好多其他選擇架,我見其他食客差不多都有叫pizza,但今次因為得兩個人食,唔可以嗌晒嚟試。芝士沙律配甜醋汁,份量都大碟,酸酸甜甜,超開胃烤雞八爪魚併盤,呢個嚟到嘅時候我忍唔住細細聲“嘩”咗出嚟,好大盤架,店員跟住就會幫我哋剪開隻八爪魚,方便食用,好體貼呀!烤雞真係好啱我口味,唔會係好濃味嘅,淡淡的,雞肉完全唔乾,仲係好多肉汁,擺中間嗰3款醬汁好好味,橙色係辣醬,白色我估係沙律醬(甜嘅),黃色係介末醬,真係3款都好出色,仲有一小碟蘿白仔,酸酸地嘅,食完烤雞食下佢,感覺好好呢~呢兩杯係水果茶,西柚&荔枝味,我一定鐘意啦,唔駛淨係揀飲汽水咁悶,正呀!整體嚟講我真係好滿意,店員嘅禮貌&笑容令我心情好好,加上食物又啱我口味,最後店員問我哋食物滿意嗎時,我舉起晒兩隻手指公讚好架。

芝士沙律配甜醋汁,份量都大碟,酸酸甜甜,超開胃

2018-06-19
呢間韓國餐廳係友搵到想嚟試下既,第一次嚟Cubus呢一棟大廈,原來上面有咁多唔同既餐廳,而且好多間都好似唔錯咁。上到嚟唔算太多人,餐廳都算幾闊落,感覺都幾舒服。兩個人食每人各叫一份再加個飲品就啱啱,食韓國嘢就無理由唔識雞,我地叫咗個無骨烤雞($198),嚟到真係啖啖肉既雞,而且有汁,有啲都唔「鞋」,佢仲會配有幾隻唔同醬,沙律醬、辣醬等,都幾啱返口味。另外就叫咗個炸魷魚配薯角($178),份量超多,薯條同魷魚都好食佢地職員俾你影完相之後仲會幫你剪埋添,好貼心飲品就叫咗個米酒($118),佢地有好多唔同水果口味選擇,我地就揀咗芒果味,飲落去甜甜地好舒服,酒味又唔會太重,好鍾意。佢地食物份量都幾大,我諗我地叫兩個菜其實三個女仔都夠飽,下次可以叫多啲人上嚟Share多啲嘢食。

上到嚟唔算太多人,餐廳都算幾闊落,感覺都幾舒服。

無骨烤雞

炸魷魚配薯角

佢地職員俾你影完相之後仲會幫你剪埋添,好貼心

芒果米酒

無骨烤雞
芒果米酒
  • 米酒
2018-06-12 66 瀏覽
自從上次食完韓式烤雞後就一直好掛住,終於有機會試喇!今次去左食銅鑼灣既The Hwaduk聽講呢度坐得舒服,可以慢慢坐傾下計就同朋友試下。平日既下午茶時間,人流唔多,鐘意坐幾耐都得韓式烤雞碟頭真係好大,我地叫左一個PIZZA,一個烤雞,同1壺飲品韓國米酒 (荔枝)HKD118愛飲米酒,因為口感濃滑,酒精味唔會太重淡淡荔枝味同米酒好夾一壺夠2-3個人飲烤牛肉薄餅 HKD$118熱辣辣PIZZA話咁快就黎左。實物比MENU中賣相更出眾 更多料PIZZA要有芝士拉絲係常識吧PIZZA個餅底係薄底,茄膏底配上烤牛肉碎同青椒粒,面頭仲有似日式燒汁既醬,好食!成個PIZZA條脆卜卜,平時既我會咬哂D料走邊,但呢個PIZZA我食晒D邊香辣烤雞 HKD198主角出場喇!話說落單果陣店員問我地,因為呢個雞非常之辣,洗唔洗叫少辣?比店員細心提醒,我同朋友當然即刻答好!好彩咋,少左辣就岩岩好喇!烤雞辣汁好夠,陣味有少少似泰式辣醬,少少辣又甜甜地咁,都幾惹味嫁真係好大碟,感覺成半隻大雞咁多影返張大合照先不過呢,又老老實實,2個人食真係有D太多,好似食緊4人份量咁等我下次約埋成班朋友REUNION再來過先
聽講呢度坐得舒服,可以慢慢坐傾下計就同朋友試下。
平日既下午茶時間,人流唔多,鐘意坐幾耐都得
韓國米酒 (荔枝)HKD118
愛飲米酒,因為口感濃滑,酒精味唔會太重
淡淡荔枝味同米酒好夾
一壺夠2-3個人飲
烤牛肉薄餅 HKD$118
PIZZA要有芝士拉絲係常識吧

香辣烤雞 HKD198
主角出場喇!

話說落單果陣店員問我地,因為呢個雞非常之辣,洗唔洗叫少辣?
比店員細心提醒,我同朋友當然即刻答好!

好彩咋,少左辣就岩岩好喇!

真係好大碟,感覺成半隻大雞咁多

影返張大合照先

等我下次約埋成班朋友REUNION再來過先
2018-06-09 1681 瀏覽
今日lunch我嚟到銅鑼灣 The Hwaduk 食我嘅午餐 。好正呀!一入去就feel到成間餐廳都好靚, 好有氣氛, 好安靜, 好明顯就可以同朋友細細詳談好地方😍望到餐廳嘅擺設係咪就好想入去食先😃 整齊乾淨, 坐得舒服, 想享受一個優閒嘅午餐 ,環境係個好重要嘅因素!呢個係menu, 有好多唔同嘅選擇, 有pizza啦,各種唔同味道嘅烤雞, 嚟到呢一度, 我會比較prefer食呢個烤雞more than pizza 😂因為相中烤雞好吸引 我覺得一隻隻的烤雞都好吸引, 喺再三嘅商量之下,我同朋友都決定咗選擇照燒汁烤雞! 我睇埋賣相都知道自己冇揀錯啦 !😆隻雞烤得好靚 ,顏色會令到人哋三尺垂涎 ,而且照燒汁係同雞係絕配嚟嘅 ,令原本已經覺得好好味嘅雞, 提升一個鮮味, 雞嘅份量好多, 食下食下會覺得好飽㗎, 但係由於佢配上一啲嘅配菜係酸酸地嘅, 可以解下腻!另外嘅一樣配菜就係粒粒切酸蘿蔔, 又係超級開胃己一個小食, 好韓 feel呀!有烤雞小食點可以少得飲品呢不得不提嘅就係呢杯凍冰冰嘅芒果soda ,唔會爆甜 ,係嗰種酸酸甜甜令到你飲完又想再飲嘅芒果味, 加上一直食熱食,有凍冰冰嘅飲品係

有烤雞小食點可以少得飲品呢

不得不提嘅就係呢杯凍冰冰嘅芒果soda ,唔會爆甜 ,係嗰種酸酸甜甜令到你飲完又想再飲嘅芒果味, 加上一直食熱食,有凍冰冰嘅飲品係好必需嘅 ,喺呢個炎炎的夏天帶來一點冰涼嘅感覺 ,成個感覺就係正!

除咗嗌照燒汁烤雞之外, 我哋仲叫咗呢個辣汁烤小豬手, 真係好食到爆炸呀 !😍我哋先睇賣相 ,底層係索滿辣汁嘅洋蔥條, 然之後呢就係一層大大分量嘅小豬手 ,同埋表面沈上一啲嘅蔥花作為配襯 ,賣相當然係滿分啦!😉 味道呢就更加令我喜出望外😍 我真係好鍾意呢個辣汁香味呀! 呢個辣度啱啱好唔會太刺激,但係就令到豬手勁好味 !

豬手份量勁多,味道一流 。每咬一啖豬手 ,我都覺得有滿滿嘅骨膠原蛋白 ,佢嘅皮同埋一啲嘅筋都超有咬口, 入味嘅程度係去到骨同埋肉。調味啱啱好, 我真係極之推薦一味呀!👍👍👍👍👍👍👍👍 去到嘅千祈唔可以錯過 !一定要嘗試!

就係咁,我好開心咁樣享受左我呢個美味嘅午餐!
2018-06-08 64 瀏覽
🍕雜錦果仁芝士薄餅 lunch 128🍕Bookmark都有一陣子 全因個芝士pizza💛原來有果仁版 健康咗?!😂 有不少南瓜籽 花生 增加脆脆口感 亦更香口👏餅皮係黑麥勁薄底 但頗有韌度 越嚼越有黑麥香 呢點幾讚👍芝士沒有想像中拉絲 但味道最重要😎懷疑用咗藍芝士 因為有個陣獨特咸香 😍😍微咸下 點蜜糖好夾啊😆. 🐣🐣招牌烤雞$188🐣🐣比想像中更大份 4人份量絕對夠做😱烤雞超香 外皮烘得香脆 不太油膩💁但肉質偏瘦亦偏乾😢怎麼說呢 健身的朋友應該很愛 但我還是愛肥美一點的雞🙊.Btw服務同環境很讚 提供翻熱服務 令芝士再拉絲了😎而且個日平日lunch time去 得兩枱人 吹水吹到3點幾 好舒服🙆🙆
🍕雜錦果仁芝士薄餅 lunch 128🍕
🐣🐣招牌烤雞$188🐣🐣

2018-06-04 72 瀏覽
I just miss Korean food so much ...第二次來The Hwaduk舒適又寧靜的環境是放工想休息一下的好選擇有多款口味的水果茶和梳打主打健康烤雞烤雞配年糕 $208可惜雞肉不夠嫩滑原味醬汁有點酸和辣 會令人好開胃但價錢頗高 較適合一夥人來韓式什錦魚蛋湯 $178魚片是最令人想念的韓國小食多款質感的魚蛋配有雜菜水果梳打 $48點了芒果及蜜桃味個人較喜歡芒果 甜度適中如不喜歡有汽的飲品可選擇水果茶 較健康
第二次來The Hwaduk

個人較喜歡芒果 甜度適中
如不喜歡有汽的飲品
可選擇水果茶 較健康
2018-06-03 57 瀏覽
2018.5.31約好左妹妹今日去銅鑼灣食烤雞,順便行下Sogo!選左推薦好評多的這間The Hawduk! 原來餐廳仲拎左最優秀開飯韓國餐廳優異獎!並入選我最喜愛食肆2018之列!當然要一試其中美味餐廳環境寬敞,格調高雅,適合三五知己約會吹水!一覽無遺見到廚房內部,最吸晴係個部意大利火山岩焗爐,我見烤雞美食都是在爐中烤起。先同妹妹點選飲品,我點左個蜜桃熱茶($38),而妹妹就點左個無酒藍莓桑格利亞($88)。蜜桃熱茶好香蜜桃香味,味道香甜。而無酒藍莓桑格利亞真係超好飲,藍莓的甜香好突出,配上不同的新鮮水果,味道清新可口!這個我們都十分大愛!十分推薦!到主食,我們先點了個韓式芝士薄餅$128!以前去韓國食炸雞,芝士多是無/淡味牽絲!但今次這店真的打破我對韓國芝士的印象!這個芝士薄餅混合了多種芝士,可以見到還有blue cheese, pizza味道咸香,而且還附上蜜糖可以塗在pizza面!我同妹妹都認為蜜糖簡直神來一筆,必定要塗上,因為兩者配合真係將味道升華至極致!咸甜口味十分惹味和諧。芝士牽絲度高又濃又香,美觀又好味再叫左個烤雞配年糕$208!服務員好貼心落單前有提一提我們這款會有少
2018.5.31

芝士牽絲度高
又濃又香,美觀又好味

再叫左個烤雞配年糕$208!
服務員好貼心落單前有提一提我們這款會有少少辣。好彩我們都可以接受少辣程度。烤雞都好大碟,年糕好夠煙韌。甜酸醬汁再配少少辣,真的十分惹味。旁邊配以沙律菜同腌蘿蔔可以清清味蕾,同埋附上手套一隻去食雞,真的好貼心!

總括而言,餐廳環境舒適寬敞,服務員貼心有禮,食物亦出色美味,十分值得推薦再encore

2018-05-31
  • 烤雞配年糕
  • Gorgonzola Pizza
  • Red  blueberry  sangria (Non  alcoholic)
夜晚銅鑼灣都好難搵到嘢食,難得走到過lee garden shopping,完咗之後想附近搵嘢食?樓上有一間韓國餐廳俾你選擇。入咗嚟,發覺原來好多家庭喺度食嘢,一邊啲食物,都幾大眾化,主要以烤雞炸雞、薄餅、韓國cocktails,mocktails 為主。 女朋友咩都想食啲,所以叫咗一個Chicken Combo。我哋就叫咗韓式米酒同埋啤酒,我諗小朋友就可以叫汽水同埋特色果汁老闆娘係韓國人、侍應都係韓國人,平時其他時間唔知道會唔會有人識講廣東話呢?如果冇,嚟到麻煩要用英文落單lu🙊Chicken & Shrimp Fry Combo 🍤($318)烤雞肉有好多各種部位嘅雞肉, 每一舊都烤到金黃, 咬開肉汁豐富,表面香脆! 整體唔錯。原隻炸蝦🍤每一隻蝦仔,都有好多蝦子係個頭嗰度,記得唔好放過。我自己走連合一齊食,非常之美士多啤梨燒酒 ($128 一壺)一罐燒酒,$118,另外加$10 ,可以有自己鍾意嘅口味。女仔當然係揀士多啤梨呢啲水果好味,一邊底嗰度,有都strawberry 肉一粒一粒啤酒

Chicken  &  Shrimp  Fry  Combo

烤雞肉

韓式飯團

啤酒
啤酒
2018-05-28 58 瀏覽
呢間唔係炸鷄,係烤鷄!韓國嘢通常都係甜甜辣辣,汁幾好味隻雞烤得好嫩滑,而且佢有年糕入面,外脆內軟,讚! 仲有分量係整隻雞,正正子!雜錦芝士種子薄餅$148薄餅特別之處不是佢用嘅雜錦藍芝士,已係佢嘅餅底,係用小麥麵粉,薄餅餅底厚薄適中,芝士嘅厚度亦都非常之配合, 芝士表面放上大量果仁、花生、瓜子等嘅材料,十分有咬口又有果仁香味,點上蜜糖一齊食,即刻韓風up, 相對起肉類係比較健康! 兩個人都可以將一整個pizza食曬。另外,叫左杯荔枝果茶,果味濃不太甜呢間可以encorn!吖,仲有,餐廳嘅侍應係韓國人,不過非常有禮貌,
呢間唔係炸鷄,係烤鷄!
韓國嘢通常都係甜甜辣辣,汁幾好味

雜錦芝士種子薄餅$148

另外,叫左杯荔枝果茶,果味濃不太甜
呢間可以encorn!
吖,仲有,餐廳嘅侍應係韓國人,不過非常有禮貌,

2018-05-24
  • 烤雞配年糕
  • Gorgonzola Pizza
2018-05-25 75 瀏覽
放假前夕約朋友輕鬆一下,想搵個地方食下野傾下計,之前已經係ig見過有人介紹過依間韓國餐廳,主打韓式烤雞🍗韓國炸雞食得多,烤雞就少了,我地揀左蒜香烤雞。份量都好大,夠4個人食嫁,肉質比想像中仲要多汁,蒜味唔會好重仲帶少少酸酸甜甜既味道😋每件雞都唔會好大舊,食既時候都好方便,每張台都有一個骨桶,仲有膠手套提供,方便大家唔洗整污糟手。另外點左一鍋韓式什錦魚疍湯🐟其實係韓式魚糕湯。魚糕種類都幾多,有成4、5款,有原味、野菜、有韓國粉絲、魚丸等幾款味道既魚糕,店舖老闆都好熱情招呼客人,落手落腳幫我地剪開D魚糕,湯底落左好多蔬菜,所以味道非常鮮甜、爽口😋食雞食到膩膩地,飲返啖湯簡直絕配👍🏻清下油膩感又可以食多幾件雞😆飲品揀左水果凍茶同埋水果梳打,會有6款唔既水果比大家揀,水果茶係藍莓口味,梳打係檸檬口味,兩款都好清新,非常適合夏天嫁~除左無酒精飲品另外仲有好多唔同既酒,韓國既米酒都有嫁,喜歡飲酒既朋友仔可以試下。雖然地點唔係係銅鑼灣中心地帶,但餐廳環境唔錯,位置坐落舒服唔迫,當晚坐左差唔多兩個鐘都冇比人趕走,所以係一個唔錯既聚腳點。
2018-05-21
  • 韓式什錦魚疍湯
2018-05-24 70 瀏覽
近排咁興食雞 我同我女朋友琴日就一於去食真正嘅雞🙈上網見到呢間韓式炸雞好似幾特別 因為除咗炸雞之外仲有好多其他唔同嘅菜式可以選擇唔會咁單調👍🏻所以就決定試下餐廳內在嘅環境都幾舒服 但因為店員都唔係香港人 所以落單嘅時候要講英文🙈除咗炸雞係比較出名之外 佢哋嘅Pizza都好似好好味咁🙈但我哋都係比較想食雞所以就決定叫咗一個烤雞同埋鐵板燒八爪魚🙈烤雞仲有跟埋蘿蔔同三款醬汁 分別係茄汁 蜜糖芥茉同埋沙律醬 個人就認為蜜糖芥茉最野味🤤見到個烤雞表面脆卜卜 但入邊嘅雞肉就好juice🙈呢個就係我哋之後嗌嘅鐵板燒八爪魚呢一個八爪魚嚟到嘅份量超大 兩個人都未必食得晒😂但可能因為鐵板燒嘅關係 稍為乾左少少之後店員會好細心咁幫我地切好晒一粒粒 等我哋容易食啲👍🏻👍🏻最後我哋仲買咗兩杯嘢飲 分別係荔枝冰茶同埋柚子梳打估唔到有柚子梳打都幾好飲 唔似平時出邊啲餐廳咁得個甜字 飲落感覺好Flash🤤
近排咁興食雞 我同我女朋友琴日就一於去食真正嘅雞🙈

除咗炸雞係比較出名之外 佢哋嘅Pizza都好似好好味咁🙈

見到個烤雞表面脆卜卜 但入邊嘅雞肉就好juice🙈

呢個就係我哋之後嗌嘅鐵板燒八爪魚

最後我哋仲買咗兩杯嘢飲 分別係荔枝冰茶同埋柚子梳打
2018-05-23 255 瀏覽
去完韓國四個月後,我同女友重拾返韓國菜既熱愛。今日就試左以烤雞馳名既The Hwaduk。餐廳採用落地玻璃,裝潢時尚,加上樓底算高,所以環境非常舒服。我哋叫咗一個chicken & shrimp Fry,裏面有烤雞、炸蝦、飯團、薯角同沙律,可謂非常豐富。The Hwaduk既烤雞果然名不虛傳。炸成金黃色既外皮,加上嫩滑既雞肉,非常吸引,烤雞不失彈性同水份,證明烤得啱啱好!烤雞既醬汁有三個,分別係酸辣醬,蜜糖芥末醬同mayo。我自己較鐘情芥末醬。炸蝦非常香脆,炸得乾身,唔會成口油,而且可以連榖食,啱晒我非常懶惰嘅女友。估唔到係香港都食到紫菜飯團,加上麻油,味道更上一層樓。無論食炸雞或烤雞,我都會鍾意邊飲啤酒邊食雞。(女朋友:你咩時候都鍾意飲啤酒)今次試左韓國著名啤酒品牌Hite ,非常順口。女朋友就叫hot peach tea,甜度適中。餐廳服務一流,老闆充滿笑客。我哋走嘅時候,老闆更送我們到門口,非常難得。令我更想快啲約朋友再黎!

估唔到係香港都食到紫菜飯團,加上麻油,味道更上一層樓。

女朋友就叫hot peach tea,甜度適中。

2018-05-23
  • Chicken  &  Shrimp  Fly
2018-05-23 43 瀏覽
銅鑼灣鬧市當中,搵到一間(The Hwaduk)的韓國餐廳,很多年輕人都很喜歡吃韓式炸物。但我係第一次食韓國炸物,都覺得炸物口感香脆可口,而餐廳地方夠寬敞及十分光猛好舒服。這餐廳是正宗韓國人開,所以佢嘅炸物係非常正宗 。約埋三幾個朋友一邊飲一邊食,超正。 韓式炸蝦及薯角$188,價格定位偏高,但一試難忘,超正l這個牛肉蘑菇pizza$118 係我的至愛。不喝酒的我們就叫了一些韓式飲品,一杯 Lemon Hot Hot$38 及一杯凍Mango Squash$48,可以自己揀最喜歡的生果。炸物套餐有多種類可以選擇 還有好多不同種類的韓式飲品及酒類,食炸物一定少不了drinks and beverages。仲有好多不同炸雞款式,非常惹味。

約埋三幾個朋友一邊飲一邊食,超正。

韓式炸蝦及薯角$188,價格定位偏高,但一試難忘,超正

l
這個牛肉蘑菇pizza$118 係我的至愛。

炸物套餐有多種類可以選擇

仲有好多不同炸雞款式,非常惹味。

2018-05-18
2018-05-21 54 瀏覽
韓國菜式多樣化,剩係烤雞炸雞既種類都層出不同,食傳統炸雞都食到悶,前日就去銅鑼灣食新派韓國烤雞,"The Hwaduk"由韓国人主理,主打烤雞、薄餅同其他韓式小食。蒜蓉蔬菜烤雞$208餐廳有多款烤雞選擇,由傳統原味炸雞,到辣味年糕烤雞,以至最新款式既蔬菜烤雞都有得選擇,而我哋平時比較食得多普通既韓式烤雞炸雞,所以決定嘗試新菜式,雜菜烤雞有啲Fusion嘅感覺,中式crossover韓式嘅風味,雜菜可以食到蒜蓉香味,而烤雞食落會有一啲烤蜜糖嘅味道,兩樣配合起上嚟嘅感覺新鮮好味。值得一提嘅係餐廳嘅烤爐係由意大利火山岩建造而成,所以佢嘅溫度可以控制得好好,令到烤雞雞肉非常之嫩滑,烤雞配蔬菜再配合沙律菜,令到整體感覺唔會熱氣,尼個新菜式絕對值得推介。雜錦芝士種子薄餅$148另外餐廳主打薄餅,薄餅既款式亦都非常多元化,我哋就點咗一個雜錦芝士種子薄餅,薄餅餅底厚薄適中,唔會太厚亦都唔會太薄,而芝士嘅厚度亦都非常之配合, 芝士表面放上大量果仁、花生、瓜子等嘅材料令到整體薄餅十分有咬口又有果仁香味,我個人十分之喜歡呢一款嘅 薄餅,而且 故人相對起肉類係比較健康,所以我哋兩個人都可以將一整個pizza食

蒜蓉蔬菜烤雞$208

雜錦芝士種子薄餅$148
另外餐廳主打薄餅,薄餅既款式亦都非常多元化,我哋就點咗一個雜錦芝士種子薄餅,薄餅餅底厚薄適中,唔會太厚亦都唔會太薄,而芝士嘅厚度亦都非常之配合, 芝士表面放上大量果仁、花生、瓜子等嘅材料令到整體薄餅十分有咬口又有果仁香味,我個人十分之喜歡呢一款嘅 薄餅,而且 故人相對起肉類係比較健康,所以我哋兩個人都可以將一整個pizza食曬。

荔枝味韓國米酒$118
韓國米酒加荔枝味嘅果汁配搭一流,荔枝嘅甜味加埋米酒嘅香味非常之易入口,不過我可能平時比較少飲酒,所以呢款就對我嚟講都比較酒精味濃,唔飲得酒嘅女仔就要留意下啦。

韓國米酒可以配搭唔同嘅果味,有芒果、 藍莓、桃、荔枝等等, 實有一款啱你口味。

如果三五知己嚟呢間餐廳食嘢就啱曬,因為佢既烤雞同埋pizza嘅份量都唔細,所以多啲人一齊可以share食到嘅款式。
2018-05-20 51 瀏覽
5.20嘅今日就嚟到幾grand geh cubu食晚餐,今日揀左21樓嘅Hwaduk🐥🐥 主打烤雞嘅韓國餐廳,佢近窗位望到夜景,都幾靚🤡 我地就點左teriyaki Chicken ($208)🐥🐥🍽真心好大一盤!照燒汁甜甜地好惹味,雞肉非常嫩滑多汁,因為係baked 嘅所以唔會好dry,照燒汁同雞肉都好Match!!!另外上面有d蔬菜,一樣淋上左豐富嘅照燒汁,相信撈飯食更正😬😬 另外我地仲點左個spicy sea snails noodles ($178)🐌🐌 好特別嘅冷麵!店主仲即時幫你撈好,等d辣醬可以average 咁係麵度,食落真係幾辣,但夏天食幾開胃,好多青瓜同菜食落幾清新🌿☘️🍀而d sea snails都幾彈牙,食落有鮮味🦔Pink sangria($98)🍹🍹係西柚味,飲落酸酸甜甜,幾解膩😀😀 Iced peach tea($48)🍸 有d過甜🤦🏻‍♀️

好特別嘅冷麵!
店主仲即時幫你撈好,等d辣醬可以average 咁係麵度,