2018-07-25
係香港地食野習慣左要訂位,特別係星期五好難有位。一到門口差點入錯餐廳,因為The Pantry 同佢旁邊既店好貼,睇漏眼真係會入錯。一入到黎坐低,當然叫野飲,嘩!一睇個電子MENU,一杯野飲都60元,好,我就照叫左杯Milkyway Smoothies ,飲左一啖之後,難飲到一個點,因為奶味又無咩,反而麥味好重。重點係60元得個一細杯,好過份。我朋友叫左berry bliss smoothies ,諗住以為係莓會無伏,點知都係好普通同埋唔值。叫左個Garlic & Lemongrass chicken wings : 想點,完全冇蒜味同檸檬草味,天呀,其實只係普通雞鎚HKD78元8隻Dong yum Kung 粉: 根本就係一人份量,蝦係新鮮好食,不過個量不足同人分享,味道都只係一般其實食呢間野既重點係食PANCAKES,如圖所示叫左兩份。PANCAKES 夠空氣感4人分一人幾啖就差唔多。而意想不到既窩夫,脆脆的,好味總結: 份量少,價錢貴,味道一般,可以不試。
我朋友叫左berry bliss smoothies ,諗住以為係莓會無伏,點知都係好普通同埋唔值。 叫左個Garlic & Lemongrass chicken wings : 想點,完全冇蒜味同檸檬草味,天呀,其實只係普通雞鎚
HKD78元8隻
Dong yum Kung 粉: 根本就係一人份量,蝦係新鮮好食,不過個量不足同人分享,味道都只係一般 其實食呢間野既重點係食PANCAKES,如圖所示叫左兩份。PANCAKES 夠空氣感4人分一人幾啖就差唔多。而意想不到既窩夫,脆脆的,好味
總結: 份量少,價錢貴,味道一般,可以不試。