2023-11-22
係呢間裝修歐陸風又打卡嘅餐廳享用咗2人Dinner Set,包括有湯/沙律、前菜及主菜,每款都好吸引,會令人有選擇困難症!文末附餐牌參考~🔹餐湯:黑松露蘑菇湯,造型好有趣,蘑菇同黑松露味都好濃~🔹前菜:先望莎莎刺身帶子海鹽白酒醋,呢個配搭幾Fresh!🔹 前菜:隕石黑蟹籽蟹肉沙律好足料,啖啖蟹子同蟹肉!多士好脆,正!🔹主菜:法式雲寶酥T骨羊扒,配領汁薄荷青醬可減少臊味,而T骨羊扒亦唔係度度有得食,所以非常推薦!🔹主菜:慢煮加拿大豬鞍,肉煮得幾嫩配紅腐乳蛋黃醬幾Fusion,個醬幾特別,而且意外地好好味!🔹開心果latte,另加錢order,淡淡嘅開心果味唔會太漏~小食我哋覺點咗一個係黑魚子蟹肉同埋帶子📝餐牌參考:⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 8/10環境: 9/10打卡: 8/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
🔹餐湯:黑松露蘑菇湯,造型好有趣,蘑菇同黑松露味都好濃~
🔹前菜:先望莎莎刺身帶子海鹽白酒醋,呢個配搭幾Fresh!
📝餐牌參考:
味道: 8/10