2024-10-28 411 瀏覽
餐廳2022年開業嗰陣已經收藏左好耐,咁岩約朋友食飯就就番大家去左依間黎試下。 餐廳以簡約日系為主, 配以植物擺設,感覺好舒適! 🍝 龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵($188) : 主打特色係手工制作, 寬帶面口感順滑,龍蝦汁味道相當濃厚,但唔會搶左個面既質感或者太咸, 加埋彈牙既大蝦同咸香既三文魚籽,食落口感質地唔錯😌🧇 焙茶麻糬窩夫($168) : 必叫甜品! 麻糬好煙韌,配以有焙茶醬嘅窩夫, 成件事好夾。 唔會太甜得黎又帶點茶香🤩 窩夫鬆軟, 夾埋豆腐味雪糕意外地合襯。 不得不說豆腐味雪糕幾特別同清新😍🧀 炸芝士條($68) : 可簡1-2個醬。 我就簡左黑松露蛋黃醬同明太子蛋黃醬。 個人認為明太子蛋黃醬更夾芝士條, 入口好濃烈既明太子味🤤 黑松露蛋黃醬的味道也相當香濃。🍵 焙茶鮮奶($50) : 因為病緊關係簡左Extra Hot, 上面既拉花幾靚😌 焙茶味比想像中冇咁苦, 反而好好飲🤤 🍵 宇治抹茶($50) : 同樣有拉花。 同外間的宇治抹茶不同, 相對不會太苦澀同有抹茶粉既口感, 飲落甜度岩岩好 🤩

龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵

炸芝士條

宇治抹茶+培茶鮮奶
龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵
炸芝士條
宇治抹茶+培茶鮮奶
  • 焙茶鮮奶
前排同朋友去咗尖沙咀K11 MUSEA嗰邊食Lunch,相信呢間喺6樓嘅Ukiyo,鍾意食窩夫嘅朋友都唔會陌生,因為佢啲窩夫真係好鬼好食 😎😎🍝 和風煙熏辣茄汁配慢煮澳洲和牛面頰手工意大利寛帶麵($188)辣茄汁香都幾重,配上澳洲和牛面頰既肉,寬帶麵條吸曬啲醬汁,口感唔差🍟 炸番薯條($68)金黃酥脆的炸番薯條,外脆內軟,沾上日式蕃茄煙燻醬同芥末蛋黃醬,係必點之選👍🏻👍🏻🧇 焙茶麻糬窩夫配豆腐雪糕($168)不得不提嘅係佢地個窩夫,焙茶醬配埋個麻糬煙韌嘅口感,而窩夫外皮酥脆,內裡軟糯,夾埋個豆腐雪糕❤️❤️,勁爆好食 🤤🤤淡淡的焙茶香氣與豆腐雪糕的清甜完美融合,真係齒頰留香,係絕對再嚟呢間舖頭encore必選啦🍨大愛呢個甜品呀🏠環境:9/10🌟味道:8/10💰性價比:8/10🙇🏻‍♂️服務:9/10📍Ukiyo 尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea 6樓610號舖#hkfood#yummy#相機食先#hkfoodie#852food#foodahoilc007#尖沙咀美食#K11Musea#Ukiyo#西式#西式餐廳#窩夫#焙茶麻糬窩夫配豆腐雪糕#炸番薯條#ukiyo_hk

🍟 炸番薯條($68)

🧇 焙茶麻糬窩夫配豆腐雪糕($168)

🏠環境:9/10
🌟味道:8/10
💰性價比:8/10
🙇🏻‍♂️服務:9/10

📍Ukiyo

• 炸蕃薯條
  • 焙茶麻糬窩夫
2024-10-25 416 瀏覽
午餐送各式咖啡或其他飲品半價,點左個mocha,又香又滑。大蜆手工意粉,嘩!驚喜,條條意粉啖啖蜆味,應該係用蜆汁煮熟,辣椒蒜頭配搭得好香,又有少少刺激,蜆肉清甜。個軟殼蟹沙律,軟殼蟹炸到外脆內軟,唔油,好好食。沙律份量足,好多芝士粉,好好味,做主菜都應該夠飽。
  • 和風牛柳粒定食
  • 軟殼蟹沙律
  • 香蒜辣椒橄欖油大蜆手工意粉
今日經過尖沙咀k11 Musea,見到間木系Café,一入到去全落地玻璃,採光好好,仲被植物圍繞著🌿簡簡單單,呢度環境真係好寫意✨---💛慢煮澳洲牛板腱炒烏冬 $148份量好足,牛板腱慢煮所以肉質軟腍,烏冬好Q彈,炒得好入味😋--💛照燒雞扒定食 $108照燒雞扒,保持到好juicy ,仲配白飯味噌湯、前菜,好滿足☺️--💛炸蕃薯條 $68蕃薯條😍 ~酥脆嘅口感,不沾醬都已經好好味好好味,而今次揀咗黑松露蛋黃醬同風煙熏辣茄醬,兩種口味都好惹味🤤--💛海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫 $168一大片麻糬鋪係窩夫面,做到拉絲效果,窩夫蛋味好香,外脆內軟,配上海鹽焦糖漿,而朱古力雪糕味道超勁濃郁,好正啊‼️另外好值得一提,服務態度好好🥰

💛慢煮澳洲牛板腱炒烏冬 $148
份量好足,牛板腱慢煮所以肉質軟腍,烏冬好Q彈,炒得好入味😋
💛照燒雞扒定食 $108
💛炸蕃薯條 $68
💛海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫 $168

另外好值得一提,服務態度好好🥰

2024-10-22 644 瀏覽
🥢 **Ukiyo** 在尖沙咀的**Ukiyo**,這是一個環境優雅的餐廳,非常適合在K11 Musea逛街後來放鬆心情。走進這裡,清新的裝潢和柔和的燈光讓人感到舒適,彷彿進入了一個藝術與美食交織的小天地。😊我點了**A5和牛青蘋果沙律**,肉質鮮嫩,搭配清爽的青蘋果,口感層次分明,讓人每一口都充滿驚喜,是完美的開胃菜。🥗隨後的**大蝦闊條麵**,蝦肉鮮美,麵條Q彈,醬汁濃郁卻不油膩,讓人感受到精緻的日式風味,真的是不可錯過的主菜。🍤最後,我還嘗試了**羽衣甘藍牛油果奶昔**,口感順滑,營養豐富,既能解渴又能補充能量,讓我倍感滿足。🥑總的來說,Ukiyo的菜品新鮮且用心,環境優雅,特別適合在逛完K11後來享受一頓美食,是個值得再次光顧的好地方!👍**Ukiyo** 尖沙咀K11 Musea 6樓610號舖
🥢 **Ukiyo**

**Ukiyo**
尖沙咀K11 Musea 6樓610號舖
2024-10-21 498 瀏覽
Ukiyo 🌟港鐵尖沙咀/尖東站J出口5分鐘路程🌟#k11musea #hkcafe #cafehopping #coffeeholic #cafeholic #ukiyo 好多人都嚟呢度打卡📸📸我覺得呢個最大特色係每一塊玻璃 都係曲面 好似哈哈鏡咁🤣🤣有落地大玻璃 陽光曬入嚟嘅時候 雖然有啲曬 但係都幾舒服一入門口有唔同形式嘅枱凳 任坐! 🧡#慢煮澳洲牛板腱炒烏冬- 係呢度ge Lunch set- 有好幾舊牛板腱 唔算煙韌- 烏冬鹹度岩岩好 仲有好多菜- Lunch set 包飲品- 價錢相宜👍🏻👍🏻🧡#手撕慢煮法式油浸鴨脾紫菜窩夫漢堡配和風煙燻辣茄醬- 一絲絲鴨脾肉 配辣茄醬 仲有窩夫 係一個新穎嘅配搭😆😆🧡#炸蕃薯條 - 配黑松露醬- 每一條都炸得鬆脆 唔會因為凍左 變稔- 好食呀!🧡#明太子雞翼- 雞翼表面炸得香脆 入面包左明太子餡料🧡#FlatWhite 🧡#Dirty- 可以揀豆 可以揀oat milk/soy milk/skim milk - 中規中矩🫢
Ukiyo
🌟港鐵尖沙咀/尖東站J出口5分鐘路程

好多人都嚟呢度打卡📸📸
我覺得呢個最大特色係每一塊玻璃 都係曲面 好似哈哈鏡咁🤣🤣
有落地大玻璃 陽光曬入嚟嘅時候 雖然有啲曬 但係都幾舒服
一入門口有唔同形式嘅枱凳 任坐!

🧡#慢煮澳洲牛板腱炒烏冬

2024-10-18
午餐
  • 炸蕃薯條
2024-10-17 619 瀏覽
Cafe以淺色木系裝潢 配搭植物擺設同落地玻璃窗 環境舒適寫意🪵🪴除左招牌麻糬窩夫 其他菜式都好精緻 啱晒打卡📸.📌焙茶麻糬窩夫 $168人氣必食甜品 慶生附送插牌蠟燭添🎂大大塊麻糬好似棉胎咁蓋住窩夫上✨Q軟有咬口 仲超拉絲 灑上黃豆粉 更濃香 但偏甜左啲🍡窩夫偏鬆軟唔脆 帶微微茶甘🧇配搭玄米茶醬 茶味更濃郁🍵豆腐雪糕軟滑濃豆香 加埋軟滑香甜忌廉一啖食 大滿足🤍.📌龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵 $188寬帶麵係手工自家製 口感好似炒河粉 小失望🍝龍蝦汁偏稀 唔夠濃香 冇乜鮮味🦞大蝦炒過 爽彈香口🦐配料仲有三文魚籽, 蘑菇同蘆筍 好豐富🐟🍄‍🟫加埋芝士碎同蒜粒 更惹味🧀🧄.📌手撕慢煮法式油浸鴨|菠菜|溫泉蛋|自家製烤芝士酸種麵包 $98酸種麵包烘至微脆 咬落鬆軟帶韌勁🥖鋪上芝士碎同芝士片炙燒 鹹香十足🧀慢煮手撕油浸鴨 肉質甘鮮 軟嫩入味🪿溫泉蛋賣相一般 但好滑溜 仲有柴魚碎提鮮🥚菠菜青綠軟嫩🥬沙律拌以柚醋 酸甜清爽🥗.📌焦糖脆脆奶昔 $88以牛奶整成 冇用雪糕咁厚杰 順滑輕盈🥛濃醇奶香配搭焦糖同酥脆lotus餅碎 出奇地甜而不膩 超正🍮🍪

📌焙茶麻糬窩夫 $168
📌龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工
意大利寬帶麵 $188
📌焦糖脆脆奶昔 $88
2024-10-15 1018 瀏覽
我今日約同好友去位於尖沙咀梳士巴利道18號 K11 Musea Victoria Dockside 6樓610號舖的 Ukiyo 食午餐,環境十分舒適及寧靜,坐得舒服。我點左個 龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵 $188,餐飲係 凍Uji Match 宇治抹茶 $50;好友點左個 脆豬面頰卡邦尼手工意大利麵 $168,餐飲係 熱Hojicha Latte 焙茶鮮奶 $50。龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵賣相繽紛吸引,4隻大蝦好鮮美,三文魚籽好新鮮,寬帶麵配龍蝦汁好味;脆豬面頰卡邦尼手工意大利麵 好味道,豬面頰香脆,意大利麵好咬口;熱 Latte 香濃,凍抹茶好飲。

• 脆豬面頰卡邦尼手工意大利麵
  • 宇治抹茶
  • 焙茶鮮奶
  • 龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵
2024-10-14 1093 瀏覽
約到班姊妹係尖沙咀食野,呢間Ukiyo 未食過,一於試下~Ukiyo位於K11 musea,商場好好行,人流唔係太多,行到攰再食嘢,啱啱好。呢間cafe係6樓,會經過一個細花園,呢個露天花園係打卡嘅好地方,夜晚仲可以睇到維港燈飾,好靚。Cafe都唔算多人,景觀好開揚,啲座位都好舒服,真係好啱三二知己傾計食野~雖然話限時90分鐘,但冇人等位嘅話都唔會趕人走~當然價錢方面會貴啲,尖沙咀價🤣慢煮澳洲和牛板腱All day breakfast $188正常發揮,最好食係個菇,好多黑松露醬,好味~牛板腱份量唔多,不過肉質唔會嚡,配上芝麻醬,都幾好食~龍蝦汁大蝦三文魚籽手工意粉 $188賣相好靚,啲大蝦新鮮大粒,手工寬帶麵煮得耐咗啲淋身咗啲,同埋寬帶麵索唔到太多汁,但係好多芝士碎,加返好多分~炸蕃薯條$68好味,啲蕃薯條炸到好脆,同埋蕃薯本身好甜~可以點明太子沙律醬或者特製辣醬..個人認為都係配茄汁好啲😂海鹽焦糖比利時朱古力麻薯窩夫$168呢個好食,佢啲麻薯好多,似淋醬咁淋係面,但口感好煙韌,個朱古力雪糕好濃朱古力味,唔太甜,好味~仲每人嗌咗杯野飲($50-60)熱飲啲拉花都幾靚~味道都不過不失~
約到班姊妹係尖沙咀食野,呢間Ukiyo 未食過,一於試下~

慢煮澳洲和牛板腱All day breakfast

龍蝦汁大蝦三文魚籽手工意粉 $188

龍蝦汁大蝦三文魚籽手工意粉

炸蕃薯條$68
炸蕃薯條

海鹽焦糖比利時朱古力麻薯窩夫$168
海鹽焦糖比利時朱古力麻薯窩夫

仲每人嗌咗杯野飲($50-60)
熱飲啲拉花都幾靚~味道都不過不失~
龍蝦汁大蝦三文魚籽手工意粉
炸蕃薯條
海鹽焦糖比利時朱古力麻薯窩夫
2024-10-10 946 瀏覽
Ukiyo 尖沙咀 今日朋友約咗我去尖沙咀K11 Musea六樓吃日式西餐,餐廳嘅環境真係好舒服,佢有好多大嘅落地玻璃,所以有好多自然光,氣氛好放鬆。這餐廳也是寵物的友善餐廳,寵物可於K11 Musea 六樓戶外草地旁走動,雖然地方唔算大,滿有心思既木系設計同裝修。此日式西餐廳是Ukiyo ,位於尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea 6樓610號舖,位置有點隱蔽,可能要花點時間找路,但是好容易就找到。餐廳主要走日式木系風格,用左好多自然木質同綠色植物嘅元素,而坐位設計風格也很特別,因有些桌子有一高一矮連著,兩張桌之間是零分隔的。食物方面,我哋先叫咗 All day breakfast 嘅慢煮澳洲和牛板腱,這副美食有澳洲和牛板腱、胡麻菠菜、牛蒡漬、蘿蔔漬、紅芝漬、炒蛋、自家製酸種麵包、黑松露日本本菇。這個加入日本牛篣漬,非常爽脆開胃,最精華的是那幾塊慢煮澳洲和牛板腱,入口淋身味道突出。這是西日混合風格,漬物和黑松露甚是特別,其他配料都發揮不錯。我喜歡炒蛋非常香滑,個自家製嘅麵包亦好爽脆好味。另一味主菜就叫了 Home made fresh pasta 嘅龍蝦汁配大蝦三文魚籽
Ukiyo 尖沙咀

另一味主菜就叫了 Home made fresh pasta 嘅龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寛帶面。我哋一向都鐘意食手工意粉,呢到係一個好選擇,其賣相吸引,龍蝦汁香濃非常惹味,四隻大蝦好入味及鮮甜爽口彈牙,加上粒粒魚子一咬下去帶點點海水味,仲粒粒都晶瑩剔透,令整體味道更加鮮明,手工意大利寬帶面配合龍蝦汁更淋,每一條意粉都好均勻咁樣沾滿醬汁,成個配搭口感好豐富。

最後叫甜品Signature Mochi waffle 嘅紅豆綠茶麻薯窩夫,係我最期待既甜品,勁大份而且擺盤好靚,這個窩夫有黑糖漿、抹茶雪糕、紅豆、麻薯和窩夫。黑糖醬麻薯成塊鋪係窩夫面,甜甜地同好煙韌又唔會過甜,而窩夫外脆內軟而且有好濃嘅抹茶味係焙茶口味,再加上旁邊嘅紅豆、爆谷同青檸sorbet令成碟窩夫口感非常豐富。

餐廳好適合女仕來,因為可以坐好耐傾計,開開心心哋食餐飯,加上嘢又好食,又有靚景,下次我哋會再來試其他食物,尤其是甜品
茄汁慢煮和牛手工義大利寬麵 🍝我真的很久沒吃過這麼出色的意粉和牛嫩嫩的超入味 寬麵也超級彈牙.男朋友最愛的炸番薯條這家竟然有四種醬料選 整個感覺好高級最最出色的一定是他家的焙茶麻薯窩夫🧇媽耶我這個焙茶胃跟糯嘰嘰頭號粉絲真的這真的巨巨巨好吃 沒想到麻薯跟窩夫這麼配窩夫上的焙茶醬 配上一旁的花生碎、花生醬跟雪糕絕配!這家店必吃!
茄汁慢煮和牛手工義大利寬麵 🍝
我真的很久沒吃過這麼出色的意粉
和牛嫩嫩的超入味 寬麵也超級彈牙
男朋友最愛的炸番薯條
這家竟然有四種醬料選 整個感覺好高級
最最出色的一定是他家的焙茶麻薯窩夫🧇
媽耶我這個焙茶胃跟糯嘰嘰頭號粉絲真的
這真的巨巨巨好吃 沒想到麻薯跟窩夫這麼配
窩夫上的焙茶醬 配上一旁的花生碎、花生醬跟雪糕
絕配!這家店必吃!
Ukiyo位於尖沙咀K11 Musea內,店內裝潢以淺木色為主,簡約日系文青的設計風格營造出溫馨舒適的用餐氛圍🥰🤍龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寛帶麵 (HKD188)寛帶麵口感順滑,掛滿濃郁鮮甜的龍蝦汁🤤 而大蝦挺彈牙,加上鹹香的三文魚籽,整體味道層次豐富!😋🤍焙茶麻糬窩夫 (HKD168)一整片煙韌Q彈的麻糬鋪在窩夫上🤩 窩夫非常鬆軟,焙茶味也很突出,旁邊搭配清新的豆腐雪糕及香濃的玄米茶醬,好滿足!推薦!😍 飲品方面,我們點了宇治抹茶(HKD50)及Iced Black (HKD40),味道不錯呢~🍵☕️為了他們家的麻糬窩夫,下次一定會再次到訪!🥰📍Ukiyo - 尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea 6樓610號舖

🤍龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寛帶麵 (HKD188)
龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寛帶麵

🤍焙茶麻糬窩夫 (HKD168)
焙茶麻糬窩夫

宇治抹茶、Iced  Black

為了他們家的麻糬窩夫,下次一定會再次到訪!🥰

• 焙茶黑糖麻糬窩夫
2024-09-25 1459 瀏覽
在尖沙咀的K11 MUSEA,我和三位朋友來到Ukiyo用餐。餐廳的日式裝修風格讓人感到舒適,環境開陽,窗外的景色也令人心情愉悅。🌞 但冷氣頗強勁,用餐時需要披上外套。🧥自助下單的系統非常方便,菜單上有多款選擇,我點了手撕慢煮法式油浸鴨,雖然搭配了菠菜、溫泉蛋和自家製烤芝士酸種麵包,但鴨肉的鮮嫩度並不突出,酸種包有點黐牙,整體口感普普通通。🍽️另外,我的朋友們點了慢煮澳洲牛板腱炒烏冬,牛肉不錯,熟到剛好,但烏冬不算彈牙,味道算一般,並沒有特別出色的地方。🥢飲品方面,我選擇了Kiyonobu的柚子蘋果檸檬梳打,清新爽口,正好解膩。🍋🥤還有朋友的熱拿鐵和燕麥奶Flat White,口感順滑,令人滿意。☕️最後,海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫卻給我們帶來了驚喜!🍫窩夫外脆內軟,搭配濃郁的巧克力和煙韌的麻糬,口感及味道豐富,值得一試。🍰總體而言,Ukiyo提供了一個愉快的用餐體驗,雖然部分菜品表現一般,但環境和服務讓我們感到滿意。🌟#尖沙咀Ukiyo #日式餐廳 #舒適用餐環境 #自助下單 #慢煮法式鴨 #炒牛板腱烏冬 #清新飲品 #海鹽焦糖窩夫 #美食分享 #K11MUSEA #用餐體驗 #餐廳推

慢煮法式油浸鴨

#尖沙咀Ukiyo #日式餐廳 #舒適用餐環境 #自助下單 #慢煮法式鴨 #炒牛板腱烏冬 #清新飲品 #海鹽焦糖窩夫 #美食分享 #K11MUSEA #用餐體驗 #餐廳推薦 #美味佳餚 #朋友聚會 #甜品驚喜

#UkiyoK11MUSEA #JapaneseRestaurant #ComfortableDining #SelfOrderSystem #SlowCookedDuck #BeefUdon #RefreshingBeverages #SeaSaltCaramelWaffle #FoodieExperience #K11MUSEA #DiningExperience #RestaurantRecommendation #DeliciousDishes #FriendsGathering #DessertSurprise
2024-08-30
  • kiyonobu
  • 海鹽焦糖比利時朱古力窩夫
呢個係我第一次食完後悔到要寫comment嘅餐廳!🥲🥲🥲質素係普通cafe中下嘅水平 食物正常服務好普通 啲單又可以落錯晒🥲🥲🥲餐廳抽氣極差!極大油煙味 open kitchen旁邊食完成身臭到好似打完邊爐咁!😡😡😡食完再睇返啲喊喊comments先發現原來兩年前已經有提及過呢樣嘢,但似乎到而家都冇改善過。😨😨😨食完出嚟發現有好長人龍,但入邊明明其實有幾張吉枱!極度懷疑係餐廳自己製造人龍本身見有好多好嘅comment諗住試吓 食完一萬個後悔!尖沙咀有更好嘅選擇!如果未試過可以唔洗試🥲😢😢
呢個係我第一次食完後悔到要寫comment嘅餐廳!🥲🥲🥲
午餐
除咗食物高質之外,餐廳仲有落地大玻璃🥰🥰環境一流👍🏻👍🏻推介❤️🍫 海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫麻糬好煙韌😨😨😨好正,窩夫好大舊,外脆內軟🤍仲配海鹽焦糖醬同朱古力雪糕🍧🧇慢煮澳洲和牛板腱紫菜窩夫漢堡配山葵蛋黃醬和牛牛味濃郁🐮 質感鬆化紫菜味窩夫好食👍🏻👍🏻 好特別 🧀炸芝士條芝士條可以拉絲到好誇張😍😍😍😍😍配埋明太子蛋黃醬好夾另外推介🥰🥰🦞龍蝦汁配大蝦三文魚籽手工意大利寬帶麵🥓脆豬面頰卡邦尼手工意大利麵➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ ➢ 好味指數:😋😋😋😋😋環境指數:🪴🪴🪴🪴🪴回頭指數:💖💖💖💖💖🔖 Ukiyo (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18號維港文化匯K11 Musea 6樓610號舖#lifeistooshortforbadfood#hkfood#香港好去處#食好西#foodiehk#吃貨#打卡#hkfoodblog#hongkongfood#hkfoodieblogger#hkfoodie#hkfoodshare#香港美食#香港旅行#香港打卡#香港美食指南#香港必吃 #香港必食#尖沙咀好去處 #尖沙咀美食#尖沙咀#hkcafe#咖啡#Uk

除咗食物高質之外,餐廳仲有落地大玻璃🥰🥰環境一流👍🏻👍🏻

推介❤️

🥓脆豬面頰卡邦尼手工意大利麵

好味指數:😋😋😋😋😋
環境指數:🪴🪴🪴🪴🪴
回頭指數:💖💖💖💖💖

🔖 Ukiyo (尖沙咀)

#hkfoodshare
#香港美食#香港旅行#香港打卡#香港美食指南
#香港必吃 #香港必食
#尖沙咀好去處 #尖沙咀美食#尖沙咀
#hkcafe#咖啡#Ukiyo#麻糬窩夫#ukiyo_hk
#K11MUSEA
  • 海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫