2024-11-11
Vivere @CWB 呢間樓上餐廳夜晚係酒吧,晏晝有提供set lunch。🍽️🍴🥄🧂Set lunch 有soup 🫕or salad🥗,一個主食,及一杯飲品。😋 🥔薯仔湯 Potato soup 飲到淡淡薯仔蓉,不算heavy和味道重,作為前菜非常適合。😋 🥬菠菜利可它芝士意大利雲吞配蕃茄醬SPINACH RICOTTA RAVIOLI $128意大利雲吞軟韌度適中,與蕃茄茄醬配搭得剛剛好,我和朋友都很喜歡。不過如果份量可以再多啲就會更加perfect!😋 🐟炸龍利柳薯條配青豆蓉FRIED SOLE FILLET & FRENCH FRIES$148龍脷柳和薯條都是即叫即炸,新鮮出爐,很脆口。不過調味方面略鹹,淡味些少就更好。👍 ☕️ 我叫咗黑咖啡,咖啡味濃,不覺酸👍🏻👍📸 環境景色開掦,可以俯瞰維多利亞公園。另外,座位亦非常闊落,適合聊天傾計。😀😃#CWB西餐廳#Viverehk#銅鑼灣美食#銅鑼灣吃貨
😋 🥔薯仔湯 Potato soup
飲到淡淡薯仔蓉,不算heavy和味道重,作為前菜非常適合。
😋 🥬菠菜利可它芝士意大利雲吞配蕃茄醬
SPINACH RICOTTA RAVIOLI
😋 🐟炸龍利柳薯條配青豆蓉
☕️ 我叫咗黑咖啡,咖啡味濃,不覺酸👍🏻👍
📸 環境
#CWB西餐廳