2024-07-21
今日到 紅磡探朋友順便一齊去食飯, 朋友介紹去呢間 西餐廳, 呢間西餐廳位於紅磡 啟岸1樓, 地鐵站行過去大約六分鐘到, 餐廳 裝橫好有格調, 環境 寬敞 舒服, 全落地玻璃一路食飯可以望街景好正👍我哋叫咗 兩份晚餐, 柚子海鹽 蜜糖法式豬鞍扒同 扇貝明太子意大利麵, 兩份晚餐 都會包 嘢飲沙律餐湯, 另外仲叫咗個 意式炸雞翼同 黑松露薯條。柚子海鹽蜜糖法式豬鞍扒: 豬安扒份量十足加上厚切, 每一口都好滿足, 調味剛剛好, 肉質鬆軟唔會鞋👍扇貝明太子意大利麵: 扇貝好 鮮甜, 意大利麵 硬度適中 , 加上明太子 及菇菌類一齊烹調, 味道我好鍾意❤️黑松露薯條: 即叫即炸, 薯條 香脆可口 面層 加咗黑松露醬 令薯條提升另一層次👍意式炸雞翼: 外皮酥脆 香口, 加上特別嘅醬料調味,好味❤️整體嚟講 呢間餐廳性價比高, 環境 有格調, 價錢又抵食👍大推❤️
整體嚟講 呢間餐廳性價比高, 環境 有格調, 價錢又抵食👍
大推❤️