2020-09-20 55 瀏覽
#旺角美食🔻 YA! YA! YA! BURGER & BAR 旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓/////喺旺角行到身水身汗,鬼死咁多人,想搵個靜啲嘅地方坐都冇,係朋友介紹之下,知道喺朗豪坊附近有一間 burger&bar,坐得好舒服,最啱行到攰上去唞吓。舖頭Lunch Set 價錢好公道,平均一個套餐都只不過係六、七十蚊,包前菜包嘢飲,唔講以為返返五年前,睇見個價錢都嚇咗一跳。/🧃煙三文魚沙律、泰式鳳爪 各+$15兩份沙律係好味嘅,雖然唔係話好特別,但係勝在真材實料,沙律菜夠新鮮,泰式鳳爪夠爽,又酸酸甜甜,啱晒喺主菜嚟之前開下個胃。/🧃日式蒲燒原條鰻魚飯 $88鰻魚係成條上嫁😍😍小妹無眼花呀嘛?啲材料咁多唔會蝕住做掛?雖然係急凍鰻魚,但係喺出面買一條都要$50、$60 ,而家有人煮埋俾你食,非常咁抵。鰻魚唔單止大大份,魚肉厚身無骨,醬料嘅味道香濃得來又唔會蓋過咗鰻魚本身嘅鮮味,最啱要來送飯。/🧃邪惡芝士安格斯牛肉漢堡 $68肉扒非常厚身,咬落去啲肉汁bit晒出嚟,除此之外,成個漢堡最難得嘅地方係配搭非常平均,小妹食漢堡最驚就係濕立立,呢度嘅漢堡包雖然都有番茄同埋生菜,但係廚師有印乾嘅關
#旺角美食
🔻 YA! YA! YA! BURGER & BAR
旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓
/////

🧃煙三文魚沙律、泰式鳳爪 各+$15

🧃日式蒲燒原條鰻魚飯 $88

🧃邪惡芝士安格斯牛肉漢堡 $68
肉扒非常厚身,咬落去啲肉汁bit晒出嚟,除此之外,成個漢堡最難得嘅地方係配搭非常平均,小妹食漢堡最驚就係濕立立,呢度嘅漢堡包雖然都有番茄同埋生菜,但係廚師有印乾嘅關係,完全冇呢個情況,加埋芝士嘅香濃味道,呢個價錢小妹比滿分。

🧃陳皮山楂洛神花茶、薄荷檸檬茉莉花茶 各+$10
只係加$10就有特飲,其實都幾划算。陳皮山楂嗰杯唔會太甜,山楂味好香,要來解膩一流。薄荷檸檬個杯小妹覺得甜咗少少,下次如果可以叫少甜就啱啱好。
///

呢間餐廳除咗午市出色之外,發現晚市有更多唔同嘅選擇,有唔同嘅伴酒小食,同埋好多唔同嘅酒俾你揀,如果唔係日光日白, 一定叫幾支酒嚟啤啤佢。

老細話俾小妹聽,呢度仲有私人包房,一間房可以坐12個人,可以唱K飲酒,以後嚟旺角gathering 又有多個地方可以選擇!

/////
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️

#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #樓上Cafe #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig #旺角
2020-09-18 33 瀏覽
放工就跟老公去Chill下,朗豪坊隔離就係朗晴坊,都有不少的餐廳,老公驚好快就full,就預先book 定。見到酒都覺得好抵飲,我飲左支果香較甜的蘋果酒,老公就飲支酒味重的pure blonde 。食到甘上下就聽到有歌聲,原來隔離有間k 房,可以包場,私下開派對都唔錯。三文魚刺身主要老公食,很大碟又厚身,肥美又鮮味,嘆埋支酒又好正。邪惡芝士燒菠蘿深海手打蝦堡配薯角 $82上枱見到好高好厚身的漢堡已經很驚嘆,切開時見菠蘿微微燒焦,很香又酸甜。手打蝦餅絕對不是來貨,食得出好多蝦粒,很結實又鮮味,仲有蕃茄片,生菜都爽脆。邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡配薯角 $88聞到很香的黑松露的味道,很吸引,切開已經見到安格斯牛肉很多汁,厚身,肉質嫩滑,配上黑松露醬將肉香提升了,以及感覺很貴氣,仲有芝士半熔狀態,的確邪惡。漢堡餐配薯角,很脆口,很有薯味,咬起來有口感,仲有茄汁點,正

邪惡芝士燒菠蘿深海手打蝦堡配薯角 $82

邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡配薯角 $88

🔎 旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓*📍 YA! YA! YA! BURGER & BAR.芝士菠蘿安格斯牛肉漢堡($82)芝士迷見到應該好著迷!加上安格斯牛肉啖啖肉口感,非常juicy好味!我哋仲叫咗幾枝酒share飲,聽講呢到好多人都必點嚟食住burger!成件事幸福感倍昇!邪惡芝士黑松露牛肉漢堡($88)黑松露係我最愛!平日食意粉都必加入去😛芝士同黑松露非常夾呀!must try item.牛肉好厚實,超推介呢到嘅牛肉漢堡.另外呢到仲有私人k房可預先預訂!如果想包場慶祝記得預早book位,咁完善嘅食玩地方真係會好快就full嫁!
🔎 旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓
📍 YA! YA! YA! BURGER & BAR

芝士菠蘿安格斯牛肉漢堡($82)

邪惡芝士黑松露牛肉漢堡($88)
黑松露係我最愛!平日食意粉都必加入去😛

朋友介紹話旺角有間餐廳吾錯,試過佢地嘅午餐好抵食,包餐湯/沙律,包埋飲品仲免加一🤭,質素都唔錯架😍😍😍意大利龍蝦手打鳥冬(海鮮)$54 海鮮有大蝦,青口,大大粒帆立貝,手打烏冬份量足,食完非常飽❤️邪惡芝士燒菠蘿安格斯牛肉漢堡配薯角$65漢堡排肉味濃郁,有厚度,配埋燒菠蘿好juicy💕,個漢堡包沒有加很多額外的醬料,但都唔會覺得乾!亦有芝士,蕃茄,生菜陪襯,幾足料!-老闆見我影咗咁耐相,同我講話原來呢度有間K房,可以比一班朋友上嚟唱K飲酒chill下😍😍!望咗一望又真係幾舒服!10幾個人黎開party都冇問題🙆🏻‍♀️。-另外老闆話餐廳都有做緊promotion 㗎凡惠顧晚市滿$150及預先Whatsapp訂枱🤩 即送原價$68挪威三文魚刺身一客話數量有限 送完即止~🤣-亦有啲套餐優惠生日前後送蛋糕!9位以上送紅酒等等大家有興趣可以Whatsapp 63335680 Raymond🥳

意大利龍蝦手打鳥冬(海鮮)$54

話數量有限 送完即止~🤣
亦有啲套餐優惠
生日前後送蛋糕!9位以上送紅酒等等

2020-09-14
20 分鐘 (堂食)
2020-07-29 36 瀏覽
嗰日朋友話想試呢一間ya!ya!ya! Burger and bar,就陪咗佢黎試啦,結果出乎意料地高質!Evil Angus Cheese Burger Evil soft Shell Crab Cheese BurgerSashimi Boton Shrimp Double Melted Cheese Hotdog

Evil Angus Cheese Burger

Sashimi Boton Shrimp

Double Melted Cheese Hotdog
2020-07-12 31 瀏覽
今日來到旺角,行完朗豪坊好肚餓,想找個地方舒舒服服同朋友座下傾訴下, 朋友話朗晴坊有間食 burger 唔錯的地方話帶我去,有人帶路都唔方會差,即去。上到去叫左兩份lunch, 一個係邪惡芝士燒菠蘿安格斯牛肉漢堡配薯角, 嘩個burger 超豐富, 菠蘿燒一燒過味道甜d, 安格斯牛肉咬落去超juice, 即炸的薯角點茄汁最正,食咁熱氣的薯角 我仲叫左杯陳皮山楂洛神花茶,甜甜酸酸又解口渴。我個朋友係鰻魚控,係呢到見到話原條咁抵食即叫, 日式蒲燒原條鰻魚飯, 燒過的鰻魚加上濃濃的鰻魚汁上面放小小紫菜,已經令到我朋友好快清哂成碟飯了,因為鰻魚真係好肥美。食咁濃郁的飯朋友就叫左杯青檸梳打來解膩。呢到叫午餐真係好抵食,可以選擇湯或日式沙律都可以。呢到侍應仲同我講呢到有得唱k , 下次生日來唱先得,因為6人或以上就已經送生日蛋糕1磅。

呢到叫午餐真係好抵食,可以選擇湯或日式沙律都可以。

2020-07-11 1170 瀏覽
朗豪坊就成日去喇,去到都好厭吓😅有一排冇行今次又去行番。行得耐都有想食好西嘅時候,位置朗豪坊隔離嘅朗晴坊,記起好耐之前都已經去過戈座大廈食野,所以對戈個位置有更深刻嘅印象。冇諗過戈度竟然會有一間餐廳系專食burger,更冇諗過戈間餐廳嘅前身原來系一間幾出名嘅cafe😳大家睇吓就知系邊間。餐廳環境寬敞,同一般cafe嘅佈局差吾多,仲有好長嘅梳化,個人認為幾適合一班人黎聚會。吾好以為餐廳淨系得出面戈個area,原來行到最盡頭系內有乾坤㗎8卦去睇下,一推門就見到間K房,同大型嘅連鎖唱K店絕對有得揮,坐得舒適,唱得招積。睇到個餐牌戈陣真系好驚訝啲漢堡包竟然可以平到咁!大部分嘅款式都系一百蚊就有找,只有兩款系百幾蚊。吾想食漢堡包嘅可以食其餘戈幾款晚餐,種類都ok。飲品menu嘅飲品都有啲特飲,比較特別嘅有梳打、洛神花茶同埋茉莉花茶。放假嘅日子心情就緊系放鬆啲好,即刻叫咗支Hoeggarden同埋apple cider飲吓。Hoeggarden嘅味相信都吾洗多講,apple cider甜甜地幾易入口,同埋吾系間間cafe或者bar都有,值得一飲。食漢堡包加$15就有沙律食,餐廳喺沙律方面都別有用心

睇到個餐牌戈陣真系好驚訝

食漢堡包加$15就有沙律食,餐廳喺沙律方面都別有用心
有分為煙三文魚沙律同埋泰式鳳爪沙律,應該冇乜餐廳會特登諗吾同款嘅沙律比同枱嘅客人食。煙三文魚呢款幾好食,吾會太鹹,平時一見到煙三文魚就驚會好鹹😅

另外戈款系泰式鳳爪,我本身其實麻麻哋鳳爪,食落又覺得吾錯,辣辣哋幾滋味,刺激吓味蕾都幾好🔥之前再食番沙律菜可以中和番戈份辣味。

自己先叫咗款邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡,叫得邪惡乜乜乜嘅食物通常都吾會浪得虛名,就咁睇張相已經望到啲芝士流緊出黎🤤真心邪惡!仲有好厚嘅安格斯牛肉,但系⋯說好的黑松露呢?🧐
邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡

喺度介紹番,原來說好嘅黑松露喺塊安格斯牛肉上面,數量系超級多
食落口每一啖都feel到香濃嘅黑松露味,啱曬黑松露控呀🖤

男朋友叫戈款系邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡,材料真系非常豐富,淨系芝士已經講緊有3層
真系芝味十足啊!啱曬我呢啲芝士控🤤牛肉就有兩塊,口感比我想像中仲要好食,系非常軟稔,但軟稔得黎吾會話十分林林bat bat咁,牛肉味亦十分香濃明顯,$98呢個價錢真心值回票價!性價比好高!
邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡

最後叫咗杯陳皮山楂茉莉花茶,呢款飲品真係好特別,出面一定冇,咁喺度就梗係叫黎試吓。一飲落去係有超明顯嘅陳皮同埋茉莉花味,陳皮不嬲都係甜甜地咁,所以飲品都係偏甜,如果真係叫嘅話可以叫少甜。茉莉花味好清新
整體黎講感覺好新鮮。
陳皮山楂茉莉花茶
2020-06-28
邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡
邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡
陳皮山楂茉莉花茶
2020-07-10 35 瀏覽
出色旺角burger店黎到旺角,想覓食但又唔想去朗豪坊食既話,不如試下去隔離既朗晴坊覓食。今次就試左間位於5樓既YaYaYa Burger~入到去環境算大,坐位算寬躺,唔洗點等就入得去食。佢主打burger,但都有提供各樣既晚餐同小食~我地叫左兩個小食同一個burger~🔻邪惡芝士雙層安格斯漢堡味道:8.5/10價錢:$98估唔到呢到會食到咁出色既漢堡包,菠蘿好fresh,芝士係半溶既,同安格斯既肉汁好match,幾種食物加埋既口感非常之豐富。而且仲有薯角跟埋,非常之飽肚!🔻泰式鳳爪沙津味道:8/10價錢:$58好fresh既一道茶式,泰式鳳爪酸得黎唔算太辣,好開胃~ 另外仲有好新鮮既沙津茶,好食!🔻串燒羊架味道:8/10價錢:$38味道都唔錯,唔會有好大既騷味,而且厚度適中。師傳整得黎唔會令羊肉太過熟,保持到肉汁係到!另外仲叫左啤酒,食薯條呢啲當然要配杯Hoegaarden。另外支pure bloned既蘋果酒都幾好飲,甜得黎唔會太濃酒精,幾易入口,仲有個魷魚干送啤酒,可以慢慢傾計呢地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓
出色旺角burger店

味道:8/10
價錢:$38

地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓
2020-07-08 523 瀏覽
一直都知朗晴坊依幢大廈好多嘢食,呢日就同朋友嚟食晏。部份餐廳深水埗都有分店,於是再望下餐牌後,我哋就揀咗五樓嘅Ya! Ya! Ya! Burger😋。餐廳好受歡迎,同𨋢嘅男仔又係去同一餐廳,入到去仲發現全院滿座👏。不過大廈一層面積其實都唔算大,環境比較似樓上Cafe。餐牌有兩款,其中午市套餐Lunch Set有九款揀,漢堡包、飯/意粉、湯烏冬同牛扒等都有,價錢介乎$52-$88不等,都抵食嘅😉。另外,仲有個全日餐牌,係咁咦望過眼好似都唔貴👍。由於天氣太熱☀️,所以我哋第一時間將湯麵類嘅餐篩走,要咗一份漢堡包同牛扒。邪惡芝士安格斯牛肉漢堡配薯角($60),餐廳個名有「Burger🍔」一詞,相信必係招牌菜!之前都講過最怕Burger太大個,好彩呢個大小適中,我能夠一啖放入口食哂咁多層。漢堡包係最經典嗰種,即係有🧀芝士、蕃茄、生菜同醬;漢堡扒都幾厚。整體味道唔錯,只係略嫌醬汁多咗少少。黑椒厚切西冷牛扒薯菜($68),牛扒唔算好大塊,但都夠食。牛扒味道同肉質都OK嘅。牛扒餐同漢堡包都配有薯角🥔,新鮮熱辣辣炸起嘅關係,薯角超脆超好食 。飲品選擇亦都有唔少,當中🌸花茶有得揀凍飲,啱晒我呢啲唔養生嘅港
另外,仲有個全日餐牌,係咁咦望過眼好似都唔貴👍。
邪惡芝士安格斯牛肉漢堡配薯角
黑椒厚切西冷牛扒薯菜
檸檬百香果梳打
飲品選擇亦都有唔少,當中🌸花茶有得揀凍飲,啱晒我呢啲唔養生嘅港孩。我哋要咗檸檬百香果梳打(原價$24)同凍陳皮山楂洛神花茶(原價$20),前者唔太甜、幾清新,後者就真係有少少陳皮味、幾特別。
餐廳除咗食嘢外,其實仲有得唱K添🎤,而且更提供生日優惠。一班人可以留間房,玩得開心啲之餘,私隱度亦夠高。
總括嚟講,餐廳都唔錯,店員有禮貌。由於呢日有枱廿人嘅大客,所以佢哋同廚房都好忙,等食物嘅時間的確耐咗啲,但都明白嘅。最緊要佢哋有交帶😊。
2020-07-02
20 分鐘 (堂食)
檸檬百香果梳打
2020-07-08 303 瀏覽
朗晴坊雖然成日都會經過但咁耐以黎都只係去過入面一間餐廳,見今日又經過附近就試下打開openrice睇下有咩啱食既時候留意到開左間新既burger店價錢幾合價就入去試試.邪惡芝士菠蘿安格斯牛肉漢堡,一上枱見到用木盤放上一個脹卜卜又高既burger即刻雙眼發光.漢堡包挺身得黎外面十分光滑,烘得鬆脆又唔會過乾.加上一圈大菠蘿皮一咬香甜多汁,微微酸甜感降低牛肉漢堡既膩滯感.牛肉漢堡juicy,一咬就流晒內裏既肉汁,入口肉質唔會死實實,帶牛香.邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡比起菠蘿安格斯牛肉漢堡果份清爽感,黑松露一定相對口味較濃.切開漢堡中間見到餐廳一d都吝嗇落足一層厚厚既黑松露醬.加上黑松露醬既牛漢堡味道更濃郁,黑松露雖濃郁但又唔會掩蓋左牛肉既牛香.burger set入面包左薯角,厚身香辣薯角入口薯味夠香又粉,炸得唔會好油膩.Hoegaarden味道麥味較重先甘後甜.Pure Blonde果香味較出配搭黑松露安格斯牛肉漢堡有種消滯感.今次入去食既時候留意到有個開party唱K,原來餐廳有得包場,可以一班一搞個私人party食下野唱k.

Hoegaarden味道麥味較重先甘後甜.

• 邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡
2020-07-04 32 瀏覽
今次來到了位於朗豪坊附近的Ya! Ya! Ya! Burger & Bar,和朋友食飯飲野傾偈。餐廳除了主打的漢堡外,亦有牛扒、龍蝦等選擇。飲品方面提供各式啤酒、蘋果酒和紅白酒,亦有無酒精類的飲品。我們點了份邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡,泰式鳳爪煙三文魚沙律。另外見有新鮮空運生蠔當然唔錯過,點了3隻日本宮城生蠔。生蠔非常新鮮,蠔身大隻,飽滿多汁,入口嫩滑鮮甜,海水味濃。漢堡大大份有三層芝士、菠蘿、蕃茄等配料,兩層安格斯牛肉,煎得非常香,而且充滿肉汁,肉質仍然保持嫩身。更配有香口薯角,非常有滿足感。飲品方面我們點了薄荷檸檬茉莉花茶和檸檬百香果梳打。兩杯都非常有特色。原來餐廳還提供卡拉OK包房,有大電視和雷射燈等設備,下次一定要約多幾個朋友一齊玩。

另外見有新鮮空運生蠔當然唔錯過,點了3隻日本宮城生蠔。
生蠔非常新鮮,蠔身大隻,飽滿多汁,入口嫩滑鮮甜,海水味濃。

2020-07-03 46 瀏覽
朋友住喺旺角,地頭蟲既佢帶左我係旺角一間樓上餐廳食漢堡。呢間餐廳除左有普通座位,仲有包廂,如果人多既話可以包間房,一路唱K一路食野。打開餐單,見到有好多款唔同既漢堡,仲有啲主菜同小食,好吸引!我地點左邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡,呢個漢堡入面有兩層厚厚既安格斯牛肉,勁惹味同juicy,仲有三層芝士、蕃茄、生菜同菠蘿,真係好豐富!另外仲點左蒜蓉燒生蠔,98蚊有半打,抵食!生蠔都幾大隻,而且好新鮮,用蒜蓉燒完之後好香口!仲有小食同啤酒。
朋友住喺旺角,地頭蟲既佢帶左我係旺角一間樓上餐廳食漢堡。

仲有小食同啤酒。

2020-07-01 107 瀏覽
最近留意到旺角朗晴坊五樓新開左間「Ya! Ya! Ya! Burger & Bar」,店舖地方寬敞,裝修簡約舒適餐廳任何時候都有包場包房服務,六點後開始(免費5小時)有Wi-Fi、卡拉OK、美食、酒水,正日生日免一位收費,慶祝生日就最好不過邪惡芝士安格斯牛肉漢堡配薯角漢堡麵包好鬆軟,有麵粉香,面上仲有唔少黑白芝麻粒,更滋味香口!安格斯牛肉漢堡扒軟硬適中,肉味香濃突出,好好食呀!配上金黃香脆的薯角,大滿足呀香草忌廉煙三文魚燴意粉每條意粉都掛滿忌廉醬汁且頗有咬口,仲有唔少洋蔥粒、蘑菇及煙三文魚粒,整體味道不錯Pure Bloned蘋果酒啱哂女仔飲嘅蘋果酒,甜甜的,易入口,$20支咋Hoegaarden食漢堡薯條就最啱配啤酒,$28支,半打做緊優惠$158

邪惡芝士安格斯牛肉漢堡配薯角

香草忌廉煙三文魚燴意粉

Pure Bloned蘋果酒

啱哂女仔飲嘅蘋果酒,甜甜的,易入口,$20支咋

Hoegaarden

食漢堡薯條就最啱配啤酒,$28支,半打做緊優惠$158
2020-07-01 39 瀏覽
YA! YA! YA! BURGER & BAR-漢堡-多國菜-酒吧 -有唱K房Perfect for birthday party or friends gathering, this restaurant offers you a karaoke service to sing your heart out. With a menu features in burgers, grilled seafood and alcoholic beverages, this can be one of your alternative plans for social gathering🎤🎼🍻. 1️⃣邪惡芝士安格斯牛肉達漢堡 HKD$68 🧀 Angus Cheese Burger HKD$68🍔 味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️總分(overall):⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏻牛肉有7成熟,咬落去香濃多汁,肉質鮮嫩🍔🤤,再配上軟滑嘅芝士、爽口嘅蕃茄同新鮮嘅生菜,令整個味道充滿層次感。👍🏻Juicy, fresh and
YA! YA! YA! BURGER & BAR

味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️
總分(overall):⭐️⭐️⭐️⭐️

👍🏻Juicy, fresh and flavourful. Layer this burger on a lightly toasted bun with lettuce, tomatoes, cheese and beef. Wish there would be more source added on the burger🤣.

YA! YA! YA! BURGER & BAR (旺角)
旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓
今日同朋友係朗豪坊睇完戲,就係隔離朗晴坊搵野食,因為睇戲果陣叫左小餐,所以晩餐都叫得唔係好多野。🤥不過呢間個環境食得好chill,店員又nice,滿足!邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡($98)呢個Burger真係好邪惡!分量又足,有成6寸高!😍餡料有三層芝士、蕃茄、生菜、菠蘿、最重要係有2層好高質既安格斯牛肉。👍🏻肉質有料到,感覺好新鮮,再配上咁多料,真係一流!雙重芝士拉絲熱狗棒2條($58)餡料十足,真係放左好多芝士,好誇張!真係食到拉絲,好滿足。😙加上個皮非常脆,十分推介。👍🏻Beer呢度仲有好多款啤酒賣!好似多人黎既話叫得多啤酒有生蠔同串燒,不過我地2個人就飲唔到好多。😭另外,佢好似係有個package係可以book埋唱K加食好西,每人都係300-400左右!有得食好西又有得玩,都幾抵。😀

邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡($98)

雙重芝士拉絲熱狗棒2條($58)

Beer