2024-02-25 795 瀏覽
公司在大美督嘉年華一起吃自助燒烤,這裡有玩有吃,各種肉和菜任君選擇!有雞翅,豬扒,牛扒,雞扒,火腿腸,豬肉丸,魚丸,牛肉丸,豬肉餅,燒賣,玉米,茄子,黃瓜,麵包切片等等,應有盡有!吃完了又可以再取,只要不浪費就可以不停吃!這裡真是好大,整片草坪遊樂場,還有很多遊玩設施,例如滑梯,鞦韆,蹦蹦床,如果有小朋友一起過來就可以開心地玩一天!有吃有玩都是不錯的地方。飲料會發一兩張免費券,換完飲料之後就要自己買了,價錢都在正常範圍。
2024-02-20 528 瀏覽
7:00pm入場完全無提過10:00pm收工,如果知道我哋會轉場,9:00pm開始唔俾攞嘢食,我哋不斷有額外消費,牛油,錫紙通通要錢,都唔緊要,9:45pm我哋仲有好多未燒嘅食物,道路封叫我哋十五分鐘後要走🥲真係無下次,第一次去一間會趕人走嘅燒烤場,燒到一肚火🤬🤬🤬
2024-02-04 572 瀏覽
走入這家餐廳,空氣裡已經飄香四溢,絕對係「肚餓三分鐘,香味十里傳」的典型!今次我點了幾款「人氣爆燈」的燒烤,每一款都令我充滿期待。首先,「焦香夠晒撈!」的土匪雞翼,腌得鹹甜適中,皮脆肉嫩,入口即溶,一啖一個正!跟住,必須搶先嚐嘅豬扒,外層微焦、內裏鮮嫩多汁,「真系惹味攞命」。牛扒方面,軟滑嫩口,肉質夠晒彈牙,每一口都是「味道炸彈」!當中炙燒過的菠蘿,加咗這份「甜唷」,繼續為味蕾帶來驚喜。至於那個土炮台灣腸,香口得嚟,爽彈又多汁,「真系得你心機」!最後,提提你,每位客仔都送有個超級彈牙的海蝦,食到我「心情大好」!而家諗返起嚟,都仲會微笑咁流晒口水呀!全程食物質素得嚟又實惠,一路食、一路傾計,啱哂聚舊好去處。真係「呷得開心又滿足」,重點係,「回味無窮」嘅美食體驗,確實唔可以錯過💥!

因為book唔到其他燒烤諗住試新野,點知勁差,7個人得一包炭,之後要加錢,蕃薯、牛油要加錢,每樣野食每次只可拎1-2件,野食唔好食,種類小,7個人最盡只比2片洋蔥,想拎多件都有眼色睇
【大埔區】【大美督嘉年華燒烤】公司攪燒嘢食,都痴孖筋嘅,走到去大尾篤呢啲山旮旯地方攪,等巴士、等小巴都等到日以繼夜、夜以繼日,唔知浪費咗幾多罐午餐肉。好彩我死痴住啲有車階級嘅同事,全靠平時阿諛奉承做到足,先可以舒舒服服咁去呀。入場蓋個印仔喺手臂度先,呢啲任食燒烤場老奉係咁架喇。吸完印就同阿姐攞兩張嘢飲券,去門口士多換嘢飲,不過都係得啲汽水同啲無酒精罐裝飲品,啤酒係要另外畀錢買,唔可以用券加錢換,咁我就飲冠益堂生榨椰汁囉。然後就到啲嘢食,選擇都算多嘅,肉類、丸類、農作物等等加埋嘅種類都多到唔可能每樣都食到最少一件,太多。公司揀咗「重慶燒烤爐」,instead of 港式同韓式,都冇所謂嘅,呢種長方形網燒好似仲方便過用燒烤叉。而燒嘢食我一向冇乜胃口,燒啲肉、食啲豆卜、燒啲麵包就已經謝晒皮,參觀吓個場地有咩設施。原來仲有蒙古包可以入去涼冷氣食嘢,又有兒童充氣彈床畀啲童軍玩「Scout 彈彈」。聞說每位好似收二百零蚊,差不多啦。。。(地址:大埔汀角路17-29地段136-148號地舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #hkfood #food #foodporn #i

(地址:大埔汀角路17-29地段136-148號地舖)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #hkfood #food #foodporn #instafood #foodphotography #foodstagram #foodblogger #yummy #foodlover #delicious #foodgasm #instagood #foodies #tasty #tastyfood #dinner #foodpics #foodiesofinstagram #love #dessert #restaurant #foodblog #eat #1am大埔區 #大埔墟 #大埔 #大美督嘉年華燒烤 #大尾篤 #燒嘢食 #燒烤 #野外燒烤 #任食燒烤 #重慶燒烤爐 #1am1210 #1ambackup
2023-11-17
2023-10-02 2711 瀏覽
1/10 節假日加價都算啦,都講得過去(238/人,小朋友138/人 )算~~接受!但係飲品平日每人2罐,而家每人1罐,開爐費收$100! 😤最過分係我地4:30pm入場,準時準點8:30pm過黎收爐,叫我地走(你有人等我地無問題啊,,但係周圍大把吉檯)真係未試過BBQ體驗感咁差咯~😤😤P.S揸車🚗噶朋友仔要注意,BBQ消費滿$600 只可以free parking 3個鐘,之後係$30/hr(節假日)
2023-09-28 2009 瀏覽
大尾督任飲任食燒烤好抵食👍🏻好適合一大班朋友嚟,唔需要自己準備食物和用具好方便❤️整體嚟講食物葉得好好味,唔會太鹹太濃,食物選擇有多,除咗肉類仲有蝦魷魚,又有菠蘿食得好滿足

2023-08-26 2108 瀏覽
第一次嚟,環境非常惡劣,貪佢有個充氣城堡同埋其他設施俾小朋友玩,點知啲嘢污糟到不得了,污糟到你唔會玩。book咗個冷氣貨櫃,入邊個雪櫃臭到不得了,出晒黑色嘅霉菌(生日蛋糕都唔敢放入去),地板好多泥,冷氣唔凍。食物方面,我哋成10幾人,都只係肯比一個盤我哋去拎嘢食,來回行好多轉多算。啲嘢食好唔新鮮,每一樣嘢拎出嚟嘅時候都係結緊冰,醃料感覺上幾乎一樣。環境差,食物差,仲要見到有大量老鼠,明白室外草叢地方多蛇蟲鼠蟻,但係店家都有責任處理吓。永遠都唔會再嚟,活受罪
永遠都唔會再嚟,活受罪
2023-04-09 2381 瀏覽
8/4 汀角路咁啱有大車禍,塞左個幾鐘,諗住打電話講聲遲D,電話完全無人聽,最衰比佢綁左信用卡,無得Noshow 焗去。最後終於去到,門口排曬隊,諗住都Ok ,到比錢,明明睇食評都寫公眾假期$198,點知又話特別日子$268 ,公眾假$198再多個特別日子$268 呢個係咩玩法。唉!算入來都用成兩個鐘,無理由唔燒架。照入啦。點知入到去仲大獲,明明寫包兩罐嘢飲,點知特別日子加左價之餘,但竟然減到得返一罐。跟住拎嘢食,一開始Set 死比一盤指定既!成盤都係肉搭少少其他嘢,已經餓左兩個鐘,你都無咩丸同腸比我快燒,又無熟食,您唔係叫我燒嘢食前要食個杯面丫,呢個又係咩玩法。仲要燒曬先可以拎個30x20 既盤去拎第二D嘢!跟住仲好大方咁話有四件菠蘿送添。頂,我話我地5個人呀!跟信話送既係咁。第一輪終於燒完,去拎嘢又要拎單又要睇我幾點完可唔可以拎嘢。我頂丫,唔係任食咩,要配給啊!燒到中段,D炭都差唔多用曬,咁諗住問下邊度拎啦!點知想搵個工作人員問都無,最後去到士多,話無得免費拎,要比錢買。我晴天霹靂,我真係未去過一個場加炭要比錢買!連炭錢都要賺埋。結論:食水深,無服務,無售後(無電話可以聯絡到個場

結論:食水深,無服務,無售後(無電話可以聯絡到個場),你叫我再去?點去呀!
2023-04-08
2023-04-09 1682 瀏覽
復活節特別收費$268/$138貴過其他燒烤場x師傅、x運。網上訂座要鎖定信用卡又唔俾更改,只可取消俾佢扣你錢。貴都算,諗住地方大,有設施俾小朋友玩下,點知吹氣城堡突然又限高又限時玩🤯因為限時燒4個鐘,只有3個鐘俾你拎嘢食,仲要拎單排隊等阿姐配給,要多啲都叫你下轉再嚟。食物方面,唔包蕃薯要自己買,食物醃製不足,雞翼除咗分到辣定唔辣,基本上食唔到咩土匪、南乳、蒜香味。佢比其他場多咗啲尖椒、蒜心、蒜頭、車厘茄等蔬菜俾你燒。啲阿姐好盡責一夠4個鐘,就埋嚟叫你走,加時假日要$80一個人,已經唔俾拎嘢食,炭又要自己加錢買,個場大把位都唔會俾你坐多陣。以前明明包兩罐嘢飲,而家得一罐,買又要$12起跳,又係貴過其他場!當其他場係免費泊車先到先得,佢就淨係最多免你3個鐘,但記住你係燒4個鐘,點都要賺埋你泊車錢$30/hr。節日流流食到個個趕頭趕命又唔開心,貼錢買難受,呢個價錢有大把其他選擇,不會推介!👎🏻👎🏻👎🏻
2023-04-08 997 瀏覽
❌真係永久列入黑名單,入到去個半鐘頂唔順走❗️一心諗住復活節假期帶小朋友玩,自己又好想BBQ,兩大一小$754,入到去一個鐘左右頂唔順走咗,啲草蚊係多到嚇死人,一坐低成身勁多草蚊飛埋嚟,多到你根本唔可以坐定定喺度多個10分鐘,嗱嗱聲燒完佢比嘅第一盤嘢食就即刻走,枱面啲嘢食全部都係草蚊,我小朋友仲要完全冇食過嘢,佢不停吐口水,話啲草蚊成日飛落佢個口,我見前後枱啲人都喺度不斷投訴,大人小朋友都坐到好忟,我都未試過燒嘢食燒到咁,係一去到就咁想即刻走,諗住買罐啤酒降下溫,點知一開成罐都係泡,已經即刻有三隻草蚊飛咗落去🤬,職員回覆就係話我揀近草地就係咁,個位置唔係我哋揀,係收銀姐姐揀俾我哋,我亦都想講我去咁多次郊外燒嘢食唔係咁,場地係你哋,你係咪應該要做好下啲滅蚊蟲措施,真係冇理由多到咁恐怖,$750講真大尾篤大把選擇!
2023-04-07
  • 🦟
首先每位客人$198 ,10個人一個爐,淨係比一包細包裝炭提供,其後$35一包,(仲要都係好細包),燒烤時間最多4小時,起碼要買四五包先夠😕食物唔係自取,仲要係佢夾俾你,每樣仲要夾勁少,20個人得兩盤20Cmx25cm嘢食,怕我哋會食窮佢咁,拎親都要你出示單,飲品人頭一罐,(連拎飲品又要出示單)勁麻煩,重點態度又差,真心唔會再黎。要黎請三思🥲🙏🏻最不值既燒烤場 附近有更好,唔需要比錢買難受🫨
2023-04-02
2023-03-06 1118 瀏覽
我直至2022年11月之前去過最少10次,但今次去完,就唔會想再幫襯一間咁小家嘅公司。之前用WhatsApp book 位,回覆唔算快,但縂算有人回應,入數比$500 confirm booking ,有咩突發事可以改日期時間👎🏻👎🏻👎🏻而家上網自己book ,如果要cancel就要24小時內email 改,24小時後想改,sorry ,係cancel唔到,又會lock 你$540信用額,多多限制👎🏻👎🏻👎🏻📣📣系統訂位後,恕不接受更改/取消📣📣如果要加減人數,請聯絡我地協助*取消訂位(僅接受24小時內下單取消預約)(copy from 大美督嘉年華BBQ FB)之前WhatsApp可以揀自己心水的座位👎🏻👎🏻而家係電腦編排人頭費包4小時,燒烤拎食物3小時,之前頭一轉會比一盤set 好嘅食物你,另外紅腸,丸類,腸仔任你拎。肉類,尤魚,瓜類,就拎返個食物盤去refill 👎🏻👎🏻👎🏻而家都係比一轉set 好嘅食物比你,冇得再自己拎食物(可能唔想比人浪費咁多),好似配給咁,今次d肉類,丸,尤魚好冰lol 可讚的係味道可以,唔算劣食之前收人頭費包4小時,全日免費任泊👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻而家爛

📣📣系統訂位後,恕不接受更改/取消📣📣
如果要加減人數,請聯絡我地協助*取消訂位

之前WhatsApp可以揀自己心水的座位
👎🏻👎🏻而家係電腦編排

可讚的係味道可以,唔算劣食

之前收人頭費包4小時,全日免費任泊
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻而家爛地泊車只係免費泊3小時,之後每小時收$30,食水深🤬即係你點都要pay 1小時停車費,玩野咩,就算唔好似之前咁全日Free parking ,人頭費係包4小時,唔明點解晤係free 4小時,係free 3小時lol🙄
仲文明規定一單滿$600(free 3hours for 1 car),滿$1200(free 3 hours for 2 cars)
如果你張單消費$1800,sorry 都係得2架車free parking 3 hours ,so funny 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
仲要準時交枱先可以free 呢3小時免費泊車比你ga,遲左交枱就失去3小時free parking .呢間公司小器到咁😡😡

👎🏻👎🏻港式燒烤果包炭得2/3,仲要d炭碎過乜咁,如果人多,建議大家用一個港式一個重慶爐

之前drinks 有2罐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻而家得1罐

我地1800開爐,交枱時間2200,21:35,呢間野咁小家,我地21:35準備開始收拾,工作人員已經喺隔離standby 執野,好趕客lol 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
你話我地走左你要番枱就話姐,間野收00:00,又冇得番枱做下一輪,遲15分鐘交枱就盛惠每人$60/hour

因為之前同現在差別太大,而家小家到咁,已經冇乜人去。之前星期六人山人海,今次星期六放寛哂防疫措施仲有大把枱,就知呢間野已經冇乜回頭客

如果住得近又一心入去玩跳彈床(成人$198,小童$100)都可以嘅。

但我呢個曾經嘅回回回頭客就不了
2023-03-04
2023-02-19 896 瀏覽
唔明點解咁多人去食!又貴又唔係好食!同一價錢真係寧願去第二間燒!重點人地野飲任飲!呢度只包一人一罐野飲仲要雜乜牌子!!野食又唔係好食!食水勁深!連停車場都要收費!冇下次!!!!!去元朗屯門或入小小果間燒好過!
唔明點解咁多人去食!又貴又唔係好食!
同一價錢真係寧願去第二間燒!
連停車場都要收費!

冇下次!!!!!
去元朗屯門或入小小果間燒好過!
訂枱時說明可以每人有兩罐飲品,但到現場時只說一人只有一罐。訂枱時話如果之後冇訂單,可以任我哋隨意享用座位及享用其他遊樂設施。 但突然間有職員走過嚟問我哋應該幾時交枱,我哋玩得興起, 沒有人趕得切回答佢時 ,跟住佢就話你哋遲咗交枱要50蚊半小時(每人頭計算).當下即是根據理論在訂枱時說明係可以的, 佢即刻態度非常之惡劣, 話你哋有冇電話錄音,如果冇就跟我哋白紙黑字寫到明。 喺我哋爭拗中,原來佢已經向其他抬收相同嘅費用。 跟住大家議論一番, 個好冇禮貌嘅小姐叫我哋馬上走, 便不用交額外嘅費用。 我哋便怒氣沖沖執埋東西一起離開。 去到離開時又話不能免我哋3小時停車。 佢哋完全搬曬龍門,話變就變,話乜就乜,又冇禮貌。今日年初五, 新年流流搞到個個食客都唔開心。 絕對冇下一次絕對超級超級超級劣評 評。
訂枱時說明可以每人有兩罐飲品,但到現場時只說一人只有一罐。
絕對超級超級超級劣評 評。