前日約咗朋友行yoho,先知道元朗新開咗yoho mix同yoho plus兩個商場,加埋yoho mall 一期和二期,佔地之大 ,行商場行到攰,肚餓之際發現呢間台式餐廳在試業,決定試下。 喺yoho mix行一段天橋先行到呢間餐廳,都唔算遠。餐廳環境都唔錯,有落地玻璃,可以望街景,夠光猛,感覺都幾舒服。點咗餐廳招牌 安格斯滷牛肉飯,好有驚喜下午茶價68蚊,好抵食,超值之選。牛肉軟腍惹味,飯係用咗珍珠米,飯有汁,總體質素高。仲點咗 鮮腐竹豆乳擔擔麵,賣相好靚,味道不錯。最愛溏心蛋🥚 同 菌燒鮮腐竹,糖心蛋有少少酒香,好好味。腐竹滑而有濃豆味,菇菌也煮得很入味。鹹酥雞,外層酥,雞肉入邊有汁,不過略嫌太大舊,小朋友食就最好剪下一開四。仲有甜酸汁可以解滯加18蚊點咗杯高香茉莉芝士奶蓋,超大杯,不過出奇地好飲,最好竟然飲得曬,唔記得影相添。呢餐飯食得愉快,最緊要高質,下次嚟元朗會再嚟,希望水準可以保持

點咗餐廳招牌 安格斯滷牛肉飯,好有驚喜

仲點咗 鮮腐竹豆乳擔擔麵,賣相好靚,味道不錯。

• 手工安格斯滷牛肉飯,溏心蛋,菌燒腐竹,鹹酥雞