2024-04-04 23 瀏覽
最近主打頂級薩摩牛嘅Beerfar’s推出咗尊享個人體驗晚餐 每位只需$268 一見到就即刻book位啦😆呢度地點方便 就喺尖沙咀The OTTO酒店2樓 環境都好寬敞呢個尊享個人體驗晚餐 係2位或以上嘅限定🍽️套餐除咗燒肉外 仲包埋沙律/湯同小食 ꕥ日式芝麻醬沙律都幾大碗 沙律菜新鮮 仲有車厘茄🥗重點係芝麻醬足夠 可以拌勻整個沙律ꕥ鰹魚昆布蛋花湯口味較清甜 唔會好醎🥣加埋蛋花增加口感ꕥ蟹膏蟹肉味噌多士賣相精緻矜貴✨兩大片海膽加黑魚子 下面就有層蟹膏蟹肉 鮮味十足燒肉方面就有五款🥩ꕥ 三筋肉薄燒職員好好幫我地燒埋呢款 因為薄身怕我哋難處理 燒好後放喺米飯上 再加埋隻蛋😍就好似壽喜燒做法咁 味道當然有層次 而牛肉本身都好軟嫩 正👍🏻ꕥ 澳洲和牛三角腩係我最鍾意嘅一款🐂質感鮮嫩軟稔ꕥ 澳洲和牛西冷牛味特別濃郁 個人推介點胡椒鹽係最正🧂味道更加提升ꕥ 牛後腿肉較有咬口嘅一款 肉汁滿滿 一邊咬一邊有肉汁咇出嚟 又係另一種滿足💫ꕥ 牛腹肉油花最靚就係佢 好吸引🤤入口有溶化感 食落好香 但又唔會覺得好膩食完之後仲有唔同嘅日本雪糕食🍦要咩款可以自己揀另外職員都超nice 會主動換燒烤網/加茶等等🍵經理

呢個尊享個人體驗晚餐 係2位或以上嘅限定🍽️

牛味特別濃郁 個人推介點胡椒鹽係最正🧂味道更加提升

ꕥ 牛後腿肉
ꕥ 牛腹肉

食完之後仲有唔同嘅日本雪糕食🍦要咩款可以自己揀

另外職員都超nice 會主動換燒烤網/加茶等等🍵經理仲幫我地揀咗枝好啱口味嘅sake添