今晚我同朋友哋約咗嚟到中環嘅和牛割烹小田。入面嘅環境好舒服,服務又親切,菜式更加係可以話好到冇得輸,就算係最挑剔嘅食客都要垂涎三尺!呢度絕對係朋友聚會嘅首選!🎊Dinner Omakase $980 :所有人都係叫左呢個套餐!一個個好吸引人嘅日本菜款令人好難 決擇,但係一試就知道唔洗決擇,樣樣都係咁好食。❤️💯自家製番茄肉醬小田和牛漢堡 : 果然名不虛傳,見佢入口即化,好juicy嘅和牛牛肉,味道令 人上癮,配埋番茄醬成件事啱啱好,味道一流!😍✨小田和牛壽喜燒配日本第一Kodawari蛋 :佢嘅壽喜燒,哩個好夠肉味加上挑逗味蕾嘅 Kodawari蛋,回味無窮,係壽喜燒粉絲嘅不二之選。😆和牛壽司 : 我哋享用呢一款出名嘅日本料理!肉質香嫩,齋睇到都覺得好食,而家食落去 後真係香口又新鮮,令人無法忘懷!👍💫🍣季節逸品:小田和牛昆布燒牛肉竹筍春巻 :一款今個季節既好物,再搭配上春卷,好食又有 驚喜!😍甜品:豆腐布丁配楓醬 : 最後一款就係一款甜品,元氣滿滿嘅豆腐布丁,玩味咁配上楓醬,甜 得恰到好處,一試難忘,食完整個人都覺得滿足起來呢!😋🎊