同朋友喺尖沙咀行行吓,見到呢間火鍋店新店幾企理都入咗去試吓先個環境,啲餐枱非常闊落值得一讚兩個人坐卡位坐得好舒服,傾偈唔使驚比隔籬位聽到晒😂餐廳做緊湯底買嘢送嘅,我哋兩個嗌咗雞煲中辣🤓🤭🤭雞煲上到嚟係極度香!等幾分鐘炒香就食得啦!雞肉非常滑,而且醬好惹味!真係一舊接一舊,停唔到口🥰推!呢個雞煲嘅雞肉係極度多!兩個人完全食唔晒,非常足料✔️食完雞煲打邊爐,湯底加咗水之後都仲係好入味✔️牛肩胛肉牛味濃郁,雪花分明,烚耐左啲肉都仲好淋🫶🏻蒙古羊肉片估唔到係新鮮羊肉,食落去好蘇!好驚喜,非常出色! $48 超值😳桂花蚌好新鮮!食落去好爽口,食得出好鮮味!必點👍🏻手打蝦滑啖啖蝦肉,爽口,吸晒啲湯底🤤椒鹽墨魚咀👍🏻👍🏻👍🏻估唔到打邊爐嘅地方可以有泰國菜小食嗌,墨魚咀好惹味,外脆內軟🤭🤭另外想讚吓啲職員好細心,好少遇到打邊爐都會有人幫你換碟,又會好貼心咁幫你加湯底🥰成餐飯都食得好開心,餐廳除咗做緊半價,仲有啤酒買一送一,任食鴨血同豆腐🥹🥹一餐完全食唔晒,一定會再返嚟!
同朋友喺尖沙咀行行吓,見到呢間火鍋店新店幾企理都入咗去試吓

先個環境,啲餐枱非常闊落值得一讚
兩個人坐卡位坐得好舒服,傾偈唔使驚比隔籬位聽到晒😂

餐廳做緊湯底買嘢送嘅,我哋兩個嗌咗雞煲中辣🤓🤭🤭

呢個雞煲嘅雞肉係極度多!兩個人完全食唔晒,非常足料✔️

食完雞煲打邊爐,湯底加咗水之後都仲係好入味✔️

牛肩胛肉
牛味濃郁,雪花分明,烚耐左啲肉都仲好淋🫶🏻

蒙古羊肉片

桂花蚌
好新鮮!食落去好爽口,食得出好鮮味!必點👍🏻

手打蝦滑
啖啖蝦肉,爽口,吸晒啲湯底🤤

椒鹽墨魚咀👍🏻👍🏻👍🏻

成餐飯都食得好開心,